35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamiętam!
Pamietam, że bylam w szkole nauczycielki byly zdenerwowane. Kazali nam iść do toalety a tam już czekała jakaś babka i po kolei dawała nam coś obrzydliwego do wypicia. Nie rozumiałam co się stało ale dzieciakom też się udzielał niepokój dorosłych.
slash wrote:Ja to pewnie biegałam od 26 kwietnia i w kolejne dni. Tak naprawdę to nikt za bardzo nas wtedy nie uświadamiał, a media chyba raczej mało o tym mówiły, nie wiem nie bardzo pamiętam jak dziennik tv to przekazał bo w dziecinstwie dziennik raczej zastępowała mi dobranocka.megan8, Pusurek, inessa, grosza, Parka, bliska77, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
Teraz zbieramy tego plony
niestety a raczej może ich brak.
Zmykam - Dobrej nocy moje drogie. Jutro ostatni dzien do pracy i weekend, w sobote śpię ile się da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 21:41
inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Ale weś nie myśl ja tak nie umiem
po prostu mniej się przejmuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 22:13
megan8, inessa, Parka, Myszonek, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztynek już trzy lata jak się staram, więc nawet mój m przestał się przejmować jak będzie to będzie ale leki i tak biorę i latam do gina aby było nawet testować mi się odechciało. Może to ta pogoda i mało ludzi w salonie za to przed wigilią (23.12)będzie urwanie że do 20-21 będę siedzieć.
inessa, Bursztyn, samira, Parka, Myszonek, anna maria lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyWitajcie,
u nas też potwornie wieje, mam nadzieję, ze obędzie sie bez większych strat
dziś zaczynam trzeci miesiąc, do ginka idę 19 grudnia, jeśli będzie ok wtedy też powiemy córci.
dziewczyny, co do nieprzejmowania sie itp, wiem,że nie jest łatwo wyluzować, w 99% przypadków tylko wydaje nam sie ze sie wyluzowałyśmy ale w podświadomości cały czas tkwi ta myśl, już kiedyś o tym rozmawiałyśmy, że trzeba przejść przez wszystkie etapy, przeżyć cały wachlarz emocji żeby dojść do prawdziwego "odpuszczenia tematu"
miłego i spokojnego dniaMango, Parka, samira, malgos741, Myszonek, anna maria, Bursztyn, polarmiś, inessa, caffe, sjoanka, megan8, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze Was nie wywialo dziewczynki, dobiegaja mnie informacje o ekstymanych warunkach w PL zima zima zima pada pada snieg
ehhhh a u mnie +32 w cieniu i zdechnac mozna wlasnie choinke sobie kupilam sztuczna bo sztuczna ale zawsze cos, uwielbiam zapach zywej choinki ale tutaaj postala by mi tydzien i koniec, bo za cieplo, zastanawiam sie jak ja przyozdobic ale chyba zostane przy standarcie czerowno zielono zlotym. A jakie wy preferujecie kolorki?
KaRa jejku to juz!!! trzymaj sie i przyj przyj dziewczno przesylam duuuzo energii
Wszsytkim zycze cieplych grzejnikowParka, samira, bliska77, malgos741, Myszonek, anna maria, Bursztyn, inessa, caffe, sjoanka, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam w Mikołajkowy Dzień i życzę prezentów tych wymarzonych
a to na dobry początek dnia cytuje z Grudniowych Staraczek ,Jestem tam na liście
cyt post z wczoraj od ewcia2337196 :
" hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zemdlałam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali się mnie czy jestem w ciąży stwierdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszkapo prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca
jestem szczęśliwa
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 08:59
malgos741, Myszonek, bliska77, anna maria, Bursztyn, Mango, inessa, caffe, Reni, Panda, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką i życzę miłego dnia. No i na mikołajki mamy śnieg mogło by już nie wiać ale trudno, aż się do roboty nie chce się iść.
anna maria, Bursztyn, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnycaffe wrote:Miłego dnia dziewczyny
Aga, to jeszcze 7 m-cy przed Tobązleci szybko
, u Ciebie 6 mcy to jeszcze szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 09:28
anna maria, Myszonek, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:witam w Mikołajkowy Dzień i życzę prezentów tych wymarzonych
a to na dobry początek dnia cytuje z Grudniowych Staraczek ,Jestem tam na liście
cyt post z wczoraj od ewcia2337196 :
" hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zemdlałam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali się mnie czy jestem w ciąży stwierdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszkapo prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca
jestem szczęśliwa
"
anna maria, Myszonek, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Witam ,jakos przetrwalam ten huragan,ale nadal wieje.Przesylam wam duzo mikolajkowych prezetow;-) Moj maz i synus tez dzis rano znalezli w butach slodkosci,przyjemnie tak zrobic niespodzianke bliskim z samego rana.Milego dnia
bliska77, Bursztyn, polarmiś, Myszonek, inessa, megan8 lubią tę wiadomość