35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:no brzy niepękniętym jaju
chyba ze było ich więcej a ona nie wdziała
Samiro dobrze zrozumiałam, że przerywasz luteinę tzn kończysz po 10 dniach potem beta po dwóch dniach, to znaczy nie masz zaleceń do kontynuowania lutki w razie ciąży?
Pytam bo ta moja lekarka nic mi nie powiedziała, a tu widzę że wiele z nas ma konkretne zalecenia co do lutki lub dupka w razie ciąży.samira, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Wszystko jest możliwe, oni czyli lekarze nie są nieomylni, a nasz organizm czasami płata figla i niech tak będzie tym razem życzę z całego serca
Samiro dobrze zrozumiałam, że przerywasz luteinę tzn kończysz po 10 dniach potem beta po dwóch dniach, to znaczy nie masz zaleceń do kontynuowania lutki w razie ciąży?
Pytam bo ta moja lekarka nic mi nie powiedziała, a tu widzę że wiele z nas ma konkretne zalecenia co do lutki lub dupka w razie ciąży.
Kate nie bo powinnam zrobić bete jutro i barć dalej lutkę jak będzie pozytywna beta a ja chce odczekać jeden dzień czy czasem tepka nie spadnie i jak coś to od środy znów brać po wyniku pozyt.,myślę ze dzień przerwy i tak nie zaszkodzi jak cośa jak neg to już dalej nie brać...
Kate 75, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Kate nie bo powinnam zrobić bete jutro i barć dalej lutkę jak będzie pozytywna beta a ja chce odczekać jeden dzień czy czasem tepka nie spadnie i jak coś to od środy znów brać po wyniku pozyt.,myślę ze dzień przerwy i tak nie zaszkodzi jak coś
a jak neg to już dalej nie brać...
Dzięki, rozumiem już wszystko. Będę chyba musiała porozmawiać z moją lekarz i chyba sama zrobię betę po skończonym dupku czyli w środę rano i do niej zadzwonię jak by coś wyszło
malgos741, Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak samo u mnie lekarz powiedział 10dni lutki iść na betę jak pozytywna brać dalej jak negatywna przestać.
No dziewczyny to powodzenia z betą ja to dopiero w czwartek lub piątekMango, Kate 75, Myszonek, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobranoc dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 22:44
Kate 75, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Tak samo u mnie lekarz powiedział 10dni lutki iść na betę jak pozytywna brać dalej jak negatywna przestać.
No dziewczyny to powodzenia z betą ja to dopiero w czwartek lub piątek
Też tak zrobię, widać mój gin coś tu nawala. Powodzenia dla wszystkich "betujących"
Dobranoc dziewczyny, koty na nocMyszonek, bliska77, malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
Dziendobry
ojojoj kilka wykresow bardzo obiecujacych, zycze zielonosci dziewczeta!!!
ja sama w tym miesiacu jakos czekam niecierpliwie co bedzie...juz doczekac sie nie moge...mialam zrobione badania i wszsytko ze mna ok i mamy probowac do lutego. Nie testowalismy lubego no bo mlodszy i ogolnie zdrowy wiec lekarz powiedzial dajemy mu szanse hahaha...a ja sie naczytalam niepotrzbnie o problemach meskich i teraz sie denerwuje...bez sensu chyba...kurcze on wciaz pali hmmm chyba juz kiedys o tym rozmawialysmy...juz niby sie ogranicza ale wciaz pali i codziennie mowi ze skonczy...no i oby jak najszybciej
Milego dnia wam zycze u mnie juz 10 rano a u was 3 w nocy
malgos741, polarmiś, Pusurek, samira, inessa, Kate 75, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
mam nadzieję, że niektóre z Was zakończą ten cykl na zielono
powiedziałam dziś mojej koleżance z zespołu, miała przerażenie w oczach, ze zostanie sama no ale trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze
miłego dniamalgos741, Myszonek, Mango, polarmiś, samira, inessa, Kate 75, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:A duże miałaś to przesunięcie ? Nie widzę Twojego wykresu.
malgos741, bliska77, Myszonek, Mango, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie ma wykresu bo nie mierzę temp w tym cyklu ( tzn jest ale taki bez temp.)W 10 dc byłam u gina i jajo miało 15mm, powiedziała że owu powinna być za 3 dni czyli dość wcześnie jak na mnie (podobno jajo rośnie 2mm na dobę i stąd jej wniosek)Pozytywny test owu wyszedł dopiero wczoraj czyli w 15dc. To później niż przewidywała gin i zastanawia mnie to trochę. W każdym razie dziś tak mnie bolą jajniki że ledwo chodzę.
Lucky, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia wszystkim życzę, u mnie zawiało mrozem, zima powoli się zbliża. Do roboty się nie chce ale cóż trzeba.
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Hej dziewczyny
jakoś nie mogę się pozbierać
ale Wam mocno kibicuję
Aga, Cafe, pięknie rośniecie, zdrówka życzę
trzymam kciuki za wszystkie
zerkam co jakiś czas, ale opadły mi skrzydła, a co do jajek, to nic nie wiem, bo nie podglądam
powodzeniabliska77, malgos741, Myszonek, caffe, inessa, Kate 75, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość