35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Hej Kobitki. Witam was w tym mroznym dniu
Trzymam kciuki za zielone kropki.
U nas juz ostatnia prosta. Jestem juz wsumie gotowa do porodu. Wyprawka kompletna.Wczoraj przyszla komoda i przewijak dla corci.
Pozostalo mi tylko spakowac torbe i czekac.
Jutro wizyta u gin wiec zobaczymy jak szyjkaKaRa, Myszonek, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek - jaką macie suplementację dokładnie?
Panda - ja też uważam, że powinnaś swojego młodego koguta przebadać.....szkoda czasu...
Mango - czy już dojrzałaś do kolejnych wizyt lekarskich?
Czy ktoś wie, co z Kasik? Mam nadzieję, że jej wyszło....[/QUOTE]
Pusurek i Bozia i tez tak uwazam zwlaszcza te fajki przez jakis juz dluzszy czas... no nic czekam do nowego roku i jak nic to biore sie za niego juz go lekko nastawiam ze bedzie robil sobie dobrze sam w gabineciku hahaha no podaje mu cynk i Omege3 i jak sie czasami uda to jeszcze inne meskie vitaminowe suplementy na spermiszona coby dzialal jak nalezy
Ja sie czuje totalne na chorobe gardlo mnie boli i jest mi slabo i temperatura 37.13 po poludniu czyli jak dla mnie to podwyzszona bo ja z tych zimnocieplnych raczej ehhh...Myszonek, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Kasik3033 wrote:hejka dziewczynki ja czekam do jutra bo mam bête, poki co sa male plamienia od 3 dni I nie jest to optymistyczne
okarze sie wszystko jutro wieczorkiem
Trzymam za reszte kciuki
Trzymja sie Kasik oby bylo dobrze!!!Myszonek, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
zrobiłam teściora z moczu i negatyw ...
KaRa szczęśliwego rozwiązania
za bety trzymam kciuki ,ja to już chyba nie będę musiała jej robićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 10:27
KaRa, Myszonek, inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej Kobitki. Witam was w tym mroznym dniu
Trzymam kciuki za zielone kropki.
U nas juz ostatnia prosta. Jestem juz wsumie gotowa do porodu. Wyprawka kompletna.Wczoraj przyszla komoda i przewijak dla corci.
Pozostalo mi tylko spakowac torbe i czekac.
Jutro wizyta u gin wiec zobaczymy jak szyjka
Super Kara powodzenia i cudownych chwil...jak ten czas szybko leci to juz tuz tuz, cudownie....KaRa, Myszonek, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
U mnie kot (ten drugi w głowie ) szaleje ! Juro beta, więc wstawiłam w razie czego winko białe do lodówki niech się schłodzi
Lucky, ja też swego czasu się poddałam, więc wiem o czym mówisz, trzymam kciuki za siłę i powrót.
Aga dobrze, ze przekazujesz obowiązki w pracy, tak trzymaj,pocieszyłaś mnie z tym AMH.
Samiro, ten sikaniec to żaden dowód w 11 dni po owu, dalej trzymam kciuki za jutrzejszą betę.
Panda ja bym te żołnierzyki przebadała, lepiej się upewnić czy w armii siła.
Wszystkim naszym kobitkom w ciąży życzę jak najmniej zmartwień i zdrówka.
Niuta, walić AMH kiedyś nie było takich cudów i było dobrze.
Aniag. + na teście owu jest to działaj intensywnie, a jak twój kot ?
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego, spokojnego dnia
Myszonek, inessa, samira, Panda, bliska77, Niuta, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Czy czytacie pamiętnik lenusi? Czy nie trzeba tego zgłosić? Laska kasuje niewygodne komentarze. Nie wiem czy ktoś wykręca czy potrzebuje pomocy. Kolejna Wasniewska będzie?samira, inessa, Myszonek, anna maria, Simba, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witajcie
Czy czytacie pamiętnik lenusi? Czy nie trzeba tego zgłosić? Laska kasuje niewygodne komentarze. Nie wiem czy ktoś wykręca czy potrzebuje pomocy. Kolejna Wasniewska będzie?Reni, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas słonecznie ale mroźno brbrbrbbr ale ja i tak lubie taką pogode
Dziewczyny które mają lada dzień rodzić sił i radosci kochane
Samirko kochana a nie za wczęsnie na test???
Zielonosci życze dla testujących
Starajacym sie starań
Buziaki dla wszystkich
Kate 75, Myszonek, bliska77, Bursztyn, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni ja mam kontakt z Lenusią i Ona bardzo potrzebuje pomocy,jest pod stałą opieką ale Ona ma strasznie duze problemy masakra jakaś i coraz bardziej zastanawiam sie czy jej da sie wogóle pomóc.
Myszonek, Reni, bliska77, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny