35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaRa super
to czekamy na relacje
Ja byłam też na dworze bo nad jeziorem mieszkałąm z rodzicami ale moja kuzynka z siostra była na koloniach w tym czasie koło Czarnobyla ( w moim wieku była) i zmarła na białaczke w wieku 19 lat walczyła kilka latOlena, samira, Parka, Myszonek, Kate 75, bliska77, malgos741, Bursztyn, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie umiem skopiować linku do orbitreka, ale podaję nr aukcji na allegro - 3746628173. Orbitrek niemieckiej firmy, nieznanej, ale koło zamachowe 16 kg, to już ponoć dobrze. No i ma dużo funkcji. Tyle, że instrukcja w języku niemieckim i nie wiem jak nam pójdzie dojście do wszystkich jego funkcji , a jest ich sporo, łącznie z liczeniem spalonych kalorii.
samira, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Samira napisz coś więcej jak Ci szło trenowanie na nim. Jak długo miałaś zapał. Boję się, że mi szybko minie. Jak było z efektami ćwiczeń? Ładny ten Twój orbi.
w ogóle na szyjny proponował ćwiczenia rozciągające i zapraszał na pierwszą wizytę bezpłatną to mi pokaże jak je wykonywać i jakie są moje możliwości do ich wykonywania (to co byłam to były konsultacje) ,jego ojciec jest ginem do którego zamierzam chodzić terazMyszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej kobietki,
U nas cos sie ruszylo. Szyjka sie skraca i jest juz miekka. Dziecko sie obniza i wedlug gin do przyszlego piatku powinnam urodzic
Dostalam zalecenie mierzenia cisnienia 2 razy dziennie i jezeli bedzie wyzsze niz 135/85 to mam sie zglosic do szpitala. Dziwne to bo nigdy nie mialam problemu z wysokim cisnieniem, raczej zawsze mam niskie.
Od wczoraj skurcze macicy sa silniejsze choc nadal bardzo nieregularne.No i krocze bardziej boli.
Takze czekamy na rozowj wydarzenWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 13:39
inessa, caffe, Myszonek, Kate 75, bliska77, Bursztyn, KaRa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej kobietki,
U nas cos sie ruszylo. Szyjka sie skraca i jest juz miekka. Dziecko sie obniza i wedlug gin do przyszlego piatku powinnam urodzic
Dostalam zalecenie mierzenia cisnienia 2 razy dziennie i jezeli bedzie wyzsze niz 135/85 to mam sie zglosic do szpitala. Dziwne to bo nigdy nie mialam problemu z wysokim cisnieniem, raczej zawsze mam niskie.
Od wczoraj skurcze macicy sa silniejsze choc nadal bardzo nieregularne.No i krocze bardziej boli.
Takze czekamy na rozowj wydarzenTrzymam kciuki
Myszonek, Kate 75, bliska77, inessa, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:KaRa super
to czekamy na relacje
Ja byłam też na dworze bo nad jeziorem mieszkałąm z rodzicami ale moja kuzynka z siostra była na koloniach w tym czasie koło Czarnobyla ( w moim wieku była) i zmarła na białaczke w wieku 19 lat walczyła kilka latMyszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Podbijam pytanie dotyczące skierowań na NFZ od prywatnego lekarza.
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnysjoanka wrote:Zmienilam zdjecie w awatarku - to sa te ciastka z masla arachidowego zrobione wczoraj.
Dzisiaj zrobilam kluski slaskie z sosem.w końcu mieszkam na śląsku
inessa, Myszonek, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale robicie smaku a ja w robocie, teraz mam neta w komórce to mogę zaglądać.
Kara powodzenia na. Święta będziecie w domku w komplecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 14:47
samira, inessa, Myszonek, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kate 75 wrote:Fakt to najgorszy okres w cyklu po prostu przerąbane, w sumie jak jest @ to najspokojnieszy okres, wyciszenia bym nawet powiedziała, potem polowanie na owulke i na męża fakt ma swoje plusy bo niby serduszkowanie w duzej ilości, no i potem ten koszmar, który właśnie zakończyłam w labo, reasumując Aniu.g wspieram, współczuję ale trzymam kciuki bo to cholerne oczekiwanie może się zakończyć superowo mega radoscią
Myszonek, Kate 75, inessa, Mango, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4