35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tempke mam w każdym cyklu na innych poziomach, kiedyś też mierzyłam przy @, ale mi przeszło...
Tak naprawdę ważne jest uchwycenie dwupoziomowości wykresu, a nie jego poziomu.
Nawet jak coś się rano zaburzy....różnica z pół godziny, kibelek przez zapomnienie czy rozmowa - to tempka się zmieni o 3-4 dziesiąte stopnia...to nie wpłynie na cały wykres...więc spokojnie..inessa, Parka, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ania.g nie patrz na test tylko czy był skok tempki
Parka no hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obraziłam się na termometr w tym cyklu więc teraz muszę bzykać do upadłego bo nigdy nie wiadomocaffe, Bursztyn, inessa, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Nie powinno się robić długich przerw w bzykosercach - najlepiej po @ co 2-3 dni no i w okresie owulki co drugi dzień... Na dziewczynkę często i regularnie, na chłopca można zrobić kilka dni przerwy przed zasadniczym owulacyjnym działaniem i zabzykować się jak najbliżej owulki...
a tutaj ta cholerna podroz rozwalila mi moj misternie ulozony plan!
inessa, Kate 75, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn w czasie podróży możesz testy robić - ubikacje w Polsce są ogólnodostępne...
Tempkę też możesz mierzyć - ja w szpitalu mierzyłam ..więc przestań się wykręcać...
samira, ania.g, inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Niestety kozaczków jeszcze nie wytrzasnęłam więc tylko w warkoczykach atrakcja na razie, lepszy rydz niż nic
.
Oponek dziś nie będzie bo było chili con carne, co za dużo to nie zdrowo, pikantne z fasolą było, więc dziś chyba warkoczyków nie zaplotę
Trochę drogie - ale "twarzowe" za to: http://tablica.pl/oferta/super-sexi-czerwone-lakierowane-kozaki-za-kolano-na-karnawal-mikolajki-ID2JROb.html
inessa, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A w ogóle to nie wiem o co chodzi bo trzeci dzień z rzędu wychodzi mi pozytywny test owu - obie kreski tak samo mocne(szkoda że to nie ciążowy)a śluz rozciągliwy czwarty dzień z rzędu( może to zasługa wiesiołka?)Nigdy tak nie miałam. Staranka już zaczynają mi bokiem wychodzić, myślałam że sobie odpocznę a tu trzeba nadal działać...matko jedyna ile jeszcze i jaki tego skutek będzie
Aniu spójrz na mój wykres, ja miałam 5 pozytywnych owulacyjnych, dowiedziałam się że to nic nie normalnego, ważny jest podobno pierwszy pozytywny bo po nim w ciągu od 24 do 48 powinna być owu, u mnie pierwszy "+" w 9 dc a owu niby w 12 dc choć gdybym ja miała po objawach wyznaczać byłby to 11 dc, wiec wszystko się mniej wiecej zgadza. Ja robiłam do upadłego te testy żeby sprawdzić jak długo mogą wychodzić pozytywne. W następnym zrobię trzy bo tyle mi zostało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 21:46
ania.g, inessa, Parka, Mango, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Aniu spójrz na mój wykres, ja miałam 5 pozytywnych owulacyjnych, dowiedziałam się że to nic nie normalnego, ważny jest podobno pierwszy pozytywny bo po nim w ciągu od 24 do 48 powinna być owu, u mnie pierwszy "+" w 9 dc a owu niby w 12 dc choć gdybym ja miała po objawach wyznaczać byłby to 11 dc, wiec wszystko się mniej wiecej zgadza. Ja robiłam do upadłego te testy żeby sprawdzić jak długo mogą wychodzić pozytywne. W następnym zrobię trzy bo tyle mi zostało.
inessa, Parka, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:i wlasnie dlatego chcialam ta temp. mierzyc i tesy owul.robic, zeby sie zaczaic na chlopca
a tutaj ta cholerna podroz rozwalila mi moj misternie ulozony plan!
A ta znowu swoje, a myślałam, że Bozia i Caffe to już dobrze wytłumaczyły , atu murciągle tempki i testy zamiast
Ja już kiedyś też przesłałam "krótką historię o miłości"
inessa, Bursztyn, Parka, ania.g, Mango, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Trochę drogie - ale "twarzowe" za to
: http://tablica.pl/oferta/super-sexi-czerwone-lakierowane-kozaki-za-kolano-na-karnawal-mikolajki-ID2JROb.html
No to mikołajki będą mojeTrochę hard te buciki ale jak nie wychodzi zielone to trzeba bawić się w czerwone, może to pomoże
ania.g, inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kate no przecież mówię że będę bzykać do upadłego ;)temperaturę ma w nosie a testy owu robię żeby się biedne w szawce nie marnowały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 22:28
inessa, Parka, ania.g, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Gdzie można dostać termometr owulacyjny? W żadnej ze znanych mi aptek nie widziałam. Bo ja mierzę elektronicznym z 1 cyfrą po przecinku...
inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość