X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tempke mam w każdym cyklu na innych poziomach, kiedyś też mierzyłam przy @, ale mi przeszło...:) Tak naprawdę ważne jest uchwycenie dwupoziomowości wykresu, a nie jego poziomu.

Nawet jak coś się rano zaburzy....różnica z pół godziny, kibelek przez zapomnienie czy rozmowa - to tempka się zmieni o 3-4 dziesiąte stopnia...to nie wpłynie na cały wykres...więc spokojnie..:)

inessa, Parka, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ania.g nie patrz na test tylko czy był skok tempki :)
    Parka no hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obraziłam się na termometr w tym cyklu więc teraz muszę bzykać do upadłego bo nigdy nie wiadomo ;)

caffe, Bursztyn, inessa, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie powinno się robić długich przerw w bzykosercach - najlepiej po @ co 2-3 dni no i w okresie owulki co drugi dzień... Na dziewczynkę często i regularnie, na chłopca można zrobić kilka dni przerwy przed zasadniczym owulacyjnym działaniem i zabzykować się jak najbliżej owulki...:)
    i wlasnie dlatego chcialam ta temp. mierzyc i tesy owul.robic, zeby sie zaczaic na chlopca :) a tutaj ta cholerna podroz rozwalila mi moj misternie ulozony plan!

inessa, Kate 75, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn w czasie podróży możesz testy robić - ubikacje w Polsce są ogólnodostępne...;) Tempkę też możesz mierzyć - ja w szpitalu mierzyłam ..więc przestań się wykręcać...;)

Bursztyn, inessa, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn w czasie podróży możesz testy robić - ubikacje w Polsce są ogólnodostępne...;) Tempkę też możesz mierzyć - ja w szpitalu mierzyłam ..więc przestań się wykręcać...;)
    temp. w podrozy to nie bardzo,bo spac nie bede, ale z testami masz rcje :)

samira, ania.g, inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    temp. w podrozy to nie bardzo,bo spac nie bede, ale z testami masz rcje :)

Dla chcącego nie ma nic trudnego :)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Niestety kozaczków jeszcze nie wytrzasnęłam więc tylko w warkoczykach atrakcja na razie, lepszy rydz niż nic :D .
    Oponek dziś nie będzie bo było chili con carne, co za dużo to nie zdrowo, pikantne z fasolą było, więc dziś chyba warkoczyków nie zaplotę ;)

Trochę drogie - ale "twarzowe" za to ;): http://tablica.pl/oferta/super-sexi-czerwone-lakierowane-kozaki-za-kolano-na-karnawal-mikolajki-ID2JROb.html

inessa, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A w ogóle to nie wiem o co chodzi bo trzeci dzień z rzędu wychodzi mi pozytywny test owu - obie kreski tak samo mocne(szkoda że to nie ciążowy)a śluz rozciągliwy czwarty dzień z rzędu( może to zasługa wiesiołka?)Nigdy tak nie miałam. Staranka już zaczynają mi bokiem wychodzić, myślałam że sobie odpocznę a tu trzeba nadal działać...matko jedyna ile jeszcze i jaki tego skutek będzie

Aniu spójrz na mój wykres, ja miałam 5 pozytywnych owulacyjnych, dowiedziałam się że to nic nie normalnego, ważny jest podobno pierwszy pozytywny bo po nim w ciągu od 24 do 48 powinna być owu, u mnie pierwszy "+" w 9 dc a owu niby w 12 dc choć gdybym ja miała po objawach wyznaczać byłby to 11 dc, wiec wszystko się mniej wiecej zgadza. Ja robiłam do upadłego te testy żeby sprawdzić jak długo mogą wychodzić pozytywne. W następnym zrobię trzy bo tyle mi zostało. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 21:46

ania.g, inessa, Parka, Mango, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Aniu spójrz na mój wykres, ja miałam 5 pozytywnych owulacyjnych, dowiedziałam się że to nic nie normalnego, ważny jest podobno pierwszy pozytywny bo po nim w ciągu od 24 do 48 powinna być owu, u mnie pierwszy "+" w 9 dc a owu niby w 12 dc choć gdybym ja miała po objawach wyznaczać byłby to 11 dc, wiec wszystko się mniej wiecej zgadza. Ja robiłam do upadłego te testy żeby sprawdzić jak długo mogą wychodzić pozytywne. W następnym zrobię trzy bo tyle mi zostało. :)
    Uff, już myślałam że zamieniam się w cyborga ;)

inessa, Parka, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i wlasnie dlatego chcialam ta temp. mierzyc i tesy owul.robic, zeby sie zaczaic na chlopca :) a tutaj ta cholerna podroz rozwalila mi moj misternie ulozony plan!

A ta znowu swoje, a myślałam, że Bozia i Caffe to już dobrze wytłumaczyły , atu mur 0dash2.gif ciągle tempki i testy zamiast milosc.gif

Ja już kiedyś też przesłałam "krótką historię o miłości" ;)

inessa, Bursztyn, Parka, ania.g, Mango, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Uff, już myślałam że zamieniam się w cyborga ;)

A nie w tygrysa ;)

inessa, Parka, ania.g, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate no przecież mówię że będę bzykać do upadłego ;)temperaturę ma w nosie a testy owu robię żeby się biedne w szawce nie marnowały ;)

Parka, inessa, Kate 75, Mango, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie można dostać termometr owulacyjny? W żadnej ze znanych mi aptek nie widziałam. Bo ja mierzę elektronicznym z 1 cyfrą po przecinku...

inessa, samira, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba zmęczona jestem bo mi ortografia pada

inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Gdzie można dostać termometr owulacyjny? W żadnej ze znanych mi aptek nie widziałam. Bo ja mierzę elektronicznym z 1 cyfrą po przecinku...
    Na Allegro na przykład

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Trochę drogie - ale "twarzowe" za to ;): http://tablica.pl/oferta/super-sexi-czerwone-lakierowane-kozaki-za-kolano-na-karnawal-mikolajki-ID2JROb.html

No to mikołajki będą moje :D Trochę hard te buciki ale jak nie wychodzi zielone to trzeba bawić się w czerwone, może to pomoże ;)

ania.g, inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    A nie w tygrysa ;)
    Cyborg czy tygrys jedna cholera ;)

Kate 75, inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kate no przecież mówię że będę bzykać do upadłego ;)temperaturę ma w nosie a testy owu robię żeby się biedne w szawce nie marnowały ;)
    I to jest " słuszna racja" ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 22:28

inessa, Parka, ania.g, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    ja mam ten ,jest b.dobry http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-mt-16c2-polska-instrukcja-i3762240070.html

• Parka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja mam ten ,jest b.dobry http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-mt-16c2-polska-instrukcja-i3762240070.html

Dzięki, no to zamawiam :)

samira, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

‹‹ 1801 1802 1803 1804 1805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ