35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Zrobilam to wszystko i nic, ale moze faktycznie to kwestia czasu w systemie
Pusurek, inessa, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz tym razem dokładniej.
Pod wykresem jest napis "udostępnij wykres", tam opcja "miniatura" potem naciśnij kopiuj potem w "ustawienia" na górze ekranu po prawej stronie w tym jest zakładka "społeczność" i w niej okienko na dole "twój podpis na forum" tam wklejasz skopiowany wykres i naciskasz zapisz.u mnie to działa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:08
Bursztyn, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:kwestia czasu w systemie to wyznaczenie owulki a nie zamieszczenie podpisu, to ostatnie akurat robi natychmiastowo
Hahahahha, śnieżyca i wichura odebrały mi umiejętność czytania ze zrozumieniem
A co do ovulki to może będzie faktycznie trochę później, bo przeważnie jest kolo 14 dc, ale ovu uparcie zaznacza dp wcześniej i się tym zasugerowałam bezwiednie. Nie wiem czy damy radę serduszkowac kolejny tydzień...inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hahahahha, śnieżyca i wichura odebrały mi umiejętność czytania ze zrozumieniem
A co do ovulki to może będzie faktycznie trochę później, bo przeważnie jest kolo 14 dc, ale ovu uparcie zaznacza dp wcześniej i się tym zasugerowałam bezwiednie. Nie wiem czy damy radę serduszkowac kolejny tydzień...
inessa, Myszonek, Simba, Iwone lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Jeszcze raz tym razem dokładniej.
Pod wykresem jest napis "udostępnij wykres", tam opcja "miniatura" potem naciśnij kopiuj potem w "ustawienia" na górze ekranu po prawej stronie w tym jest zakładka "społeczność" i w niej okienko na dole "twój podpis na forum" tam wklejasz skopiowany wykres i naciskasz zapisz.u mnie to działa.
Pusurek, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Hahahahha, śnieżyca i wichura odebrały mi umiejętność czytania ze zrozumieniem
A co do ovulki to może będzie faktycznie trochę później, bo przeważnie jest kolo 14 dc, ale ovu uparcie zaznacza dp wcześniej i się tym zasugerowałam bezwiednie. Nie wiem czy damy radę serduszkowac kolejny tydzień...
Maratony ostatnio w modzieBursztyn, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:pomocne w jakis sposob sa testy owul. i mierzenie temp. Wiadomo, ze nie zawsze dziala, ale lepsze to, niz nic
Mierze tempke, ale coś w tym miesiącu jest nie tak. Testy kupie sobie w Polsce, bo tu bym na nie zbankrutowała. Test ciążowy 1 sztuka kosztuje w przeliczeniu na PLN 70 zl. Testy owulacyjne podobnie.
Pozostaje metoda na czuja, no i na śluzinessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mierze tempke, ale coś w tym miesiącu jest nie tak. Testy kupie sobie w Polsce, bo tu bym na nie zbankrutowała. Test ciążowy 1 sztuka kosztuje w przeliczeniu na PLN 70 zl. Testy owulacyjne podobnie.
Pozostaje metoda na czuja, no i na śluzWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:22
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bo jest śluz taki piękny, jakiego nie było dawno, a temp bez skoku.
nie wiem czy to jest Twoj pierwszy cykl mierzenia temp. ale z czasem mozna sie nauczyc rozpoznawac skok i jakos wyczuwac temp. Mi to zajelo kilka miesiecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:32
Pusurek, Kate 75, bliska77, inessa, Myszonek, malgos741, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:byc moze skok mialas wczoraj.... Mysle ze nastepne 2 dni pokaza, czy tak bylo czy nie.
nie wiem czy to jest Twoj pierwszy cykl mierzenia temp. ale z czasem mozna sie nauczyc rozpoznawac skok i jakos wyczuwac temp. Mi to zajelo kilka miesiecy.
Poprzedni wykres był wręcz pokazowy, skoki i spadki tempki, wszystko jak trzeba. Chyba, ze ten jest bezowulacyjny...inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Poprzedni wykres był wręcz pokazowy, skoki i spadki tempki, wszystko jak trzeba. Chyba, ze ten jest bezowulacyjny...
Wykres w kazdym miesiacu jest inny, a jesli masz rozciagliwy sluz to dzialajcie, co drugi dzien wystarczy i uwierz mi, nie trzeba caly miesiac (chyba ze chcesz) bo taki sluz wystepuje i tak tylko kilka dni- jesli masz szczescie. Wiec w gruncie rzeczy sama taka obserwacja jest najlepsza wskazowka. Wyluzuj troche
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:41
bliska77, Kate 75, inessa, Myszonek, Iwone lubią tę wiadomość
-
Dobrze Bursztyn radzi, bzykoserca co dwa dni jak jest śluz rozciągliwy, tym bardziej jak żołnierzyki szwankują codzienne bzykoserca nie zalecane, carpe diem i do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:44
Pusurek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość