35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry, u mnie tyle śniegu napadało przez noc, ze hej! Ale wiatr ciągle nie ustaje. Cześć uczniów nie przyjechało do szkoły, bo szkolne autobusy nie dały rady przejechać kolo fiordów.
A Mikołaj dal rade przyjść, to jest dziwne, nie?Bursztyn, Myszonek, Kate 75, inessa, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U nas chwilowo slonce i zimno. Nadal wieje...Niestety nie znalazlam zadnego prezentu bo moj Mikolaj w terenie od poniedzialku, wraca dzis popoludniu, a w nocy wyjazd. Ide kawe robic. Milego, bezwietrznego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 09:52
bliska77, Myszonek, Pusurek, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bursztynek już trzy lata jak się staram, więc nawet mój m przestał się przejmować jak będzie to będzie ale leki i tak biorę i latam do gina aby było nawet testować mi się odechciało. Może to ta pogoda i mało ludzi w salonie za to przed wigilią (23.12)będzie urwanie że do 20-21 będę siedzieć.
bliska77, Myszonek, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:
Witam w ten wietrzny piątek
Mam nadzieję, że mikołajkowe nastroje dopisują wszystkim.
Oczywiście, że dopisują, ja nawet wiem co dostanę, czuję to przez skórę
Cześć dziewczyny w wichrowe mikołajki!
U mnie o dziwo prąd i woda jest, ale wieje niemiłosiernie i zrobiło się biało, czyli tak mikołajkowo.
Fajna historia od Samiry.
Aga gratuluję, wejścia w trzeci miesiąc, u gin na pewno będzie dobrze
Panda szybka jesteś z tą choinką, ja to może tydz. przed będę się organizować, a kolorki to srebro i czerwień, tak kiedyś z moim jeszcze nie mężem postanowiliśmy i co roku dokupowaliśmy gadżety w tych kolorach teraz po tylu latach mamy komplet.
Malgos741 trzymam kciuki za "+"
Udanego dzionka dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 10:00
Bursztyn, bliska77, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy choinkę kupujemy i ubieramy zawsze dzień przed wigilią
Małgoś - &&&& za zielone
Kate, dzięki mam taka nadzieję, co do śniegu, u nas troche sypie ale wicher jest taki że wszystko rozpędza
dziewczyny nie wiecie co u naszej Kasik? coś może przeoczyłam.....inessa, Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja sierota poszłam do laboratorium koło pracy, bo myślałam, że skoro tam próbki do analizy pobiera ta sama firma, to zrobię wszystkie badania no i co ???
Okazało się, że pomyliłam firmy i nie zrobiłam Lh i Fsh - a za pozostałe zapłaciłam 77.50 (morfologia, estradiol, tsh i anty tpo)
Cholerna gapa ze mnie (mogłam wczoraj zadzwonić i nie byłoby problemu) a miałam założenie, że zrobię w 10 i 13 dc i lipa.
Nic to ... i tak lubię mikołajkiinessa, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane niech sw.Mikołaj bedzie dla Was bardzo chojny i obdarzy Was slicznymi maleństwami
Ja nie robiłam dziś testu,zrobie o ile nie przyjdzie wczesniej @ w niedziele to dzień kiedy ma przyjsć @.
U nas tragicznie wieje,przeszły burze,pada zamrożony deszcze chwilami śnieg a prad no cóż jest jeszcze ale wszystko mruga. Mój ma do 5 rano pracował przez tę wichure dosłownie jakby okna chciało wyrwać.
A Kasik napisała na forum o invitro ,ze beta minusowaprzytulam Cie kochana Kasik
Aguś gratulacje
DObrego,bezpiecznego,radosnego dniaMyszonek, Bursztyn, Pusurek, bliska77, anna maria, Kate 75, Simba, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie wykres ovu się wydurnia, nie chce mi zaznaczyć ovulki, bo tez i temperatury jakieś dziwne i nie mam skoku wyraźnego. Ale po reszcie objawów owulka niby jest... A nie mam siły ( ani ochoty ) serduszkowac na okrągło, bo właśnie teraz trzeba...
Myszonek, inessa, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u mnie wykres ovu się wydurnia, nie chce mi zaznaczyć ovulki, bo tez i temperatury jakieś dziwne i nie mam skoku wyraźnego. Ale po reszcie objawów owulka niby jest... A nie mam siły ( ani ochoty ) serduszkowac na okrągło, bo właśnie teraz trzeba...
bliska77, inessa, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane niech sw.Mikołaj bedzie dla Was bardzo chojny i obdarzy Was slicznymi maleństwami
Ja nie robiłam dziś testu,zrobie o ile nie przyjdzie wczesniej @ w niedziele to dzień kiedy ma przyjsć @.
U nas tragicznie wieje,przeszły burze,pada zamrożony deszcze chwilami śnieg a prad no cóż jest jeszcze ale wszystko mruga. Mój ma do 5 rano pracował przez tę wichure dosłownie jakby okna chciało wyrwać.
A Kasik napisała na forum o invitro ,ze beta minusowaprzytulam Cie kochana Kasik
Aguś gratulacje
DObrego,bezpiecznego,radosnego dniainessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w Mikolajkowy dzien. A taka wogole to czesc dziewczyny. Zrobilam z ran gave - ale nie umyslnie - nastawilam komorke na 5 zeby wlozyc male upominki a ta franca sie rozladowala i nie obudzila mnie. Nic powiem ze technologia przechytrzyla Mikolaja.
anna maria, Myszonek, Kate 75, inessa, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko moze wklej wykres w podpisie, nie bedzie go wtedy pokazywal przy kazdym cytowaniu.
inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Pusurek u mnie ovu wyznaczył owulkę chyba po trzech dniach
Pod wykresem jest napis udostępnij wykres, tam opcja miniatura potem kopiuj do podpisu.
Zrobilam to wszystko i nic, ale moze faktycznie to kwestia czasu w systemie
inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie
u mnie w nocy wyłączyli prąd i do tej pory nie ma. W domu zimno i lodówka powoli dogorywa. Siedzę w pracy ale prąd mamy z agregatu. Młodsza pojechała do teatru z klasą na królową śniegu i martwię się bo od połudnnia w Warszawie ma wiać znowu ok 100 na godz.
Kasik bardzo mi przykro.inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4