35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:witajcie
ja w czasie wybuchu bawiłam się pewnie (jak zawsze) z koleżankami na placu zabaw przed blokiem
a ja dzis jestem na nie ze wszystkim, koleżanka moja zaczyna mnie tak irytować, że głowa mała a już jej ciągłe "dbanie" o mnie doprowadza mnie do szału, po prostu. jest młodsza ode mnie o ponad 9 lat bezdzietna i niezamężna ale oczywiście ma bardzo dużo do powiedzenia na temat ciąży, co mam robić czego nie robić itp, bo jej koleżanki....., czy coś jadłam, a co jadłam, że nie powinnam sie denerwować .... same wiecie, jak tak dalej pójdzie, to na zwolnienie pójdę dużo wcześniej niż zamierzałampopatrz na to z poblazaniem
bliska77, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
w Kato wiatr ,temp. +4*C ale odczuwalna niższa ...
małgos bety nie robię ,zobacz na wykres , chyba dupa bladatempka spadła (niby jest nad kreską ale...) czyli czekam już tylko na @
, ciężkie piersi i sutki bolą jak diabli ehhh...(jakby miały wybuchnąć
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 10:50
bliska77, Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Kobitki!
U mnie marazm, wczoraj zrobiłam betę, mam wynik i już nie mam złudzeń, oby @ przyszła jak najszybciej, bo będę mogła iść szybciej do gin i na badania i ewentualnie jak będzie źle to do kliniki, ostanie badania mam z lutego i były dobre ale dziś jak jest kto wie..
Teraz mam zjazd, ale po @ dalej walczę.
Jutro mikołajki więc samych udanych prezencików, najlepiej w postaci + zielonych kropek i dwóch czerwonych kreseczek.inessa, bliska77, Pusurek, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jakie to jest irytujące.....
bo ani nie bylam w ciazy, ani nikt mnie tak nie wypytywal
jak tak pomysle, to pewnie tez jestem irytujaca dla mojej kumpeli ktora wlasnie jest w ciazy a ja ja ciagle pytam o to i owo
samira, Simba, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny czytałyście Barbara Krafftówna kończy 85 lat to ta Honorata z "Czterech pancernych i psa" fajna babeczka i taka wesoła a jak ładnie wygląda w tym wieku
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/barbara-krafftowna-konczy-85-lat,1970792,38
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:02
Bursztyn, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Samira, przepiękny awatar ...
Ja też trochę w marazm popadam, nic mi się nie chce, nawet temperatury mierzyć rano. Ciężko mi się zmotywować do czegokolwiek. Widzę, ze pewne nastroje udzielają się na forum - jak marazm to prawie u każdej. Chyba, ze ktoś się wyłamuje?
Może rada taka - przeczytać posty sprzed 2 dni - tyle się działo i było tyle do śmiechu!!!
samira, Bursztyn, inessa, Pusurek, Myszonek, ania.g, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dzień dobry,
Samira, przepiękny awatar ...
Ja też trochę w marazm popadam, nic mi się nie chce, nawet temperatury mierzyć rano. Ciężko mi się zmotywować do czegokolwiek. Widzę, ze pewne nastroje udzielają się na forum - jak marazm to prawie u każdej. Chyba, ze ktoś się wyłamuje?
Może rada taka - przeczytać posty sprzed 2 dni - tyle się działo i było tyle do śmiechu!!!inessa, Parka, bliska77, Myszonek, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:A ja jutro mam kolędę i modlę się żeby proboszcz nie łaził zaś będzie wypytywał no bo przecież "żyję z moim G w grzechu
"
inessa, Parka, Bursztyn, samira, Simba, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas zimno,chłodno i dziś mamy "najazd" siostra meża z rodzinką przyjeżdz wiec pieke ciasto gotuje obiad itd i mozę dobrze bo zapomne o nastepnej porażce bezciazowej!
WIdocznie byłam bardzo niegrzeczna skoro nie zasługuje na prezent od Mikołaja
Kochane dobrego dnia Wam życze i dzieki,ze jestescie naprawde wiel Wam zawdzieczamParka, Kate 75, samira, bliska77, Myszonek, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane u nas zimno,chłodno i dziś mamy "najazd" siostra meża z rodzinką przyjeżdz wiec pieke ciasto gotuje obiad itd i mozę dobrze bo zapomne o nastepnej porażce bezciazowej!
WIdocznie byłam bardzo niegrzeczna skoro nie zasługuje na prezent od Mikołaja
Kochane dobrego dnia Wam życze i dzieki,ze jestescie naprawde wiel Wam zawdzieczamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:17
inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chyba ten cykl nie będę brała CLO chcę iść do tego lekarza ale nie wiem jak kasy starczy bo Święta ,opłaty itp...miałam przyjść po @ do niego
a powiedzcie mi laski czy prywatny lekarz wypisuje recepty na leki i badania krwi i skierowania na NFZ ?????!!!
wiem ze HISTEROSKOPIĘ z Laparo będę miała na NFZ bo mi mówił ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:26
inessa, caffe, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no pewnie sobie nie zdaje
bo ani nie bylam w ciazy, ani nikt mnie tak nie wypytywal
jak tak pomysle, to pewnie tez jestem irytujaca dla mojej kumpeli ktora wlasnie jest w ciazy a ja ja ciagle pytam o to i owo
caffe, Kate 75, inessa, Myszonek, malgos741, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:wiesz co tu nie chodzi o pytania, bo pytać każdy chce i moze jeśli jest ciekawy jak to jest być w ciaży, chodzi o taką chorą wścibskość i "nadopiekuńczość" no i mądrowanie o tym co i jak co sie powinno robić, czego nie co jesć czego nie , ze ja to mam dziwnie bo jej wszystkie koleżanki to miały inaczej i tak co chwila, może nie umiem tego w odpowiedni sposób opisać ale naprawdę to nie chodzi o takie normalne pytania. Odkąd dowiedziała się ze jestem w ciąży to zaczęła wtrącać sie we wszystko co robię i mówię, jakby ciąża odebrała mi rozum i umiejętności oraz wiedzę, ja tu pracuje 14 lat ona od stycznia..... może przesadzam ale dla mnie robi się typowa "pani mądra z biura" jeśli rozumiecie o co mi chodzi
to rzeczywiscie wkurzajace
bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:wiesz co tu nie chodzi o pytania, bo pytać każdy chce i moze jeśli jest ciekawy jak to jest być w ciaży, chodzi o taką chorą wścibskość i "nadopiekuńczość" no i mądrowanie o tym co i jak co sie powinno robić, czego nie co jesć czego nie , ze ja to mam dziwnie bo jej wszystkie koleżanki to miały inaczej i tak co chwila, może nie umiem tego w odpowiedni sposób opisać ale naprawdę to nie chodzi o takie normalne pytania. Odkąd dowiedziała się ze jestem w ciąży to zaczęła wtrącać sie we wszystko co robię i mówię, jakby ciąża odebrała mi rozum i umiejętności oraz wiedzę, ja tu pracuje 14 lat ona od stycznia..... może przesadzam ale dla mnie robi się typowa "pani mądra z biura" jeśli rozumiecie o co mi chodzi
ciekawe co powie hehehe
Simba, Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość