X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Samira. Jak na razie to mam chęci na używanie go

samira, inessa, Kate 75, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki masz ja taki,dokładnie ten tylko od innego sprzedawcy i cena podobna http://allegro.pl/orbitrek-trenazer-e850p-sportop-kolo-12kg-i3730530319.html

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa super :D :D :D to czekamy na relacje :D
    Ja byłam też na dworze bo nad jeziorem mieszkałąm z rodzicami ale moja kuzynka z siostra była na koloniach w tym czasie koło Czarnobyla ( w moim wieku była) i zmarła na białaczke w wieku 19 lat walczyła kilka lat :(

Olena, samira, Parka, Myszonek, Kate 75, bliska77, malgos741, Bursztyn, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem skopiować linku do orbitreka, ale podaję nr aukcji na allegro - 3746628173. Orbitrek niemieckiej firmy, nieznanej, ale koło zamachowe 16 kg, to już ponoć dobrze. No i ma dużo funkcji. Tyle, że instrukcja w języku niemieckim i nie wiem jak nam pójdzie dojście do wszystkich jego funkcji , a jest ich sporo, łącznie z liczeniem spalonych kalorii.

samira, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira napisz coś więcej jak Ci szło trenowanie na nim. Jak długo miałaś zapał. Boję się, że mi szybko minie. Jak było z efektami ćwiczeń? Ładny ten Twój orbi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Samira napisz coś więcej jak Ci szło trenowanie na nim. Jak długo miałaś zapał. Boję się, że mi szybko minie. Jak było z efektami ćwiczeń? Ładny ten Twój orbi.
    oj ciężko bo mam problemy z kolanami i szyjnym kreg. ja nastawiałam ten najsłabszy progr ale fizykoterapeuta mówił ze zawsze trzeba dostosować na nim programy do swoich możliwości i najl. zrobić ekg wysiłkowe żeby zobaczyć w jakim zakresie możemy ćwiczyć i jaka jest wydolność naszego organizmu...

w ogóle na szyjny proponował ćwiczenia rozciągające i zapraszał na pierwszą wizytę bezpłatną to mi pokaże jak je wykonywać i jakie są moje możliwości do ich wykonywania (to co byłam to były konsultacje) ,jego ojciec jest ginem do którego zamierzam chodzić teraz ;)

Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W dniu wybuch w Czarnobylu cały dzień na dworzu

Ja raczej też :)

inessa, Simba lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Hej kobietki,

U nas cos sie ruszylo. Szyjka sie skraca i jest juz miekka. Dziecko sie obniza i wedlug gin do przyszlego piatku powinnam urodzic :)

Dostalam zalecenie mierzenia cisnienia 2 razy dziennie i jezeli bedzie wyzsze niz 135/85 to mam sie zglosic do szpitala. Dziwne to bo nigdy nie mialam problemu z wysokim cisnieniem, raczej zawsze mam niskie.

Od wczoraj skurcze macicy sa silniejsze choc nadal bardzo nieregularne.No i krocze bardziej boli.

Takze czekamy na rozowj wydarzen :)
    No Kara to powodzenia ,szykuj sie do porodu ,bedziesz miala malensto na swieta (takiego malutkiego rozowego gwiazdorka),pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 13:39

inessa, caffe, Myszonek, Kate 75, bliska77, Bursztyn, KaRa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Hej kobietki,

U nas cos sie ruszylo. Szyjka sie skraca i jest juz miekka. Dziecko sie obniza i wedlug gin do przyszlego piatku powinnam urodzic :)

Dostalam zalecenie mierzenia cisnienia 2 razy dziennie i jezeli bedzie wyzsze niz 135/85 to mam sie zglosic do szpitala. Dziwne to bo nigdy nie mialam problemu z wysokim cisnieniem, raczej zawsze mam niskie.

Od wczoraj skurcze macicy sa silniejsze choc nadal bardzo nieregularne.No i krocze bardziej boli.

Takze czekamy na rozowj wydarzen :)
    Superowo :) Trzymam kciuki :)

Myszonek, Kate 75, bliska77, inessa, KaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    KaRa super :D :D :D to czekamy na relacje :D
    Ja byłam też na dworze bo nad jeziorem mieszkałąm z rodzicami ale moja kuzynka z siostra była na koloniach w tym czasie koło Czarnobyla ( w moim wieku była) i zmarła na białaczke w wieku 19 lat walczyła kilka lat :(
    przykre to bardzo....

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa powodzenia, poród zbliża sie wielkimi krokami ;-)

Myszonek, inessa, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa Trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród ,piękny prezent na Gwiazdkę <3

Myszonek, inessa, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Podbijam pytanie dotyczące skierowań na NFZ od prywatnego lekarza.
    Ja chodzę do prywatnego lekarza, jak mi wypisywal skierowanie na rezonans to miałam robione na nfz, leki które są rrefundowane też przepisywal ale jeśli chodzi o badania krwi i zastrzyk to muszę płacić.

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    KaRa Trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród ,piękny prezent na Gwiazdkę <3

Dołączam się, powodzenia :)

inessa, Myszonek, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmienilam zdjecie w awatarku - to sa te ciastka z masla arachidowego zrobione wczoraj.

Dzisiaj zrobilam kluski slaskie z sosem. :)

samira, inessa, Myszonek, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Zmienilam zdjecie w awatarku - to sa te ciastka z masla arachidowego zrobione wczoraj.

Dzisiaj zrobilam kluski slaskie z sosem. :)
    kluski śląskie pycha -robię najlepsze :P w końcu mieszkam na śląsku ;)

inessa, Myszonek, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w swietokrzyskim tez zawsze sie je robilo.

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale robicie smaku a ja w robocie, teraz mam neta w komórce to mogę zaglądać. :-)
    Kara powodzenia na. Święta będziecie w domku w komplecie.;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 14:47

samira, inessa, Myszonek, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Fakt to najgorszy okres w cyklu po prostu przerąbane, w sumie jak jest @ to najspokojnieszy okres, wyciszenia bym nawet powiedziała, potem polowanie na owulke i na męża fakt ma swoje plusy bo niby serduszkowanie w duzej ilości, no i potem ten koszmar, który właśnie zakończyłam w labo, reasumując Aniu.g wspieram, współczuję ale trzymam kciuki bo to cholerne oczekiwanie może się zakończyć superowo mega radoscią :)
    Dziękuję Kate :)nie pozostaje nic jak ćwiczyć cierpliwość. Obyśmy wszystkie w końcu (ale w tej najbardziej szybkiej wersji tego końca)doczekały się zielonej kropki :)

Myszonek, Kate 75, inessa, Mango, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    potem polowanie na owulke i na męża :)

Szczególnie na tego męża ;) mi się podoba

Kate 75, inessa, Parka, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1814 1815 1816 1817 1818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ