X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mam chyba dzis ADHD forumowe :) ale to pewnie dlatego, ze dzis wyjezdzamy i przez nastepny tydzien bede pozbawiona dostepu do netu (neta ?) Chyba ze uda mi sie wyrwac do kafejki internetowej :)

A to w PL neta odłączyli ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Dobrze Bursztyn radzi, bzykoserca co dwa dni jak jest śluz rozciągliwy, tym bardziej jak żołnierzyki szwankują codzienne bzykoserca nie zalecane, carpe diem i do przodu :)
    ja bym raczej powiedziala, ze co drugi dzien :) czyli dzien przerwy, a nie dwa :)

Pusurek, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    A to w PL neta odłączyli ;)
    moja mama niestety nie ma, wiec dlatego napisalam, ze bede musiala isc do kafejki netowej.

Kate 75, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kobieto! Alez Ty sie negatywnie nakrecasz, zupelnie bez powodu! :) Wykres w kazdym miesiacu jest inny, a jesli masz rozciagliwy sluz to dzialajcie, co drugi dzien wystarczy i uwierz mi, nie trzeba caly miesiac (chyba ze chcesz) bo taki sluz wystepuje i tak tylko kilka dni- jesli masz szczescie. Wiec w gruncie rzeczy sama taka obserwacja jest najlepsza wskazowka. Wyluzuj troche :)

:) heh, dzięki za pociechę. Wiem, jak jest ze śluzem, kiedy on, po co i jak długo, ale ostatnio zaczęło się coś rozjeżdżać w objawach. Jak na monitoringu był piękny pęcherzyk dominujący, to śluzu nie było, jak jest śluz, to jakby trochę za wcześnie. I bądź tu człowieku mądry?
    Ale prawda, wrzucam na luz, idę dziś na imprę i zamierzam się dobrze bawić. Moze po takim relaksie coś nam wyjdzie ;)

inessa, Myszonek, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja bym raczej powiedziala, ze co drugi dzien :) czyli dzien przerwy, a nie dwa :)
    Dokładnie to miałam na myśli, tylko z wyartykułować się nie udało ;)

Bursztyn, inessa, Pusurek, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :) heh, dzięki za pociechę. Wiem, jak jest ze śluzem, kiedy on, po co i jak długo, ale ostatnio zaczęło się coś rozjeżdżać w objawach. Jak na monitoringu był piękny pęcherzyk dominujący, to śluzu nie było, jak jest śluz, to jakby trochę za wcześnie. I bądź tu człowieku mądry?
    Ale prawda, wrzucam na luz, idę dziś na imprę i zamierzam się dobrze bawić. Moze po takim relaksie coś nam wyjdzie ;)
    noooo...wreszcie! ;)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku szcześliwej i bezpiecznej drogi bo widzisz co sie dzieje,mam nadzieje,ze nie płyniecie promem??!!
    Pusurek spokojnie naprawde,masz płodny sluz to serduszkujcie a co do tempke to dlatego najlepiej podczas @ nie mierzyć bo potem ovu głupieje i właśnie mogą być takie skoki. Najlepiej zacząć mierzyć po @ zaraz i wtedy bedzie jakos inaczej to wygladać :)

Pusurek, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    moja mama niestety nie ma, wiec dlatego napisalam, ze bede musiala isc do kafejki netowej.

No to problem jest, chyba że darmowe wifi gdzieś będzie :)

inessa, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a bzykoserca gdzie ? ;)
    Niewidoczne ;)
    tak srednio co 2 dni byly w tym czasie

Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku szcześliwej i bezpiecznej drogi bo widzisz co sie dzieje,mam nadzieje,ze nie płyniecie promem??!!
    Pusurek spokojnie naprawde,masz płodny sluz to serduszkujcie a co do tempke to dlatego najlepiej podczas @ nie mierzyć bo potem ovu głupieje i właśnie mogą być takie skoki. Najlepiej zacząć mierzyć po @ zaraz i wtedy bedzie jakos inaczej to wygladać :)
    no niestety plyniemy... o.O

a co do mierzenia temp. podczas @ to Inesska masz racje

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Niewidoczne ;)
    tak srednio co 2 dni byly w tym czasie
    wstydzisz sie nas? :P ;)

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Jest to rozsądne, co piszesz, bo w poprzednim cyklu nie mierzyłam tempki podczas @ i wykres był idealny. Eh, człowiek się cale życie uczy ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    nawet gdyby bylo, to moj telefon jest sredniowieczny i nie ma w nim internetu :) (i chwala Bogu!)

inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wstydzisz sie nas? :P ;)

Noooo! wstydnis.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:54

inessa, Simba, malgos741, bliska77, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

Na niektórych stacjach benzynowych już jest, no i w każdym McDonaldsie. Jeść tam nie musicie ;), ale kawka i necik podczas postoju czemu nie :)

inessa, samira, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila pokazali w TV w W.B. nad morzem w jakims miasteczku dosłownie powódź jest,dlatego pytam o przeprawe promem bo nie wiem czy wogóle bedą pływać bo zamykają porty,lotniska....

Bursztyn, Kate 75, samira, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Noooo! wstydnis.gif
    oj, nie wstydz sie, dawaj te bzykoserca ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Przed chwila pokazali w TV w W.B. nad morzem w jakims miasteczku dosłownie powódź jest,dlatego pytam o przeprawe promem bo nie wiem czy wogóle bedą pływać bo zamykają porty,lotniska....
    tak, wiem...troche sie tego obawiam...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sjoanka jaka Ty wstydliwa ;-)

Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego bezpiecznej jeszcze raz drogi życze i daj jakoś znać jak juz dotrzecie do domu w Polsce <3

Bursztyn, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1821 1822 1823 1824 1825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ