35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc laseczki
Iwka trzymaj sieBetybet powodzenia rowniez w leczeniu!
Gratulacje dla nowej zaciazonej, tym co traca kilogramy szybkiego odchudzenia...caffee samych dobrych wiadomosci u ginki.
Bozia jestesmy na tym samym krwistym etapie
A co u Bursztyna i Leona, cos wiadomo?
Milego dnia dla Was a ja zmykam cos gotowacmalgos741, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ,wczoraj zadzwonilam do Gina i kazal mi odrazu przyjechac,zrobil mi usg i widzialam moja mala "zielona kropke",potwierdzil ciaze i przepisal utrogestan musze brac 2 rano i 2 wieczorem(to jest Progesteron )ma pomoc dzidzi sie dobrze rozwijac do tego magnez i aspiryn 100 przez 38 tygodni,za 10 dni mam kolejna wizyte i wtedy bedzie juz serduszko,ach jeszcze pobrali mi krew i mocz.Zapytalam sie czy biorac ten Hormon donosze ciaze ,powiedzial mi szczeze ze nie gwarantuje tego ,ale sa duze szanse.Tabletki zaczely dzialac ,a ja dziwnie sie po nich czuje mam odlot i chce mi sie spac.(pewnie to jest skutek uboczny).Mam nadzieje ze organizm sie wkoncu przyzwyczai.Milego dnia zycze
Panda, bliska77, samira, Pusurek, inessa, polarmiś, Parka, angela, grosza, Mango, gosia7122, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Anna Maria wszystko będzie dobrze!
Jak zauważyła Bozia faktycznie wcięło Bursztyn. Oby z tego wcięcia wyszło poczęcie
Pozdrawiam, miłego dnia, wracam do robotysamira, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBetybet wrote:Matko ! Chwilę mnie nie było a tu tyle ciąż?! Aga ! ale się cieszę! Faktycznie po odchudzaniu zaciążyłaś? To Twój kalendarz dzidziusiowy pod postem?!
zaczęłam sie ostro odchudzać ale zdążyłam zrzucić tylko 4kgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 11:30
Myszonek, EwaT, inessa, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej wszystkie staraczki kochane
dzis zaczęłam 12 tydzień ciąży
tak sobie czytam o szczepieniach i szlag mnie trafia ze w Polsce daje sie na wzwB juz w piwerwszej dobie zycia dziecka gdzie dawka dopuszczalna rtęci w tej szczepionce jest przekroczona 8krotnie...póżniej rosyjska roletka-dziecko zachoruje lub nie a skutki mogą być fatalne i na całe zycie
przeczytałam tez ze np w UK sie jej nie daje chyba ze matka jest zarazona ani w Norwegii...tylko u nas i w Stanach
masakra, chyba wyjade stąd jeszcze przed porodem...chory krajinessa, Myszonek, bliska77, polarmiś, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrego dnia Wam życze
Iwka powodzenia chociaż już ta godzina to pewnie trzymasz maluszka już przy sobie
Ja dziś miałam telefon z Urzedu Pracy,ze w nastepnym tygodniu zaczynam szkolenie Jak założyć i prowadzić własną firme.
Ciesze sie ale termin jest troche nie taki bo to dni 18,19,20 a potem 23 i 27 grudzień wiec okres około swiateczny ale marudzić u nich nie można
A dziś mamy montowaną szafe wnekową stara sie już nie zamykała itp
Dziewczynom zaciazonym sił i radosci życze
Starajacym sie wytrwałoscisamira, Myszonek, grosza, Simba, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa po co to szkolenia jak dziady maja takie prawo które nie sprzyja nowo p[ostajacym firmom, US i ZUS tylko czekaja az sie na czymś potkniesz, wiem bo prowadzilam firme w Polsce, prowadziłam tez w Anglii i naprawde nie ma porównania...jeżeli rejestrować to tylko w UK lub na Słowacji...nigdy więcej w tym kraju
inessa, Simba, malgos741, Sudela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dobrego dnia Wam życze
Iwka powodzenia chociaż już ta godzina to pewnie trzymasz maluszka już przy sobie
Ja dziś miałam telefon z Urzedu Pracy,ze w nastepnym tygodniu zaczynam szkolenie Jak założyć i prowadzić własną firme.
Ciesze sie ale termin jest troche nie taki bo to dni 18,19,20 a potem 23 i 27 grudzień wiec okres około swiateczny ale marudzić u nich nie można
A dziś mamy montowaną szafe wnekową stara sie już nie zamykała itp
Dziewczynom zaciazonym sił i radosci życze
Starajacym sie wytrwałosci
fajnie, ze załapałaś sie na szkolenie, termin faktycznie troszkę niefortunny ale zawsze to krok do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 12:31
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa niestety aby założyć firme w Polsce musze mieć to szkolenie bo chce również dotacje z Unii a firmy nie moge w innym kraju bo jest ona zwiazana z wychowaniem dzieci.
Aga tak to ta szafa z lustrem
Olena, Myszonek, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
A ja właśnie przejrzałam 30 stron na allegro ze strojami karnawałowymi. Jestem w wielkim znaku zapytania czy się przebrać za kobietę pierwotną (coś jak z Flinsotnów) czy za pielęgniarkę, policjantkę, wiedźmę , piratkę, Indiankę. No i nic już nie wiem. Może w sobotę coś znajdę w ciuchlandzie. Jak nie to trzeba będzie coś zamówić.
Jestem dziś po badaniu prolaktyny, tez z obciążeniem.
A w sobotę specjalnie pani przyjedzie dla mnie do laboratorium, żeby mi pobrać krew na progesteron. Nie ma to jak znajomości wychodzone częstymi pobraniami w laboratorium. Stwierdziła, że jestem już ich stałym klientem. Nie wiem czy się z tego cieszyć. Ona sama miała kilka poronień zanim urodziła chłopca, a potem następnego. Pisałam już kiedyś , że roniła tylko dziewczynki. No i teraz ma 3 chłopaków.
Miłego dnia dziewczyny.
Myślami jestem u Iwki i u każdej z Was.inessa, Pusurek, samira, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość