X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Miłego dnia dziewczyny i życzę dużych pękających jajec, Oczekującym - cierpliwości i zielonego końca, a zaciążonym mało stresów :)
    Z tą cierpliwością to u mnie lipa ale nie mam wyboru

inessa, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może i była...ale nie było ani jaja, ani potem ciałka...:) No chyba, że mi wycięli podczas zabiegu.....;) Mnie też juz nic nie zdziwi....
    a moze jajo było ale sie schowało :-P
    zobaczysz co bedzie dalej :-)

inessa, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik3033 wrote:
    hejka dziewczynki ja czekam do jutra bo mam bête, poki co sa male plamienia od 3 dni I nie jest to optymistyczne :( okarze sie wszystko jutro wieczorkiem

Trzymam za reszte kciuki

A ja trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno

inessa, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    to moze dam i mniej tego cukru chociaz ja ostatnio słodkie uwielbiam :-P
    a zrób sobie słodkie..:) u Ciebie i tak się teraz nikt nie połapie czy masz kg w tą czy w tamtą...;)

szczęśliwa 2, inessa, caffe, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:55

inessa, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co to jest ten złoty pył i gdzie to można kupić???? zaciekawiło mnie to!!!

caffe, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę że się lekko zakotłowało, ja wolę ogólnie nie czytać żadnych pamiętników bo za bardzo mnie to rozstraja.
    Kate75 mój kot ma się świetnie, zaraz po owu zwykle robi się coraz większy a w momencie testowania to już jest tygrysem bengalskim. Nie cierpię testowania, rozczarowania i tego dopatrywania się cienia drugiej kreski.

caffe, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Kate 75, Myszonek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co mnie napadło ale pożarłam kawałek brownies, popchnęłam kawą a teraz idę zrobić sałatkę dla mojej teściowej bo ma jutro imieniny i prosiła mnie o pomoc.

caffe, inessa, Niuta, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w piatek wieczorem lub w sobote rano musimy jechac do PL po mojego biednego psa. Mama nie chce sie juz nim zajmowac bo budzi ja 5 razy w nocy, bo sika, potem w dzien co 2 godz.trzeba z nim wychodzic i nie daje juz rady. Bedzie maraton, 2 dni jazdy, potem 2 dni odpoczynku i 2 dni jazdy w druga strone, w sumie 4000 km w 6 dni. Nie wiem jak to przezyje, a w tej podrozy przypada mi owulka, tylko nie wiem jak to bedzie bo moge byc wykonczona po takim maratonie i pewnie nic z tego i tak nie bedzie w tym cyklu. Trudno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 15:32

szczęśliwa 2, inessa, Kate 75, Niuta, Myszonek, caffe, ania.g, bliska77, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w piatek wieczorem lub w sobote rano musimy jechac do PL po mojego biednego psa. Mama nie chce sie juz nim zajmowac bo budzi ja 5 razy w nocy, bo sika, potem w dzien co 2 godz.trzeba z nim wychodzic i nie daje juz rady. Bedzie maraton, 2 dni jazdy, potem 2 dni odpoczynku i 2 dni jazdy w druga strone, w sumie 4000 km w 6 dni. Nie wiem jak to przezyje, a w tej podrozy przypada mi owulka, tylko nie wiem jak to bedzie bo moge byc wykonczona po takim maratonie i pewnie nic z tego i tak nie bedzie w tym cyklu. Trudno.
    Bursztyn a podczas podrózy w samochodzie :-P moze dacie radę jak Leon (chyba tak się zwie) bedzie siusiał sobie np w lesie jakimś :-)

Bursztyn, Kate 75, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Bursztyn a podczas podrózy w samochodzie :-P moze dacie radę jak Leon (chyba tak się zwie) bedzie siusiał sobie np w lesie jakimś :-)
    tak, Leon :)

no chyba wlasnie w samochodzie wypada owulka :) bardziej martwi mnie zmeczenie organizmu, nerwy itd., i ze bedzie to mialo wplyw na owulke, moze zaburzyc cykl.

inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny... dystans i brak reakcji - to myślę najlepszy sposób na wszelkie psychozy....;). Bursztynku opinia trafna jak najbardziej...:)

Z ciekawości zrobiłam badanie progesteronu - bo to ten czas...to ciekawe - bo wynik to - 14,3 ng/ml. Przy cyklu bezowulacyjnym, gdzie nie było ani jaja dominującego, ani ciałka żółtego w 14 dc...to wynik dosyć wysoki...W cyklach owulacyjnych miałam zwykle w granicach 20 ng/ml, ten jest niższy, ale jednak juz podbiega pod owulkę według mnie....Możliwe to, że lekarka nie znalazła ciałka? Widziała płyn w zatoce, ale twierdziła, że to po zabiegu...No nic.uznaję ten cykl za porypany i czysto badawczy....Ale z tego wynika, że ani wykres dwufazowy, ani wysoki progesteron nie potwierdza owulacji....jaja

Samirko...jak nie teraz, to w kolejnym cyklu...grunt się nie poddawać...:)
    może u mnie tez była a ona nie widziała bo ma sprzęt do dupy ;) nic mnie już nie zdziwi :D

inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn dawaj w samochodzie :) inaczej nie znaczy ze gorzej ;) a w PL fajne lasy sa ;)
    Bursztyn wrote:

no chyba wlasnie w samochodzie wypada owulka :) bardziej martwi mnie zmeczenie organizmu, nerwy itd., i ze bedzie to mialo wplyw na owulke, moze zaburzyc cykl.

inessa, Bursztyn, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, samira, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, współczuję wyprawy. Ale przynajmniej z mamą się spotkasz. A masz wszystkie papiery, żeby przewieźć psa przez granicę? To chyba trochę skomplikowane z tego, co pamiętam.

inessa, Bursztyn, szczęśliwa 2, Myszonek, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska inspirowałam się ze strony tej: http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-nadziewane - a ten spray złoty można kupić tu: http://www.aledobre.pl/9253,Zloty_barwnik_spozywczy_w_sprayu_710_5520_Wilton.html

inessa, szczęśliwa 2, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Bursztynku, współczuję wyprawy. Ale przynajmniej z mamą się spotkasz. A masz wszystkie papiery, żeby przewieźć psa przez granicę? To chyba trochę skomplikowane z tego, co pamiętam.
    Tak, wszystko mam, paszport psa, chip, itd., wiem, ze to skomplikowane, niestety...

inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, Alis, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O widzę że się lekko zakotłowało, ja wolę ogólnie nie czytać żadnych pamiętników bo za bardzo mnie to rozstraja.
    Kate75 mój kot ma się świetnie, zaraz po owu zwykle robi się coraz większy a w momencie testowania to już jest tygrysem bengalskim. Nie cierpię testowania, rozczarowania i tego dopatrywania się cienia drugiej kreski.

No dokładnie jak bym swoje "małe zoo" opisywała, wypisz wymaluj ! :D
    Jutro mój "tajger" zostanie spacyfikowany po odebraniu wyniku z labo, więc na jakieś 2 tyg. zoo zamykam.

inessa, Myszonek, ania.g, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Bursztyn nie zachowuj się jak stara ciotka, co to się o każde wahnięcie własne boi...Nic Ci się Kobieto nie zaburzy...a przypomnij sobie jak to się robiło 20 lat temu w samochodzie.....albo w Krakowie...poczęłabyś dziecko jak człowiek w Polsce...na dodatek z mężem, a nie z promotorem...;)

Bursztyn, inessa, Kasik3033, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, samira, Kate 75, bliska77, malgos741, Mango, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne Bozia ten zloty kolor jest super na Swieta :)

Bozia3 wrote:
    Inesska inspirowałam się ze strony tej: http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-nadziewane - a ten spray złoty można kupić tu: http://www.aledobre.pl/9253,Zloty_barwnik_spozywczy_w_sprayu_710_5520_Wilton.html

inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    może u mnie tez była a ona nie widziała bo ma sprzęt do dupy ;) nic mnie już nie zdziwi :D
    wszystko możliwe - bo wykres masz też owulacyjny.....

inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1794 1795 1796 1797 1798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ