X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira zobacz na koniec
    skoczymy razem...
    To już nie jest zabawne
    właśnie to jest bardzo niepokojące to wygląda na schizofrenię a nie bierze leków to tym bardziej ,nawet kiedyś film widziałam laska była w ciąży i miała tą chorobę ,nie brała leków ze względu na dziecko i miała takie stany z euforii po widzenie zjaw ,dotrwała do porodu ale nie miali lekko ,to był film na faktach ,no i jeszcze strach czy dziecko nie odziedziczy bo prawdopodobieństwo jest duże...

inessa, Myszonek, bliska77, caffe, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas standart czyli Salfazin, 1000 mg vit C, 500 mg vit E, folik i duuuuuuzo plynow. Akurat z tym ostatnim jest najgorzej, bo tabletki grzecznie lyka. U nas problemem byla wysoka aglutynacja i lepkosc oraz slaba ruchliwosc. Zobaczymy, co bedzie dalej.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ja czytalam I myslalam ze dzieczyna sobie jakas bajke pisze I ze ma jakies chore sny, ale to mi nie wyglada dobrze, I nie usprawiedliwia ja to jak bardzo potrzebuje pomocy !!!

Reni wrote:
    Witajcie

Czy czytacie pamiętnik lenusi? Czy nie trzeba tego zgłosić? Laska kasuje niewygodne komentarze. Nie wiem czy ktoś wykręca czy potrzebuje pomocy. Kolejna Wasniewska będzie?

inessa, Myszonek, caffe, Reni lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, a jak to zgłosisz? Przejrzałam tę stronę. Nigdzie nie ma nawet żadnego telefonu.

U mnie ząb się uciszył i tylko na dotyk ostro reaguje. Ale kupiłam bilet powrotny i umówiłam się z dentystką na czwartek. Jeszcze upewniłam się, że będzie specjalne znieczulenie nieszkodliwe. No i już mi psychicznie lepiej :)

Myszonek, samira, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam tez pare jej watkow, czy jest ktos kto ja zna w realu? Od samego poczatku wyglada troche na bajke, dziewczyna pisze, ze studiuje psychologie i pedagogike resocjalizacyjna... Ciezko jest studiowac oba kierunki naraz, jest to prawie niemozliwe, wiem z autopsji.
    Moze to byc wolanie o pomoc, a moze to byc bardzo duza potrzeba zwrocenia na siebie uwagi. Jej komentarze pod postami tez sa dosc sprzeczne i jakies takie... nieprzemyslane?
    Nie wiem, co o tym sadzic...
    Ale jesli dziewczyna faktycznie studiuje, to juz powinna byc gdzies wylapana, na zajeciach, egzaminach, wsrod ludzi... Chyba, ze juz nie studiuje...

samira, inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i na początku pisze, że nie ma ojca dziecka, a potem, że mąż to i tamto, a później znów tego męża nie ma... Ona może zyć w urojonym świecie, ale i tak z nią kiepsko.

samira, inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas standart czyli Salfazin, 1000 mg vit C, 500 mg vit E, folik i duuuuuuzo plynow. Akurat z tym ostatnim jest najgorzej, bo tabletki grzecznie lyka. U nas problemem byla wysoka aglutynacja i lepkosc oraz slaba ruchliwosc. Zobaczymy, co bedzie dalej.
    jeszcze bardzo ważna L-karnityna i Koenzym Q 10!!!!!!!!!

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laski zmywam się do sklepu po coś na obiad :)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem ona już nie studiuje, a pogorszył sie jej stan jak zaszła wciaze i musiała mieć odstawione wszystkie leki na chorobe bo nie wolno wtedy ich brać. ALe pisząc z nią jest strasznie cieżko i właśnie chcąc jej pomóc jakoś nie można znaleść jakiejs alternatywy pomocy tym bardziej nie znajac kogos w realu a przez ovu nie wiem czy da sie jej pomóc

Myszonek, caffe, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko. Przeczytałam i powiem szczerze ze jestem przerażona.
    Z dziewczyną jest coś nie tak i to wszystko się kupy nie trzyma.
    A gdzie jej rodzice?
    I wiecie co? Jeżeli to wszystko prawda to szkoda mi tego dziecka...
    Żeby mu krzywdy nie zrobiła....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 12:10

inessa, bliska77, Myszonek, caffe, Kate 75, samira lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Ja chyba za duzo kawy pije bo nerwowa sie zrobilam bardziej niz normalnie.
    Samira, za wczesnie ten siekaniec!!! Poczekaj jeszcze 3 dni albo zrob bete :)
    Pogodnego dnia dla Wszystkich Dziewuszek, przepraszam ze nie odnosze sie do kazdej ale duzo nas sie tu zrobilo i tak jak Bozia pisze, tez mi sie troche myla :)

Z ciekawosci rzuce okiem na ta Lenusie...

inessa, Myszonek, anna maria, caffe, Kate 75, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie a moze ta lenusia pisze to wszystko specjalnie ,bawi ja to ze dziewczyny sie martwia sa tym wszystkim przerazone,moze ona w ten sposob chce zeby ludzie zwracali na nia uwage.Dziwne jest dla mnie ze tez dala dziecku na imie lili (jak ta jedna dziewczyna ktorej lili umarla).Moze ona wogole nie jest w ciazy?ja bym do niej wogole nie pisala zadnych komentazy.Mnie to zabardzo nie rusza jakos jej nie wieze,nie wiem moze sie myle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 12:38

inessa, caffe, szczęśliwa 2, Pusurek, Myszonek, Kate 75, samira, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam, jesli chodzi o pierwsza czesc tego pamietnika to uwazam ze konfabuluje, wymyslila sobie dom ktory z malego rozrosl sie do 512 m, samochody sie cudownie rozmnozyly z 1 do 3, fantastyczny partner stal sie potworem, a poza tym uwazam ze ona niczego takiego jak psychologia i pedag. raczej nie studuije bo nie odroznia terapeuty od psychologa i psychiatry i co kto moze przepisywac, a dodatkowo terapeutka powierza jej swoje dzieci- osobie majacej epizody psychozy!!! wiec powyzsze jest wytworem jej wyobrazni, pewnie chcialaby aby tak bylo. Podejrzewam ze realna sytuacja wyglada zupelnie inaczej. Dziewczyna ma jakis problem na pewno i byc moze ma faceta z ktorym sie nie uklada- chociaz tego pewny nikt nie moze byc. I z pewnoscia chce na siebie zwrocic uwage a piszac takie rzeczy i zauwazajac duzy odzew - pisze jeszcze wiecej, bo to dziala. A dziewczyny niestety daja sie wkrecac.... W takiej sytuacji nie pisalabym komentarzy pod jej postami i zglosila to administratorowi, niech sie przyjrzy, i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 12:58

bliska77, inessa, caffe, szczęśliwa 2, Alis, Myszonek, Kate 75, anna maria, Niuta, samira, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Przeczytalam, jesli chodzi o pierwsza czesc tego pamietnika to uwazam ze konfabuluje, wymyslila sobie dom ktory z malego rozrosl sie do 512 m, samochody sie cudownie rozmnozyly z 1 do 3, fantastyczny partner stal sie potworem, a poza tym uwazam ze ona niczego takiego jak psychologia i pedag. raczej nie studuije bo nie odroznia terapeuty od psychologa i psychiatry i co kto moze przepisywac, a dodatkowo terapeutka powierza jej swoje dzieci- osobie majacej epizody psychozy!!! wiec powyzsze jest wytworem jej wyobrazni, pewnie chcialaby aby tak bylo. Podejrzewam ze realna sytuacja wyglada zupelnie inaczej. Dziewczyna ma jakis problem na pewno. I na pewno chce na siebie zwrocic uwage a piszac takie rzeczy i zauwazajac duzy odzew - pisze jeszcze wiecej, bo to dziala. a dziewczyny daja sie wkrecac.... W takiej sytuacji nie pisalabym komentarzy pod jej postami i zglosila to administratorowi, niech sie przyjrzy, i tyle.
    moje przemyślenia są dokładnie takie same

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 12:57

inessa, caffe, szczęśliwa 2, Bursztyn, Myszonek, anna maria, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wykasowała większość wpisów.

szczęśliwa 2, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    moje przemyślenia są dokładnie takie same
    hej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:53

Bursztyn, inessa, Myszonek, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

inessa, Myszonek, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, caffe, bliska77, anna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

inessa, Kate 75, bliska77, Niuta lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • lenusia Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam tak skoro mnie nie znacie to dajcie mi święty spokój pamiętnik to moja sprawa !!!!!!!!! nikt wam nie karze czytać !!!!!!! moja lili to moja lili i nazwałam ją tak bo tak mi się podobało a nie dlatego ze jakaś inna dziewczyna miała smutną historię
    nie powinno was obchodzić czy jestem chora czy nie jesli uwazanie ze oszukuje to mam to zupełnie gdzieś i jeśli was to na serio interesuje to STUDIOWAŁAM bo mnie wyrzucili a dom mam od rodziców zmiany co do męża wychodzą z tego że po rozstaniu napisałam że go nie ma i nie powinno was to obchodzić Inneska czemu tylko ty mnie rozumiesz zrób coś

i przestańcie mnie atakować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inessa, Kropla lubią tę wiadomość

‹‹ 1792 1793 1794 1795 1796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ