35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Polarmiś a już sie martwiłam bo mniej sie odzywałaś ,zdrówka życze
Reni jak remoncik?????? Masz jeszcze siły???malgos741, Myszonek, inessa, Pusurek, samira, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bursztynku bezpiecznej drogi. U nas zawierucha na 102, myślałam że klientki w taką pogodę się podpisują a na razie wszystkie przyjdą. Ddziś dobry utarg.dziś w nocy bolało mnie podbrzusze ale inaczej niż przy @. Nie zdążyłam zrobić traty może jutro.
polarmiś, Myszonek, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
polarmiś wrote:Zaatakowalo mi zatoki i bola mnie od zatok zeby i glowa. A tak poza tym ok.
Polarmisiu, ja zatoki wyleczyłam olejkiem z oregano Oregasept H97 (a miałam przewlekłe zapalenie). Może i Tobie pomoże. Poza tym polecam herbatę z imbirem (w korzeniu) i pomarańczami.inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, jestem tu nowa, mam 36 lat, 5 lat staran...
Pusurek wrote:A ja po dawce Skalpel Wyzwanie z ChodakowskąMiazga program!
Bo ja mam taki chytry planTeraz, kiedy jeszcze nie jestem w ciąży i mogę katować wszystkie partie ciała, to robię to na maxa. Aby potem, kiedy już będzie brzuszek, cieszyć się nim oraz ślicznym tyłeczkiem, smukłymi udami i zerową ilością celilitu
superja mam taki sam plan , zaczelam trenowac w Andrzejki Skalpel 1, nie mam za dobrej kondycji, ale to sie zmieni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 15:46
Pusurek, Myszonek, polarmiś, inessa, Iwone, Olena, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bursztynku bezpiecznej drogi. U nas zawierucha na 102, myślałam że klientki w taką pogodę się podpisują a na razie wszystkie przyjdą. Ddziś dobry utarg.dziś w nocy bolało mnie podbrzusze ale inaczej niż przy @. Nie zdążyłam zrobić traty może jutro.
Myszonek, polarmiś, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySudela wrote:czesc dziewczyny, jestem tu nowa, mam 36 lat, 5 lat staran...
superja mam taki sam plan , zaczelam trenowac w Andrzejki Skalpel 1, nie mam za dobrej kondycji, ale to sie zmieni
I witaj, tak w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 15:49
Sudela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ja prawie przygotowana na firmową świąteczną imprezę, mam nadzieje, ze wiatr ucichnie na chwile, żebyśmy mogli przejechać przez most, bo jak nie to d...
A jak już dojedziemy, to stoły będą zastawione ichnimi świątecznymi smakołykami, które całkiem lubię, mimo, ze bardzo różnią się od naszych. Potem pewnie jakiś quiz i wtedy zacznie się impra rozkręcać. Będzie to polegało na tym, ze tubylcy rzuca się na alkohol ( bo za darmo ) i będzie się trzeba ewakuować po 3 godzinachTakie tu świąteczne klimaty
I żeby było śmieszniej, to ta impreza jest ważniejsza niż np. sylwester, którego oni tu praktycznie nie obchodzą.
samira, Sudela, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:tubylcy rzuca się na alkohol ( bo za darmo ) i będzie się trzeba ewakuować po 3 godzinach
Takie tu świąteczne klimaty
I żeby było śmieszniej, to ta impreza jest ważniejsza niż np. sylwester, którego oni tu praktycznie nie obchodzą.
To szykuje się imprezainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boze jak jestem z siebie dumna nie kupilam testu ciazowego,a stalam tam przy poleczce pelnej roznych tescikow i tak sobie mysle kupic nie kupic?Pomyslalm Ania pierdol to przeceiz nie jestes w ciazy idz i kup sobie nowa bluzke i tak uczynilam,ach duma mnie rozpiera.Witam nowa kolezanke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 16:39
ania.g, Myszonek, Sudela, samira, Pusurek, inessa, megan8, polarmiś, marynka, Reni, Bursztyn, Iwone, KaRa, malgos741, Parka, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Uff, mała już w domu. Najadłam się strachu bo była straszna zamieć jak wracali autokarem z teatru. Więcej jej w taką pogodę nie puszczę. Stałam godzinę pod szkołą stopy mi przemarzły. Teraz herbatka z soczkiem i pod kocyk
Witaj SudelaMyszonek, Sudela, inessa, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:Boze jak jestem z siebie dumna nie kupilam testu ciazowego,a stalam tam przy poleczce pelnej roznych tescikow i tak sobie mysle kupic nie kupic?Pomyslalm Ania pierdol to przeceiz nie jestes w ciazy idz i kup sobie nowa bluzke i tak uczynilam,ach duma mnie rozpiera.Witam nowa kolezanke
))
anna maria, Myszonek, Sudela, inessa, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czesc Dziewczyny
U nas też wieje, ale zimy nie ma...Ja jestem zalatan na maksa - bo miałam w gościach przez 2 dni przyjaciółkę z Anglii - poleciała dzisiaj - mam nadzieję, że w tych wiatrach doleci jakoś....
Poimprezowałyśmy ostro...ale co tam...w tym cyklu mogę..
Bursztynku - działajcie w podróży - że tak powiem "ile wlezie". Odezwij się w Krakowie - może się uda spotkać..
Witam nowe dziewczyny - czytam wszystko i zacznę się bardziej udzielać, jak już dojdę do siebie. Idziemy na bal sylwestrowy....nie wchodzę w żadną kieckę z ubiegłego roku - chyba też zacznę skalpel....anna maria, Myszonek, ania.g, Sudela, samira, Pusurek, inessa, megan8, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria - też tak miałam...od tygodnia na poczcie leży do odebrania paczka z testami ovu i ciążowymi...a mnie się nie chce po nią iść - ja się cieszę z takiego stanu ducha....bo to latanie po testy dawniej to niezły świren.... Dziewczyny tu piszą, że mają kota od tych starań - ale my tu większe przecież wariactwa wszystkie przerabiałyśmy - łącznie z poradami Sroki o zbukach...
więc spoko dziewczyny - wszystko mija..
Myszonek, anna maria, inessa, polarmiś, Reni, Bursztyn, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość