35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasik3033 wrote:Bursztyn dawaj w samochodzie
inaczej nie znaczy ze gorzej
a w PL fajne lasy sa
inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku trzeba spojrzeć na tą podróż i owulkę pozytywnie, "lepszy wróbel w samochodzie w UK lub PL niż na Dominikanie czy Kubie na tankowcu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 15:48
Bursztyn, Bozia3, inessa, Myszonek, caffe, samira, Niuta, Alis, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn nie zachowuj się jak stara ciotka, co to się o każde wahnięcie własne boi...Nic Ci się Kobieto nie zaburzy...a przypomnij sobie jak to się robiło 20 lat temu w samochodzie.....albo w Krakowie...poczęłabyś dziecko jak człowiek w Polsce...na dodatek z mężem, a nie z promotorem...
z promotorem narazie nie bede poczynac, najwyzej jakis lunch
inessa, szczęśliwa 2, Myszonek, samira, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niby tak, ale nie bede mogla ani mierzyc temp, ani testow owul. zrobic, spac tez nie bede mogla, wiec do dupy taki cykl,i szczerze mowiac nie wiem czy bedzie mi sie chcialo serduszkowac w samochodzie, maz tez jest wykonczony i przepracowany a do tego taka podroz dluga tam i z powrotem w tak krotkim czasie, nerwow duzo, chory pies do tego, ktory nie wiem jak ta podroz zniesie. Cykl w placy.
no ja nie wiem...jak Ty biedactwo bez mierzenia tempki i testów owulacyjnych w te kilka dni to dziecko zrobisz...szczęśliwa 2, Bursztyn, inessa, Myszonek, caffe, samira, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość
-
Kasik3033 wrote:Ale fajne Bozia ten zloty kolor jest super na Swieta
szczęśliwa 2, inessa, Myszonek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:maz tez jest wykonczony i przepracowany a do tego taka podroz dluga tam i z powrotem w tak krotkim czasie, nerwow duzo
A wiesz, ze zestresowani mężczyźni płodzą dziewczynki?Bierzcie się do roboty niezależnie od miejsca
szczęśliwa 2, inessa, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:dacie rade może cyklu nie zaburzy
na wszelki wypadek wez gin jak do samolotu na rozluźnienie wiem M nie może ale to Twoje jaja ważniejsze
inessa, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A wiesz, ze zestresowani mężczyźni płodzą dziewczynki?
Bierzcie się do roboty niezależnie od miejsca
szczęśliwa 2, inessa, Myszonek, samira, Kate 75, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale dziewczynki są takie fajowe
Zresztą jakby co, chłopca machniesz sobie później, po dziewczynce
Tym argumentem zostalam przekonana, nie bzykam sie, koniec, teraz nikt mnie nie namowiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 16:06
Myszonek, samira, Kate 75, inessa, Niuta, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość