X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee nie poprostu mi się już nic nie chce

Simba, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie...
    Jak tak z boku czyta się posty to niezłą beke można mieć.. No nigdzie człowiek nie usłyszy ..wspieram twoje serduszkowania..od razu mam wizję, że bzykam się z moim a przy łóżku stoją dziewczyny z ovu ubrane jak cheerleaderki i zagrzewaja do działania haha...
    Miłego dnia :-)

A ja dzisiaj jak przyszla @ to sobie wyobrazilam ze dziewczyny z ovu klaszcza i spiewaja jak kibole: Nic sie nie stalo! Naprawde nic sie nie stalo! Nic sie nie staaaaaalo! itd.

Rownolegly rozowy swiat termometrow, wykresow, sluzow, czarow i zaklinaczy...

Bursztyn, Myszonek, samira, polarmiś, Parka, inessa, Iwone, ania.g, Alis, Reni, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie taki wiatr ze leb urywa.Milego dnia wszystkim zycze

Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziewczyny czy można mieć zakwasy w zgięciu palcy u rąk? Bo reszty ciała nie czuję.. A my nawet nie w połowie..wczoraj nam sufit odpadł... grrrrrr
    Reni my jak chate remontowalismy to ja mialam zakwasy wszedzie ,nawet wlosy mnie bolaly.NIENAWIDZE REMONTOW!!!!!!

Myszonek, inessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie...
    Jak tak z boku czyta się posty to niezłą beke można mieć.. No nigdzie człowiek nie usłyszy ..wspieram twoje serduszkowania..od razu mam wizję, że bzykam się z moim a przy łóżku stoją dziewczyny z ovu ubrane jak cheerleaderki i zagrzewaja do działania haha...
    Miłego dnia :-)
    hahahahah!!! :)

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja dzisiaj jak przyszla @ to sobie wyobrazilam ze dziewczyny z ovu klaszcza i spiewaja jak kibole: Nic sie nie stalo! Naprawde nic sie nie stalo! Nic sie nie staaaaaalo! itd.

Rownolegly rozowy swiat termometrow, wykresow, sluzow, czarow i zaklinaczy...
    dobre!! :)

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, widzę, ze dziś ogólne zniechęcenie i marazm na forum. Ja mam dokładnie to samo, mam już dość temperaturek, wykresików, sluzików i innych takich. Seks ma już tylko służyć prokreacji nie przyjemności.
    Do tego wieje, leje, jest zimno i zgasło mi w kominku, no w mordę no!
    Na pociechę idę dziś do fryzjera, pocztą przychodzi zamówiona przez net sukienka, a jutro idziemy na firmową imprezę świąteczną. Chyba się zresetuję na niej ;)
    A w TVP2 mówią właśnie, ze w Polsce jest 15% par niepłodnych... Dobrze, ze nie mieszkam w Polsce ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 09:54

Simba, Myszonek, inessa, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do Was takie male niewinne pytanko: CO ROBILYSCIE W DNIU W KTORYM BYL WYBUCH W CZARNOBYLU???? :) Bo ja akurat w pelnym sloncu gralam z kolezankami w gume.

Czasem sie zastanawiam, czy to nasze pokolenie lat 70-80-ych nie ma problemow z plodnoscia wlasnie przez to? Czy moze mlodsze kolezanki tez maja takie same problemy??? Czy to faktycznie choroba cywilizacyjna czy czynniki zewnetrzne??

malgos741, Myszonek, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczeta

Zimno, coraz zimniej... Do wstania z lozka motywuje mnie tylko kawa i Ovu :)
    Wczoraj w pracy rozmawialam z dziewczyna, 34 lata, Polka, 5 dzieci, najstarsze 16 lat, najmlodsze 8 miesiecy , chudsza ode mnie bo wazy 40 kg. No wiec pytam ja jak ciaze, porody itd. A ona na to, ze super, ze moglaby cale zycie byc w ciazy,i dzieci rodzic, najdluzszy porod z pierwszym dzieckiem trwal 4 godz., a najkrotszy niecala godzine :) byla z mezem, powiedzial, ze najmlodsze dziecko urodziloby sie w samochodzie :) I- jedyna matka, ktora znam- a ktora nie narzekala na nadmiar obowiazkow, zmeczenie i inne. Jakos tak sobie te dzieci skubana wychowala, ze sajgonu w domu nie bylo. Ona i maz wyluzowani ale w dobrym sensie.

Simba, malgos741, Myszonek, bliska77, samira, polarmiś, Parka, inessa, Olena, sjoanka, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja mam do Was takie male niewinne pytanko: CO ROBILYSCIE W DNIU W KTORYM BYL WYBUCH W CZARNOBYLU???? :) Bo ja akurat w pelnym sloncu gralam z kolezankami w gume.

Czasem sie zastanawiam, czy to nasze pokolenie lat 70-80-ych nie ma problemow z plodnoscia wlasnie przez to? Czy moze mlodsze kolezanki tez maja takie same problemy??? Czy to faktycznie choroba cywilizacyjna czy czynniki zewnetrzne??
    bawilam sie w chowanego :) kregoslup mi sie podobno bardzo skrzywil po tym...Coz, a w Fukushimie nadal mowia ze wyciek opanowany i wcale nie ma zadnego wplywu na Japonie.... ;)

Simba, Myszonek, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bawilam sie w chowanego :) kregoslup mi sie podobno bardzo skrzywil po tym...Coz, a w Fukushimie nadal mowia ze wyciek opanowany i wcale nie ma zadnego wplywu na Japonie.... ;)

:) tak, na pewno opanowany. Chyba zrezygnuje z sushi na nastepne 50 lat. Beda nas teraz probowaly truc, te zolte, bezwzgledne kukielki ;)

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się wydaje że ten Czarnobyl miał wpływ na wszystko tj. na płodność i na choroby ludzi typu alergie i raka. Te choroby bo uważam że niepłodność to też choroba są teraz chorobami cywilizacji.

Simba, Myszonek, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczeta

Zimno, coraz zimniej... Do wstania z lozka motywuje mnie tylko kawa i Ovu :)
    Wczoraj w pracy rozmawialam z dziewczyna, 34 lata, Polka, 5 dzieci, najstarsze 16 lat, najmlodsze 8 miesiecy , chudsza ode mnie bo wazy 40 kg. No wiec pytam ja jak ciaze, porody itd. A ona na to, ze super, ze moglaby cale zycie byc w ciazy,i dzieci rodzic, najdluzszy porod z pierwszym dzieckiem trwal 4 godz., a najkrotszy niecala godzine :) byla z mezem, powiedzial, ze najmlodsze dziecko urodziloby sie w samochodzie :) I- jedyna matka, ktora znam- a ktora nie narzekala na nadmiar obowiazkow, zmeczenie i inne. Jakos tak sobie te dzieci skubana wychowala, ze sajgonu w domu nie bylo. Ona i maz wyluzowani ale w dobrym sensie.

Tylko pozazdroscic :) Mam nadzieje, ze mam jeszcze chociaz szanse na dwojke. A chocby i na jedynke.

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :) tak, na pewno opanowany. Chyba zrezygnuje z sushi na nastepne 50 lat. Beda nas teraz probowaly truc, te zolte, bezwzgledne kukielki ;)
    raczej lepiej zrezygnowac z sashimi...poza tym, nie sadze zeby ryby sprowadzali do nas z Japonii, raczej z chinskich hodowli...chociaz w tym przypadku nie wiem co gorsze :)

Myszonek, Simba, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że ja sushi nie lubię ;-)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda. Na szczescie nie stac mnie na ryby z Japonii ;)

Bursztyn, inessa, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka ja dziś ostatni dzień lutki. A jak tam u ciebie idziesz na betę? czy czekasz?
    Ineska a ty idzesz na betę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 10:21

samira, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    raczej lepiej zrezygnowac z sashimi...poza tym, nie sadze zeby ryby sprowadzali do nas z Japonii, raczej z chinskich hodowli...chociaz w tym przypadku nie wiem co gorsze :)

Łosoś do sashimi chyba nie idzie z Japonii... Wiem, ze na Europę idzie ten norweski, ale tez nie jest super dobry. Ostatnio odkrywa się w niektórych hodowlach śladowe ( ale jednak ) ilości rtęci. Ale jak kocham rybkę i sushi, i nie zamierzam z nich zrezygnować. Zresztą gdyby zaczęło się wybierać tylko to co dobre, zdrowe i ekologiczne i omijać konserwanty albo robić wszystko samemu w domu, to byśmy albo poszły z torbami po miesiącu albo wiecznie kwitły w kuchni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    ja w czasie wybuchu bawiłam się pewnie (jak zawsze) z koleżankami na placu zabaw przed blokiem ;-)
    a ja dzis jestem na nie ze wszystkim, koleżanka moja zaczyna mnie tak irytować, że głowa mała a już jej ciągłe "dbanie" o mnie doprowadza mnie do szału, po prostu. jest młodsza ode mnie o ponad 9 lat bezdzietna i niezamężna ale oczywiście ma bardzo dużo do powiedzenia na temat ciąży, co mam robić czego nie robić itp, bo jej koleżanki....., czy coś jadłam, a co jadłam, że nie powinnam sie denerwować .... same wiecie, jak tak dalej pójdzie, to na zwolnienie pójdę dużo wcześniej niż zamierzałam

Simba, samira, Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to miłego dnia ;-)

‹‹ 1811 1812 1813 1814 1815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ