35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zaczyna wiać ale na razie nie jest źle. Trochę się martwię bo mieszkam w lesie a samochód bez garażu stoi. Poza tym pewnie nie będzie prądu
Kate 75, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:U mnie zaczyna wiać ale na razie nie jest źle. Trochę się martwię bo mieszkam w lesie a samochód bez garażu stoi. Poza tym pewnie nie będzie prądu

Pocieszające, że nie tylko u mnie jak wieje to nie ma prądu, dodatkowo nie ma też wody takie średniowiecze przez czas wichury i dobę po. Już napuściłam wodę na zapas, naładowałam lampkę led i czekam
ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak super a do tego wieczna wilgoć i latanie po podwórku z praniem za plamą słońca...ale tego spokoju nie zamieniłabym na żadne miastoslash wrote:W lesie? Super, ja też tak chcę.
nick nieaktualny, Parka, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
U nas byle deszczyk czy wietrzyk i po prądzie. Jak kiedyś zadzwoniłam do elektrowni z pytaniem czemu znów nie ma prądu to mi powiedzieli że im się liście do drutów poprzyklejały...Kate 75 wrote:Pocieszające, że nie tylko u mnie jak wieje to nie ma prądu, dodatkowo nie ma też wody takie średniowiecze przez czas wichury i dobę po. Już napuściłam wodę na zapas, naładowałam lampkę led i czekam

nick nieaktualny, Simba, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
U nas też wieje że aż łep urywa
nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nie liczyłabym na to do soboty do godz. 10 jest ostrzeżenie 2 stan zagrożenia
Alis wrote:wieje, wieje. Chciałam przewietrzyć mieszkanie, ale się okazało, że to bardzo głupi pomysł
Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo jednak rano musze wyjść z domu.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Ania kamienie do kieszeni
i na spacer
u Nas jeszcze cisza..
anna maria wrote:dziewczyny u was tez tak wieje,u mnie jest taki wiatr ze boje sie z psem wyjsc,dzis wieczorem ma tu dotrzec :orkan:. Mam lekkiego cykora
Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Simba, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
-
mówią o tym na każdym kanale a tvn w tym przoduje
na PomorzuMyszonek wrote:a skąd wiesz?? mówili gdzieś, że odwołali zajęcia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 19:43
-
nick nieaktualnyU mnie pozamykali tunele i mosty, w ostatniej chwili wróciłam do domu. Ludzie stoją w kilometrowych w korkach przed mostami i czekają , bo co godzinę - dwie policja otwiera most na chwilę, kiedy ciutke mniej wieje, żeby chociaż część ludzi mogla przejechać. A najgorsze zapowiadają dopiero na noc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 20:02
-
Zazwyczaj nie tęsknię za gwarem a do miasta tylko z musu. Widocznie odludkiem jestemslash wrote:Własnie Aniu to jest to ten spokój, a jak zatesknisz za gwarem to pojedziesz na pół dnia do miasta i wystarczy ci na kolejny tydzien

Kate 75, nick nieaktualny, Myszonek, Simba, Mango lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Pocieszające, że nie tylko u mnie jak wieje to nie ma prądu, dodatkowo nie ma też wody takie średniowiecze przez czas wichury i dobę po. Już napuściłam wodę na zapas, naładowałam lampkę led i czekam

U mnie jest dokładnie to samo! Jak nie ma prądu, to nie ma niczego. Lokalny dostawca prądu powysyłał smsy do wszystkich klientów, żeby zaopatrzyli się w świece, latarki i zapas drzewa do kominka. Oby do jutra!
nick nieaktualny, Kate 75, ania.g, Myszonek lubią tę wiadomość