X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    ja w czasie wybuchu bawiłam się pewnie (jak zawsze) z koleżankami na placu zabaw przed blokiem ;-)
    a ja dzis jestem na nie ze wszystkim, koleżanka moja zaczyna mnie tak irytować, że głowa mała a już jej ciągłe "dbanie" o mnie doprowadza mnie do szału, po prostu. jest młodsza ode mnie o ponad 9 lat bezdzietna i niezamężna ale oczywiście ma bardzo dużo do powiedzenia na temat ciąży, co mam robić czego nie robić itp, bo jej koleżanki....., czy coś jadłam, a co jadłam, że nie powinnam sie denerwować .... same wiecie, jak tak dalej pójdzie, to na zwolnienie pójdę dużo wcześniej niż zamierzałam
    przejela sie Toba po prostu :) popatrz na to z poblazaniem :)

bliska77, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

w Kato wiatr ,temp. +4*C ale odczuwalna niższa ...

małgos bety nie robię ,zobacz na wykres , chyba dupa blada :( tempka spadła (niby jest nad kreską ale...) czyli czekam już tylko na @ :( :( :( , ciężkie piersi i sutki bolą jak diabli ehhh...(jakby miały wybuchnąć ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 10:50

bliska77, Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przejela sie Toba po prostu :) popatrz na to z poblazaniem :)
    nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jakie to jest irytujące.....

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobitki!
    U mnie marazm, wczoraj zrobiłam betę, mam wynik i już nie mam złudzeń, oby @ przyszła jak najszybciej, bo będę mogła iść szybciej do gin i na badania i ewentualnie jak będzie źle to do kliniki, ostanie badania mam z lutego i były dobre ale dziś jak jest kto wie..
    Teraz mam zjazd, ale po @ dalej walczę.
    Jutro mikołajki więc samych udanych prezencików, najlepiej w postaci + zielonych kropek i dwóch czerwonych kreseczek.

inessa, bliska77, Pusurek, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jakie to jest irytujące.....
    no pewnie sobie nie zdaje :) bo ani nie bylam w ciazy, ani nikt mnie tak nie wypytywal :) jak tak pomysle, to pewnie tez jestem irytujaca dla mojej kumpeli ktora wlasnie jest w ciazy a ja ja ciagle pytam o to i owo :P ;)

samira, Simba, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czytałyście Barbara Krafftówna kończy 85 lat to ta Honorata z "Czterech pancernych i psa" fajna babeczka i taka wesoła a jak ładnie wygląda w tym wieku :) http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/barbara-krafftowna-konczy-85-lat,1970792,38

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:02

Bursztyn, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Samira, przepiękny awatar ...

Ja też trochę w marazm popadam, nic mi się nie chce, nawet temperatury mierzyć rano. Ciężko mi się zmotywować do czegokolwiek. Widzę, ze pewne nastroje udzielają się na forum - jak marazm to prawie u każdej. Chyba, ze ktoś się wyłamuje ;) ?

Może rada taka - przeczytać posty sprzed 2 dni - tyle się działo i było tyle do śmiechu!!! :) :)

samira, Bursztyn, inessa, Pusurek, Myszonek, ania.g, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dzień dobry,

Samira, przepiękny awatar ...

Ja też trochę w marazm popadam, nic mi się nie chce, nawet temperatury mierzyć rano. Ciężko mi się zmotywować do czegokolwiek. Widzę, ze pewne nastroje udzielają się na forum - jak marazm to prawie u każdej. Chyba, ze ktoś się wyłamuje ;) ?

Może rada taka - przeczytać posty sprzed 2 dni - tyle się działo i było tyle do śmiechu!!! :) :)
    Dzięki ,taka dziewczynka mi się ostatnio śniła jak w awatarze ,nawet pisałam tu o tym śnie :)

inessa, Parka, bliska77, Myszonek, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro mam kolędę i modlę się żeby proboszcz nie łaził zaś będzie wypytywał no bo przecież "żyję z moim G w grzechu ;) "

inessa, Parka, Myszonek, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    A ja jutro mam kolędę i modlę się żeby proboszcz nie łaził zaś będzie wypytywał no bo przecież "żyję z moim G w grzechu ;) "
    hahaha, to co ten ksiądz po Matce Boskiej Zielnej zaczyna kolędę? :)

inessa, Parka, Bursztyn, samira, Simba, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u nas zimno,chłodno i dziś mamy "najazd" siostra meża z rodzinką przyjeżdz wiec pieke ciasto gotuje obiad itd i mozę dobrze bo zapomne o nastepnej porażce bezciazowej!
    WIdocznie byłam bardzo niegrzeczna skoro nie zasługuje na prezent od Mikołaja :P :P :P
    Kochane dobrego dnia Wam życze i dzieki,ze jestescie naprawde wiel Wam zawdzieczam <3 <3 <3

Parka, Kate 75, samira, bliska77, Myszonek, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane u nas zimno,chłodno i dziś mamy "najazd" siostra meża z rodzinką przyjeżdz wiec pieke ciasto gotuje obiad itd i mozę dobrze bo zapomne o nastepnej porażce bezciazowej!
    WIdocznie byłam bardzo niegrzeczna skoro nie zasługuje na prezent od Mikołaja :P :P :P
    Kochane dobrego dnia Wam życze i dzieki,ze jestescie naprawde wiel Wam zawdzieczam <3 <3 <3
    Inesska to przez to złamane łóżko Mikołaj to widział i wiesz ,pomyslał dam prezent jak naprawią :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:17

inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahaha, to co ten ksiądz po Matce Boskiej Zielnej zaczyna kolędę? :)
    u nas zaczynają od 1.12 grudnia kolędę ;)

inessa, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahhah dobre kochana ale to był ostatni cykl z medycyna :P
    teraz juz nie ma prowadzenia wykresów itd ani leków!

samira, bliska77, Myszonek, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko może Mikołaj dogadał się z Trzema Królami i oni tobie prezent przywiozą, jak wiadomo są z dalekich krajów więc trochę długo jadą na tych wielbłądach, cierpliwości <3 :)

inessa, caffe, Myszonek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kupiłam pajączka -prosto trzymacza ,teraz nie mogę się przyzwyczaić do wyprostowanej postawy mnoszę go od wczoraj ,prostuje tak ze mie wszystko boli hahaha

inessa, caffe, Myszonek, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba ten cykl nie będę brała CLO chcę iść do tego lekarza ale nie wiem jak kasy starczy bo Święta ,opłaty itp...miałam przyjść po @ do niego

a powiedzcie mi laski czy prywatny lekarz wypisuje recepty na leki i badania krwi i skierowania na NFZ ?????!!!

wiem ze HISTEROSKOPIĘ z Laparo będę miała na NFZ bo mi mówił ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:26

inessa, caffe, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no pewnie sobie nie zdaje :) bo ani nie bylam w ciazy, ani nikt mnie tak nie wypytywal :) jak tak pomysle, to pewnie tez jestem irytujaca dla mojej kumpeli ktora wlasnie jest w ciazy a ja ja ciagle pytam o to i owo :P ;)
    wiesz co tu nie chodzi o pytania, bo pytać każdy chce i moze jeśli jest ciekawy jak to jest być w ciaży, chodzi o taką chorą wścibskość i "nadopiekuńczość" no i mądrowanie o tym co i jak co sie powinno robić, czego nie co jesć czego nie , ze ja to mam dziwnie bo jej wszystkie koleżanki to miały inaczej i tak co chwila, może nie umiem tego w odpowiedni sposób opisać ale naprawdę to nie chodzi o takie normalne pytania. Odkąd dowiedziała się ze jestem w ciąży to zaczęła wtrącać sie we wszystko co robię i mówię, jakby ciąża odebrała mi rozum i umiejętności oraz wiedzę, ja tu pracuje 14 lat ona od stycznia..... może przesadzam ale dla mnie robi się typowa "pani mądra z biura" jeśli rozumiecie o co mi chodzi

caffe, Kate 75, inessa, Myszonek, malgos741, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    wiesz co tu nie chodzi o pytania, bo pytać każdy chce i moze jeśli jest ciekawy jak to jest być w ciaży, chodzi o taką chorą wścibskość i "nadopiekuńczość" no i mądrowanie o tym co i jak co sie powinno robić, czego nie co jesć czego nie , ze ja to mam dziwnie bo jej wszystkie koleżanki to miały inaczej i tak co chwila, może nie umiem tego w odpowiedni sposób opisać ale naprawdę to nie chodzi o takie normalne pytania. Odkąd dowiedziała się ze jestem w ciąży to zaczęła wtrącać sie we wszystko co robię i mówię, jakby ciąża odebrała mi rozum i umiejętności oraz wiedzę, ja tu pracuje 14 lat ona od stycznia..... może przesadzam ale dla mnie robi się typowa "pani mądra z biura" jeśli rozumiecie o co mi chodzi
    ok, zalapalam o co chodzi :) to rzeczywiscie wkurzajace

bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    hehehe, to jak Cię zdenerwuje, to wstań i powiedz, że wychodzisz z biura bo z nerwów musisz sobie golnąć :P ciekawe co powie hehehe

Simba, Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1812 1813 1814 1815 1816 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ