35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się zastanawiam, co zrobić z zelem conceive, bo sobie przyszedł, a już niepotrzebny.
A poza tym po 2 tygodniach siedzenia po nocach skończyłam projekt i dziwnie mi tak... wolność
Miłego weekendu wszystkim życzę. Żeby jutro przestało dmuchaćinessa, Myszonek, polarmiś, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWita Sudel
podziwiam Was za te ćwiczenia
Bozia fajnie,ze idziecie na Sylwestra
Malgos a T test robisz czy bete?????
Myszonek aż tak złe wyszły wyniki???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 18:19
Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessko - a może już byś została na tym poziomie temperaturki co teraz??
Wyniki znów poszły w dół - czyli przez miesiąc po przetoczeniu krwi jakoś się trzymały a teraz znów pikują. Jeszcze nie są aż tak bardzo jak we wrześniu - ale już poniżej normy: hemoglobina, hematokryt, MCH, MCHC, BASO, NEUT, WBC i powyżej normy PDW oraz znacznie poniżej ferrytyna. Poza tym już czuję się przemęczona.
W czwartek hematolog - może mi zamieni tardyferon na coś innego, skoro to nie pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 18:26
inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Inessko - a może już byś została na tym poziomie temperaturki co teraz??
Wyniki znów poszły w dół - czyli przez miesiąc po przetoczeniu krwi jakoś się trzymały a teraz znów pikują. Jeszcze nie są aż tak bardzo jak we wrześniu - ale już poniżej normy: hemoglobina, hematokryt, MCH, MCHC, BASO, NEUT, WBC i powyżej normy PDW oraz znacznie poniżej ferrytyna. Poza tym już czuję się przemęczona.
W czwartek hematolog - może mi zamieni tardyferon na coś innego, skoro to nie pomaga.
Kochana na mnie wogóle nie działają te leki dopiero polepszyło mi sie jak dostałam dozylnie zelazo, a troche lepiej mi było jak zaczełam brać lek do ssaania żelazo do ssania ale nie pamietam nazwy.
A tempka pewnie jutro już spadnie bo odstawiłam Dupka.Myszonek, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Spokojnego wieczorku dziewczynki !
Ja wróciłam już ze szkolenia jestem pół przytomna a do pracy trzeba jutro iść a po niej hihi na imprezkę jeszcze
Powoli nadrabiam częściowe zaległości w czytaniu was
inessa, Myszonek, Iwone, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dzisiaj remont idzie pełną parą. Nic nie odpadło. Pomalowalismy kuchnię i sypialnie...kolory...cóż..na szczęście jeden wybrałam ja drugi mąż więc jesteśmy kwita. Hahainessa, Myszonek, Iwone, megan8, samira, Simba, malgos741, Panda, Mango, Pusurek, bliska77, Parka, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, wyjezdzamy za chwile, trzymajcie kciuki za nas i zaczarujcie tak zeby wiatr sie uspokoil
Boziu, jak dojade to sie odezwe.samira, inessa, Simba, Reni, KaRa, malgos741, Panda, polarmiś, Myszonek, Pusurek, bliska77, Parka, gosia7122, EwaT, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Trochę ucichlo. Ineska robię pierwsze co test a później bete ale przy tej pogodzie nie chce mi się jechać do szpitala żeby zrobić bete może jutro po rrobocie.
Myszonek, inessa, Niuta lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam w sobotni poranek
W końcu mam wolny weekend (czytaj: nadrabiam wszelkie zaległości w pracach domowych);
Potem mój T. przyjdzie z pracy i trzeba będzie wyskoczyć po imieninowy prezent dla teściowej (na jutro).
I sobota przeminie.
Mam nadzieję, że Wy macie ciekawsze plany.
Wszystkim miłego dnia życzę - a testerkom powodzeniazaciskam kciuki.
anna maria, Panda, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry,
Ja dzisiaj w ramach zmieniania zdjec w ramkach, powspominalam i tesknie za bialymi swietami z rodzina,domowym jedzonkiem, nartami w Bialce Tatrzanskiej ,kotem mruczacym, goraca czekolada przy kominku z Zakopanym, goracym winem na rynku w niemickim miasteczku, grzancem w Krynicy nawet za kurtka puchwa i cieplym sweterkiem i planuje gdzie postawic choinke...no i Last Christmas w rw glowie mi gra chyba zeby minie juz totalnie rozczulic...
....oczywicie czekam na Twoja zielona kropke Malgos
Milego weekendu wszystkim!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 10:46
Myszonek, bliska77, inessa, Sudela, malgos741, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Bursztynku, mam nadzieję, ze u Was wszystko ok,
Małgoś jak sytuacja?
Reni, super sprawa z tym remoncikiem, pamiętam jak wykańczaliśmy dom, ponieważ robiliśmy to sami, przy pomocy moich rodziców, to czasem już serdecznie mieliśmy dość ale satysfakcja bezcenna
właśnie kończę sprzątać chałupę, maż pojechał z córką do teściów i miałam mieć ze dwie godzinki dla siebie, to się tak ładnie nazywaale ja lubię sprzątać
miłego dniainessa, samira, Panda, Pusurek, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas noc masakryczna burze snieżne przeszły napadało moze z 30 cm sniegu raz jest prad za chwile nie ma ale słońce prześwieca przez chmury
Bursztynku mam nadzieję,ze bezpieczna droga jest ??? !!!!
Malgos czekamy
Panda nie dziwie sie kochana tak daleko od Polski od rodziny przytulam i napewno świeta bedą u Was równie piekne mimo braku rodziny i śniegu
Aguś tylko sie nie przemeczaj prosze poodpoczywaj jak nie ma rodzinki w domu
Dobrego dnia i wekendubliska77, Panda, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość