X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mam chyba dzis ADHD forumowe :) ale to pewnie dlatego, ze dzis wyjezdzamy i przez nastepny tydzien bede pozbawiona dostepu do netu (neta ?) Chyba ze uda mi sie wyrwac do kafejki internetowej :)

A to w PL neta odłączyli ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Dobrze Bursztyn radzi, bzykoserca co dwa dni jak jest śluz rozciągliwy, tym bardziej jak żołnierzyki szwankują codzienne bzykoserca nie zalecane, carpe diem i do przodu :)
    ja bym raczej powiedziala, ze co drugi dzien :) czyli dzien przerwy, a nie dwa :)

Pusurek, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    A to w PL neta odłączyli ;)
    moja mama niestety nie ma, wiec dlatego napisalam, ze bede musiala isc do kafejki netowej.

Kate 75, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kobieto! Alez Ty sie negatywnie nakrecasz, zupelnie bez powodu! :) Wykres w kazdym miesiacu jest inny, a jesli masz rozciagliwy sluz to dzialajcie, co drugi dzien wystarczy i uwierz mi, nie trzeba caly miesiac (chyba ze chcesz) bo taki sluz wystepuje i tak tylko kilka dni- jesli masz szczescie. Wiec w gruncie rzeczy sama taka obserwacja jest najlepsza wskazowka. Wyluzuj troche :)

:) heh, dzięki za pociechę. Wiem, jak jest ze śluzem, kiedy on, po co i jak długo, ale ostatnio zaczęło się coś rozjeżdżać w objawach. Jak na monitoringu był piękny pęcherzyk dominujący, to śluzu nie było, jak jest śluz, to jakby trochę za wcześnie. I bądź tu człowieku mądry?
    Ale prawda, wrzucam na luz, idę dziś na imprę i zamierzam się dobrze bawić. Moze po takim relaksie coś nam wyjdzie ;)

inessa, Myszonek, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja bym raczej powiedziala, ze co drugi dzien :) czyli dzien przerwy, a nie dwa :)
    Dokładnie to miałam na myśli, tylko z wyartykułować się nie udało ;)

Bursztyn, inessa, Pusurek, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :) heh, dzięki za pociechę. Wiem, jak jest ze śluzem, kiedy on, po co i jak długo, ale ostatnio zaczęło się coś rozjeżdżać w objawach. Jak na monitoringu był piękny pęcherzyk dominujący, to śluzu nie było, jak jest śluz, to jakby trochę za wcześnie. I bądź tu człowieku mądry?
    Ale prawda, wrzucam na luz, idę dziś na imprę i zamierzam się dobrze bawić. Moze po takim relaksie coś nam wyjdzie ;)
    noooo...wreszcie! ;)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku szcześliwej i bezpiecznej drogi bo widzisz co sie dzieje,mam nadzieje,ze nie płyniecie promem??!!
    Pusurek spokojnie naprawde,masz płodny sluz to serduszkujcie a co do tempke to dlatego najlepiej podczas @ nie mierzyć bo potem ovu głupieje i właśnie mogą być takie skoki. Najlepiej zacząć mierzyć po @ zaraz i wtedy bedzie jakos inaczej to wygladać :)

Pusurek, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    moja mama niestety nie ma, wiec dlatego napisalam, ze bede musiala isc do kafejki netowej.

No to problem jest, chyba że darmowe wifi gdzieś będzie :)

inessa, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a bzykoserca gdzie ? ;)
    Niewidoczne ;)
    tak srednio co 2 dni byly w tym czasie

Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku szcześliwej i bezpiecznej drogi bo widzisz co sie dzieje,mam nadzieje,ze nie płyniecie promem??!!
    Pusurek spokojnie naprawde,masz płodny sluz to serduszkujcie a co do tempke to dlatego najlepiej podczas @ nie mierzyć bo potem ovu głupieje i właśnie mogą być takie skoki. Najlepiej zacząć mierzyć po @ zaraz i wtedy bedzie jakos inaczej to wygladać :)
    no niestety plyniemy... o.O

a co do mierzenia temp. podczas @ to Inesska masz racje

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Niewidoczne ;)
    tak srednio co 2 dni byly w tym czasie
    wstydzisz sie nas? :P ;)

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Jest to rozsądne, co piszesz, bo w poprzednim cyklu nie mierzyłam tempki podczas @ i wykres był idealny. Eh, człowiek się cale życie uczy ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    nawet gdyby bylo, to moj telefon jest sredniowieczny i nie ma w nim internetu :) (i chwala Bogu!)

inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wstydzisz sie nas? :P ;)

Noooo! wstydnis.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:54

inessa, Simba, malgos741, bliska77, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

Na niektórych stacjach benzynowych już jest, no i w każdym McDonaldsie. Jeść tam nie musicie ;), ale kawka i necik podczas postoju czemu nie :)

inessa, samira, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila pokazali w TV w W.B. nad morzem w jakims miasteczku dosłownie powódź jest,dlatego pytam o przeprawe promem bo nie wiem czy wogóle bedą pływać bo zamykają porty,lotniska....

Bursztyn, Kate 75, samira, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Noooo! wstydnis.gif
    oj, nie wstydz sie, dawaj te bzykoserca ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Przed chwila pokazali w TV w W.B. nad morzem w jakims miasteczku dosłownie powódź jest,dlatego pytam o przeprawe promem bo nie wiem czy wogóle bedą pływać bo zamykają porty,lotniska....
    tak, wiem...troche sie tego obawiam...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sjoanka jaka Ty wstydliwa ;-)

Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego bezpiecznej jeszcze raz drogi życze i daj jakoś znać jak juz dotrzecie do domu w Polsce <3

Bursztyn, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1821 1822 1823 1824 1825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ