X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie tyle śniegu napadało przez noc, ze hej! Ale wiatr ciągle nie ustaje. Cześć uczniów nie przyjechało do szkoły, bo szkolne autobusy nie dały rady przejechać kolo fiordów.
    A Mikołaj dal rade przyjść, to jest dziwne, nie? ;)

Bursztyn, Myszonek, Kate 75, inessa, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

U nas chwilowo slonce i zimno. Nadal wieje...Niestety nie znalazlam zadnego prezentu bo moj Mikolaj w terenie od poniedzialku, wraca dzis popoludniu, a w nocy wyjazd. Ide kawe robic. Milego, bezwietrznego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 09:52

bliska77, Myszonek, Pusurek, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bursztynek już trzy lata jak się staram, więc nawet mój m przestał się przejmować jak będzie to będzie ale leki i tak biorę i latam do gina aby było nawet testować mi się odechciało. Może to ta pogoda i mało ludzi w salonie za to przed wigilią (23.12)będzie urwanie że do 20-21 będę siedzieć.
    a propos, czy Ty nie mialas dzis testowac? cos o piatku chyba byla mowa.. :P ;)

bliska77, Myszonek, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    :)

Witam w ten wietrzny piątek

Mam nadzieję, że mikołajkowe nastroje dopisują wszystkim.

Oczywiście, że dopisują, ja nawet wiem co dostanę, czuję to przez skórę ;)

Cześć dziewczyny w wichrowe mikołajki!
    U mnie o dziwo prąd i woda jest, ale wieje niemiłosiernie i zrobiło się biało, czyli tak mikołajkowo.
    Fajna historia od Samiry.
    Aga gratuluję, wejścia w trzeci miesiąc, u gin na pewno będzie dobrze <3 :)
    Panda szybka jesteś z tą choinką, ja to może tydz. przed będę się organizować, a kolorki to srebro i czerwień, tak kiedyś z moim jeszcze nie mężem postanowiliśmy i co roku dokupowaliśmy gadżety w tych kolorach teraz po tylu latach mamy komplet.
    Malgos741 trzymam kciuki za "+" :)

Udanego dzionka dla wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 10:00

Bursztyn, bliska77, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my choinkę kupujemy i ubieramy zawsze dzień przed wigilią ;-)
    Małgoś - &&&& za zielone ;-)
    Kate, dzięki mam taka nadzieję ;-) , co do śniegu, u nas troche sypie ale wicher jest taki że wszystko rozpędza
    dziewczyny nie wiecie co u naszej Kasik? coś może przeoczyłam.....

inessa, Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sierota poszłam do laboratorium koło pracy, bo myślałam, że skoro tam próbki do analizy pobiera ta sama firma, to zrobię wszystkie badania no i co ???
    Okazało się, że pomyliłam firmy i nie zrobiłam Lh i Fsh - a za pozostałe zapłaciłam 77.50 (morfologia, estradiol, tsh i anty tpo)

Cholerna gapa ze mnie (mogłam wczoraj zadzwonić i nie byłoby problemu) a miałam założenie, że zrobię w 10 i 13 dc i lipa.

Nic to ... i tak lubię mikołajki

inessa, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane niech sw.Mikołaj bedzie dla Was bardzo chojny i obdarzy Was slicznymi maleństwami :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Ja nie robiłam dziś testu,zrobie o ile nie przyjdzie wczesniej @ w niedziele to dzień kiedy ma przyjsć @.
    U nas tragicznie wieje,przeszły burze,pada zamrożony deszcze chwilami śnieg a prad no cóż jest jeszcze ale wszystko mruga. Mój ma do 5 rano pracował przez tę wichure dosłownie jakby okna chciało wyrwać.

A Kasik napisała na forum o invitro ,ze beta minusowa :( przytulam Cie kochana Kasik <3
    Aguś gratulacje :D
    DObrego,bezpiecznego,radosnego dnia :D :D :D

Myszonek, Bursztyn, Pusurek, bliska77, anna maria, Kate 75, Simba, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wykres ovu się wydurnia, nie chce mi zaznaczyć ovulki, bo tez i temperatury jakieś dziwne i nie mam skoku wyraźnego. Ale po reszcie objawów owulka niby jest... A nie mam siły ( ani ochoty ) serduszkowac na okrągło, bo właśnie teraz trzeba...

Myszonek, inessa, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A u mnie wykres ovu się wydurnia, nie chce mi zaznaczyć ovulki, bo tez i temperatury jakieś dziwne i nie mam skoku wyraźnego. Ale po reszcie objawów owulka niby jest... A nie mam siły ( ani ochoty ) serduszkowac na okrągło, bo właśnie teraz trzeba...
    mialabys ochote udostepnic wykres? :)

bliska77, inessa, Myszonek, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane niech sw.Mikołaj bedzie dla Was bardzo chojny i obdarzy Was slicznymi maleństwami :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Ja nie robiłam dziś testu,zrobie o ile nie przyjdzie wczesniej @ w niedziele to dzień kiedy ma przyjsć @.
    U nas tragicznie wieje,przeszły burze,pada zamrożony deszcze chwilami śnieg a prad no cóż jest jeszcze ale wszystko mruga. Mój ma do 5 rano pracował przez tę wichure dosłownie jakby okna chciało wyrwać.

A Kasik napisała na forum o invitro ,ze beta minusowa :( przytulam Cie kochana Kasik <3
    Aguś gratulacje :D
    DObrego,bezpiecznego,radosnego dnia :D :D :D
    cholera, przykro mi bardzo z powodu tej ujemnej bety, Kasi, jestem z Tobą

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, teraz doczytalam, Kasik bardzo mi przykro.. przytulam <3

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w Mikolajkowy dzien. A taka wogole to czesc dziewczyny. Zrobilam z ran gave - ale nie umyslnie - nastawilam komorke na 5 zeby wlozyc male upominki a ta franca sie rozladowala i nie obudzila mnie. Nic powiem ze technologia przechytrzyla Mikolaja.

anna maria, Myszonek, Kate 75, inessa, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mialabys ochote udostepnic wykres? :)

Hmm, staram sie go zamiescic w miniaturze, ale cos chyba nie bardzo :D Wiem, ze o tym byla ostatnio mowa, jak sie to robi no i klapa...

babac036bb7d99b94ae93957e388d292.png

Myszonek, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hmm, staram sie go zamiescic w miniaturze, ale cos chyba nie bardzo :D Wiem, ze o tym byla ostatnio mowa, jak sie to robi no i klapa...

Wykres jest widoczny

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

daj systemowi jeszcze pare dni :)

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wykres jest widoczny
    Tak, widze, ale zamieszczony jednorazowo, a nie w miniaturze podpisu. To mi się nie udało.

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

tylko moze wklej wykres w podpisie, nie bedzie go wtedy pokazywal przy kazdym cytowaniu.

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek u mnie ovu wyznaczył owulkę chyba po trzech dniach :)

Pod wykresem jest napis udostępnij wykres, tam opcja miniatura potem kopiuj do podpisu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 10:55

Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Pusurek u mnie ovu wyznaczył owulkę chyba po trzech dniach :)

Pod wykresem jest napis udostępnij wykres, tam opcja miniatura potem kopiuj do podpisu.

Zrobilam to wszystko i nic, ale moze faktycznie to kwestia czasu w systemie ;)

inessa lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) u mnie w nocy wyłączyli prąd i do tej pory nie ma. W domu zimno i lodówka powoli dogorywa. Siedzę w pracy ale prąd mamy z agregatu. Młodsza pojechała do teatru z klasą na królową śniegu i martwię się bo od połudnnia w Warszawie ma wiać znowu ok 100 na godz.
    Kasik bardzo mi przykro.

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 1819 1820 1821 1822 1823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ