35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Mam chyba dzis ADHD forumowe
ale to pewnie dlatego, ze dzis wyjezdzamy i przez nastepny tydzien bede pozbawiona dostepu do netu (neta ?) Chyba ze uda mi sie wyrwac do kafejki internetowej
A to w PL neta odłączyliinessa lubi tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Dobrze Bursztyn radzi, bzykoserca co dwa dni jak jest śluz rozciągliwy, tym bardziej jak żołnierzyki szwankują codzienne bzykoserca nie zalecane, carpe diem i do przodu
czyli dzien przerwy, a nie dwa
Pusurek, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Kobieto! Alez Ty sie negatywnie nakrecasz, zupelnie bez powodu!
Wykres w kazdym miesiacu jest inny, a jesli masz rozciagliwy sluz to dzialajcie, co drugi dzien wystarczy i uwierz mi, nie trzeba caly miesiac (chyba ze chcesz) bo taki sluz wystepuje i tak tylko kilka dni- jesli masz szczescie. Wiec w gruncie rzeczy sama taka obserwacja jest najlepsza wskazowka. Wyluzuj troche
heh, dzięki za pociechę. Wiem, jak jest ze śluzem, kiedy on, po co i jak długo, ale ostatnio zaczęło się coś rozjeżdżać w objawach. Jak na monitoringu był piękny pęcherzyk dominujący, to śluzu nie było, jak jest śluz, to jakby trochę za wcześnie. I bądź tu człowieku mądry?
Ale prawda, wrzucam na luz, idę dziś na imprę i zamierzam się dobrze bawić. Moze po takim relaksie coś nam wyjdzieinessa, Myszonek, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:
heh, dzięki za pociechę. Wiem, jak jest ze śluzem, kiedy on, po co i jak długo, ale ostatnio zaczęło się coś rozjeżdżać w objawach. Jak na monitoringu był piękny pęcherzyk dominujący, to śluzu nie było, jak jest śluz, to jakby trochę za wcześnie. I bądź tu człowieku mądry?
Ale prawda, wrzucam na luz, idę dziś na imprę i zamierzam się dobrze bawić. Moze po takim relaksie coś nam wyjdzieinessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku szcześliwej i bezpiecznej drogi bo widzisz co sie dzieje,mam nadzieje,ze nie płyniecie promem??!!
Pusurek spokojnie naprawde,masz płodny sluz to serduszkujcie a co do tempke to dlatego najlepiej podczas @ nie mierzyć bo potem ovu głupieje i właśnie mogą być takie skoki. Najlepiej zacząć mierzyć po @ zaraz i wtedy bedzie jakos inaczej to wygladaćPusurek, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku szcześliwej i bezpiecznej drogi bo widzisz co sie dzieje,mam nadzieje,ze nie płyniecie promem??!!
Pusurek spokojnie naprawde,masz płodny sluz to serduszkujcie a co do tempke to dlatego najlepiej podczas @ nie mierzyć bo potem ovu głupieje i właśnie mogą być takie skoki. Najlepiej zacząć mierzyć po @ zaraz i wtedy bedzie jakos inaczej to wygladać
a co do mierzenia temp. podczas @ to Inesska masz racje
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Pusurek spokojnie naprawde,masz płodny sluz to serduszkujcie a co do tempke to dlatego najlepiej podczas @ nie mierzyć bo potem ovu głupieje i właśnie mogą być takie skoki. Najlepiej zacząć mierzyć po @ zaraz i wtedy bedzie jakos inaczej to wygladać
Jest to rozsądne, co piszesz, bo w poprzednim cyklu nie mierzyłam tempki podczas @ i wykres był idealny. Eh, człowiek się cale życie uczy
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:No to problem jest, chyba że darmowe wifi gdzieś będzie
Na niektórych stacjach benzynowych już jest, no i w każdym McDonaldsie. Jeść tam nie musicie, ale kawka i necik podczas postoju czemu nie
inessa, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzed chwila pokazali w TV w W.B. nad morzem w jakims miasteczku dosłownie powódź jest,dlatego pytam o przeprawe promem bo nie wiem czy wogóle bedą pływać bo zamykają porty,lotniska....
Bursztyn, Kate 75, samira, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Przed chwila pokazali w TV w W.B. nad morzem w jakims miasteczku dosłownie powódź jest,dlatego pytam o przeprawe promem bo nie wiem czy wogóle bedą pływać bo zamykają porty,lotniska....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny