X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś a już sie martwiłam bo mniej sie odzywałaś ,zdrówka życze <3 :)
    Reni jak remoncik?????? Masz jeszcze siły???

malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Polarmiś a już sie martwiłam bo mniej sie odzywałaś ,zdrówka życze <3 :)
    Reni jak remoncik?????? Masz jeszcze siły???
    Zaatakowalo mi zatoki i bola mnie od zatok zeby i glowa. A tak poza tym ok.

malgos741, Myszonek, inessa, Pusurek, samira, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu, wygrzewaj sie i mam nadzieje szybko wrocisz do formy

polarmiś, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku bezpiecznej drogi. U nas zawierucha na 102, myślałam że klientki w taką pogodę się podpisują a na razie wszystkie przyjdą. Ddziś dobry utarg.dziś w nocy bolało mnie podbrzusze ale inaczej niż przy @. Nie zdążyłam zrobić traty może jutro.

polarmiś, Myszonek, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby wszyscy dotarli tam gdzie chca.
    pomimo takiej pogody. pada.gif

I zdrowka tez zycze!

Spadam - musze posprzatac a potem weekend. ;)

Myszonek, inessa, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zaatakowalo mi zatoki i bola mnie od zatok zeby i glowa. A tak poza tym ok.

Polarmisiu, ja zatoki wyleczyłam olejkiem z oregano Oregasept H97 (a miałam przewlekłe zapalenie). Może i Tobie pomoże. Poza tym polecam herbatę z imbirem (w korzeniu) i pomarańczami.

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• Sudela Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, jestem tu nowa, mam 36 lat, 5 lat staran...

Pusurek wrote:
    A ja po dawce Skalpel Wyzwanie z Chodakowską :) Miazga program!
    Bo ja mam taki chytry plan ;) Teraz, kiedy jeszcze nie jestem w ciąży i mogę katować wszystkie partie ciała, to robię to na maxa. Aby potem, kiedy już będzie brzuszek, cieszyć się nim oraz ślicznym tyłeczkiem, smukłymi udami i zerową ilością celilitu :)

super :) ja mam taki sam plan , zaczelam trenowac w Andrzejki Skalpel 1, nie mam za dobrej kondycji, ale to sie zmieni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 15:46

Pusurek, Myszonek, polarmiś, inessa, Iwone, Olena, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

91b5f2ae6053627b55da82c39f20c1c7.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bursztynku bezpiecznej drogi. U nas zawierucha na 102, myślałam że klientki w taką pogodę się podpisują a na razie wszystkie przyjdą. Ddziś dobry utarg.dziś w nocy bolało mnie podbrzusze ale inaczej niż przy @. Nie zdążyłam zrobić traty może jutro.
    Malgos, nie chce nic mowic, ale Twoj wykres wyglada naprawde bardzo obiecujaco :)

Myszonek, polarmiś, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sudela wrote:

super :) ja mam taki sam plan , zaczelam trenowac w Andrzejki Skalpel 1, nie mam za dobrej kondycji, ale to sie zmieni :)
    Fantastycznie! Zacznij od skalpela 2, jest dużo prostszy,a przy tym skuteczny i zmęczyć się można bardzo :)

I witaj, tak w ogóle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 15:49

Sudela, inessa lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sudela wrote:

Witamy na pokładzie

Sudela, inessa lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi smutno, bo część badań zrobiłam, na resztę czekam
    i niestety dobrze wyczułam moją krew - znów mi wskaźniki morfologii pospadały :(

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ja prawie przygotowana na firmową świąteczną imprezę, mam nadzieje, ze wiatr ucichnie na chwile, żebyśmy mogli przejechać przez most, bo jak nie to d...
    A jak już dojedziemy, to stoły będą zastawione ichnimi świątecznymi smakołykami, które całkiem lubię, mimo, ze bardzo różnią się od naszych. Potem pewnie jakiś quiz i wtedy zacznie się impra rozkręcać. Będzie to polegało na tym, ze tubylcy rzuca się na alkohol ( bo za darmo ) i będzie się trzeba ewakuować po 3 godzinach ;) Takie tu świąteczne klimaty ;)
    I żeby było śmieszniej, to ta impreza jest ważniejsza niż np. sylwester, którego oni tu praktycznie nie obchodzą.

samira, Sudela, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    tubylcy rzuca się na alkohol ( bo za darmo ) i będzie się trzeba ewakuować po 3 godzinach ;) Takie tu świąteczne klimaty ;)
    I żeby było śmieszniej, to ta impreza jest ważniejsza niż np. sylwester, którego oni tu praktycznie nie obchodzą.

To szykuje się impreza ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    To szykuje się impreza ;)

Oh, yeah! :D Biorąc pod uwagę, ze nie jestem dziś kierowcą,a w planie mam reset, to może się dziać ;)

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak jestem z siebie dumna nie kupilam testu ciazowego,a stalam tam przy poleczce pelnej roznych tescikow i tak sobie mysle kupic nie kupic?Pomyslalm Ania pierdol to przeceiz nie jestes w ciazy idz i kup sobie nowa bluzke i tak uczynilam,ach duma mnie rozpiera.Witam nowa kolezanke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 16:39

ania.g, Myszonek, Sudela, samira, Pusurek, inessa, megan8, polarmiś, marynka, Reni, Bursztyn, Iwone, KaRa, malgos741, Parka, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, mała już w domu. Najadłam się strachu bo była straszna zamieć jak wracali autokarem z teatru. Więcej jej w taką pogodę nie puszczę. Stałam godzinę pod szkołą stopy mi przemarzły. Teraz herbatka z soczkiem i pod kocyk :)
    Witaj Sudela :)

Myszonek, Sudela, inessa, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Boze jak jestem z siebie dumna nie kupilam testu ciazowego,a stalam tam przy poleczce pelnej roznych tescikow i tak sobie mysle kupic nie kupic?Pomyslalm Ania pierdol to przeceiz nie jestes w ciazy idz i kup sobie nowa bluzke i tak uczynilam,ach duma mnie rozpiera.Witam nowa kolezanke
    Super gratuluję postawy :)))

anna maria, Myszonek, Sudela, inessa, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny
    U nas też wieje, ale zimy nie ma...:) Ja jestem zalatan na maksa - bo miałam w gościach przez 2 dni przyjaciółkę z Anglii - poleciała dzisiaj - mam nadzieję, że w tych wiatrach doleci jakoś....
    Poimprezowałyśmy ostro...ale co tam...w tym cyklu mogę..:)

Bursztynku - działajcie w podróży - że tak powiem "ile wlezie" ;). Odezwij się w Krakowie - może się uda spotkać..:)
    Witam nowe dziewczyny - czytam wszystko i zacznę się bardziej udzielać, jak już dojdę do siebie. Idziemy na bal sylwestrowy....nie wchodzę w żadną kieckę z ubiegłego roku - chyba też zacznę skalpel....

anna maria, Myszonek, ania.g, Sudela, samira, Pusurek, inessa, megan8, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki

inessa lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria - też tak miałam...od tygodnia na poczcie leży do odebrania paczka z testami ovu i ciążowymi...a mnie się nie chce po nią iść - ja się cieszę z takiego stanu ducha....bo to latanie po testy dawniej to niezły świren.... Dziewczyny tu piszą, że mają kota od tych starań - ale my tu większe przecież wariactwa wszystkie przerabiałyśmy - łącznie z poradami Sroki o zbukach...:) więc spoko dziewczyny - wszystko mija..:)

Myszonek, anna maria, inessa, polarmiś, Reni, Bursztyn, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1823 1824 1825 1826 1827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ