35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Inesska, jestem pewna, ze kolejna tura cudow na naszym forum jest tuz za rogiem
samira, inessa, Myszonek, bliska77, Sudela lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyKaRa wrote:Niestety jeszcze nie. Mam nadzieje ze to kwestia dni bo już cała jestem opuchnięta i cieżko cieżko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 21:41
megan8, KaRa, inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Oszczędzam się Samirko ile mogę ,bo mój dopiero 20 grudnia przyjedzie ,
termin na 28 grudnia ,więc spoko chyba wytrzymam
chciałabym przenosić na 1 stycznia ,ale to nierealne raczejKaRa, megan8, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Dzięki Kochana. Byłoby idealnie
(18 lat temu:P )
megan8, KaRa, inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Mój syn urodził się dokładnie 20 dni przed terminem ,dzień po kontrolnej wizycie u ginki ,gdzie po badaniu powiedziała ze w nocy spotkamy się na porodówce
(18 lat temu:P )
Supermi powiedział w czwartek że szyjka miękka, dziecko schodzi w dół i ewidentnie macica sie przygotowuje. Według niego do tygodnia powinnam urodzić. Oby miał racje.nie mam od dwóch dni żadnych skurczy ani boli .cos ws..zysto ucichlo.
Od poniedziałku zacznę chodzenie po schodach , mycie podłóg na kolanach itdWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 21:54
samira, inessa, malgos741, megan8, anna maria, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Super
mi powiedział w czwartek że szyjka miękka, dziecko schodzi w dół i ewidentnie macica sie przygotowuje. Według niego do tygodnia powinnam urodzić. Oby miał racje.nie mam od dwóch dni żadnych skurczy ani boli .cos ws..zysto ucichlo.
Od poniedziałku zacznę chodzenie po schodach , mycie podłóg na kolanach itd
Cisza przed burzą
ja bym dodała do tych schodów i i mycia podłóg seksik z M
inessa, KaRa, malgos741, anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Z tym seksikiem to cieżko teraz. M sie boi ze mi krzywdę zrobi. Ale napewno go dopadne:)
samira, KaRa, inessa, anna maria, Myszonek, bliska77, Mango, Sudela lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
A tak z innej parafi macie już prezenty dla bliskich bo ja nie mam pojęcia co kupić mamce i mojemu
KaRa, inessa, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tak sobie myślę że mężulkowi to Joop męski w naturze jest teraz promocja ale mojej mamuście to limit pomysłów mi się wyczerpał, ona jak zwykle że ona wszystko ma i jej nic nie potrzeba.
inessa, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny