X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee nie poprostu mi się już nic nie chce

Simba, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie...
    Jak tak z boku czyta się posty to niezłą beke można mieć.. No nigdzie człowiek nie usłyszy ..wspieram twoje serduszkowania..od razu mam wizję, że bzykam się z moim a przy łóżku stoją dziewczyny z ovu ubrane jak cheerleaderki i zagrzewaja do działania haha...
    Miłego dnia :-)

A ja dzisiaj jak przyszla @ to sobie wyobrazilam ze dziewczyny z ovu klaszcza i spiewaja jak kibole: Nic sie nie stalo! Naprawde nic sie nie stalo! Nic sie nie staaaaaalo! itd.

Rownolegly rozowy swiat termometrow, wykresow, sluzow, czarow i zaklinaczy...

Bursztyn, Myszonek, samira, polarmiś, Parka, inessa, Iwone, ania.g, Alis, Reni, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie taki wiatr ze leb urywa.Milego dnia wszystkim zycze

Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziewczyny czy można mieć zakwasy w zgięciu palcy u rąk? Bo reszty ciała nie czuję.. A my nawet nie w połowie..wczoraj nam sufit odpadł... grrrrrr
    Reni my jak chate remontowalismy to ja mialam zakwasy wszedzie ,nawet wlosy mnie bolaly.NIENAWIDZE REMONTOW!!!!!!

Myszonek, inessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie...
    Jak tak z boku czyta się posty to niezłą beke można mieć.. No nigdzie człowiek nie usłyszy ..wspieram twoje serduszkowania..od razu mam wizję, że bzykam się z moim a przy łóżku stoją dziewczyny z ovu ubrane jak cheerleaderki i zagrzewaja do działania haha...
    Miłego dnia :-)
    hahahahah!!! :)

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja dzisiaj jak przyszla @ to sobie wyobrazilam ze dziewczyny z ovu klaszcza i spiewaja jak kibole: Nic sie nie stalo! Naprawde nic sie nie stalo! Nic sie nie staaaaaalo! itd.

Rownolegly rozowy swiat termometrow, wykresow, sluzow, czarow i zaklinaczy...
    dobre!! :)

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, widzę, ze dziś ogólne zniechęcenie i marazm na forum. Ja mam dokładnie to samo, mam już dość temperaturek, wykresików, sluzików i innych takich. Seks ma już tylko służyć prokreacji nie przyjemności.
    Do tego wieje, leje, jest zimno i zgasło mi w kominku, no w mordę no!
    Na pociechę idę dziś do fryzjera, pocztą przychodzi zamówiona przez net sukienka, a jutro idziemy na firmową imprezę świąteczną. Chyba się zresetuję na niej ;)
    A w TVP2 mówią właśnie, ze w Polsce jest 15% par niepłodnych... Dobrze, ze nie mieszkam w Polsce ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 09:54

Simba, Myszonek, inessa, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do Was takie male niewinne pytanko: CO ROBILYSCIE W DNIU W KTORYM BYL WYBUCH W CZARNOBYLU???? :) Bo ja akurat w pelnym sloncu gralam z kolezankami w gume.

Czasem sie zastanawiam, czy to nasze pokolenie lat 70-80-ych nie ma problemow z plodnoscia wlasnie przez to? Czy moze mlodsze kolezanki tez maja takie same problemy??? Czy to faktycznie choroba cywilizacyjna czy czynniki zewnetrzne??

malgos741, Myszonek, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczeta

Zimno, coraz zimniej... Do wstania z lozka motywuje mnie tylko kawa i Ovu :)
    Wczoraj w pracy rozmawialam z dziewczyna, 34 lata, Polka, 5 dzieci, najstarsze 16 lat, najmlodsze 8 miesiecy , chudsza ode mnie bo wazy 40 kg. No wiec pytam ja jak ciaze, porody itd. A ona na to, ze super, ze moglaby cale zycie byc w ciazy,i dzieci rodzic, najdluzszy porod z pierwszym dzieckiem trwal 4 godz., a najkrotszy niecala godzine :) byla z mezem, powiedzial, ze najmlodsze dziecko urodziloby sie w samochodzie :) I- jedyna matka, ktora znam- a ktora nie narzekala na nadmiar obowiazkow, zmeczenie i inne. Jakos tak sobie te dzieci skubana wychowala, ze sajgonu w domu nie bylo. Ona i maz wyluzowani ale w dobrym sensie.

Simba, malgos741, Myszonek, bliska77, samira, polarmiś, Parka, inessa, Olena, sjoanka, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja mam do Was takie male niewinne pytanko: CO ROBILYSCIE W DNIU W KTORYM BYL WYBUCH W CZARNOBYLU???? :) Bo ja akurat w pelnym sloncu gralam z kolezankami w gume.

Czasem sie zastanawiam, czy to nasze pokolenie lat 70-80-ych nie ma problemow z plodnoscia wlasnie przez to? Czy moze mlodsze kolezanki tez maja takie same problemy??? Czy to faktycznie choroba cywilizacyjna czy czynniki zewnetrzne??
    bawilam sie w chowanego :) kregoslup mi sie podobno bardzo skrzywil po tym...Coz, a w Fukushimie nadal mowia ze wyciek opanowany i wcale nie ma zadnego wplywu na Japonie.... ;)

Simba, Myszonek, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bawilam sie w chowanego :) kregoslup mi sie podobno bardzo skrzywil po tym...Coz, a w Fukushimie nadal mowia ze wyciek opanowany i wcale nie ma zadnego wplywu na Japonie.... ;)

:) tak, na pewno opanowany. Chyba zrezygnuje z sushi na nastepne 50 lat. Beda nas teraz probowaly truc, te zolte, bezwzgledne kukielki ;)

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się wydaje że ten Czarnobyl miał wpływ na wszystko tj. na płodność i na choroby ludzi typu alergie i raka. Te choroby bo uważam że niepłodność to też choroba są teraz chorobami cywilizacji.

Simba, Myszonek, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczeta

Zimno, coraz zimniej... Do wstania z lozka motywuje mnie tylko kawa i Ovu :)
    Wczoraj w pracy rozmawialam z dziewczyna, 34 lata, Polka, 5 dzieci, najstarsze 16 lat, najmlodsze 8 miesiecy , chudsza ode mnie bo wazy 40 kg. No wiec pytam ja jak ciaze, porody itd. A ona na to, ze super, ze moglaby cale zycie byc w ciazy,i dzieci rodzic, najdluzszy porod z pierwszym dzieckiem trwal 4 godz., a najkrotszy niecala godzine :) byla z mezem, powiedzial, ze najmlodsze dziecko urodziloby sie w samochodzie :) I- jedyna matka, ktora znam- a ktora nie narzekala na nadmiar obowiazkow, zmeczenie i inne. Jakos tak sobie te dzieci skubana wychowala, ze sajgonu w domu nie bylo. Ona i maz wyluzowani ale w dobrym sensie.

Tylko pozazdroscic :) Mam nadzieje, ze mam jeszcze chociaz szanse na dwojke. A chocby i na jedynke.

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :) tak, na pewno opanowany. Chyba zrezygnuje z sushi na nastepne 50 lat. Beda nas teraz probowaly truc, te zolte, bezwzgledne kukielki ;)
    raczej lepiej zrezygnowac z sashimi...poza tym, nie sadze zeby ryby sprowadzali do nas z Japonii, raczej z chinskich hodowli...chociaz w tym przypadku nie wiem co gorsze :)

Myszonek, Simba, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że ja sushi nie lubię ;-)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda. Na szczescie nie stac mnie na ryby z Japonii ;)

Bursztyn, inessa, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka ja dziś ostatni dzień lutki. A jak tam u ciebie idziesz na betę? czy czekasz?
    Ineska a ty idzesz na betę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 10:21

samira, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    raczej lepiej zrezygnowac z sashimi...poza tym, nie sadze zeby ryby sprowadzali do nas z Japonii, raczej z chinskich hodowli...chociaz w tym przypadku nie wiem co gorsze :)

Łosoś do sashimi chyba nie idzie z Japonii... Wiem, ze na Europę idzie ten norweski, ale tez nie jest super dobry. Ostatnio odkrywa się w niektórych hodowlach śladowe ( ale jednak ) ilości rtęci. Ale jak kocham rybkę i sushi, i nie zamierzam z nich zrezygnować. Zresztą gdyby zaczęło się wybierać tylko to co dobre, zdrowe i ekologiczne i omijać konserwanty albo robić wszystko samemu w domu, to byśmy albo poszły z torbami po miesiącu albo wiecznie kwitły w kuchni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    ja w czasie wybuchu bawiłam się pewnie (jak zawsze) z koleżankami na placu zabaw przed blokiem ;-)
    a ja dzis jestem na nie ze wszystkim, koleżanka moja zaczyna mnie tak irytować, że głowa mała a już jej ciągłe "dbanie" o mnie doprowadza mnie do szału, po prostu. jest młodsza ode mnie o ponad 9 lat bezdzietna i niezamężna ale oczywiście ma bardzo dużo do powiedzenia na temat ciąży, co mam robić czego nie robić itp, bo jej koleżanki....., czy coś jadłam, a co jadłam, że nie powinnam sie denerwować .... same wiecie, jak tak dalej pójdzie, to na zwolnienie pójdę dużo wcześniej niż zamierzałam

Simba, samira, Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to miłego dnia ;-)

‹‹ 1811 1812 1813 1814 1815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ