35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:A ja w trakcie remontu.. Wczoraj cały dzień oklejalismy przygotowaliśmy do odnawiania...rano miałam problem ze wstaniem..dzisiaj cały dzień mycie scian sufitów i szpachlowanie...powiem tak.. Siedzę na drabinie i nie mogę się ruszyć..wszystko mnie boli. Boję się jutra haha
inessa, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie odzywam sie do Was za te oponki!!!!
Tak mi smaka narobiłyście że normalnie jutro chyba zrobię.
A do tego zjadłabym już smazonego karpia.
I królika pieczonego!
I schab w galarecie!
Myszonek, inessa, Kate 75, szczęśliwa 2, ania.g, malgos741, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Mi sie oponki kojarzą z dzieciństwem. Moja mama je często robiła.
Teraz ma lenia jak już nie robi ale może namówię ja na święta?inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Myszonek wrote:Robię je pierwszy raz ale przepis caffe jest rewelacyjny.
A zapisałaś przepis? Bo powiem szczerze nie mam nerwów cofać się te setki postówinessa, samira, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Myszonek wrote:Przepis jest na naszym forum w dziale z przepisami - na 2 podstronie - jako ostatni
Dzięki za podpowiedź. Zaraz poszukaminessa lubi tę wiadomość
Znalazłam!
Teraz muszę zainwestować w coś , czym mogłabym rozwałkować ciasto.
Butelka ginu nie jest okrągłaMyszonek, szczęśliwa 2, inessa, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
Oj kusicie kusicie dziewczyny, w życiu takich oponek nie robiłam, ale chyba będę musiała, tylko po co ja na tej diecie byłam
No i mnie załamujecie, seks w samochodzie się szykuje i to na dodatek w PL i UK czyli światowy, do tego na drabinie już był w Wawie stwierdzam, że ja nudne to bzykanko mamBursztyn, Myszonek, bliska77, inessa, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Oj kusicie kusicie dziewczyny, w życiu takich oponek nie robiłam, ale chyba będę musiała, tylko po co ja na tej diecie byłam
No i mnie załamujecie, seks w samochodzie się szykuje i to na dodatek w PL i UK czyli światowy, do tego na drabinie już był w Wawie stwierdzam, że ja nudne to bzykanko mamNie jest źle...Może usmaż oponki i zrobicie to na oponkach dzisiaj..
Niuta, Myszonek, inessa, Kate 75, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zapraszam do mnie, remoncik łazienki się szykuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 17:41
Pusurek, Bozia3, Myszonek, inessa, Mango lubią tę wiadomość
Witajcie dziewczyny!
Jakiś czas tutaj nie zaglądałam i mam mnóstwo zaległości, ale kilka ostatnich stron przeczytałam.
CO widzę zielono - Gratulacje
Alis widzisz a jednak się udało
Poza tym pozdrawiam Was wszystkie i ściskam gorąco - u mnie bez zmian, ale trochę ochłonęłam od tego wszystkiego i chyba myślenie jakieś bardziej wyluzowane - jeśli to tak można nazwać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 17:55
szczęśliwa 2, samira, Alis, bliska77, inessa, malgos741, Mango, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość