35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ze duzo nas w tym cyklu z podobnym terminem @ Jak kobiety pod jednym dachem, normalnie. Zalamka wspolna, wkurw przed PMSem wspolny, euforia przy owulacji tez...Ja juz postanowilam: jak w koncu zajde w ciaze i bede miec dziewczynke, to dam jej na imie Owulka (w sumie brzmi jak Oliwka) a jak chlopiec to Owulek (brzmi jak Julek, co nie?)
Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek, Iwone, Parka, malgos741, mysza1975, Mango, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja kupiłam pajączka -prosto trzymacza ,teraz nie mogę się przyzwyczaić do wyprostowanej postawy mnoszę go od wczoraj ,prostuje tak ze mie wszystko boli hahaha
Szkoda, ze nie wymyślili podobnego pajączka lub innego robaczka do zakładania w inne miejsce który by pikał na owulkę a potem na ciążę lub na brak ciąży, byłby spokój zero wykresów i testówinessa, Myszonek, samira, ania.g, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja w dniu wybuchu w Czarnobylu - też pewnie biegałam gdzieś po lesie, albo grałam w gumę z dziewczynami. A pamiętam jak w dniu pochodu 1 majowego piliśmy ten płyn jugola czy lugola.
Myślę że wszystko ma na nas wpływ począwszy od Czarnobyla kończąc na dzisiejszych czasach przepełnionych chemią i stresem.
Oderwałam się w pracy od pracy i czytam Was
A ja mam w pracy znajomą, w zasadzie już jest w innym dziale więc mało ją widzę, która też mi udziela mądrych porad apropo zajścia w ciąże. A inna standardowo wciąż mi się pyta ćzy już bocian przyleciał - ehh brak słów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 12:03
samira, Parka, inessa, bliska77, Myszonek, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ja chyba ten cykl nie będę brała CLO chcę iść do tego lekarza ale nie wiem jak kasy starczy bo Święta ,opłaty itp...miałam przyjść po @ do niego
a powiedzcie mi laski czy prywatny lekarz wypisuje recepty na leki i badania krwi i skierowania na NFZ ?????!!!
wiem ze HISTEROSKOPIĘ z Laparo będę miała na NFZ bo mi mówił ...
Podbijam pytanie dotyczące skierowań na NFZ od prywatnego lekarza.samira, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Szkoda, ze nie wymyślili podobnego pajączka lub innego robaczka do zakładania w inne miejsce który by pikał na owulkę a potem na ciążę lub na brak ciąży, byłby spokój zero wykresów i testów
inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Podbijam pytanie dotyczące skierowań na NFZ od prywatnego lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 12:12
Parka, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:no właśnie nikt mi jeszcze nie odpowiedział a zaczynam chodzić do gin prywatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 12:20
samira, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Dzień dobry,
Samira, przepiękny awatar ...
Ja też trochę w marazm popadam, nic mi się nie chce, nawet temperatury mierzyć rano. Ciężko mi się zmotywować do czegokolwiek. Widzę, ze pewne nastroje udzielają się na forum - jak marazm to prawie u każdej. Chyba, ze ktoś się wyłamuje?
Może rada taka - przeczytać posty sprzed 2 dni - tyle się działo i było tyle do śmiechu!!!Parka, Kate 75, inessa, Myszonek, gosia7122, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:Widze ze duzo nas w tym cyklu z podobnym terminem @ Jak kobiety pod jednym dachem, normalnie. Zalamka wspolna, wkurw przed PMSem wspolny, euforia przy owulacji tez...Ja juz postanowilam: jak w koncu zajde w ciaze i bede miec dziewczynke, to dam jej na imie Owulka (w sumie brzmi jak Oliwka) a jak chlopiec to Owulek (brzmi jak Julek, co nie?)
Dobreinessa, Myszonek, bliska77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki,
U nas cos sie ruszylo. Szyjka sie skraca i jest juz miekka. Dziecko sie obniza i wedlug gin do przyszlego piatku powinnam urodzic
Dostalam zalecenie mierzenia cisnienia 2 razy dziennie i jezeli bedzie wyzsze niz 135/85 to mam sie zglosic do szpitala. Dziwne to bo nigdy nie mialam problemu z wysokim cisnieniem, raczej zawsze mam niskie.
Od wczoraj skurcze macicy sa silniejsze choc nadal bardzo nieregularne.No i krocze bardziej boli.
Takze czekamy na rozowj wydarzenParka, Simba, Olena, samira, Kate 75, inessa, anna maria, caffe, bliska77, malgos741, malgos741, Reni, Bursztyn, gosia7122, gosia7122, mysza1975, promyk, Mango, Niuta, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A u mnie zaczyna się schiza po owulacyjna. Nie cierpię tych dwóch tygodni do @ i gdybania...
A ja mam długie cykle, więc u mnie owulacja będzie późno, stąd ten marazm teraz bo mogę nawet tygodniami czekać na owulację ... A jak już temperatura skoczy to wiem ze już TYLKO 2 tygodnie czekania w niepewności (to zawsze krócej niż przed owulką)Kate 75, inessa, bliska77, ania.g lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A u mnie zaczyna się schiza po owulacyjna. Nie cierpię tych dwóch tygodni do @ i gdybania...
Fakt to najgorszy okres w cyklu po prostu przerąbane, w sumie jak jest @ to najspokojnieszy okres, wyciszenia bym nawet powiedziała, potem polowanie na owulke i na męża fakt ma swoje plusy bo niby serduszkowanie w duzej ilości, no i potem ten koszmar, który właśnie zakończyłam w labo, reasumując Aniu.g wspieram, współczuję ale trzymam kciuki bo to cholerne oczekiwanie może się zakończyć superowo mega radosciąinessa, Parka, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A ja mam długie cykle, więc u mnie owulacja będzie późno, stąd ten marazm teraz bo mogę nawet tygodniami czekać na owulację ... A jak już temperatura skoczy to wiem ze już TYLKO 2 tygodnie czekania w niepewności (to zawsze krócej niż przed owulką)
I tu doceniam swoje krótkie cykle, nigdy tak na to nie patrzałam ale teraz to mnie cieszyOlena, inessa, Parka, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja dziś z M. składamy orbitreka. Wczoraj przyszedł. I jazda, do świąt zamierzam schudnąć. Plan jest taki, 6 x w tygodniu po 0,5 godziny biegania na nim.
samira, Kate 75, inessa, Pusurek, Parka, bliska77, malgos741, Reni, mysza1975, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:A ja dziś z M. składamy orbitreka. Wczoraj przyszedł. I jazda, do świąt zamierzam schudnąć. Plan jest taki, 6 x w tygodniu po 0,5 godziny biegania na nim.
ja kupiłam 6miesięcy temu i stoi a jest taki ładny ,duży i ciężki ma różne stopnie pracy ,programy co z tego jak nie używam ale tak tak zamierzam zacząć ćwiczyćOlena, Kate 75, inessa, Pusurek, Parka, bliska77, malgos741, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość