X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zrobilam to wszystko i nic, ale moze faktycznie to kwestia czasu w systemie ;)
    kwestia czasu w systemie to wyznaczenie owulki a nie zamieszczenie podpisu, to ostatnie akurat robi natychmiastowo :)

Pusurek, inessa, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz tym razem dokładniej.
    Pod wykresem jest napis "udostępnij wykres", tam opcja "miniatura" potem naciśnij kopiuj potem w "ustawienia" na górze ekranu po prawej stronie w tym jest zakładka "społeczność" i w niej okienko na dole "twój podpis na forum" tam wklejasz skopiowany wykres i naciskasz zapisz. :) u mnie to działa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:08

Bursztyn, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kwestia czasu w systemie to wyznaczenie owulki a nie zamieszczenie podpisu, to ostatnie akurat robi natychmiastowo :)

Hahahahha, śnieżyca i wichura odebrały mi umiejętność czytania ze zrozumieniem :P
    A co do ovulki to może będzie faktycznie trochę później, bo przeważnie jest kolo 14 dc, ale ovu uparcie zaznacza dp wcześniej i się tym zasugerowałam bezwiednie. Nie wiem czy damy radę serduszkowac kolejny tydzień... ;)

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hahahahha, śnieżyca i wichura odebrały mi umiejętność czytania ze zrozumieniem :P
    A co do ovulki to może będzie faktycznie trochę później, bo przeważnie jest kolo 14 dc, ale ovu uparcie zaznacza dp wcześniej i się tym zasugerowałam bezwiednie. Nie wiem czy damy radę serduszkowac kolejny tydzień... ;)
    po co odrazu caly tydzien? wystarczy raz a dobrze :P ;)

inessa, Myszonek, Simba, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Jeszcze raz tym razem dokładniej.
    Pod wykresem jest napis "udostępnij wykres", tam opcja "miniatura" potem naciśnij kopiuj potem w "ustawienia" na górze ekranu po prawej stronie w tym jest zakładka "społeczność" i w niej okienko na dole "twój podpis na forum" tam wklejasz skopiowany wykres i naciskasz zapisz. :) u mnie to działa.
    u mnie tez :)

Pusurek, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    po co odrazu caly tydzien? wystarczy raz a dobrze :P ;)

No właśnie u nas raz a dobrze nie wystarczy, żołnierze nie są takie waleczne i dzielne, jakie być powinny i w tym jest problem...

inessa, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Maratony ostatnio w modzie :P

Bursztyn, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No właśnie u nas raz a dobrze nie wystarczy, żołnierze nie są takie waleczne i dzielne, jakie być powinny i w tym jest problem...
    no to tym bardziej! Raz a dobrze w odpowiednim czasie :)

inessa, Myszonek, EwaT lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to tym bardziej! Raz a dobrze w odpowiednim czasie :)
    No a kto mi ten czas ustali?? :P Na ten jeden jedyny strzał?

inessa, Myszonek, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No a kto mi ten czas ustali?? :P Na ten jeden jedyny strzał?
    pomocne w jakis sposob sa testy owul. i mierzenie temp. Wiadomo, ze nie zawsze dziala, ale lepsze to, niz nic :)

inessa, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pomocne w jakis sposob sa testy owul. i mierzenie temp. Wiadomo, ze nie zawsze dziala, ale lepsze to, niz nic :)

Mierze tempke, ale coś w tym miesiącu jest nie tak. Testy kupie sobie w Polsce, bo tu bym na nie zbankrutowała. Test ciążowy 1 sztuka kosztuje w przeliczeniu na PLN 70 zl. Testy owulacyjne podobnie.
    Pozostaje metoda na czuja, no i na śluz ;)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mierze tempke, ale coś w tym miesiącu jest nie tak. Testy kupie sobie w Polsce, bo tu bym na nie zbankrutowała. Test ciążowy 1 sztuka kosztuje w przeliczeniu na PLN 70 zl. Testy owulacyjne podobnie.
    Pozostaje metoda na czuja, no i na śluz ;)
    ale skad wiesz, ze cos jest nie tak, skoro to dopiero chyba 8 dzien po @??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:22

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jest śluz taki piękny, jakiego nie było dawno, a temp bez skoku.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bo jest śluz taki piękny, jakiego nie było dawno, a temp bez skoku.
    byc moze skok mialas wczoraj.... Mysle ze nastepne 2 dni pokaza, czy tak bylo czy nie.
    nie wiem czy to jest Twoj pierwszy cykl mierzenia temp. ale z czasem mozna sie nauczyc rozpoznawac skok i jakos wyczuwac temp. Mi to zajelo kilka miesiecy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:32

Pusurek, Kate 75, bliska77, inessa, Myszonek, malgos741, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie znowu przesunelo owulke - tym razem pare dni do tylu.
    Bo taka nieoczywista byla. Albo i jej nie bylo.

Pusurek, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Mnie znowu przesunelo owulke - tym razem pare dni do tylu.
    Bo taka nieoczywista byla. Albo i jej nie bylo.
    a bzykoserca gdzie ? ;)

Kate 75, inessa, sjoanka, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    byc moze skok mialas wczoraj.... Mysle ze nastepne 2 dni pokaza, czy tak bylo czy nie.
    nie wiem czy to jest Twoj pierwszy cykl mierzenia temp. ale z czasem mozna sie nauczyc rozpoznawac skok i jakos wyczuwac temp. Mi to zajelo kilka miesiecy.

Poprzedni wykres był wręcz pokazowy, skoki i spadki tempki, wszystko jak trzeba. Chyba, ze ten jest bezowulacyjny...

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Poprzedni wykres był wręcz pokazowy, skoki i spadki tempki, wszystko jak trzeba. Chyba, ze ten jest bezowulacyjny...
    Kobieto! Alez Ty sie negatywnie nakrecasz, zupelnie bez powodu! :) Wykres w kazdym miesiacu jest inny, a jesli masz rozciagliwy sluz to dzialajcie, co drugi dzien wystarczy i uwierz mi, nie trzeba caly miesiac (chyba ze chcesz) bo taki sluz wystepuje i tak tylko kilka dni- jesli masz szczescie. Wiec w gruncie rzeczy sama taka obserwacja jest najlepsza wskazowka. Wyluzuj troche :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:41

bliska77, Kate 75, inessa, Myszonek, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam chyba dzis ADHD forumowe :) ale to pewnie dlatego, ze dzis wyjezdzamy i przez nastepny tydzien bede pozbawiona dostepu do netu (neta ?) Chyba ze uda mi sie wyrwac do kafejki internetowej :)

Kate 75, inessa, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Bursztyn radzi, bzykoserca co dwa dni jak jest śluz rozciągliwy, tym bardziej jak żołnierzyki szwankują codzienne bzykoserca nie zalecane, carpe diem i do przodu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:44

Pusurek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1820 1821 1822 1823 1824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ