35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Witajcie...
Jak tak z boku czyta się posty to niezłą beke można mieć.. No nigdzie człowiek nie usłyszy ..wspieram twoje serduszkowania..od razu mam wizję, że bzykam się z moim a przy łóżku stoją dziewczyny z ovu ubrane jak cheerleaderki i zagrzewaja do działania haha...
Miłego dnia
A ja dzisiaj jak przyszla @ to sobie wyobrazilam ze dziewczyny z ovu klaszcza i spiewaja jak kibole: Nic sie nie stalo! Naprawde nic sie nie stalo! Nic sie nie staaaaaalo! itd.
Rownolegly rozowy swiat termometrow, wykresow, sluzow, czarow i zaklinaczy...Bursztyn, Myszonek, samira, polarmiś, Parka, inessa, Iwone, ania.g, Alis, Reni, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziewczyny czy można mieć zakwasy w zgięciu palcy u rąk? Bo reszty ciała nie czuję.. A my nawet nie w połowie..wczoraj nam sufit odpadł... grrrrrr
Myszonek, inessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witajcie...
Jak tak z boku czyta się posty to niezłą beke można mieć.. No nigdzie człowiek nie usłyszy ..wspieram twoje serduszkowania..od razu mam wizję, że bzykam się z moim a przy łóżku stoją dziewczyny z ovu ubrane jak cheerleaderki i zagrzewaja do działania haha...
Miłego dnia
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja dzisiaj jak przyszla @ to sobie wyobrazilam ze dziewczyny z ovu klaszcza i spiewaja jak kibole: Nic sie nie stalo! Naprawde nic sie nie stalo! Nic sie nie staaaaaalo! itd.
Rownolegly rozowy swiat termometrow, wykresow, sluzow, czarow i zaklinaczy...Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie, widzę, ze dziś ogólne zniechęcenie i marazm na forum. Ja mam dokładnie to samo, mam już dość temperaturek, wykresików, sluzików i innych takich. Seks ma już tylko służyć prokreacji nie przyjemności.
Do tego wieje, leje, jest zimno i zgasło mi w kominku, no w mordę no!
Na pociechę idę dziś do fryzjera, pocztą przychodzi zamówiona przez net sukienka, a jutro idziemy na firmową imprezę świąteczną. Chyba się zresetuję na niej
A w TVP2 mówią właśnie, ze w Polsce jest 15% par niepłodnych... Dobrze, ze nie mieszkam w Polsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 09:54
Simba, Myszonek, inessa, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja mam do Was takie male niewinne pytanko: CO ROBILYSCIE W DNIU W KTORYM BYL WYBUCH W CZARNOBYLU????
Bo ja akurat w pelnym sloncu gralam z kolezankami w gume.
Czasem sie zastanawiam, czy to nasze pokolenie lat 70-80-ych nie ma problemow z plodnoscia wlasnie przez to? Czy moze mlodsze kolezanki tez maja takie same problemy??? Czy to faktycznie choroba cywilizacyjna czy czynniki zewnetrzne??
malgos741, Myszonek, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczeta
Zimno, coraz zimniej... Do wstania z lozka motywuje mnie tylko kawa i Ovu
Wczoraj w pracy rozmawialam z dziewczyna, 34 lata, Polka, 5 dzieci, najstarsze 16 lat, najmlodsze 8 miesiecy , chudsza ode mnie bo wazy 40 kg. No wiec pytam ja jak ciaze, porody itd. A ona na to, ze super, ze moglaby cale zycie byc w ciazy,i dzieci rodzic, najdluzszy porod z pierwszym dzieckiem trwal 4 godz., a najkrotszy niecala godzinebyla z mezem, powiedzial, ze najmlodsze dziecko urodziloby sie w samochodzie
I- jedyna matka, ktora znam- a ktora nie narzekala na nadmiar obowiazkow, zmeczenie i inne. Jakos tak sobie te dzieci skubana wychowala, ze sajgonu w domu nie bylo. Ona i maz wyluzowani ale w dobrym sensie.
Simba, malgos741, Myszonek, bliska77, samira, polarmiś, Parka, inessa, Olena, sjoanka, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja mam do Was takie male niewinne pytanko: CO ROBILYSCIE W DNIU W KTORYM BYL WYBUCH W CZARNOBYLU????
Bo ja akurat w pelnym sloncu gralam z kolezankami w gume.
Czasem sie zastanawiam, czy to nasze pokolenie lat 70-80-ych nie ma problemow z plodnoscia wlasnie przez to? Czy moze mlodsze kolezanki tez maja takie same problemy??? Czy to faktycznie choroba cywilizacyjna czy czynniki zewnetrzne??kregoslup mi sie podobno bardzo skrzywil po tym...Coz, a w Fukushimie nadal mowia ze wyciek opanowany i wcale nie ma zadnego wplywu na Japonie....
Simba, Myszonek, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bawilam sie w chowanego
kregoslup mi sie podobno bardzo skrzywil po tym...Coz, a w Fukushimie nadal mowia ze wyciek opanowany i wcale nie ma zadnego wplywu na Japonie....
tak, na pewno opanowany. Chyba zrezygnuje z sushi na nastepne 50 lat. Beda nas teraz probowaly truc, te zolte, bezwzgledne kukielki
Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A mi się wydaje że ten Czarnobyl miał wpływ na wszystko tj. na płodność i na choroby ludzi typu alergie i raka. Te choroby bo uważam że niepłodność to też choroba są teraz chorobami cywilizacji.
Simba, Myszonek, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczeta
Zimno, coraz zimniej... Do wstania z lozka motywuje mnie tylko kawa i Ovu
Wczoraj w pracy rozmawialam z dziewczyna, 34 lata, Polka, 5 dzieci, najstarsze 16 lat, najmlodsze 8 miesiecy , chudsza ode mnie bo wazy 40 kg. No wiec pytam ja jak ciaze, porody itd. A ona na to, ze super, ze moglaby cale zycie byc w ciazy,i dzieci rodzic, najdluzszy porod z pierwszym dzieckiem trwal 4 godz., a najkrotszy niecala godzinebyla z mezem, powiedzial, ze najmlodsze dziecko urodziloby sie w samochodzie
I- jedyna matka, ktora znam- a ktora nie narzekala na nadmiar obowiazkow, zmeczenie i inne. Jakos tak sobie te dzieci skubana wychowala, ze sajgonu w domu nie bylo. Ona i maz wyluzowani ale w dobrym sensie.
Tylko pozazdroscicMam nadzieje, ze mam jeszcze chociaz szanse na dwojke. A chocby i na jedynke.
Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
tak, na pewno opanowany. Chyba zrezygnuje z sushi na nastepne 50 lat. Beda nas teraz probowaly truc, te zolte, bezwzgledne kukielki
Myszonek, Simba, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samirka ja dziś ostatni dzień lutki. A jak tam u ciebie idziesz na betę? czy czekasz?
Ineska a ty idzesz na betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 10:21
samira, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:raczej lepiej zrezygnowac z sashimi...poza tym, nie sadze zeby ryby sprowadzali do nas z Japonii, raczej z chinskich hodowli...chociaz w tym przypadku nie wiem co gorsze
Łosoś do sashimi chyba nie idzie z Japonii... Wiem, ze na Europę idzie ten norweski, ale tez nie jest super dobry. Ostatnio odkrywa się w niektórych hodowlach śladowe ( ale jednak ) ilości rtęci. Ale jak kocham rybkę i sushi, i nie zamierzam z nich zrezygnować. Zresztą gdyby zaczęło się wybierać tylko to co dobre, zdrowe i ekologiczne i omijać konserwanty albo robić wszystko samemu w domu, to byśmy albo poszły z torbami po miesiącu albo wiecznie kwitły w kuchni...samira, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
ja w czasie wybuchu bawiłam się pewnie (jak zawsze) z koleżankami na placu zabaw przed blokiem
a ja dzis jestem na nie ze wszystkim, koleżanka moja zaczyna mnie tak irytować, że głowa mała a już jej ciągłe "dbanie" o mnie doprowadza mnie do szału, po prostu. jest młodsza ode mnie o ponad 9 lat bezdzietna i niezamężna ale oczywiście ma bardzo dużo do powiedzenia na temat ciąży, co mam robić czego nie robić itp, bo jej koleżanki....., czy coś jadłam, a co jadłam, że nie powinnam sie denerwować .... same wiecie, jak tak dalej pójdzie, to na zwolnienie pójdę dużo wcześniej niż zamierzałamSimba, samira, Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny