35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Nieeee!!! Ja chce chlopca! A po zrobieniu chlopca moge machac, ale ewentualnie lopata we wlasnym ogrodku
Tym argumentem zostalam przekonana, nie bzykam sie, koniec, teraz nikt mnie nie namowi
No i widzisz, przynajmniej będziesz miała spokojna podroż i nie będziesz myślała o zmarnowanym cyklu
Ktoś jeszcze potrzebuje pocieszenia lub racjonalnego wytłumaczenia otaczającej nas rzeczywistości?Mała manipulacja też wchodzi w grę
Kate 75, inessa, bliska77, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Nieeee!!! Ja chce chlopca! A po zrobieniu chlopca moge machac, ale ewentualnie lopata we wlasnym ogrodku
Tym argumentem zostalam przekonana, nie bzykam sie, koniec, teraz nikt mnie nie namowiKate 75, inessa, bliska77, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i widzisz, przynajmniej będziesz miała spokojna podroż i nie będziesz myślała o zmarnowanym cyklu
Ktoś jeszcze potrzebuje pocieszenia lub racjonalnego wytłumaczenia otaczającej nas rzeczywistości?Mała manipulacja też wchodzi w grę
Pusurek, Kate 75, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Oj Bursztynek, a może tak bliźniaki wyjdą w samochodzie ??
i na dodatek może być i chłopiec i dziewczynka
Szkoda taką szansę marnować
Wiecie co? Mysle, ze ciaza to chyba nie dla mnie....samira, Kate 75, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niby tak, ale nie bede mogla ani mierzyc temp, ani testow owul. zrobic, spac tez nie bede mogla, wiec do dupy taki cykl,i szczerze mowiac nie wiem czy bedzie mi sie chcialo serduszkowac w samochodzie, maz tez jest wykonczony i przepracowany a do tego taka podroz dluga tam i z powrotem w tak krotkim czasie, nerwow duzo, chory pies do tego, ktory nie wiem jak ta podroz zniesie. Cykl w placy.
Bursztyn, Myszonek, samira, Bozia3, Kate 75, KaRa, polarmiś, inessa, Niuta, ania.g, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Ja poproszę
A co Cię trapi?Oprócz wspólnego, znanego problemu? Hmmm, zresztą, czy to jest problem? To jest sytuacja, w której się chwilowo znalazłyśmy. I pewnie, prędzej lub później, uporamy się z nią
Myszonek, inessa, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A co Cię trapi?
Oprócz wspólnego, znanego problemu? Hmmm, zresztą, czy to jest problem? To jest sytuacja, w której się chwilowo znalazłyśmy. I pewnie, prędzej lub później, uporamy się z nią
I to już na mnie działaTo tylko sytuacja
Normalnie lepszego terapeuty nie miałam
A tak poza tym, to mnie też namówiłyście na te oponki. Już mam wszystko w misce i zagniatam ciasto (a miałam nie jeść słodyczy do świąt)Pusurek, Kate 75, inessa, malgos741, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:I to już na mnie działa
To tylko sytuacja
Normalnie lepszego terapeuty nie miałam
Kłaniam się nisko
Ja tez właśnie wcinam ciasto ( jabłecznik z budyniem i kokosanka ), ale zaraz wskakuje w dresik i zasuwam nowa płytę Chodakowskiej. Jest opcja, ze jutro nie wejdę na schody, ale co mi taminessa, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja w trakcie remontu.. Wczoraj cały dzień oklejalismy przygotowaliśmy do odnawiania...rano miałam problem ze wstaniem..dzisiaj cały dzień mycie scian sufitów i szpachlowanie...powiem tak.. Siedzę na drabinie i nie mogę się ruszyć..wszystko mnie boli. Boję się jutra haha
To lepsze od ChodakowskiejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 17:01
Bursztyn, samira, inessa, Kate 75, szczęśliwa 2, bliska77, malgos741, Mango, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A ja w trakcie remontu.. Wczoraj cały dzień oklejalismy przygotowaliśmy do odnawiania...rano miałam problem ze wstaniem..dzisiaj cały dzień mycie scian sufitów i szpachlowanie...powiem tak.. Siedzę na drabinie i nie mogę się ruszyć..wszystko mnie boli. Boję się jutra haha
inessa lubi tę wiadomość