35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Inessa, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo
taka szafa to super sprawa, bo praktycznie wszystko tam sie zmieści a lustro daje efekt optycznego powiększeniaZepsuła łóżko - to jeszcze im mało i se lustro sprowadzają....
. Dla mnie by było gorzej, że powiększa...na pewno bym nawet nie spojrzała w jego stronę...
bliska77, inessa, Simba, Myszonek, Iwone, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Inessa chyba będzie wykorzystywać duże lustro w pokoju w innym celu..
Zepsuła łóżko - to jeszcze im mało i se lustro sprowadzają....
. Dla mnie by było gorzej, że powiększa...na pewno bym nawet nie spojrzała w jego stronę...
inessa, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia
powieksza pokój po pierwsze a po drugie lustro rzeczywiscie można do różnych celów wykorzystać
A pan co bedzie szafe robił nam naprawi łóżka po dwa juz sa zarwanebliska77, Myszonek, Iwone, Mango, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Bozia
powieksza pokój po pierwsze a po drugie lustro rzeczywiscie można do różnych celów wykorzystać
A pan co bedzie szafe robił nam naprawi łóżka po dwa juz sa zarwaneinessa, Myszonek, Iwone, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahahhaha no można tak powiedzieć hihiihihii
nie na drugi tapczan za dużo ludzi usiadło a był rozłożony bo wujek był w odwiedzinach i nózka sie załamała
Musze iść coś na obiadek kupić a na dworze brbrbrbrbrbbrWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 11:45
bliska77, Myszonek, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hahahahhaha no można tak powiedzieć hihiihihii
nie na drugi taczpan za dużo ludzi usiadło a był rozłożony bo wujek był w odwiedzinach i nózka sie załamała
Musze iść coś na obiadek kupić a na dworze brbrbrbrbrbbrinessa, Myszonek, Iwone, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hahahahhaha no można tak powiedzieć hihiihihii
nie na drugi taczpan za dużo ludzi usiadło a był rozłożony bo wujek był w odwiedzinach i nózka sie załamała
Musze iść coś na obiadek kupić a na dworze brbrbrbrbrbbrinessa, anna maria, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
Czytam wasze rady dziewczyny na temat robienia bety, podziwiam was za cierpliwość i opanowanie. Jedna z was napisała, że po co te nerwy i stresy w sensie bety i że lepiej poczekać zrobić test. Ja chyba jestem nienormalna bo dla mnie właśnie to czekanie jest wku... ające, wolę wiedzieć szybciej i zamknąć temat lub nie, tylko 30 zł za spokój, bezcenne, jeden kosmetyk lub gatki mniej.
Ciekawe to co piszecie o progesteronie, nie wiedziałam, że w innych krajach się go wycofuje, kolejne pytanie do mojej gin, mam już małą listę..
Bursztynku co za sen, może jutro kontynuacja będzie i nie skończy się na całowaniutak czy inaczej inspiracja jest, można sobie fantazję urzeczywistnić podróż z nieznajomym w nieznanie, może porwanie w celach wiadomych
Inessko z ciebie rzeczywiście cicha woda jest, rozumiem, że lustro na przeciw tego zarwanego łóżka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 13:04
samira, bliska77, caffe, Myszonek, inessa, polarmiś, Mango, Bursztyn, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak..bety w Krakowie - to ciuchy....
A u mnie tu na Pomorzu bety oznaczają pościel, kołdrę, barłóg w łóżku. Często mówi się : wstawaj z tych betów! - oznacza po prosty żartobliwie wstań z łóżka. Bierze się to chyba od niemieckiego słowa Bett - łóżko.Pusurek, bliska77, Myszonek, inessa, polarmiś, Bursztyn, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie wogóle.
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, bo zastanawiają mnie moje plamienia po @ czy brać Dufaston w drugiej fazie. Gdzieś czytałam, że takie plamienia po @ moga oznaczać obniżony progesteron. Zostało mi trochę Dupka po tym jak lekarz zapisał przed moim poronieniem. Mam też receptę na jeszcze jednego.caffe, Myszonek, Kate 75, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Tez tak mysle
A propos, slowo "bety"w Krakowie oznacza tez ciuchy, ubrania, a moze nie tylko w tutajja to przynajmniej czesto slysze, nie wiem jak Ty Boziu?
A u mnie w Jeleniej Górze oznaczało też całą pościel (zawsze mama powtarzała: zabieraj te bety z łóżka)Olena, Pusurek, Kate 75, inessa, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:A u mnie w Jeleniej Górze oznaczało też całą pościel (zawsze mama powtarzała: zabieraj te bety z łóżka)
U mnie na Kaszubach dokładnie to samo, zawsze słyszałam jak byłam młoda że długo w betach się wyleguję, czyli długo śpię.Pusurek, Myszonek, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
U nas też zimno, szaro, mokro, pochmurno.
Ja chyba wpadam ze skrajności w skrajność.
Najpierw ogromna chęć poczęcia, potem @, rozczarowanie, informacja o ciąży szwagierki - czyli mój bunt na pokładzie - i stwierdzenie, że nie mam ochoty na seks pod dyktando i rozczarowanie - że nie będzie ciąży, bo nie będzie seksu.
Teraz znów łapanie się wszystkiego - św. Dominika, mikroskopu owulacyjnego, conceive +; najchętniej zrobiłabym wszystkie badania na raz.
Chyba ktoś musi się wyluzować ........Kate 75, samira, Olena, inessa, polarmiś, ania.g, Bursztyn, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:U mnie na Kaszubach dokładnie to samo, zawsze słyszałam jak byłam młoda że długo w betach się wyleguję, czyli długo śpię.
My, z Kaszub...Dla mnie tez bety to łózko, a dokładniej pościel. I wylegiwanie się w betach, jako cały zwrot, tez słyszałam non stop
A u mnie zaczął się sztorm, widziałam właśnie, jak sąsiadowi pofrunął pusty kontener na śmieciCiekawe, czy moje stoją
Myszonek, samira, Kate 75, Olena, inessa, Mango, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Kate 75 to my obie z Kaszub, tylko ja z ich południa
Nie wiedziałam, to super !
Teraz doczytałam, że z Chojnic jesteś, to rzeczywiście jesteśmy z krańców linii północ południe KaszubMyszonek, samira, Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość