35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:a pamiętacie tą aktorkę z Lokatorów ?
http://www.fakt.pl/malgorzata-lewinska-spodziewa-sie-dziecka,artykuly,432271,1.html
doczytałam do końca
Samira ładny wykresikmegan8, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
Spałam dziś tylko 3 godziny, gadaliśmy sobie z M. do 2 w nocy, serduszek nie było. Oby dziś były. Prawde mówiąc średnio mi się chce. Śluzu też jakoś brak, szyjka wg mnie zamknięta.Libido słabsze niz poprzednie cykle. Tyle, że byłam wczoraj na monitoringu i są dwa pęcherzyki w prawym jajniku (18 i 19 mm, endometrium 8,4). Powinien byc czas najgorętszych starań od dziś do soboty. Wtedy przypuszczam, że pękną.
Samira skoro Tobie plamienia przeszły to decyduję się na Dupka po owu.
Co do wieku jest różnie. Często mam wątpliwości czy już nie za późno. Skoro jednak tyle kobietek tutaj się stara, to nie jest za późno i to jest normalne. W grupie siła. Dziękuję, że jesteście.Myszonek, malgos741, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Parka, inessa, gosia7122, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Takie kliniki skierowane są po prostu na sukces. Szybko i pewnie.
Polarmisiu, chyba nie. Popatrz - jeśli taka 42-latka leczyłaby się w tej klinice kolejne kilka lat, też można na niej zarobić. Poza tym gdzieś już pisałam, że byliśmy z mężem w klinice we Wrocławiu, a oni nic nam nie wciskali. Powiedzieli, że nie ma medycznych przesłanek, żeby coś robić i żebysmy wróclili za parę miesięcy. Chociaż też powiedzieli, że jak koniecznie chcemy, mogą coś zaproponować, bo jesteśmy klientami i to my decydujemy. No i na szczęście mieli rację.
A przy okazji muszę wam podziękować. Dzięki wam zaczęłam popijać czerwone winko dla zdrowotności i kto wie, czy to też się nie przysłużyłoMyszonek, polarmiś, malgos741, bliska77, Bursztyn, samira, Parka, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Olena chyba nie ma tu dziewczyny którą nie targały by wątpliwości od czasu do czasu. Masz rację w grupie siła i to dobra siła. Dobrze jest mieć z kim pogadać. Trzymaj się ciepło.Myszonek, Bursztyn, Parka, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Olena wrote:Witajcie dziewczyny.
Prawde mówiąc średnio mi się chce. Śluzu też jakoś brak, szyjka wg mnie zamknięta.Libido słabsze niz poprzednie cykle. Powinien byc czas najgorętszych starań od dziś do soboty. Wtedy przypuszczam, że pękną.
Olena, my ciągle na tym samym wózku. Też mi się nie chce ALE kobieto - zabierajmy się do tych, bo ile jeszcze miesięcy będziemy tak się przepychać- chce - nie chce. Do roboty i cza skończyć z tym rozchwianiem emocjonalnym. Wtedy przynajmniej powiemy, że już nam się nie musi chcieć
Iskierki nadziei przesyłam - oby rozpaliły ten płomyczek, a potem ogień i żeby było gorąco - do soboty i jeszcze dłużej.bliska77, Bursztyn, Parka, inessa, ania.g, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonku dziękuję. Aniu.g dziękuję.
Do wieczora jeszcze długo. Znam siebie i zapewne nie popuszczę, będą serduszka. Winka się popije na chęci i sie da. Ty pewnie Myszonku tez bierzesz się za działanie. Wspieram Twoje serduszkowanie. A na efekty poczekamy dwa tygodnie. To do boju kochana.Myszonek, malgos741, bliska77, samira, Parka, inessa, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Ty pewnie Myszonku tez bierzesz się za działanie. Wspieram Twoje serduszkowanie. A na efekty poczekamy dwa tygodnie. To do boju kochana.
Też mam lenia ale postaram się nie odpuścić
Olena, Parka, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Polarmisiu, chyba nie. Popatrz - jeśli taka 42-latka leczyłaby się w tej klinice kolejne kilka lat, też można na niej zarobić. Poza tym gdzieś już pisałam, że byliśmy z mężem w klinice we Wrocławiu, a oni nic nam nie wciskali. Powiedzieli, że nie ma medycznych przesłanek, żeby coś robić i żebysmy wróclili za parę miesięcy. Chociaż też powiedzieli, że jak koniecznie chcemy, mogą coś zaproponować, bo jesteśmy klientami i to my decydujemy. No i na szczęście mieli rację.
A przy okazji muszę wam podziękować. Dzięki wam zaczęłam popijać czerwone winko dla zdrowotności i kto wie, czy to też się nie przysłużyłoMyszonek, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki,
No kochane dzisiaj widzę będzie bzykanko u niektórych, mi czasami się też nie chciało ale se wkręciłam randkę tj zrobiłam sobie mocny makijaż, założyłam seksowną bieliznę czasami ta rutyna w łóżku nas zniechęca
bliska77, Bursztyn, Myszonek, samira, Parka, inessa, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witajcie...
Jak tak z boku czyta się posty to niezłą beke można mieć.. No nigdzie człowiek nie usłyszy ..wspieram twoje serduszkowania..od razu mam wizję, że bzykam się z moim a przy łóżku stoją dziewczyny z ovu ubrane jak cheerleaderki i zagrzewaja do działania haha...
Miłego dniaSimba, bliska77, Bursztyn, Myszonek, samira, polarmiś, Parka, inessa, Iwone, ania.g, Olena, mysza1975, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Po roku z termometrem, wykresami, śluzem, monitoringami itp stwierdzam, że seks może nie istnieć..taka sytuacja
bliska77, Bursztyn, Myszonek, samira, polarmiś, Parka, inessa, ania.g, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy można mieć zakwasy w zgięciu palcy u rąk? Bo reszty ciała nie czuję.. A my nawet nie w połowie..wczoraj nam sufit odpadł... grrrrrr
anna maria, malgos741, Simba, Myszonek, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość