35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta wrote:Znalazłam!
Teraz muszę zainwestować w coś , czym mogłabym rozwałkować ciasto.
Butelka ginu nie jest okrągła
Ja wałkowałam butelką po soczku
A swoją drogą myślałam, że to tylko ja nie mam wałka w domuNiuta, szczęśliwa 2, bliska77, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Ja wałkowałam butelką po soczku
A swoją drogą myślałam, że to tylko ja nie mam wałka w domu
zjadłam 4 oponki w trakcie smażenia teraz kwicze z przezarciaNiuta, inessa, malgos741, Mango, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie dziewczyny!
Jakiś czas tutaj nie zaglądałam i mam mnóstwo zaległości, ale kilka ostatnich stron przeczytałam.
CO widzę zielono - Gratulacje
Alis widzisz a jednak się udało
Poza tym pozdrawiam Was wszystkie i ściskam gorąco - u mnie bez zmian, ale trochę ochłonęłam od tego wszystkiego i chyba myślenie jakieś bardziej wyluzowane - jeśli to tak można nazwać.Myszonek, inessa, malgos741, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No to kolejność robót mamy ustaloną
I jako że jestem po drugiej lampce wina zdradzę Wam mój sekret!
Zaangażowałam się w Szlachetną Paczkę!
Wiecie jakie to trudne wciągnąć ludzi w dobroczynność?
Normalnie muszę sie prosić jak świnka
Myszonek, ania.g, bliska77, inessa, Kate 75, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
szczęśliwa 2 wrote:Slash fajnie, że wyluzowałas teraz pójdzie juz szybko na zielono
Oponki - uwielbiałam je zawsze, kiedyś tzn w latach dzieciństwa robiliśmy je często, a teraz to nie pamiętam kiedy je jadłam. Narobiłaś mi smaka
Póki co to oponki się robią, ale na brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 18:19
Myszonek, Niuta, szczęśliwa 2, inessa, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hmmmm
zaraz pożałuję tych oponek
M. wraca z pracy i mówię, że skoro ja na niego nie działam, to może oponki podziałają
zaczął się nimi objadać więc idę je schować, bo inaczej będzie brzuchol przepełniony i sexu nie będziesamira, Niuta, inessa, Kate 75, malgos741, Mango, caffe, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja miałam zacząć porządki świąteczne, ale postanowiłam przejrzeć Wasze posty i czas jakoś tak zleciał...
Mysza, ja zaczynam te porządki już tydzień i przy postach czas mi ucieka.
Nic to - jak zwykle zrobię na ostatnią chwilęinessa, Kate 75, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
"caffe napisała:
Bursztyn, przestań pierdolić
ania.g napisała:
Kwintesencja tematu Cafe"
Krótko i konkretnieale za to jak dosadnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 18:24
Myszonek, Bursztyn, samira, Niuta, inessa, Kate 75, Mango, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Nie odzywam sie do Was za te oponki!!!!
Tak mi smaka narobiłyście że normalnie jutro chyba zrobię.
A do tego zjadłabym już smazonego karpia.
I królika pieczonego!
I schab w galarecie!Niuta, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
samira wrote:dziewczyny co do oponek ,ser rozumiem twaróg ale zmielony czy nie i ja mam półtłusty ??...a ile je smażyć po każdej stronie ??
Ja dawałam taki zwykły w kostkach (po 200g pakowane) - nie mieliłam. Jedyne, z czym miałam problem, to dałam masło prosto z lodówki i ciężko było wyrobić ale dałam radęinessa, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:O Niuta to nieźle kucharzysz skoro masz taki wybór w lodówce
Ale przed świętami zamienię to w realinessa, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Ja wałkowałam butelką po soczku
A swoją drogą myślałam, że to tylko ja nie mam wałka w domu
Ja przez 3 lata wałkowałam butelką po wódce (heh), a że jestem maniaczką pierogów, to butelka była ciągle w użyciuTeraz mam porządny, ciężki, drewniany wałek i wałkuję, aż milo
Niuta, bliska77, inessa, Kate 75, malgos741, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość