35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ja przez 3 lata wałkowałam butelką po wódce (heh), a że jestem maniaczką pierogów, to butelka była ciągle w użyciu
Teraz mam porządny, ciężki, drewniany wałek i wałkuję, aż milo
Ciągle ta sama??Niuta, inessa, Kate 75, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ło matko! Ale zimno na zewnątrz. Brrrr...
Wyszłam na chwilę wypuścić psa i telepię sie teraz jak galareta.
Do tego mój M. dzisiaj jeszcze ie zadzwonił. Nie lubię jak tak robi bo zaraz wkręcam sobie projekcję... Że coś sie stało....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 19:00
Myszonek, inessa, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyMyszonek wrote:To dobrze, bo już się obawiałam, że do każdych pierogów była nowa
pierogi u mnie: 2 X w tygodniu
butelka wódki: pojemność 1 litr
Wychodziłby ciężki alkoholizm
Myszonek, Niuta, mysza1975, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:A ja na jutro na obiad gotuję fasolkę po bretońsku, więc potem z moim M śpimy osobno
.
A co jak przyjdzie owulka?! Szkoda by było stracić kolejny miesiąc.
e tam osobno, najlepsze jest dozowanie zapaszków spod kołdryNiuta, Myszonek, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco do wałka, też nie posiadam, nie piekę, mąż wałkuje ciasto na pizze butelką po winie, i przerażacie mnie z tymi wypiekami, bo ja słodkości nie lubię i nie mam do tego serca a tu święta tuż tuż i coś trzeba zrobić,.......
Myszonek, inessa, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko jesteście niezłe z tymi wałkami i różnymi propozycjami a ja dziś jak nigdy po obiedzie zasnełam i dlaej bym spała ale co w nocy bede robić
A teraz do swiąt nie jem słodyczy i tak szczerze od paru dni nie moge na nie patrzeć za to pochłaniam ostrosci chili itp
Slach super,ze sie odezwałaśMyszonek, slash, samira, Niuta, malgos741, bliska77, Mango, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a tak zmieniając temat na temperaturowy, to jeżeli możecie to wyjaśnijcie mi (może to dylematy początkującego): Oczywiście wiem, że jest wiele czynników, które mają wpływ na temperaturę ale i tak mnie zastanawia wykres. W zeszłym cyklu linia temperatury umiejscowiona została na poziomie 36,3 (być może te niższe były spowodowane jakimś nieznanym mi czynnikiem) ale teraz - nawet przy @ moja temp nie spada poniżej tej linii (zbliża się do "wirtualnej linii temp wyższych" (36,5) ale jej też nie przekracza hmmmm więc może tamta pierwsza powinna być wyżej. Czy w każdym cyklu linie temperatur niższych i wyższych mogą być na innych poziomach niż przy wcześniejszych cyklach (przy założeniu, że nie było ekstremalnych czynników)??
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A ja na jutro na obiad gotuję fasolkę po bretońsku, więc potem z moim M śpimy osobno
.
A co jak przyjdzie owulka?! Szkoda by było stracić kolejny miesiąc.
To otwórz okno i pozamiatane:)inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Myszonek wrote:Dziewczyny, a tak zmieniając temat na temperaturowy, to jeżeli możecie to wyjaśnijcie mi (może to dylematy początkującego): Oczywiście wiem, że jest wiele czynników, które mają wpływ na temperaturę ale i tak mnie zastanawia wykres. W zeszłym cyklu linia temperatury umiejscowiona została na poziomie 36,3 (być może te niższe były spowodowane jakimś nieznanym mi czynnikiem) ale teraz - nawet przy @ moja temp nie spada poniżej tej linii (zbliża się do "wirtualnej linii temp wyższych" (36,5) ale jej też nie przekracza hmmmm więc może tamta pierwsza powinna być wyżej. Czy w każdym cyklu linie temperatur niższych i wyższych mogą być na innych poziomach niż przy wcześniejszych cyklach (przy założeniu, że nie było ekstremalnych czynników)??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 19:30
inessa, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zabijcie mnie za to pytanie, ale: po co mierzycie temp. podczas @ skoro nie jest ona w ogole brana pod uwage przez system? Ja odpuszczam przez te 5 dni, bo to strata snu dla mnie jest, w sensie, ze nie musze nastawiac buzdzika.
Tak, wiem ale jestem po @ i ona też nie spadła poniżej tamtej.
A pytanie tak ogólnie, bo chcę wiedzieć, czy te linie powinny być mniej więcej na tym samym poziomie, czy nie.inessa lubi tę wiadomość