35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Miłego dnia dziewczyny i życzę dużych pękających jajec, Oczekującym - cierpliwości i zielonego końca, a zaciążonym mało stresów
inessa, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:może i była...ale nie było ani jaja, ani potem ciałka...
No chyba, że mi wycięli podczas zabiegu.....
Mnie też juz nic nie zdziwi....
zobaczysz co bedzie dalejinessa, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Kasik3033 wrote:hejka dziewczynki ja czekam do jutra bo mam bête, poki co sa male plamienia od 3 dni I nie jest to optymistyczne
okarze sie wszystko jutro wieczorkiem
Trzymam za reszte kciuki
A ja trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocnoinessa, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
szczęśliwa 2 wrote:to moze dam i mniej tego cukru chociaz ja ostatnio słodkie uwielbiam
u Ciebie i tak się teraz nikt nie połapie czy masz kg w tą czy w tamtą...
szczęśliwa 2, inessa, caffe, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O widzę że się lekko zakotłowało, ja wolę ogólnie nie czytać żadnych pamiętników bo za bardzo mnie to rozstraja.
Kate75 mój kot ma się świetnie, zaraz po owu zwykle robi się coraz większy a w momencie testowania to już jest tygrysem bengalskim. Nie cierpię testowania, rozczarowania i tego dopatrywania się cienia drugiej kreski.caffe, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Kate 75, Myszonek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
w piatek wieczorem lub w sobote rano musimy jechac do PL po mojego biednego psa. Mama nie chce sie juz nim zajmowac bo budzi ja 5 razy w nocy, bo sika, potem w dzien co 2 godz.trzeba z nim wychodzic i nie daje juz rady. Bedzie maraton, 2 dni jazdy, potem 2 dni odpoczynku i 2 dni jazdy w druga strone, w sumie 4000 km w 6 dni. Nie wiem jak to przezyje, a w tej podrozy przypada mi owulka, tylko nie wiem jak to bedzie bo moge byc wykonczona po takim maratonie i pewnie nic z tego i tak nie bedzie w tym cyklu. Trudno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 15:32
szczęśliwa 2, inessa, Kate 75, Niuta, Myszonek, caffe, ania.g, bliska77, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w piatek wieczorem lub w sobote rano musimy jechac do PL po mojego biednego psa. Mama nie chce sie juz nim zajmowac bo budzi ja 5 razy w nocy, bo sika, potem w dzien co 2 godz.trzeba z nim wychodzic i nie daje juz rady. Bedzie maraton, 2 dni jazdy, potem 2 dni odpoczynku i 2 dni jazdy w druga strone, w sumie 4000 km w 6 dni. Nie wiem jak to przezyje, a w tej podrozy przypada mi owulka, tylko nie wiem jak to bedzie bo moge byc wykonczona po takim maratonie i pewnie nic z tego i tak nie bedzie w tym cyklu. Trudno.
moze dacie radę jak Leon (chyba tak się zwie) bedzie siusiał sobie np w lesie jakimś
Bursztyn, Kate 75, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Bursztyn a podczas podrózy w samochodzie
moze dacie radę jak Leon (chyba tak się zwie) bedzie siusiał sobie np w lesie jakimś
no chyba wlasnie w samochodzie wypada owulkabardziej martwi mnie zmeczenie organizmu, nerwy itd., i ze bedzie to mialo wplyw na owulke, moze zaburzyc cykl.
inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny... dystans i brak reakcji - to myślę najlepszy sposób na wszelkie psychozy....
. Bursztynku opinia trafna jak najbardziej...
Z ciekawości zrobiłam badanie progesteronu - bo to ten czas...to ciekawe - bo wynik to - 14,3 ng/ml. Przy cyklu bezowulacyjnym, gdzie nie było ani jaja dominującego, ani ciałka żółtego w 14 dc...to wynik dosyć wysoki...W cyklach owulacyjnych miałam zwykle w granicach 20 ng/ml, ten jest niższy, ale jednak juz podbiega pod owulkę według mnie....Możliwe to, że lekarka nie znalazła ciałka? Widziała płyn w zatoce, ale twierdziła, że to po zabiegu...No nic.uznaję ten cykl za porypany i czysto badawczy....Ale z tego wynika, że ani wykres dwufazowy, ani wysoki progesteron nie potwierdza owulacji....jaja
Samirko...jak nie teraz, to w kolejnym cyklu...grunt się nie poddawać...nic mnie już nie zdziwi
inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn dawaj w samochodzie
inaczej nie znaczy ze gorzej
a w PL fajne lasy sa
Bursztyn wrote:tak, Leon
no chyba wlasnie w samochodzie wypada owulkabardziej martwi mnie zmeczenie organizmu, nerwy itd., i ze bedzie to mialo wplyw na owulke, moze zaburzyc cykl.
inessa, Bursztyn, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, samira, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, współczuję wyprawy. Ale przynajmniej z mamą się spotkasz. A masz wszystkie papiery, żeby przewieźć psa przez granicę? To chyba trochę skomplikowane z tego, co pamiętam.
inessa, Bursztyn, szczęśliwa 2, Myszonek, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Inesska inspirowałam się ze strony tej: http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-nadziewane - a ten spray złoty można kupić tu: http://www.aledobre.pl/9253,Zloty_barwnik_spozywczy_w_sprayu_710_5520_Wilton.html
inessa, szczęśliwa 2, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Bursztynku, współczuję wyprawy. Ale przynajmniej z mamą się spotkasz. A masz wszystkie papiery, żeby przewieźć psa przez granicę? To chyba trochę skomplikowane z tego, co pamiętam.
inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, Alis, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:O widzę że się lekko zakotłowało, ja wolę ogólnie nie czytać żadnych pamiętników bo za bardzo mnie to rozstraja.
Kate75 mój kot ma się świetnie, zaraz po owu zwykle robi się coraz większy a w momencie testowania to już jest tygrysem bengalskim. Nie cierpię testowania, rozczarowania i tego dopatrywania się cienia drugiej kreski.
No dokładnie jak bym swoje "małe zoo" opisywała, wypisz wymaluj !
Jutro mój "tajger" zostanie spacyfikowany po odebraniu wyniku z labo, więc na jakieś 2 tyg. zoo zamykam.inessa, Myszonek, ania.g, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, Leon
Bursztyn, inessa, Kasik3033, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, samira, Kate 75, bliska77, malgos741, Mango, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale fajne Bozia ten zloty kolor jest super na Swieta
Bozia3 wrote:Inesska inspirowałam się ze strony tej: http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-nadziewane - a ten spray złoty można kupić tu: http://www.aledobre.pl/9253,Zloty_barwnik_spozywczy_w_sprayu_710_5520_Wilton.htmlinessa, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość