WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Jestem juz po ginekologu.

I znowu sie pobeczalam.
    Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
    Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
    Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
    Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.
    chyba żartujesz????
    i po co do niej poszłaś?? ktoś ci polecił tą 'profesjonalistke'?

Myszonek, ania.g, malgos741, sjoanka, inessa, bliska77, Parka lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Jestem juz po ginekologu.

I znowu sie pobeczalam.
    Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
    Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
    Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
    Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.

Wszystkie jesteśmy piękne i młode! I jeszcze będziemy się cieszyć się macierzyństwem.

Myszonek, ania.g, sjoanka, inessa, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj,dziewczynki,ja też ciągle od jutra się odchudzam :(
    Ale na fitness i zumbe chodze już 5 miesięcy,tylko efekty marne jakoś :(
    Niestety jak miałam lat 20-30 to chudłam,teraz ni czorta nie wychodzi.
    Gratuluje dzieciaczków i zielonych kropek.

Kate 75, inessa, Myszonek, bliska77, Parka, Olena, megan8, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Iwka powodzenia :-)
    Kara jeszcze chwila :-)

Miłego wieczoru dziewczęta

ania.g, samira, inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam powiedzieć że ja i Ares (pies ze schroniska) bardzo przypadliśmy sobie do gustu. Mój mąż też już przekonany został :)Także jak dobrze pójdzie w przyszły piątek będziemy mieć nowego członka naszego stada :)

mysza1975, Kate 75, inessa, Pusurek, malgos741, Mango, Myszonek, bliska77, Parka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to super.

Niestety widzę na fb, że dużo psów wraca z adopcji.. nie wiem co się dzieje ale ciągle pojawiają się ogłoszenia, że psina wróciła z adopcji i pilnie szuka nowego domu..
    ostatnio ktoś oddał szczeniaka, bo sikał w domu.. skur....!!!!!!! grrr.gif

samira, inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ania to super.

Niestety widzę na fb, że dużo psów wraca z adopcji.. nie wiem co się dzieje ale ciągle pojawiają się ogłoszenia, że psina wróciła z adopcji i pilnie szuka nowego domu..

Sama działam na forach labradorów i to co się dzieje i z jakich powodów ludzie oddają psy to masakra.
    I tylko mam nadzieje,że kiedyś dzieci tych ludzi ich samych oddadzą do domu starców :(

samira, inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ania to super.

Bo tacy ludzie są bez serca!
    Naszą Roxi mamy od 9 lat, odebrałam jej dwa porody, przeżywałam grozę jak urywała się na włóczęgę i pękałam ze śmiechu jak puszczała bąki w towarzystwie. Kopie dziury, kocha kwiatki teściowej i robi awanturę pod każdym płotem z psem. Ale nie oddałabym jej za nic! Mieliśmy jeszcze jednego psa ale półtora roku temu przeniósł się do psiego raju. Roxi przyda się psie towarzystwo :)

samira, inessa, Pusurek, malgos741, Kate 75, Myszonek, bliska77, sjoanka, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu no to pięknie, nawet mąż przekonany :)

A co do oddawania zwierząt lub wywożenia do lasu to wyznaje zasadę "ząb za ząb, oko za oko", tak ja pisze Anna 39 oddać do domu starców , wywalić z domu lub przywiązać do drzewa w lesie nago.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 22:59

samira, inessa, Myszonek, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, bo tak jest z ludźmi jedni myślą sobie weźniemy szczeniaka jest taki śliczny a za parę dni lub jak muszą wyjechać na wakacje i nie mają co z psem zrobić to najlepiej wyrzucić jak śmierdzącą szmatę. U nas jest znieczulica od zawsze a takiemu bym łep urwała przy samej d...

mysza1975, Kate 75, inessa, Myszonek, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka co za lekarza ty masz zmień na innego bo szkoda czasu twojego.
    A propo wizyty ja za to jutro idę na krew i do ginka zobaczymy co mi nowego wymyśli. :-)

Kate 75, inessa, Myszonek, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    sjoanka co za lekarza ty masz zmień na innego bo szkoda czasu twojego.
    A propo wizyty ja za to jutro idę na krew i do ginka zobaczymy co mi nowego wymyśli. :-)

No to powodzenia Małgoś i owocnej wizyty życzę :)

inessa, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kate :-)

Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki przed świątecznie :D u mnie nic w sprawie bąbelka nie słychać i pewnie nie będzie , cały czas badania , lekarze teraz wybadali guza w nadnerczu , konsultację i tomograf będę mieć 21 stycznia. Pozdrawiam

bliska77, Iwone, Olena, samira, inessa, Parka, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Soffija gratulacje ;-)
    Angela, ucałuj swoją córeczkę i ciesz się każdą chwilą, wiem ze czasem bywa ciężko i to bardzo ciężko ale potem będziesz wspominać to wszystko z łezką w oku ;-)
    Sojanka też uważam, że taki lekarz to szkoda czasu, po prostu, liczy się każdy cykl.
    Dziewczyny, odchudzajcie się odchudzajcie, jak zaczęłam bardzo intensywnie się odchudzać - skupiłam się praktycznie tylko na tym żeby się odchudzać i efekt wszystkie znacie ;-)
    Miłego dnia dla wszystkich

Iwone, Betybet, Mango, malgos741, samira, inessa, polarmiś, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    Witam dziewczynki przed świątecznie :D u mnie nic w sprawie bąbelka nie słychać i pewnie nie będzie , cały czas badania , lekarze teraz wybadali guza w nadnerczu , konsultację i tomograf będę mieć 21 stycznia. Pozdrawiam
    Betybet, powodzenia, trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno

inessa lubi tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ! Chwilę mnie nie było a tu tyle ciąż?! Aga ! ale się cieszę! Faktycznie po odchudzaniu zaciążyłaś? To Twój kalendarz dzidziusiowy pod postem?!

Mango, malgos741, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny :)

U mnie zapieprzu w pracy ciąg dalszy. Już chcę żeby się grudzień skończył. Nad pracą panuję, ale jak sie ma do czynienia z ludźmi, to zapanowanie nad nimi już nie jest takie proste i tu jest szkopuł wszystkiego.

A gdzie jest Andzia?

malgos741, anna maria, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam 15 tydzień, teoretycznie. Zobaczymy co stwierdzi gin na badaniu, które mam za ok. 1,5 tygodnia.

malgos741, anna maria, bliska77, inessa, polarmiś, grosza, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewuszki :)
    Ja też w pracy mam teraz urwanie beretki...no i poszłam na vaku wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu....dziś @ chlusnęła ze mnie na maksa...a niech se chlusta...;) Za chwilę, przed pracą biorę się za Chodakowską - do sylwka chcę zgubić ze 3-4 kg - nie wiem czy się uda....:)

Też myślałam o Andzi - gdzie ona się podziewa.....no i Viola- ale ta to pewnie cieszy się rosnącym brzuszkiem...:)

Iwka trzymam dziś kciuki za Twoją małą czekoladkę....

Angela - z Lenką to już tak będziesz mieć fajnie przez kolejne 20 lat...;)

Pusurek, malgos741, anna maria, bliska77, samira, inessa, angela, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1845 1846 1847 1848 1849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ