X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie tyle śniegu napadało przez noc, ze hej! Ale wiatr ciągle nie ustaje. Cześć uczniów nie przyjechało do szkoły, bo szkolne autobusy nie dały rady przejechać kolo fiordów.
    A Mikołaj dal rade przyjść, to jest dziwne, nie? ;)

Bursztyn, Myszonek, Kate 75, inessa, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

U nas chwilowo slonce i zimno. Nadal wieje...Niestety nie znalazlam zadnego prezentu bo moj Mikolaj w terenie od poniedzialku, wraca dzis popoludniu, a w nocy wyjazd. Ide kawe robic. Milego, bezwietrznego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 09:52

bliska77, Myszonek, Pusurek, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bursztynek już trzy lata jak się staram, więc nawet mój m przestał się przejmować jak będzie to będzie ale leki i tak biorę i latam do gina aby było nawet testować mi się odechciało. Może to ta pogoda i mało ludzi w salonie za to przed wigilią (23.12)będzie urwanie że do 20-21 będę siedzieć.
    a propos, czy Ty nie mialas dzis testowac? cos o piatku chyba byla mowa.. :P ;)

bliska77, Myszonek, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    :)

Witam w ten wietrzny piątek

Mam nadzieję, że mikołajkowe nastroje dopisują wszystkim.

Oczywiście, że dopisują, ja nawet wiem co dostanę, czuję to przez skórę ;)

Cześć dziewczyny w wichrowe mikołajki!
    U mnie o dziwo prąd i woda jest, ale wieje niemiłosiernie i zrobiło się biało, czyli tak mikołajkowo.
    Fajna historia od Samiry.
    Aga gratuluję, wejścia w trzeci miesiąc, u gin na pewno będzie dobrze <3 :)
    Panda szybka jesteś z tą choinką, ja to może tydz. przed będę się organizować, a kolorki to srebro i czerwień, tak kiedyś z moim jeszcze nie mężem postanowiliśmy i co roku dokupowaliśmy gadżety w tych kolorach teraz po tylu latach mamy komplet.
    Malgos741 trzymam kciuki za "+" :)

Udanego dzionka dla wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 10:00

Bursztyn, bliska77, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my choinkę kupujemy i ubieramy zawsze dzień przed wigilią ;-)
    Małgoś - &&&& za zielone ;-)
    Kate, dzięki mam taka nadzieję ;-) , co do śniegu, u nas troche sypie ale wicher jest taki że wszystko rozpędza
    dziewczyny nie wiecie co u naszej Kasik? coś może przeoczyłam.....

inessa, Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sierota poszłam do laboratorium koło pracy, bo myślałam, że skoro tam próbki do analizy pobiera ta sama firma, to zrobię wszystkie badania no i co ???
    Okazało się, że pomyliłam firmy i nie zrobiłam Lh i Fsh - a za pozostałe zapłaciłam 77.50 (morfologia, estradiol, tsh i anty tpo)

Cholerna gapa ze mnie (mogłam wczoraj zadzwonić i nie byłoby problemu) a miałam założenie, że zrobię w 10 i 13 dc i lipa.

Nic to ... i tak lubię mikołajki

inessa, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane niech sw.Mikołaj bedzie dla Was bardzo chojny i obdarzy Was slicznymi maleństwami :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Ja nie robiłam dziś testu,zrobie o ile nie przyjdzie wczesniej @ w niedziele to dzień kiedy ma przyjsć @.
    U nas tragicznie wieje,przeszły burze,pada zamrożony deszcze chwilami śnieg a prad no cóż jest jeszcze ale wszystko mruga. Mój ma do 5 rano pracował przez tę wichure dosłownie jakby okna chciało wyrwać.

A Kasik napisała na forum o invitro ,ze beta minusowa :( przytulam Cie kochana Kasik <3
    Aguś gratulacje :D
    DObrego,bezpiecznego,radosnego dnia :D :D :D

Myszonek, Bursztyn, Pusurek, bliska77, anna maria, Kate 75, Simba, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wykres ovu się wydurnia, nie chce mi zaznaczyć ovulki, bo tez i temperatury jakieś dziwne i nie mam skoku wyraźnego. Ale po reszcie objawów owulka niby jest... A nie mam siły ( ani ochoty ) serduszkowac na okrągło, bo właśnie teraz trzeba...

Myszonek, inessa, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A u mnie wykres ovu się wydurnia, nie chce mi zaznaczyć ovulki, bo tez i temperatury jakieś dziwne i nie mam skoku wyraźnego. Ale po reszcie objawów owulka niby jest... A nie mam siły ( ani ochoty ) serduszkowac na okrągło, bo właśnie teraz trzeba...
    mialabys ochote udostepnic wykres? :)

bliska77, inessa, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane niech sw.Mikołaj bedzie dla Was bardzo chojny i obdarzy Was slicznymi maleństwami :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Ja nie robiłam dziś testu,zrobie o ile nie przyjdzie wczesniej @ w niedziele to dzień kiedy ma przyjsć @.
    U nas tragicznie wieje,przeszły burze,pada zamrożony deszcze chwilami śnieg a prad no cóż jest jeszcze ale wszystko mruga. Mój ma do 5 rano pracował przez tę wichure dosłownie jakby okna chciało wyrwać.

A Kasik napisała na forum o invitro ,ze beta minusowa :( przytulam Cie kochana Kasik <3
    Aguś gratulacje :D
    DObrego,bezpiecznego,radosnego dnia :D :D :D
    cholera, przykro mi bardzo z powodu tej ujemnej bety, Kasi, jestem z Tobą

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, teraz doczytalam, Kasik bardzo mi przykro.. przytulam <3

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w Mikolajkowy dzien. A taka wogole to czesc dziewczyny. Zrobilam z ran gave - ale nie umyslnie - nastawilam komorke na 5 zeby wlozyc male upominki a ta franca sie rozladowala i nie obudzila mnie. Nic powiem ze technologia przechytrzyla Mikolaja.

anna maria, Myszonek, Kate 75, inessa, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mialabys ochote udostepnic wykres? :)

Hmm, staram sie go zamiescic w miniaturze, ale cos chyba nie bardzo :D Wiem, ze o tym byla ostatnio mowa, jak sie to robi no i klapa...

babac036bb7d99b94ae93957e388d292.png

Myszonek, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hmm, staram sie go zamiescic w miniaturze, ale cos chyba nie bardzo :D Wiem, ze o tym byla ostatnio mowa, jak sie to robi no i klapa...

Wykres jest widoczny

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

daj systemowi jeszcze pare dni :)

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wykres jest widoczny
    Tak, widze, ale zamieszczony jednorazowo, a nie w miniaturze podpisu. To mi się nie udało.

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

tylko moze wklej wykres w podpisie, nie bedzie go wtedy pokazywal przy kazdym cytowaniu.

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek u mnie ovu wyznaczył owulkę chyba po trzech dniach :)

Pod wykresem jest napis udostępnij wykres, tam opcja miniatura potem kopiuj do podpisu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 10:55

Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Pusurek u mnie ovu wyznaczył owulkę chyba po trzech dniach :)

Pod wykresem jest napis udostępnij wykres, tam opcja miniatura potem kopiuj do podpisu.

Zrobilam to wszystko i nic, ale moze faktycznie to kwestia czasu w systemie ;)

inessa lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) u mnie w nocy wyłączyli prąd i do tej pory nie ma. W domu zimno i lodówka powoli dogorywa. Siedzę w pracy ale prąd mamy z agregatu. Młodsza pojechała do teatru z klasą na królową śniegu i martwię się bo od połudnnia w Warszawie ma wiać znowu ok 100 na godz.
    Kasik bardzo mi przykro.

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 1819 1820 1821 1822 1823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ