35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też życzę bezpiecznej podróży, bezwietrznej i udanej przeprawy bez nadmiernego bujania, u nas promy do Skandynawi odwołane lotnisko nieczynne, nie wiem jak w UK, ale tam też wieje, więc mogą być przestoje czego nie życzę
Bursztyn, inessa, Pusurek, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Ja też życzę bezpiecznej podróży, bezwietrznej i udanej przeprawy bez nadmiernego bujania, u nas promy do Skandynawi odwołane lotnisko nieczynne, nie wiem jak w UK, ale tam też wieje, więc mogą być przestoje czego nie życzę
inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja po dawce Skalpel Wyzwanie z Chodakowską
Miazga program!
Bo ja mam taki chytry planTeraz, kiedy jeszcze nie jestem w ciąży i mogę katować wszystkie partie ciała, to robię to na maxa. Aby potem, kiedy już będzie brzuszek, cieszyć się nim oraz ślicznym tyłeczkiem, smukłymi udami i zerową ilością celilitu
sjoanka, bliska77, inessa, polarmiś, Myszonek, Sudela, ania.g, megan8, Parka, Olena, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja pod kocem,chora od 3 dni ale jak na zlosc temperatura w czasie choroby nie poszla w gore a w dol. smieszne. Leze i sie nie mecze . Obserwuje to straszne zjawisko atmosferyczne i ciesze sie ze nie musz wychodzic na zewnatrz.
inessa, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny