35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Gdzie można dostać termometr owulacyjny? W żadnej ze znanych mi aptek nie widziałam. Bo ja mierzę elektronicznym z 1 cyfrą po przecinku...
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Jest Parka
Wczoraj czytałam jakieś naukowe doniesienia o tym że jednak należy często. Więc są dwie szkoły. Wczoraj też prześledziłam wykresy zaciążonych pod kątem
bzykoserc i to potwierdza obie teorie bo jedne bzykały się co dwa trzy dni i poczęły a inne codziennie i też poczęły... Może to zależy od wielu czynników tylko kto wie jakich.
No bo to zależy od jakości spermy - ponoć jeśli dobra, można często, a jeśli słabsza lepiej co drugi lub trzeci dzień, bo w trzeci są najmocniejsze. Rzadziej się nie powinno, bo po 3 dniach zaczyna się degenerować i jakość spada. Dlatego przed badaniami spermy też proszą, żeby nie było żadnej aktywności przez 3 dni.
Oczywiście jeśli się robi dłuższe odstępy rośnie ryzyko, że się nie trafi w jajeczko.samira, Mango, ania.g, bliska77, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam kurcze najfajniejsze tematy jak ja juz spie...
Moj lekarz tez powiedzial nie mierzyc juz tempki nie streswac sie tylko bzykanko co drugi lub trzeci dzien. Taka recepta. Ale kto to wie albo sie czlowiek wstrzeli albo nie. Teraz to sie zastanawiam jak ludzie wpadaja? Bo ja to najchetniej chcialabym wpasc po prostu...ehhh
Smakow mi narobilyscie z rana ze hej moze by tak znowu cos upiec, kuszenie ...
Zmykam bo pracy szukam i przlatuje oferty pracy inernet slaby wciaz wiec idzie to jak krew z nosa, niecierpieSimba, samira, Mango, ania.g, bliska77, Myszonek, Bursztyn, inessa, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, też jestem, choć może prawdziwiej by było napisać, że nie jestem, od trzech dni bowiem przesypiam 24 godziny na dobę. Chyba się zmieniam w niedźwiedzia. Trochę ma na sumieniu na pewno księżyc, wczoraj był nów....
bliska77, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczyny!
U mnie tempka znowu w dół, czyli @ nadchodzi, chyba nie będę robić tej bety bo szkoda kasy
Jest też pozytywna wersja tej opowieści mam imprezę rodzinną z "ukochaną teściową" i nie będę musiała jej spędzać na trzeźwo, jak to mawiał klasyk są plusy dodatnie i ujemne
Samiro trzymam kciuki za Ciebietrzymam też kciuki za wszystkie testujące
Wszystkim miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 07:41
marynka, samira, Myszonek, malgos741, polarmiś, Bursztyn, Simba, inessa, Iwone, ania.g, mysza1975, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
witam Was jak zawsze z mdłościami (niestety nie tylko porannymi), o 22 jestem nieprzytomna, w nocy spać nie mogę, w dzień spałabym non-stop i tak w kółko
co do bzykania, to dużo w tm prawdy, ze bardzo wiele zależy od jakości spermy no i nie zapominajmy o śluzie, czy jest akurat dla żołnierzyków przyjazny czy też nie
miłego dniasamira, Myszonek, Bursztyn, inessa, Iwone, ania.g, Mango, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:witajcie,
witam Was jak zawsze z mdłościami (niestety nie tylko porannymi), o 22 jestem nieprzytomna, w nocy spać nie mogę, w dzień spałabym non-stop i tak w kółko
co do bzykania, to dużo w tm prawdy, ze bardzo wiele zależy od jakości spermy no i nie zapominajmy o śluzie, czy jest akurat dla żołnierzyków przyjazny czy też nie
miłego dnia
ja z synem nie miałam ich w ogóle jedynie skurcze w nogach i duszność pod koniec ciąży i raz w połowie ciąży bym zemdlała po pobraniu krwi i to wszystko ,mam nadzieję ze w kolejnej ciąży będzie podobnieMyszonek, bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:oby szybko mdłości ustąpiły !!
ja z synem nie miałam ich w ogóle jedynie skurcze w nogach i duszność pod koniec ciąży i raz w połowie ciąży bym zemdlała po pobraniu krwi i to wszystko ,mam nadzieję ze w kolejnej ciąży będzie podobniesamira, Myszonek, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Samira, idziesz dzisiaj na betę?
no i ten test negatywny ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 08:25
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość