35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Snilo mi sie dzis w nocy, ze calowalam sie z jakims facetem, nieznanym... Hmm....
Niech dzien przyniesie cos milego, czego sobie i Wam zyczei podróż z M, on przecież może zachowywać się jak nieznajomy, to przecież wszystko kwestia fantazji i umowy między Wami, także do dzieła !!!!!
Bursztyn, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Caffe jedynie duphaston jest sztucznym, niewykrywalnym we krwi pochodnym progesteronu. Inne lekki jak czysta luteina, ultragestan itp sa naturalnymi hormonami i w badaniach krwi podnosza znacznie poziom naturalnego (tego wlasnego) progesteronu.
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no widzę, ze burza hormonów Bursztynku zawitała, no tak, owulacja sie zbliża
i podróż z M, on przecież może zachowywać się jak nieznajomy, to przecież wszystko kwestia fantazji i umowy między Wami, także do dzieła !!!!!
bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:A dzieki
ja tez tak ostatnio miałam po trzech dniach @ ...
Więc sie zobaczy czy tak czy nie.inessa, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
agafbh wrote:no widzę, ze burza hormonów Bursztynku zawitała, no tak, owulacja sie zbliża
i podróż z M, on przecież może zachowywać się jak nieznajomy, to przecież wszystko kwestia fantazji i umowy między Wami, także do dzieła !!!!!
Wszystko będzie inne, obce i nowe...z mężem na tylnym siedzeniu - bez testów!!!! i bez termometru!!! na dodatek z Leonem z przodu.....!!!! Z tego tylko Natanek może wyjść..
Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, sjoanka, Mango, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczynki spadam do roboty
pa
inessa, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
samira wrote:chyba poczekam do piątku,chociaż z drugiej strony dwa dni temu skończyłam lutkę i się boje ale jakby co to chyba te 3dni bez niej nie zaszkodzą ?!
bliska77, inessa, samira, caffe, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też tak pomyślałam....nie ma to tamto...z termometrem, testami i o określonej godzinie - rutyna..
Wszystko będzie inne, obce i nowe...z mężem na tylnym siedzeniu - bez testów!!!! i bez termometru!!! na dodatek z Leonem z przodu.....!!!! Z tego tylko Natanek może wyjść..
inessa, Myszonek, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:samirka zrobiłabym jak caffe...spokojnie poczekaj i zrób test...szkoda kasy i tego naszego latania na te bety....
A propos, slowo "bety"w Krakowie oznacza tez ciuchy, ubrania, a moze nie tylko w tutajja to przynajmniej czesto slysze, nie wiem jak Ty Boziu?
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
U nas pochmurno i mroźno aż ciezko wyjść na zakupy a musze isć na nie brbrbrb
Chorym zycze szybkiego powrot do zdrowia, z mdłosciami aby szybko mineły,starajacym sie oowcnych starań a oczekujacym pozytywnych testów
Mój test negatywny a wiec czekam na @ i na tym koniec
Acha zapomniałam o ciezko pracujacych sił Wam życze
A my dziś zamawiamy szafe do pokoju wnekowa oczywiscie kasa pożyczona bo to kosztuje "troche" ale bedzie z dużym lustremBursztyn, bliska77, samira, caffe, Pusurek, Myszonek, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane
U nas pochmurno i mroźno aż ciezko wyjść na zakupy a musze isć na nie brbrbrb
Chorym zycze szybkiego powrot do zdrowia, z mdłosciami aby szybko mineły,starajacym sie oowcnych starań a oczekujacym pozytywnych testów
Mój test negatywny a wiec czekam na @ i na tym koniec
Acha zapomniałam o ciezko pracujacych sił Wam życze
A my dziś zamawiamy szafe do pokoju wnekowa oczywiscie kasa pożyczona bo to kosztuje "troche" ale bedzie z dużym lustrem
taka szafa to super sprawa, bo praktycznie wszystko tam sie zmieści a lustro daje efekt optycznego powiększeniainessa, samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do pogody to podobno od jutra ma sie zmienić na zimową a my w piątek z córcią bez samochodu bo mąż na przegląd nim jedzie, czeka nas spacerek 3,5km póki ciepło to lubimy tak wracać ale w taką pogodę to niekoniecznie ale trudno raz nie zawsze
inessa, Pusurek, samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny