35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszonek wrote:U nas też zimno, szaro, mokro, pochmurno.
Ja chyba wpadam ze skrajności w skrajność.
Najpierw ogromna chęć poczęcia, potem @, rozczarowanie, informacja o ciąży szwagierki - czyli mój bunt na pokładzie - i stwierdzenie, że nie mam ochoty na seks pod dyktando i rozczarowanie - że nie będzie ciąży, bo nie będzie seksu.
Teraz znów łapanie się wszystkiego - św. Dominika, mikroskopu owulacyjnego, conceive +; najchętniej zrobiłabym wszystkie badania na raz.
Chyba ktoś musi się wyluzować ........
Czyli dołączasz do grona z "kotem" i nie mówię tu o mruczusiu wylegującym się na kanapieWitaj w klubie kochana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 14:08
Myszonek, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim!
Nareszcie dostałam dłuuuuuuugo oczekiwaną @ Nawet bym nie pomyślała że można się tak cieszyć.W końcu będziemy mogli zacząć staranka. mam nadzieję że tym razem owocne. Może dostanę prezent od bociana na urodziny 14.12 jeśli nie to może na święta od Dzieciątka
U mnie dziś święto. Mój m obchodzi dziś dzień górnika i prawdopodobnie ostatni raz jako pracownik, bo chyba odejdzie w marcu na emeryturę.
Pierwszy raz z tej okazji piekę z przepisu popularne na śląsku golonko, ale tym razem innym sposobem niż zwykle. Ze stronki mam przepis na golonkę po bawarsku. Mam nadzieję że będzie zjadliweKate 75, Myszonek, Olena, ania.g, inessa, polarmiś, Bursztyn, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Nie wiedziałam, to super !
Teraz doczytałam, że z Chojnic jesteś, to rzeczywiście jesteśmy z krańców linii północ południe Kaszub
Ale urodziłam się w Gdyni. To pewnie gdzieś bliżej Ciebie.
Poza tym większość tu ma kota, nie urażając nikogo. Ja nawet dwa:-)inessa, Kate 75, Iwone, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czytam wasze zalegle posty z wczoraj i dzisiaj i widze ze jakas akcja byla.
Pieke dzisiaj ciastka dla meza na urodziny - sam sobie wybral - takie - http://www.averiecooks.com/2013/11/dark-chocolate-peanut-butter-stuffed-peanut-butter-cookie-cups.html
Ciastka wyszly pyszne!
Oczywiscie zmienilam nieco przepis i wiecej mi sie zrobilo bo dalam wiecej masla orzechowego a zamiast czekoladowego do nadzienia wymieszalam zwykle z roztopiona czekolada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 15:16
Myszonek, Olena, inessa, polarmiś, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i zrobilam test owu. Dla mnie to byl wczoraj 12 dc, i wyszla slaba kreska. Ale za to dzis leci "kisiel",boli brzuch i na wieczor jak znow zatestuje wyjdzie wyrazna krecha. Szkoda tylko ze moj daleko....
Olena, Kate 75, samira, inessa, Myszonek, polarmiś, ania.g, Bursztyn, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Olena wrote:Ale urodziłam się w Gdyni. To pewnie gdzieś bliżej Ciebie.
Poza tym większość tu ma kota, nie urażając nikogo. Ja nawet dwa:-)
Ja też urodziłam się w Gdyni, i mieszkałam , a teraz na własne życzenie mieszkam na wsi, do Gdyni mam blisko, praca też w Gdyni
Powodzenia u gin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 14:57
inessa, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Ahh te słodkości Wasze
ja chyba w sobotę zrobię oponki, choć obiecałam sobie że będę unikać słodyczy i innych rarytasków. Będę musiała zrobić ich bardzo mało bo nie ma M, więc żebym nie musiała sama się nawpychać. Chyba że zrobię i je zamrożę, ale to już chyba nie ten smak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 15:16
samira, inessa, Myszonek, polarmiś, szczęśliwa 2, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:U nas też zimno, szaro, mokro, pochmurno.
Ja chyba wpadam ze skrajności w skrajność.
Najpierw ogromna chęć poczęcia, potem @, rozczarowanie, informacja o ciąży szwagierki - czyli mój bunt na pokładzie - i stwierdzenie, że nie mam ochoty na seks pod dyktando i rozczarowanie - że nie będzie ciąży, bo nie będzie seksu.
Teraz znów łapanie się wszystkiego - św. Dominika, mikroskopu owulacyjnego, conceive +; najchętniej zrobiłabym wszystkie badania na raz.
Chyba ktoś musi się wyluzować ........
Ja chyba po nowym roku zacznę działać.
Ponowne badanie nasienia M.
I chyba zacznę u siebie od zwykłych badan kończąc na hsg.
Ale narazie o tym staram się nie myśleć.
Tak tylko sobie pomyślałam że skoro odpoczęłam trochę psychicznie to czas się znów nakręcić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 15:15
inessa, Myszonek, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny