35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:U mnie zaczyna wiać ale na razie nie jest źle. Trochę się martwię bo mieszkam w lesie a samochód bez garażu stoi. Poza tym pewnie nie będzie prądu
Pocieszające, że nie tylko u mnie jak wieje to nie ma prądu, dodatkowo nie ma też wody takie średniowiecze przez czas wichury i dobę po. Już napuściłam wodę na zapas, naładowałam lampkę led i czekamania.g, Pusurek, inessa, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:W lesie? Super, ja też tak chcę.
inessa, Parka, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kate 75 wrote:Pocieszające, że nie tylko u mnie jak wieje to nie ma prądu, dodatkowo nie ma też wody takie średniowiecze przez czas wichury i dobę po. Już napuściłam wodę na zapas, naładowałam lampkę led i czekam
inessa, Simba, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nie liczyłabym na to do soboty do godz. 10 jest ostrzeżenie 2 stan zagrożenia
Alis wrote:wieje, wieje. Chciałam przewietrzyć mieszkanie, ale się okazało, że to bardzo głupi pomysłMam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo jednak rano musze wyjść z domu.
inessa, inessa, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Ania kamienie do kieszeni
i na spacer
u Nas jeszcze cisza..
anna maria wrote:dziewczyny u was tez tak wieje,u mnie jest taki wiatr ze boje sie z psem wyjsc,dzis wieczorem ma tu dotrzec :orkan:. Mam lekkiego cykoraBursztyn, inessa, malgos741, Simba, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
-
mówią o tym na każdym kanale a tvn w tym przoduje
na PomorzuMyszonek wrote:a skąd wiesz?? mówili gdzieś, że odwołali zajęcia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 19:43
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie pozamykali tunele i mosty, w ostatniej chwili wróciłam do domu. Ludzie stoją w kilometrowych w korkach przed mostami i czekają , bo co godzinę - dwie policja otwiera most na chwilę, kiedy ciutke mniej wieje, żeby chociaż część ludzi mogla przejechać. A najgorsze zapowiadają dopiero na noc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 20:02
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Własnie Aniu to jest to ten spokój, a jak zatesknisz za gwarem to pojedziesz na pół dnia do miasta i wystarczy ci na kolejny tydzien
Kate 75, inessa, Myszonek, Simba, Mango lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Pocieszające, że nie tylko u mnie jak wieje to nie ma prądu, dodatkowo nie ma też wody takie średniowiecze przez czas wichury i dobę po. Już napuściłam wodę na zapas, naładowałam lampkę led i czekam
U mnie jest dokładnie to samo! Jak nie ma prądu, to nie ma niczego. Lokalny dostawca prądu powysyłał smsy do wszystkich klientów, żeby zaopatrzyli się w świece, latarki i zapas drzewa do kominka. Oby do jutra!inessa, Kate 75, ania.g, Myszonek lubią tę wiadomość