Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś a już sie martwiłam bo mniej sie odzywałaś ,zdrówka życze <3 :)
    Reni jak remoncik?????? Masz jeszcze siły???

malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Polarmiś a już sie martwiłam bo mniej sie odzywałaś ,zdrówka życze <3 :)
    Reni jak remoncik?????? Masz jeszcze siły???
    Zaatakowalo mi zatoki i bola mnie od zatok zeby i glowa. A tak poza tym ok.

malgos741, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu, wygrzewaj sie i mam nadzieje szybko wrocisz do formy

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku bezpiecznej drogi. U nas zawierucha na 102, myślałam że klientki w taką pogodę się podpisują a na razie wszystkie przyjdą. Ddziś dobry utarg.dziś w nocy bolało mnie podbrzusze ale inaczej niż przy @. Nie zdążyłam zrobić traty może jutro.

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby wszyscy dotarli tam gdzie chca.
    pomimo takiej pogody. pada.gif

I zdrowka tez zycze!

Spadam - musze posprzatac a potem weekend. ;)

Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zaatakowalo mi zatoki i bola mnie od zatok zeby i glowa. A tak poza tym ok.

Polarmisiu, ja zatoki wyleczyłam olejkiem z oregano Oregasept H97 (a miałam przewlekłe zapalenie). Może i Tobie pomoże. Poza tym polecam herbatę z imbirem (w korzeniu) i pomarańczami.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Sudela Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, jestem tu nowa, mam 36 lat, 5 lat staran...

Pusurek wrote:
    A ja po dawce Skalpel Wyzwanie z Chodakowską :) Miazga program!
    Bo ja mam taki chytry plan ;) Teraz, kiedy jeszcze nie jestem w ciąży i mogę katować wszystkie partie ciała, to robię to na maxa. Aby potem, kiedy już będzie brzuszek, cieszyć się nim oraz ślicznym tyłeczkiem, smukłymi udami i zerową ilością celilitu :)

super :) ja mam taki sam plan , zaczelam trenowac w Andrzejki Skalpel 1, nie mam za dobrej kondycji, ale to sie zmieni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 15:46

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Olena, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

91b5f2ae6053627b55da82c39f20c1c7.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bursztynku bezpiecznej drogi. U nas zawierucha na 102, myślałam że klientki w taką pogodę się podpisują a na razie wszystkie przyjdą. Ddziś dobry utarg.dziś w nocy bolało mnie podbrzusze ale inaczej niż przy @. Nie zdążyłam zrobić traty może jutro.
    Malgos, nie chce nic mowic, ale Twoj wykres wyglada naprawde bardzo obiecujaco :)

Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sudela wrote:

super :) ja mam taki sam plan , zaczelam trenowac w Andrzejki Skalpel 1, nie mam za dobrej kondycji, ale to sie zmieni :)
    Fantastycznie! Zacznij od skalpela 2, jest dużo prostszy,a przy tym skuteczny i zmęczyć się można bardzo :)

I witaj, tak w ogóle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 15:49

Sudela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sudela wrote:

Witamy na pokładzie

Sudela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi smutno, bo część badań zrobiłam, na resztę czekam
    i niestety dobrze wyczułam moją krew - znów mi wskaźniki morfologii pospadały :(

nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ja prawie przygotowana na firmową świąteczną imprezę, mam nadzieje, ze wiatr ucichnie na chwile, żebyśmy mogli przejechać przez most, bo jak nie to d...
    A jak już dojedziemy, to stoły będą zastawione ichnimi świątecznymi smakołykami, które całkiem lubię, mimo, ze bardzo różnią się od naszych. Potem pewnie jakiś quiz i wtedy zacznie się impra rozkręcać. Będzie to polegało na tym, ze tubylcy rzuca się na alkohol ( bo za darmo ) i będzie się trzeba ewakuować po 3 godzinach ;) Takie tu świąteczne klimaty ;)
    I żeby było śmieszniej, to ta impreza jest ważniejsza niż np. sylwester, którego oni tu praktycznie nie obchodzą.

nick nieaktualny, Sudela, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    tubylcy rzuca się na alkohol ( bo za darmo ) i będzie się trzeba ewakuować po 3 godzinach ;) Takie tu świąteczne klimaty ;)
    I żeby było śmieszniej, to ta impreza jest ważniejsza niż np. sylwester, którego oni tu praktycznie nie obchodzą.

To szykuje się impreza ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    To szykuje się impreza ;)

Oh, yeah! :D Biorąc pod uwagę, ze nie jestem dziś kierowcą,a w planie mam reset, to może się dziać ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak jestem z siebie dumna nie kupilam testu ciazowego,a stalam tam przy poleczce pelnej roznych tescikow i tak sobie mysle kupic nie kupic?Pomyslalm Ania pierdol to przeceiz nie jestes w ciazy idz i kup sobie nowa bluzke i tak uczynilam,ach duma mnie rozpiera.Witam nowa kolezanke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 16:39

ania.g, Myszonek, Sudela, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Bursztyn, Iwone, KaRa, malgos741, Parka, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, mała już w domu. Najadłam się strachu bo była straszna zamieć jak wracali autokarem z teatru. Więcej jej w taką pogodę nie puszczę. Stałam godzinę pod szkołą stopy mi przemarzły. Teraz herbatka z soczkiem i pod kocyk :)
    Witaj Sudela :)

Myszonek, Sudela, nick nieaktualny, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Boze jak jestem z siebie dumna nie kupilam testu ciazowego,a stalam tam przy poleczce pelnej roznych tescikow i tak sobie mysle kupic nie kupic?Pomyslalm Ania pierdol to przeceiz nie jestes w ciazy idz i kup sobie nowa bluzke i tak uczynilam,ach duma mnie rozpiera.Witam nowa kolezanke
    Super gratuluję postawy :)))

anna maria, Myszonek, Sudela, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny
    U nas też wieje, ale zimy nie ma...:) Ja jestem zalatan na maksa - bo miałam w gościach przez 2 dni przyjaciółkę z Anglii - poleciała dzisiaj - mam nadzieję, że w tych wiatrach doleci jakoś....
    Poimprezowałyśmy ostro...ale co tam...w tym cyklu mogę..:)

Bursztynku - działajcie w podróży - że tak powiem "ile wlezie" ;). Odezwij się w Krakowie - może się uda spotkać..:)
    Witam nowe dziewczyny - czytam wszystko i zacznę się bardziej udzielać, jak już dojdę do siebie. Idziemy na bal sylwestrowy....nie wchodzę w żadną kieckę z ubiegłego roku - chyba też zacznę skalpel....

anna maria, Myszonek, ania.g, Sudela, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria - też tak miałam...od tygodnia na poczcie leży do odebrania paczka z testami ovu i ciążowymi...a mnie się nie chce po nią iść - ja się cieszę z takiego stanu ducha....bo to latanie po testy dawniej to niezły świren.... Dziewczyny tu piszą, że mają kota od tych starań - ale my tu większe przecież wariactwa wszystkie przerabiałyśmy - łącznie z poradami Sroki o zbukach...:) więc spoko dziewczyny - wszystko mija..:)

Myszonek, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Bursztyn, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1823 1824 1825 1826 1827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ