X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno zajmij sie lepiej dzieckiem I swoja glowa bo pisarzem nie zostaniesz... nie umieszczaj publicznie pamietnikow to nikt nie bedzie czytal !!!!

lenusia wrote:
    powiem wam tak skoro mnie nie znacie to dajcie mi święty spokój pamiętnik to moja sprawa !!!!!!!!! nikt wam nie karze czytać !!!!!!! moja lili to moja lili i nazwałam ją tak bo tak mi się podobało a nie dlatego ze jakaś inna dziewczyna miała smutną historię
    nie powinno was obchodzić czy jestem chora czy nie jesli uwazanie ze oszukuje to mam to zupełnie gdzieś i jeśli was to na serio interesuje to STUDIOWAŁAM bo mnie wyrzucili a dom mam od rodziców zmiany co do męża wychodzą z tego że po rozstaniu napisałam że go nie ma i nie powinno was to obchodzić Inneska czemu tylko ty mnie rozumiesz zrób coś

i przestańcie mnie atakować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inessa, szczęśliwa 2, bliska77, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie skończyłam wypociny tej dziewczyny i zgadzam się z Bursztyn to się po prostu kupy nie trzyma, nieścisłość na nieścisłości, wygląda na wytwór wyobraźni, być może chorej. Ta terapeutka powierzająca dzieci, jazda samochodem po psychotropach, duża kwota pieniędzy 110 zł na leki przy takim stanie posiadania, opis objawów ciążowych i relacji z mężem itd....Zawsze mogę się mylić ale dziwnie to wygląda.
    Do administratora bym zgłosiła, tak na wszelki wypadek, jak wie ktoś jak to zrobić, bo ja nie mam pojęcia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 13:53

Bursztyn, Myszonek, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, anna maria, Niuta, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie miałam czasu zerknąć na jej pamiętnik ale w wolnej chwili poczytam (z czystej ciekawości, bo nie z nadmiaru czasu ;) ).

inessa, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość

• lenusia Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoras z was mieszka w warszawie to zapraszam poznamy siw i zobaczycie ze nie klamie ale po co lepiej pierdo...c glupoty ze ktos zmysla smieszne to bylo nie wiem ktora to napisala ze nie jestem w ciazy ale rozbawilo mnoe to. Nie bede wam tlumaczyc jak jest bo dam soboe rade sama za duzo osob mnie skrzywdzilo abym pozwolila na to by to samo spotkalo moja lili mam prawo sie bac bo jestem chora i nie zawsze jest latwo bo nie zawsze kontroluje to co sie dzieje jesli ktoras z was jest psychiatra to niech mi pomoze a nie ocenia i gada ze osz

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:54

inessa, samira, Myszonek, bliska77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • lenusia Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oszukuje mialo byc

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

samira, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

inessa, anna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • lenusia Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam juz nie raz

• lenusia Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciazy nie wolno przyjmowac duzych dawek lekow a mala nie dziala w ogole

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... dystans i brak reakcji - to myślę najlepszy sposób na wszelkie psychozy....;). Bursztynku opinia trafna jak najbardziej...:)

Z ciekawości zrobiłam badanie progesteronu - bo to ten czas...to ciekawe - bo wynik to - 14,3 ng/ml. Przy cyklu bezowulacyjnym, gdzie nie było ani jaja dominującego, ani ciałka żółtego w 14 dc...to wynik dosyć wysoki...W cyklach owulacyjnych miałam zwykle w granicach 20 ng/ml, ten jest niższy, ale jednak juz podbiega pod owulkę według mnie....Możliwe to, że lekarka nie znalazła ciałka? Widziała płyn w zatoce, ale twierdziła, że to po zabiegu...No nic.uznaję ten cykl za porypany i czysto badawczy....Ale z tego wynika, że ani wykres dwufazowy, ani wysoki progesteron nie potwierdza owulacji....jaja

Samirko...jak nie teraz, to w kolejnym cyklu...grunt się nie poddawać...:)

inessa, szczęśliwa 2, Kasik3033, Kate 75, Bursztyn, samira, Myszonek, bliska77, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny... dystans i brak reakcji - to myślę najlepszy sposób na wszelkie psychozy....;). Bursztynku opinia trafna jak najbardziej...:)

Z ciekawości zrobiłam badanie progesteronu - bo to ten czas...to ciekawe - bo wynik to - 14,3 ng/ml. Przy cyklu bezowulacyjnym, gdzie nie było ani jaja dominującego, ani ciałka żółtego w 14 dc...to wynik dosyć wysoki...W cyklach owulacyjnych miałam zwykle w granicach 20 ng/ml, ten jest niższy, ale jednak juz podbiega pod owulkę według mnie....Możliwe to, że lekarka nie znalazła ciałka? Widziała płyn w zatoce, ale twierdziła, że to po zabiegu...No nic.uznaję ten cykl za porypany i czysto badawczy....Ale z tego wynika, że ani wykres dwufazowy, ani wysoki progesteron nie potwierdza owulacji....jaja

Samirko...jak nie teraz, to w kolejnym cyklu...grunt się nie poddawać...:)
    Bozia a może ta ovulka była ???
    mnie to juz nic nie zdziwi :-)

Kasik3033, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe bedę robić Twoje oponki :-)

inessa, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    ja tez sie do nich przymiezam;-)

caffe, inessa, szczęśliwa 2, Myszonek lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Bozia a może ta ovulka była ???
    mnie to juz nic nie zdziwi :-)
    może i była...ale nie było ani jaja, ani potem ciałka...:) No chyba, że mi wycięli podczas zabiegu.....;) Mnie też juz nic nie zdziwi....

caffe, inessa, szczęśliwa 2, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nie biorę za oponki caffe...mam wystarczające swoje...:) Ale piernik rośnie sobie i dojrzewa...kupię może złoty pył do ciast w rozpylaczu i na święta będą śliczne

caffe, inessa, szczęśliwa 2, Kate 75, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hehe, smacznego

możesz dać 3/4 szklanki cukru, bo 1 cala to trochę za dużo jak dla mnie :P

szczęśliwa 2, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się nie biorę za oponki caffe...mam wystarczające swoje...:) Ale piernik rośnie sobie i dojrzewa...kupię może złoty pył do ciast w rozpylaczu i na święta będą śliczne
    Ja też jakoś tak "błyszcząco" go zdobiłam :) będzie ładnie wyglądał :)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    tempo rośnięcia jajec jest bardzo indywidualne i przebiega różnie u tej samej kobiety, miałam to czarno na białym, czasem przyrost był np 0.80mm na dobę a czasem ponad 2mm, także z tym bywa naprawdę różnie ;-)
    Człowiek całe życie się uczy:) gin była taka pewna że się nakręciłam na wczesną owu.

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:55

inessa, caffe, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 1793 1794 1795 1796 1797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ