WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek no to przepisik wstawiaj będziemy testować !
    Bo juź prawie wszystkie przepisy przetestowałam - pyszności

Myszonek, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawię wieczorem w dziale "przepisy" :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane napewno w tym cyklu zajmę sie czymś innym bo świeta, nasza rocznica ślubu, Sylwester :P :P :P
    A przepisy Grosza wczoraj nowe dołożyłam przepyszne :)

Myszonek, grosza, grosza, samira, malgos741, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane napewno w tym cyklu zajmę sie czymś innym bo świeta, nasza rocznica ślubu, Sylwester :P :P :P
    A przepisy Grosza wczoraj nowe dołożyłam przepyszne :)

Przepisy - czytałam - mniam mniam :) na moje nieszczęście

A ta rocznica, to kiedy??
    No tak - 29 grudnia ot durak ze mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 17:10

inessa, samira, malgos741, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my ślubowaliśmy 25 grudnia 2010 :)

inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wcinam ciastka, które moje dziecko upiekło w szkole i które są sprzedawane po okolicy na dzieci z Syrii. Kupiłam wiec 2 paczki, bo cel jest szczytny, no i wpierdzielam ;). A ciastka pyszne, nazywają sie brune pinner i wchodzą normalnie jak złoto ;) Będę dziś musiała podwójny trening machnąć :D

Myszonek, polarmiś, grosza, inessa, Simba, Mango, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie. Sjoanka daj znać po wizycie u gina. Może faktycznie test za wcześnie.
    Moje myśli dzisiaj kompletnie zajmuje pies ze schroniska z którym umówiłam się na spotkanie o 16. Mamy sprawdzić czy przypadniemy sobie do gustu a jeśli tak to jeszcze kilka spotkań zapoznawczych i adopcja. Przynajmniej mogę się oderwać od myśli o zbliżającej lub niezbliżającej @.
    Ania ja mam dwie psiny ze schroniska nigdy nie miałam z nimi żadnych kłopotów.Ja mam nerwa , znowu lipa bo już mam wszystkie objaw @.

inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wcinam ciastka, które moje dziecko upiekło w szkole i które są sprzedawane po okolicy na dzieci z Syrii. Kupiłam wiec 2 paczki, bo cel jest szczytny, no i wpierdzielam ;). A ciastka pyszne, nazywają sie brune pinner i wchodzą normalnie jak złoto ;) Będę dziś musiała podwójny trening machnąć :D
    Potrenuj na mezu, spalisz ciasteczka i zabezpieczysz jajeczka.

Pusurek, Myszonek, inessa, ania.g, malgos741, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Ania ja mam dwie psiny ze schroniska nigdy nie miałam z nimi żadnych kłopotów.Ja mam nerwa , znowu lipa bo już mam wszystkie objaw @.
    Przygarniete psy sa najkochansze.

gosia7122, Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Kurcze mi tez by się przydało trochę schudnąć, ostatnio jakoś przytyłam.
    Ale mi się zwyczajnie nie chce ćwiczyć :( leń ze mnie i juz :(

inessa, Pusurek, Myszonek, gosia7122, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero nadrobiłam zaległości w czytaniu, tyle się się działo.
    Super przeczytać o jednej z nas, tulącej maleńką córeczkę, gratuluję Angela i życzę szczęścia i zdrówka dla twojej rodzinki :)

Witaj Saffija !

Inessko no to jeden problem masz z głowy na dwa lata :)Może czas wyluzować w wiadomej kwestii i wtedy przyjdzie efekt :)

Aniu.g ja mam psa i kota jedno znajda drugie oddane nam i są najkochańsze na świecie, powodzenia w adopcji.:)

Sojanka ten test to dość wcześnie mógł nie wyjść,nic nie przesądza powodzenia u gina. <3

Gratulacje dla wszystkich ćwiczących i mających zamiar. Życzę wytrwałości i efektów. Ja wręcz odwrotnie przed świętami sobie odpuszczam, byle tylko moja malinowa sukienka się zmieściła na du..., zapał ogarnia mnie dopiero po świętach i sylwestrze kiedy już nagrzeszę i jestem skora do pokuty ;) Do świąt standardowo kijki, przewracanie chałupy do góry nogami w celach porządkowych i racjonalne w miarę możliwości żywienie.
    A co do odchudzania mierzonego w centymetrach a nie w kilogramach zgadzam się liczy się rozmiar, ale co do roli ćwiczeń w odchudzaniu kiedyś ktoś mi powiedział żebym się tak nie przywiązywała do tego ponieważ ile razy mi się nie chce, ile razy jestem chora ile razy zostanę w pracy do późna ile razy po prostu nie wyjdzie z ćwiczeniami i wtedy co : kluczem jest żywienie bo jeść muszę codziennie, w pracy, jak jestem zmęczona i chora coś w tym jest do dziś mi to dźwięczy w uszach jak na kijki nie pójdę :)
    P.S. Maszynę typu "orbitrek" mam od kilku dobrych lat i stoi w kącie służy jako wieszak, tyle na temat mojego zapału do ćwiczeń w domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 18:53

angela, inessa, Myszonek, malgos741, gosia7122, mysza1975, bliska77, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za buziaki - już ucałowałam, a całować mogłabym cały czas. Lenka właśnie zasnęła - to prawda czas bardzo szybko ucieka więc łapę każdy moment
    polarmiś wrote:
    Angela to ty już masz takie duże dziecko!!!! jak ten czas leci. Bardzo Ci zazdroszczę tego, że nie masz na nic czasu tylko na Lenkę. Też bym tak chciała. Buziaczki od cioci polarkowej dla Lenki.

polarmiś, inessa, Myszonek, samira, malgos741, gosia7122, Iwone, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za pozdrowienia i ślę uściski
    grosza wrote:
    Angela pozdrawiam Was gorąco :)

inessa, Myszonek, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po ginekologu.

I znowu sie pobeczalam.
    Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
    Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
    Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
    Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.

samira, malgos741, Iwone, inessa, Myszonek, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sojanka przytulam <3 nie przejmuj się.

Gdyby tylko młode i szczupłe kobiety miały potomstwo było by nas bardzo mało na świecie.
    Może trzeba zmienić tę panią doktor skoro sobie nie radzi.

Myszonek, Pusurek, sjoanka, Simba, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dOBRY WIECZOR
    Jestem tutaj jeszcze chwilke bojutro wyruszam na powiekszenie mojej czekoladkowej rodzinki .Z samego ranabede miala cesarke Moja mala czekoladka za zadne skarby nie chce ulozyc sie do ujscia tak jak trzeba .Mam tylko nadzieje ze wszystko ulozy sie tak jak powinno i bede sie cieszyla kazda zdrowa chilka mojego szczescia Pozdrawiam wszystkie starajace sie panie i mamuski Trzymajcie kciuki , i ja tez za was trzymam Buziaczki

malgos741, gosia7122, Myszonek, EwaT, mysza1975, samira, Simba, Gosiacu, Iwone, Reni, sjoanka, inessa, Mango, Panda, Lucky, polarmiś, anna maria, bliska77, Parka, Olena, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Iwka :) ściaskam Was.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymaj się Iwka

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Jestem juz po ginekologu.

I znowu sie pobeczalam.
    Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
    Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
    Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
    Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.
    Czy ten Twój lekarz jest odpowiedni skoro takie rzeczy sprawdza podczas wizyty w necie??? Może trzeba poszukać nowego gina ale takiego poleconego najlepiej. Trzymaj się, przytulam Cię mocno i wbij sobie do głowy że nie jesteś ani stara ani gruba!

Myszonek, inessa, bliska77, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Szykuję nalewkę z miodu i cytryny,
    a jutro będę kręciła majonez (ajerkoniak) wg przepisu teściowej.

Oj, widzę, że przygotowania do Świąt idą pełną parą!

Ja posprzątałam kuchnię. Żadna perfekcyjna pani domu z testem białej rękawiczki mi nie straszna;).

Myszonek, Pusurek, malgos741, inessa, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1844 1845 1846 1847 1848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ