35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas narazie lekko wieje ale za to pada śnieg i już jest biało, za to maż ma dużo pracy bo telwizja wysiada a ludzie chcą ogladać i on siedzie cały czas przy kompie i coś tam naprawia ( przez wiatry w Poslce i Europie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 20:29
Pusurek, Kate 75, malgos741, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobrze że ja w domku i nigdzie się nie ruszam
inessa, Myszonek, Niuta lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Tak super a do tego wieczna wilgoć i latanie po podwórku z praniem za plamą słońca...ale tego spokoju nie zamieniłabym na żadne miasto
Ja też chcę ten spokój - nawet system luster mogę zamontować aby mieć więcej słońca - ale ten spokój ....inessa, ania.g, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Mnie tu chyba jakis ciekawy temat ominął...
Czernobyl? A skąd Wam sie to wzięło?
Przeciez to było w kwietniu a nie grudniu.
W grudniu to my stan wojenny mamy
A Ksawery póki co ma mnie gdzieś i wieje tak sobieMyszonek, inessa, Kate 75, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:O Czarnobylu bo wpływa na nasze zdrowie i płodnosć
Ano tak. Teraz już jarzę
A Ksawerwgo to mięko trzeba brać - w końcu to facet to co nam będzie tu podskakiwać?
inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyslash wrote:a Fredrikstadt to daleko od Ciebie w Norwegii?
Jeszcze jedno miasto ale zapomniałam nazwy coś tak jak Thor... tam jakiś czas temu chyba był jakieś lawiny błotne czy coś takiego?
Moja koleżanka tam mieszka.
Fredrikstad jest po drugiej stronie Norwegii, bliżej Oslo i Szwecji. Tam tez dziś wieje. A w Trondheim dziś spokój, to dużo wyżej na północyinessa, megan8, Parka, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
A ja z innej beczki, nie mogłam się powstrzymać. Dziewczyny obejrzyjcie ten film - jaki słodziak
https://www.youtube.com/watch?v=LwV2ZZdP3X4inessa, polarmiś, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAle dziewczyny, z tym Czarnobylem. Wybuch nastąpił 26 kwietnia w nocy, chmura doszła do nas 2 dni później nad ranem, do wschodniej Polski. Kiecy piszecie, ze biegałyście cały dzień na podwórko, to jaka datę miałyście na myśli?
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
U mnie tez niezle wieje, ale w domku cieplo:) Pije piwko, M nalewke pigwowke.
Bursztyn mowisz, ze brukselka na plodnosc? Moj M mowi na Belgijki "brukselki" bo twierdzi ze sa tak samo urodziwe:)
A brukselka to chyba glownie podgrzewa atmosfere w sypialni;)Bursztyn, malgos741, inessa, polarmiś, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale dziewczyny, z tym Czarnobylem. Wybuch nastąpił 26 kwietnia w nocy, chmura doszła do nas 2 dni później nad ranem, do wschodniej Polski. Kiecy piszecie, ze biegałyście cały dzień na podwórko, to jaka datę miałyście na myśli?
Ja to pewnie biegałam od 26 kwietnia i w kolejne dni. Tak naprawdę to nikt za bardzo nas wtedy nie uświadamiał, a media chyba raczej mało o tym mówiły, nie wiem nie bardzo pamiętam jak dziennik tv to przekazał bo w dziecinstwie dziennik raczej zastępowała mi dobranocka.
http://www.youtube.com/watch?v=crhPg1eRCao film o czarnobyluWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 21:34
inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze płakałam w dzieciństwie jak śpiewano u mnie w domu kolędy, głównie Lulajże Jezuniu albo Jezus malusienki - płakałam jak ten mały.
Niejednokrotnie rodzice to wspominają i ja też to pamiętam. Płakałm tak zwyczajnie, ot tak sobie. Wzbudzały we mnie te kolędy taką ogromną melancholię.
Dlatego rozumiem tego słodkiego malcainessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:U mnie tez niezle wieje, ale w domku cieplo:) Pije piwko, M nalewke pigwowke.
Bursztyn mowisz, ze brukselka na plodnosc? Moj M mowi na Belgijki "brukselki" bo twierdzi ze sa tak samo urodziwe:)
A brukselka to chyba glownie podgrzewa atmosfere w sypialni;)
inessa, Mango, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Ja to pewnie biegałam od 26 kwietnia i w kolejne dni. Tak naprawdę to nikt za bardzo nas wtedy nie uświadamiał, a media chyba raczej mało o tym mówiły, nie wiem nie bardzo pamiętam jak dziennik tv to przekazał bo w dziecinstwie dziennik raczej zastępowała mi dobranocka.
Media to przecież kryły, chociaż i tak, to była jedna z niewielu sytuacji w PRL - u, gdzie zostało przedłożone dobro obywatela nad przyjaźń polsko - radziecka. Płyn Lugola dali ( podobno i tak niepotrzebne ), wiec się o nas w jakiś sposób zatroszczono
A ile z tego zaburzyło nasza płodność, a ile zmieniła cywilizacja, tego nie wie nikt...malgos741, inessa, polarmiś, Myszonek lubią tę wiadomość