X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Snilo mi sie dzis w nocy, ze calowalam sie z jakims facetem, nieznanym... Hmm.... ;)
    Niech dzien przyniesie cos milego, czego sobie i Wam zycze :)
    no widzę, ze burza hormonów Bursztynku zawitała, no tak, owulacja sie zbliża :-) i podróż z M, on przecież może zachowywać się jak nieznajomy, to przecież wszystko kwestia fantazji i umowy między Wami, także do dzieła !!!!!

Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja się pożalę, bo mam zapalenie pęcherza, wiec antybiotyk i cykl w plecy :( Jedno dobre, ze parę dni wolnego na poleniuchowanie...
    bidulka, dużo zdrówka w takim razie ;-)

nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Caffe jedynie duphaston jest sztucznym, niewykrywalnym we krwi pochodnym progesteronu. Inne lekki jak czysta luteina, ultragestan itp sa naturalnymi hormonami i w badaniach krwi podnosza znacznie poziom naturalnego (tego wlasnego) progesteronu.
    ja też posiadam taką wiedzę od mojej "stałej gin" oraz aktualnego gin ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no widzę, ze burza hormonów Bursztynku zawitała, no tak, owulacja sie zbliża :-) i podróż z M, on przecież może zachowywać się jak nieznajomy, to przecież wszystko kwestia fantazji i umowy między Wami, także do dzieła !!!!!
    hmm...tak to tlumaczysz....no moze moze...kto wie... :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Samirka piękny awatar, ja jak odstawiam lutkę to za dwa-trzy dni dostaję @.
    A dzieki :)

ja tez tak ostatnio miałam po trzech dniach @ ...

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, mam nadzieje ze mdlosci szybko mina

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Samira a czy wczesniej badalas swoj poziom progesteronu tzn w 7 dniu po owulacji ( lub w przyblizonym okresie?
    nie tylko w 3dc ...

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    A dzieki :)

ja tez tak ostatnio miałam po trzech dniach @ ...

Więc sie zobaczy czy tak czy nie.

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    też tak pomyślałam....nie ma to tamto...z termometrem, testami i o określonej godzinie - rutyna..;) Wszystko będzie inne, obce i nowe...z mężem na tylnym siedzeniu - bez testów!!!! i bez termometru!!! na dodatek z Leonem z przodu.....!!!! Z tego tylko Natanek może wyjść..;)

Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek, Iwone, sjoanka, Mango, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki spadam do roboty :-) pa

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, mam nadzieje ze mdlosci szybko mina
    ja też ;-)

nick nieaktualny, Myszonek, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    chyba poczekam do piątku,chociaż z drugiej strony dwa dni temu skończyłam lutkę i się boje ale jakby co to chyba te 3dni bez niej nie zaszkodzą ?!
    samirka zrobiłabym jak caffe...spokojnie poczekaj i zrób test...szkoda kasy i tego naszego latania na te bety....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też tak pomyślałam....nie ma to tamto...z termometrem, testami i o określonej godzinie - rutyna..;) Wszystko będzie inne, obce i nowe...z mężem na tylnym siedzeniu - bez testów!!!! i bez termometru!!! na dodatek z Leonem z przodu.....!!!! Z tego tylko Natanek może wyjść..;)
    Leon jest zazdrosny, bedzie przeszkadzal :)

nick nieaktualny, Myszonek, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    samirka zrobiłabym jak caffe...spokojnie poczekaj i zrób test...szkoda kasy i tego naszego latania na te bety....
    Tez tak mysle
    A propos, slowo "bety"w Krakowie oznacza tez ciuchy, ubrania, a moze nie tylko w tutaj :) ja to przynajmniej czesto slysze, nie wiem jak Ty Boziu?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dokładnie i dodatkowo niepotrzebny stres i nerwy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane <3
    U nas pochmurno i mroźno aż ciezko wyjść na zakupy a musze isć na nie brbrbrb
    Chorym zycze szybkiego powrot do zdrowia, z mdłosciami aby szybko mineły,starajacym sie oowcnych starań a oczekujacym pozytywnych testów :D
    Mój test negatywny a wiec czekam na @ i na tym koniec :D
    Acha zapomniałam o ciezko pracujacych sił Wam życze :D :D :D
    A my dziś zamawiamy szafe do pokoju wnekowa oczywiscie kasa pożyczona bo to kosztuje "troche" ale bedzie z dużym lustrem :P

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Myszonek, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zapowiadają sztorm i duże opady śniegu, brrr...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane <3
    U nas pochmurno i mroźno aż ciezko wyjść na zakupy a musze isć na nie brbrbrb
    Chorym zycze szybkiego powrot do zdrowia, z mdłosciami aby szybko mineły,starajacym sie oowcnych starań a oczekujacym pozytywnych testów :D
    Mój test negatywny a wiec czekam na @ i na tym koniec :D
    Acha zapomniałam o ciezko pracujacych sił Wam życze :D :D :D
    A my dziś zamawiamy szafe do pokoju wnekowa oczywiscie kasa pożyczona bo to kosztuje "troche" ale bedzie z dużym lustrem :P
    Inessa, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo ;-)
    taka szafa to super sprawa, bo praktycznie wszystko tam sie zmieści a lustro daje efekt optycznego powiększenia

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do pogody to podobno od jutra ma sie zmienić na zimową a my w piątek z córcią bez samochodu bo mąż na przegląd nim jedzie, czeka nas spacerek 3,5km póki ciepło to lubimy tak wracać ale w taką pogodę to niekoniecznie ale trudno raz nie zawsze ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas juz dziś zaczyna pruszyć śnieżek ja kocham śnieg ale isć tak jak Ty Aga to współczuje ale jak raz to mam nadzieje,zę bedzie dobrze :)
    Dzieki za dobre słowa <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1804 1805 1806 1807 1808 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ