35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kochane napewno w tym cyklu zajmę sie czymś innym bo świeta, nasza rocznica ślubu, Sylwester
A przepisy Grosza wczoraj nowe dołożyłam przepyszne
Przepisy - czytałam - mniam mniamna moje nieszczęście
A ta rocznica, to kiedy??
No tak - 29 grudnia ot durak ze mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 17:10
inessa, samira, malgos741, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wcinam ciastka, które moje dziecko upiekło w szkole i które są sprzedawane po okolicy na dzieci z Syrii. Kupiłam wiec 2 paczki, bo cel jest szczytny, no i wpierdzielam
. A ciastka pyszne, nazywają sie brune pinner i wchodzą normalnie jak złoto
Będę dziś musiała podwójny trening machnąć
Myszonek, polarmiś, grosza, inessa, Simba, Mango, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witajcie. Sjoanka daj znać po wizycie u gina. Może faktycznie test za wcześnie.
Moje myśli dzisiaj kompletnie zajmuje pies ze schroniska z którym umówiłam się na spotkanie o 16. Mamy sprawdzić czy przypadniemy sobie do gustu a jeśli tak to jeszcze kilka spotkań zapoznawczych i adopcja. Przynajmniej mogę się oderwać od myśli o zbliżającej lub niezbliżającej @.inessa, malgos741, Myszonek, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja wcinam ciastka, które moje dziecko upiekło w szkole i które są sprzedawane po okolicy na dzieci z Syrii. Kupiłam wiec 2 paczki, bo cel jest szczytny, no i wpierdzielam
. A ciastka pyszne, nazywają sie brune pinner i wchodzą normalnie jak złoto
Będę dziś musiała podwójny trening machnąć
Pusurek, Myszonek, inessa, ania.g, malgos741, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopiero nadrobiłam zaległości w czytaniu, tyle się się działo.
Super przeczytać o jednej z nas, tulącej maleńką córeczkę, gratuluję Angela i życzę szczęścia i zdrówka dla twojej rodzinki
Witaj Saffija !
Inessko no to jeden problem masz z głowy na dwa lata :)Może czas wyluzować w wiadomej kwestii i wtedy przyjdzie efekt
Aniu.g ja mam psa i kota jedno znajda drugie oddane nam i są najkochańsze na świecie, powodzenia w adopcji.
Sojanka ten test to dość wcześnie mógł nie wyjść,nic nie przesądza powodzenia u gina.
Gratulacje dla wszystkich ćwiczących i mających zamiar. Życzę wytrwałości i efektów. Ja wręcz odwrotnie przed świętami sobie odpuszczam, byle tylko moja malinowa sukienka się zmieściła na du..., zapał ogarnia mnie dopiero po świętach i sylwestrze kiedy już nagrzeszę i jestem skora do pokutyDo świąt standardowo kijki, przewracanie chałupy do góry nogami w celach porządkowych i racjonalne w miarę możliwości żywienie.
A co do odchudzania mierzonego w centymetrach a nie w kilogramach zgadzam się liczy się rozmiar, ale co do roli ćwiczeń w odchudzaniu kiedyś ktoś mi powiedział żebym się tak nie przywiązywała do tego ponieważ ile razy mi się nie chce, ile razy jestem chora ile razy zostanę w pracy do późna ile razy po prostu nie wyjdzie z ćwiczeniami i wtedy co : kluczem jest żywienie bo jeść muszę codziennie, w pracy, jak jestem zmęczona i chora coś w tym jest do dziś mi to dźwięczy w uszach jak na kijki nie pójdę
P.S. Maszynę typu "orbitrek" mam od kilku dobrych lat i stoi w kącie służy jako wieszak, tyle na temat mojego zapału do ćwiczeń w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 18:53
angela, inessa, Myszonek, malgos741, gosia7122, mysza1975, bliska77, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziękuję za buziaki - już ucałowałam, a całować mogłabym cały czas. Lenka właśnie zasnęła - to prawda czas bardzo szybko ucieka więc łapę każdy momentpolarmiś wrote:Angela to ty już masz takie duże dziecko!!!! jak ten czas leci. Bardzo Ci zazdroszczę tego, że nie masz na nic czasu tylko na Lenkę. Też bym tak chciała. Buziaczki od cioci polarkowej dla Lenki.
polarmiś, inessa, Myszonek, samira, malgos741, gosia7122, Iwone, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziękuję za pozdrowienia i ślę uściskigrosza wrote:Angela pozdrawiam Was gorąco
inessa, Myszonek, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Jestem juz po ginekologu.
I znowu sie pobeczalam.
Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.samira, malgos741, Iwone, inessa, Myszonek, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sojanka przytulam
nie przejmuj się.
Gdyby tylko młode i szczupłe kobiety miały potomstwo było by nas bardzo mało na świecie.
Może trzeba zmienić tę panią doktor skoro sobie nie radzi.
Myszonek, Pusurek, sjoanka, Simba, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dOBRY WIECZOR
Jestem tutaj jeszcze chwilke bojutro wyruszam na powiekszenie mojej czekoladkowej rodzinki .Z samego ranabede miala cesarke Moja mala czekoladka za zadne skarby nie chce ulozyc sie do ujscia tak jak trzeba .Mam tylko nadzieje ze wszystko ulozy sie tak jak powinno i bede sie cieszyla kazda zdrowa chilka mojego szczescia Pozdrawiam wszystkie starajace sie panie i mamuski Trzymajcie kciuki , i ja tez za was trzymam Buziaczkimalgos741, gosia7122, Myszonek, EwaT, mysza1975, samira, Simba, Gosiacu, Iwone, Reni, sjoanka, inessa, Mango, Panda, Lucky, polarmiś, anna maria, bliska77, Parka, Olena, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Jestem juz po ginekologu.
I znowu sie pobeczalam.
Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.Myszonek, inessa, bliska77, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Myszonek wrote:Szykuję nalewkę z miodu i cytryny,
a jutro będę kręciła majonez (ajerkoniak) wg przepisu teściowej.
Oj, widzę, że przygotowania do Świąt idą pełną parą!
Ja posprzątałam kuchnię. Żadna perfekcyjna pani domu z testem białej rękawiczki mi nie straszna;).Myszonek, Pusurek, malgos741, inessa, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość