35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja niepotrzebnie robilam sobie test.
Chcialam wiedziec na czym stoje przed wizyta u ginekologa bo to dzisiaj.
No i
Niestety.
Ale odkrylam ze test dobry do maja a owulacyjne sie wlasnie przeterminowaly.
Mysle ze nie zaszkodzi je zluzyc w najblizszym cyklu.polarmiś, Myszonek, Panda, ania.g, inessa, samira, malgos741, bliska77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Na pewno dotrwasz - czego życzę z całego serca i jednocześnie gratuluję!!
U mnie już córeczka weszła w 7 tydzień - jest wymagająca i absorbująca - dlatego czasami nie wiem jak się nazywam - mój świat przewrócił się do góry nogami - wszystko kręci się wokół niej. Kobietki życzę Wam tego samego szczęścia , może tylko troszkę mniej wymagającego. PozdrawiamMyszonek, Mango, Panda, inessa, angela, samira, malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Angela to ty już masz takie duże dziecko!!!! jak ten czas leci. Bardzo Ci zazdroszczę tego, że nie masz na nic czasu tylko na Lenkę. Też bym tak chciała. Buziaczki od cioci polarkowej dla Lenki.
inessa, Myszonek, polarmiś, angela, malgos741, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh, jeszcze bedziemy buziaczkowaly wlasne coreczki. Jestem tego pewna. Mam wybrane imie, wiec tak bedzie i juz.
Z piewsza ciaza tez tak mialam, wiedzialam, ze bedzie sliczna blondyneczka o imieniu, ktore wybralam jeszcze jako nastolatka. I tak mam, wiec czemu kolejnym razem ma byc inaczej? Glowy do gory, dziewczyny,bedzie dobrze!inessa, sjoanka, Myszonek, polarmiś, Kate 75, angela, malgos741, bliska77, Parka, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
WItaj Saffija
Ja dziś byłam odebrać wynik komisji o niepełnosprawność i sie ciesze bo mi przyznali stopień aż na dwa lata do grudnia 2015 r.
Angela buziaczki dla Lenki
Pamietam o WasMyszonek, gosia7122, Kate 75, angela, samira, malgos741, mysza1975, Iwone, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Sjoanka daj znać po wizycie u gina. Może faktycznie test za wcześnie.
Moje myśli dzisiaj kompletnie zajmuje pies ze schroniska z którym umówiłam się na spotkanie o 16. Mamy sprawdzić czy przypadniemy sobie do gustu a jeśli tak to jeszcze kilka spotkań zapoznawczych i adopcja. Przynajmniej mogę się oderwać od myśli o zbliżającej lub niezbliżającej @.Myszonek, inessa, polarmiś, Pusurek, gosia7122, Kate 75, samira, malgos741, Parka, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
inessa wrote:i sie ciesze bo mi przyznali stopień aż na dwa lata do grudnia 2015 r.
Nie mogło być inaczejMówiłam, że będzie dobrze. I z tym - i z zielonym
Cały czas dbam o iskierkę
inessa, polarmiś, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ładnie
fajnie że się udało
inessa wrote:Hej kochaneWItaj Saffija
Ja dziś byłam odebrać wynik komisji o niepełnosprawność i sie ciesze bo mi przyznali stopień aż na dwa lata do grudnia 2015 r.
Angela buziaczki dla Lenki
Pamietam o WasMyszonek, inessa, malgos741, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Iness, to dwa lata z glowy a teraz zajmi sie zachodzeniem w ciaze, z pomoca lekarzy, nie odpuszczaj!!!!!
a w między czasie (od owulki do @ lub kropki) zajmij się jakimiś przyjemnościami, jakieś hobby - żeby nie myśleć: "spadnie tempka czy nie
polarmiś, inessa, Kate 75, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:U mnie też dziwny cykl - miałam tylko dwa dni krwawienia średniego i leciusieńkie plamienie wczoraj i dzisiaj - nigdy tak jeszcze nie miałam!!!! Boje się że to ta na "M".
No to w temacie gubienia kilogramów nie jestem sama. Będziemy się wspierać.
Fajnie że macie zapał do ćwiczeń - bo ja nie mam ani zapału ani chyba czasu
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:
a w między czasie (od owulki do @ lub kropki) zajmij się jakimiś przyjemnościami, jakieś hobby - żeby nie myśleć: "spadnie tempka czy nie
Myszonek, grosza, inessa, Simba, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość