X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam, co zrobić z zelem conceive, bo sobie przyszedł, a już niepotrzebny.
    A poza tym po 2 tygodniach siedzenia po nocach skończyłam projekt i dziwnie mi tak... wolność :D
    Miłego weekendu wszystkim życzę. Żeby jutro przestało dmuchać :)

inessa, Myszonek, polarmiś, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A ja się zastanawiam, co zrobić z zelem conceive, bo sobie przyszedł, a już niepotrzebny.

sprzedać :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wita Sudel :D :D :D
    podziwiam Was za te ćwiczenia :)
    Bozia fajnie,ze idziecie na Sylwestra :D
    Malgos a T test robisz czy bete?????
    Myszonek aż tak złe wyszły wyniki???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 18:19

Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko - a może już byś została na tym poziomie temperaturki co teraz??

Wyniki znów poszły w dół - czyli przez miesiąc po przetoczeniu krwi jakoś się trzymały a teraz znów pikują. Jeszcze nie są aż tak bardzo jak we wrześniu - ale już poniżej normy: hemoglobina, hematokryt, MCH, MCHC, BASO, NEUT, WBC i powyżej normy PDW oraz znacznie poniżej ferrytyna. Poza tym już czuję się przemęczona.
    W czwartek hematolog - może mi zamieni tardyferon na coś innego, skoro to nie pomaga.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 18:26

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie :)
    A ja właśnie posprzątałam, jutro dłuższe odsypianko :) no i chyba zrobię te oponki. Zamiast zwalczać oponki na brzuchu to ja będę je jeść :)

Myszonek, inessa, megan8, anna maria, Iwone, samira lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Inessko - a może już byś została na tym poziomie temperaturki co teraz??

Wyniki znów poszły w dół - czyli przez miesiąc po przetoczeniu krwi jakoś się trzymały a teraz znów pikują. Jeszcze nie są aż tak bardzo jak we wrześniu - ale już poniżej normy: hemoglobina, hematokryt, MCH, MCHC, BASO, NEUT, WBC i powyżej normy PDW oraz znacznie poniżej ferrytyna. Poza tym już czuję się przemęczona.
    W czwartek hematolog - może mi zamieni tardyferon na coś innego, skoro to nie pomaga.

Kochana na mnie wogóle nie działają te leki dopiero polepszyło mi sie jak dostałam dozylnie zelazo, a troche lepiej mi było jak zaczełam brać lek do ssaania żelazo do ssania ale nie pamietam nazwy.

A tempka pewnie jutro już spadnie bo odstawiłam Dupka.

Myszonek, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

A tempka pewnie jutro już spadnie bo odstawiłam Dupka.
    i tak będę zaciskać kciuki

inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnego wieczorku dziewczynki !

Ja wróciłam już ze szkolenia jestem pół przytomna a do pracy trzeba jutro iść a po niej hihi na imprezkę jeszcze :P
    Powoli nadrabiam częściowe zaległości w czytaniu was :)

inessa, Myszonek, Iwone, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Dzisiaj remont idzie pełną parą. Nic nie odpadło. Pomalowalismy kuchnię i sypialnie...kolory...cóż..na szczęście jeden wybrałam ja drugi mąż więc jesteśmy kwita. Haha

inessa, Myszonek, Iwone, megan8, samira, Simba, malgos741, Panda, Mango, Pusurek, bliska77, Parka, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Reni - urządzanie własnego M to na pewno czysta przyjemność.

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, wyjezdzamy za chwile, trzymajcie kciuki za nas i zaczarujcie tak zeby wiatr sie uspokoil :)
    Boziu, jak dojade to sie odezwe.

samira, inessa, Simba, Reni, KaRa, malgos741, Panda, polarmiś, Myszonek, Pusurek, bliska77, Parka, gosia7122, EwaT, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę ucichlo. Ineska robię pierwsze co test a później bete ale przy tej pogodzie nie chce mi się jechać do szpitala żeby zrobić bete może jutro po rrobocie.;-)

Myszonek, inessa, Niuta lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Panda Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku szerokiej drogi...i szczesliwej ☃

Myszonek, anna maria, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotni poranek :)

W końcu mam wolny weekend (czytaj: nadrabiam wszelkie zaległości w pracach domowych);

Potem mój T. przyjdzie z pracy i trzeba będzie wyskoczyć po imieninowy prezent dla teściowej (na jutro).
    I sobota przeminie.
    Mam nadzieję, że Wy macie ciekawsze plany.

Wszystkim miłego dnia życzę - a testerkom powodzenia :) zaciskam kciuki.

anna maria, Panda, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki u mnie juz naszczescie przestalo wiac,Bursztyn spokojnej jazdy,milego dnia zycze

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos czy Ty juz osikalas test?

Panda, Myszonek, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, u mnie śniegu po kolana, czas narty wyciągać :)Wiać już przestało, słońce nieśmiało wygląda zza chmur, wiec jest nadzieja na ładny dzień :)

Miłego weekendu ! :)

Panda, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry,

Ja dzisiaj w ramach zmieniania zdjec w ramkach, powspominalam i tesknie za bialymi swietami z rodzina,domowym jedzonkiem, nartami w Bialce Tatrzanskiej ,kotem mruczacym, goraca czekolada przy kominku z Zakopanym, goracym winem na rynku w niemickim miasteczku, grzancem w Krynicy nawet za kurtka puchwa i cieplym sweterkiem i planuje gdzie postawic choinke...no i Last Christmas w rw glowie mi gra chyba zeby minie juz totalnie rozczulic...

....oczywicie czekam na Twoja zielona kropke Malgos :)

Milego weekendu wszystkim!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 10:46

Myszonek, bliska77, inessa, Sudela, malgos741, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Bursztynku, mam nadzieję, ze u Was wszystko ok,
    Małgoś jak sytuacja?
    Reni, super sprawa z tym remoncikiem, pamiętam jak wykańczaliśmy dom, ponieważ robiliśmy to sami, przy pomocy moich rodziców, to czasem już serdecznie mieliśmy dość ale satysfakcja bezcenna ;-)

właśnie kończę sprzątać chałupę, maż pojechał z córką do teściów i miałam mieć ze dwie godzinki dla siebie, to się tak ładnie nazywa ;-) ale ja lubię sprzątać
    miłego dnia

inessa, samira, Panda, Pusurek, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u nas noc masakryczna burze snieżne przeszły napadało moze z 30 cm sniegu raz jest prad za chwile nie ma ale słońce prześwieca przez chmury :)
    Bursztynku mam nadzieję,ze bezpieczna droga jest ??? !!!! :)
    Malgos czekamy :D
    Panda nie dziwie sie kochana tak daleko od Polski od rodziny przytulam i napewno świeta bedą u Was równie piekne mimo braku rodziny i śniegu <3
    Aguś tylko sie nie przemeczaj prosze poodpoczywaj jak nie ma rodzinki w domu :) :) :)
    Dobrego dnia i wekendu :D :D :D

bliska77, Panda, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1824 1825 1826 1827 1828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ