35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sjoanka wrote:Jestem juz po ginekologu.
I znowu sie pobeczalam.
Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.
i po co do niej poszłaś?? ktoś ci polecił tą 'profesjonalistke'?Myszonek, ania.g, malgos741, sjoanka, inessa, bliska77, Parka lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Jestem juz po ginekologu.
I znowu sie pobeczalam.
Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.
Wszystkie jesteśmy piękne i młode! I jeszcze będziemy się cieszyć się macierzyństwem.Myszonek, ania.g, sjoanka, inessa, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Oj,dziewczynki,ja też ciągle od jutra się odchudzam
Ale na fitness i zumbe chodze już 5 miesięcy,tylko efekty marne jakoś
Niestety jak miałam lat 20-30 to chudłam,teraz ni czorta nie wychodzi.
Gratuluje dzieciaczków i zielonych kropek.Kate 75, inessa, Myszonek, bliska77, Parka, Olena, megan8, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Chciałam Wam powiedzieć że ja i Ares (pies ze schroniska) bardzo przypadliśmy sobie do gustu. Mój mąż też już przekonany został :)Także jak dobrze pójdzie w przyszły piątek będziemy mieć nowego członka naszego stada
mysza1975, Kate 75, inessa, Pusurek, malgos741, Mango, Myszonek, bliska77, Parka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ania to super.
Niestety widzę na fb, że dużo psów wraca z adopcji.. nie wiem co się dzieje ale ciągle pojawiają się ogłoszenia, że psina wróciła z adopcji i pilnie szuka nowego domu..
ostatnio ktoś oddał szczeniaka, bo sikał w domu.. skur....!!!!!!!samira, inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ania to super.
Niestety widzę na fb, że dużo psów wraca z adopcji.. nie wiem co się dzieje ale ciągle pojawiają się ogłoszenia, że psina wróciła z adopcji i pilnie szuka nowego domu..
ostatnio ktoś oddał szczeniaka, bo sikał w domu.. skur....!!!!!!!
Sama działam na forach labradorów i to co się dzieje i z jakich powodów ludzie oddają psy to masakra.
I tylko mam nadzieje,że kiedyś dzieci tych ludzi ich samych oddadzą do domu starców
samira, inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ania to super.
ostatnio ktoś oddał szczeniaka, bo sikał w domu.. skur....!!!!!!!
Naszą Roxi mamy od 9 lat, odebrałam jej dwa porody, przeżywałam grozę jak urywała się na włóczęgę i pękałam ze śmiechu jak puszczała bąki w towarzystwie. Kopie dziury, kocha kwiatki teściowej i robi awanturę pod każdym płotem z psem. Ale nie oddałabym jej za nic! Mieliśmy jeszcze jednego psa ale półtora roku temu przeniósł się do psiego raju. Roxi przyda się psie towarzystwosamira, inessa, Pusurek, malgos741, Kate 75, Myszonek, bliska77, sjoanka, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aniu no to pięknie, nawet mąż przekonany
A co do oddawania zwierząt lub wywożenia do lasu to wyznaje zasadę "ząb za ząb, oko za oko", tak ja pisze Anna 39 oddać do domu starców , wywalić z domu lub przywiązać do drzewa w lesie nago.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 22:59
samira, inessa, Myszonek, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, bo tak jest z ludźmi jedni myślą sobie weźniemy szczeniaka jest taki śliczny a za parę dni lub jak muszą wyjechać na wakacje i nie mają co z psem zrobić to najlepiej wyrzucić jak śmierdzącą szmatę. U nas jest znieczulica od zawsze a takiemu bym łep urwała przy samej d...
mysza1975, Kate 75, inessa, Myszonek, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sjoanka co za lekarza ty masz zmień na innego bo szkoda czasu twojego.
A propo wizyty ja za to jutro idę na krew i do ginka zobaczymy co mi nowego wymyśli.Kate 75, inessa, Myszonek, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:sjoanka co za lekarza ty masz zmień na innego bo szkoda czasu twojego.
A propo wizyty ja za to jutro idę na krew i do ginka zobaczymy co mi nowego wymyśli.
No to powodzenia Małgoś i owocnej wizyty życzęinessa, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki przed świątecznie
u mnie nic w sprawie bąbelka nie słychać i pewnie nie będzie , cały czas badania , lekarze teraz wybadali guza w nadnerczu , konsultację i tomograf będę mieć 21 stycznia. Pozdrawiam
bliska77, Iwone, Olena, samira, inessa, Parka, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Soffija gratulacje
Angela, ucałuj swoją córeczkę i ciesz się każdą chwilą, wiem ze czasem bywa ciężko i to bardzo ciężko ale potem będziesz wspominać to wszystko z łezką w oku
Sojanka też uważam, że taki lekarz to szkoda czasu, po prostu, liczy się każdy cykl.
Dziewczyny, odchudzajcie się odchudzajcie, jak zaczęłam bardzo intensywnie się odchudzać - skupiłam się praktycznie tylko na tym żeby się odchudzać i efekt wszystkie znacie
Miłego dnia dla wszystkichIwone, Betybet, Mango, malgos741, samira, inessa, polarmiś, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:Witam dziewczynki przed świątecznie
u mnie nic w sprawie bąbelka nie słychać i pewnie nie będzie , cały czas badania , lekarze teraz wybadali guza w nadnerczu , konsultację i tomograf będę mieć 21 stycznia. Pozdrawiam
inessa lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny
U mnie zapieprzu w pracy ciąg dalszy. Już chcę żeby się grudzień skończył. Nad pracą panuję, ale jak sie ma do czynienia z ludźmi, to zapanowanie nad nimi już nie jest takie proste i tu jest szkopuł wszystkiego.
A gdzie jest Andzia?malgos741, anna maria, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki
Ja też w pracy mam teraz urwanie beretki...no i poszłam na vaku wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu....dziś @ chlusnęła ze mnie na maksa...a niech se chlusta...Za chwilę, przed pracą biorę się za Chodakowską - do sylwka chcę zgubić ze 3-4 kg - nie wiem czy się uda....
Też myślałam o Andzi - gdzie ona się podziewa.....no i Viola- ale ta to pewnie cieszy się rosnącym brzuszkiem...
Iwka trzymam dziś kciuki za Twoją małą czekoladkę....
Angela - z Lenką to już tak będziesz mieć fajnie przez kolejne 20 lat...
Pusurek, malgos741, anna maria, bliska77, samira, inessa, angela, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość