35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam
u nas taki na osiedlu wiatr,ze łep urywa
wróciliśmy z kliniki Invimed,tak jak wam pisałam G miał darmową wizytę u urologa (młodziutka laska w glanach),dostał ten kupon na bezpłatne rozszerzone badanie nasienia i idzie we środę
Bursztynku szczęśliwej drogi !!!
malgoś jak teścior
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 11:47
bliska77, Panda, Pusurek, Myszonek, inessa, Sudela, malgos741, EwaT, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:witajcie
Bursztynku, mam nadzieję, ze u Was wszystko ok,
Małgoś jak sytuacja?
Reni, super sprawa z tym remoncikiem, pamiętam jak wykańczaliśmy dom, ponieważ robiliśmy to sami, przy pomocy moich rodziców, to czasem już serdecznie mieliśmy dość ale satysfakcja bezcenna
właśnie kończę sprzątać chałupę, maż pojechał z córką do teściów i miałam mieć ze dwie godzinki dla siebie, to się tak ładnie nazywaale ja lubię sprzątać
miłego dniaMyszonek, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane u nas noc masakryczna burze snieżne przeszły napadało moze z 30 cm sniegu raz jest prad za chwile nie ma ale słońce prześwieca przez chmury
Bursztynku mam nadzieję,ze bezpieczna droga jest ??? !!!!
Malgos czekamy
Panda nie dziwie sie kochana tak daleko od Polski od rodziny przytulam i napewno świeta bedą u Was równie piekne mimo braku rodziny i śniegu
Aguś tylko sie nie przemeczaj prosze poodpoczywaj jak nie ma rodzinki w domu
Dobrego dnia i wekendu
Dziekuje Inesko kochanaMyszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
u mnie nie wialo nic ,jest zimno, troche sniegu, ide teraz na spacer, kto idzie ze mna?
przyszla plyta z treningiem i ksiazka-kalendarz chodakowskiej, listonoszka obudzila mnie z glebokiego snu wydzwanianiem jak szalona domofonem, zerwalam sie z lozka i... znow nie zmierzylam temperatury jak nalezy.. ale to nic, to moj pierwszy wykres na ovufriend , pierwsze sliwki robaczywki...
zycze wam milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 12:48
anna maria, Myszonek, inessa, polarmiś, Pusurek, Niuta, bliska77, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySudela wrote:przyszla plyta z treningiem i ksiazka-kalendarz chodakowskiej,
No to do roboty! Ja dziś biegałam prawie godzinę na biegówkach, bosko! A potem wstawimy fotki naszych tyłeczków na forum
Trzeba mieć jeszcze coś innego do roboty, ja już na termometr patrzeć nie mogę...
A ovu łaskawie wstawiło mi owulke, niestety, ze była 3 dni temu
inessa, Myszonek, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:aguś a może córeczce powiecie w Wigilię ze będzie miała rodzeństwo,dodatkowy prezent będzie dla niej
dziekuje za podpowiedz, mielismy powiedziec po wizycie 19grudnia ale jak tyle wytrzymalismy to co to jest 5 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 19:18
Myszonek, inessa, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane sorry że tak długo nie pisałam ale byłam w robocie od 9 do 17 a jeszcze odśnieżanie auta więc dojechałam na 17.30 głodna jak wilk.
Test negatywny, czekam na @ ale się nie nastawiałam więc nie ma rozczarowania.
Lutka odstawiona od wczoraj więc czekam. Za to winko se pije domowej roboty mojej mamusi. Miałam jeszcze gości więc nie mogłam się odezwać.
Śniegu napadało że auto musiałam odśnieżać dwa razy taki duży bałwan Sharan)stał na parkinu najgorzej z dachu bo to duże auto ale kumpel pomógł i dach oczyszczony, a ja filigramowa bo 155cm.Myszonek, inessa, anna maria, bliska77, Olena, MoniaT, ania.g, Mango, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A jak lepsze niż te kupne, muszę ją poprosić o jeszcze bo od niedzieli wypilam prawie całe taki dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 20:28
Myszonek, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A propo dziękuję wam za trzymanie kciukow za zielone, wszystkim duże buziii. ;-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 20:28
Myszonek, inessa, samira, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny