X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    ja w czasie wybuchu bawiłam się pewnie (jak zawsze) z koleżankami na placu zabaw przed blokiem ;-)
    a ja dzis jestem na nie ze wszystkim, koleżanka moja zaczyna mnie tak irytować, że głowa mała a już jej ciągłe "dbanie" o mnie doprowadza mnie do szału, po prostu. jest młodsza ode mnie o ponad 9 lat bezdzietna i niezamężna ale oczywiście ma bardzo dużo do powiedzenia na temat ciąży, co mam robić czego nie robić itp, bo jej koleżanki....., czy coś jadłam, a co jadłam, że nie powinnam sie denerwować .... same wiecie, jak tak dalej pójdzie, to na zwolnienie pójdę dużo wcześniej niż zamierzałam
    przejela sie Toba po prostu :) popatrz na to z poblazaniem :)

bliska77, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

w Kato wiatr ,temp. +4*C ale odczuwalna niższa ...

małgos bety nie robię ,zobacz na wykres , chyba dupa blada :( tempka spadła (niby jest nad kreską ale...) czyli czekam już tylko na @ :( :( :( , ciężkie piersi i sutki bolą jak diabli ehhh...(jakby miały wybuchnąć ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 10:50

bliska77, Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przejela sie Toba po prostu :) popatrz na to z poblazaniem :)
    nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jakie to jest irytujące.....

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobitki!
    U mnie marazm, wczoraj zrobiłam betę, mam wynik i już nie mam złudzeń, oby @ przyszła jak najszybciej, bo będę mogła iść szybciej do gin i na badania i ewentualnie jak będzie źle to do kliniki, ostanie badania mam z lutego i były dobre ale dziś jak jest kto wie..
    Teraz mam zjazd, ale po @ dalej walczę.
    Jutro mikołajki więc samych udanych prezencików, najlepiej w postaci + zielonych kropek i dwóch czerwonych kreseczek.

inessa, bliska77, Pusurek, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jakie to jest irytujące.....
    no pewnie sobie nie zdaje :) bo ani nie bylam w ciazy, ani nikt mnie tak nie wypytywal :) jak tak pomysle, to pewnie tez jestem irytujaca dla mojej kumpeli ktora wlasnie jest w ciazy a ja ja ciagle pytam o to i owo :P ;)

samira, Simba, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czytałyście Barbara Krafftówna kończy 85 lat to ta Honorata z "Czterech pancernych i psa" fajna babeczka i taka wesoła a jak ładnie wygląda w tym wieku :) http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/barbara-krafftowna-konczy-85-lat,1970792,38

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:02

Bursztyn, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Samira, przepiękny awatar ...

Ja też trochę w marazm popadam, nic mi się nie chce, nawet temperatury mierzyć rano. Ciężko mi się zmotywować do czegokolwiek. Widzę, ze pewne nastroje udzielają się na forum - jak marazm to prawie u każdej. Chyba, ze ktoś się wyłamuje ;) ?

Może rada taka - przeczytać posty sprzed 2 dni - tyle się działo i było tyle do śmiechu!!! :) :)

samira, Bursztyn, inessa, Pusurek, Myszonek, ania.g, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dzień dobry,

Samira, przepiękny awatar ...

Ja też trochę w marazm popadam, nic mi się nie chce, nawet temperatury mierzyć rano. Ciężko mi się zmotywować do czegokolwiek. Widzę, ze pewne nastroje udzielają się na forum - jak marazm to prawie u każdej. Chyba, ze ktoś się wyłamuje ;) ?

Może rada taka - przeczytać posty sprzed 2 dni - tyle się działo i było tyle do śmiechu!!! :) :)
    Dzięki ,taka dziewczynka mi się ostatnio śniła jak w awatarze ,nawet pisałam tu o tym śnie :)

inessa, Parka, bliska77, Myszonek, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro mam kolędę i modlę się żeby proboszcz nie łaził zaś będzie wypytywał no bo przecież "żyję z moim G w grzechu ;) "

inessa, Parka, Myszonek, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    A ja jutro mam kolędę i modlę się żeby proboszcz nie łaził zaś będzie wypytywał no bo przecież "żyję z moim G w grzechu ;) "
    hahaha, to co ten ksiądz po Matce Boskiej Zielnej zaczyna kolędę? :)

inessa, Parka, Bursztyn, samira, Simba, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u nas zimno,chłodno i dziś mamy "najazd" siostra meża z rodzinką przyjeżdz wiec pieke ciasto gotuje obiad itd i mozę dobrze bo zapomne o nastepnej porażce bezciazowej!
    WIdocznie byłam bardzo niegrzeczna skoro nie zasługuje na prezent od Mikołaja :P :P :P
    Kochane dobrego dnia Wam życze i dzieki,ze jestescie naprawde wiel Wam zawdzieczam <3 <3 <3

Parka, Kate 75, samira, bliska77, Myszonek, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane u nas zimno,chłodno i dziś mamy "najazd" siostra meża z rodzinką przyjeżdz wiec pieke ciasto gotuje obiad itd i mozę dobrze bo zapomne o nastepnej porażce bezciazowej!
    WIdocznie byłam bardzo niegrzeczna skoro nie zasługuje na prezent od Mikołaja :P :P :P
    Kochane dobrego dnia Wam życze i dzieki,ze jestescie naprawde wiel Wam zawdzieczam <3 <3 <3
    Inesska to przez to złamane łóżko Mikołaj to widział i wiesz ,pomyslał dam prezent jak naprawią :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:17

inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahaha, to co ten ksiądz po Matce Boskiej Zielnej zaczyna kolędę? :)
    u nas zaczynają od 1.12 grudnia kolędę ;)

inessa, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahhah dobre kochana ale to był ostatni cykl z medycyna :P
    teraz juz nie ma prowadzenia wykresów itd ani leków!

samira, bliska77, Myszonek, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko może Mikołaj dogadał się z Trzema Królami i oni tobie prezent przywiozą, jak wiadomo są z dalekich krajów więc trochę długo jadą na tych wielbłądach, cierpliwości <3 :)

inessa, caffe, Myszonek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kupiłam pajączka -prosto trzymacza ,teraz nie mogę się przyzwyczaić do wyprostowanej postawy mnoszę go od wczoraj ,prostuje tak ze mie wszystko boli hahaha

inessa, caffe, Myszonek, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba ten cykl nie będę brała CLO chcę iść do tego lekarza ale nie wiem jak kasy starczy bo Święta ,opłaty itp...miałam przyjść po @ do niego

a powiedzcie mi laski czy prywatny lekarz wypisuje recepty na leki i badania krwi i skierowania na NFZ ?????!!!

wiem ze HISTEROSKOPIĘ z Laparo będę miała na NFZ bo mi mówił ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:26

inessa, caffe, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no pewnie sobie nie zdaje :) bo ani nie bylam w ciazy, ani nikt mnie tak nie wypytywal :) jak tak pomysle, to pewnie tez jestem irytujaca dla mojej kumpeli ktora wlasnie jest w ciazy a ja ja ciagle pytam o to i owo :P ;)
    wiesz co tu nie chodzi o pytania, bo pytać każdy chce i moze jeśli jest ciekawy jak to jest być w ciaży, chodzi o taką chorą wścibskość i "nadopiekuńczość" no i mądrowanie o tym co i jak co sie powinno robić, czego nie co jesć czego nie , ze ja to mam dziwnie bo jej wszystkie koleżanki to miały inaczej i tak co chwila, może nie umiem tego w odpowiedni sposób opisać ale naprawdę to nie chodzi o takie normalne pytania. Odkąd dowiedziała się ze jestem w ciąży to zaczęła wtrącać sie we wszystko co robię i mówię, jakby ciąża odebrała mi rozum i umiejętności oraz wiedzę, ja tu pracuje 14 lat ona od stycznia..... może przesadzam ale dla mnie robi się typowa "pani mądra z biura" jeśli rozumiecie o co mi chodzi

caffe, Kate 75, inessa, Myszonek, malgos741, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    wiesz co tu nie chodzi o pytania, bo pytać każdy chce i moze jeśli jest ciekawy jak to jest być w ciaży, chodzi o taką chorą wścibskość i "nadopiekuńczość" no i mądrowanie o tym co i jak co sie powinno robić, czego nie co jesć czego nie , ze ja to mam dziwnie bo jej wszystkie koleżanki to miały inaczej i tak co chwila, może nie umiem tego w odpowiedni sposób opisać ale naprawdę to nie chodzi o takie normalne pytania. Odkąd dowiedziała się ze jestem w ciąży to zaczęła wtrącać sie we wszystko co robię i mówię, jakby ciąża odebrała mi rozum i umiejętności oraz wiedzę, ja tu pracuje 14 lat ona od stycznia..... może przesadzam ale dla mnie robi się typowa "pani mądra z biura" jeśli rozumiecie o co mi chodzi
    ok, zalapalam o co chodzi :) to rzeczywiscie wkurzajace

bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    hehehe, to jak Cię zdenerwuje, to wstań i powiedz, że wychodzisz z biura bo z nerwów musisz sobie golnąć :P ciekawe co powie hehehe

Simba, Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1812 1813 1814 1815 1816 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ