35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ostatnio słyszałam, że miarą odchudzania nie jest spadek wagi, ale zmniejszenie się obwodu w pasie, biodrach i udach. Także efekty powinny być mierzone nie wagą, a centymetrem w powyżej wymienionych miejscach
Tak wlasnie mowi Chodakowska i za to ja kocham! A wadze mowimy: do widzenia!anna maria, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
Misku my bez lekarza staralsmy sie rok i jakos nic nie wychodzilo,wkoncu poszlam do ginki ,zbadala mnie ,zrobila wywiad i powiedziala pani ma juz syna wiec mysle ze Problem tkwi u meza niech zrobi badanie nasienia.Zrobilismy to badanie i okazalo sie ze jest ok,przenioslam sie do faceta ginek.On mi powiedzial krotko(to bylo w lutym )do Maja bedzie pani w ciazy,(zaszlam w kwietnuiu)ale on tez mnie uswiadomil kiedy serduszkowac i w jakiej pozycj(u nas to zadzialalo),teraz tez pierwszy miesiac starania sie po stracie i udalo sie.polarmiś wrote:Anna maria, nie znam Twojej historii staran. Powiedz jak dlugo sie staraliscie( o poprzedniej ciazy wiem, juz wtedy bylam aktywna na forum) i jakiim badaniom sie poddaliscie?
Mango, bliska77, Myszonek, polarmiś, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się ciepłą kawką, u nas mroźno i biało, aż się z domu wyjść nie chce.
Miłego dnia Wam życzęanna maria, Myszonek, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
U mnie jest + 8 stopni ladna zielona trawka na lace;-),mi to nie przeszkadza bo nie lubie zimymalgos741 wrote:Witam się ciepłą kawką, u nas mroźno i biało, aż się z domu wyjść nie chce.
Miłego dnia Wam życzęmalgos741, Myszonek, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ostatnio słyszałam, że miarą odchudzania nie jest spadek wagi, ale zmniejszenie się obwodu w pasie, biodrach i udach. Także efekty powinny być mierzone nie wagą, a centymetrem w powyżej wymienionych miejscach
Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Miśku, trzymam kciuki za wytrwałość w gubieniu kg
Dziękuję Aga, mocno trzymaj bo w temacie gubienia kilogramów mam największego lenia więc kciuki i wparcie b.się przydadzą.
Pozdrawiam Twój ciążowy brzuszek.
Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Misku my bez lekarza staralsmy sie rok i jakos nic nie wychodzilo,wkoncu poszlam do ginki ,zbadala mnie ,zrobila wywiad i powiedziala pani ma juz syna wiec mysle ze Problem tkwi u meza niech zrobi badanie nasienia.Zrobilismy to badanie i okazalo sie ze jest ok,przenioslam sie do faceta ginek.On mi powiedzial krotko(to bylo w lutym )do Maja bedzie pani w ciazy,(zaszlam w kwietnuiu)ale on tez mnie uswiadomil kiedy serduszkowac i w jakiej pozycj(u nas to zadzialalo),teraz tez pierwszy miesiac starania sie po stracie i udalo sie.
inessa lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewuszki
Chyba zaczęłam nowy cykl..bo to się raczej nazywa sączeniem ze mnie....inna @ niż zawsze - ale to pewnie po laparo...
Niestety ja już nie mogę patrzeć ani na kg ani na obwody....Od dziś do sylwka zaczynam co drugi dzień vaku i chodakowska - odstawiam słodycze i staram się dzielić jedzenie na pół....
W tym cyklu tylko wiesiołek i zabawapolarmiś, Panda, Myszonek, Pusurek, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaMaria - już widziałam w poście Twoją odpowiedź w jakiej pozycji. Ja to sama nie wiem bo u jednych gin mam tyłozgięcie u innych tyłozgięcia nie ma. No nic muszę więc w różnych pozycjach, pod warunkiem że będzie jajo a to już nie jest takie oczywiste.
samira, Myszonek, Mango, inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Czesc Dziewuszki
Chyba zaczęłam nowy cykl..bo to się raczej nazywa sączeniem ze mnie....inna @ niż zawsze - ale to pewnie po laparo...
Niestety ja już nie mogę patrzeć ani na kg ani na obwody....Od dziś do sylwka zaczynam co drugi dzień vaku i chodakowska - odstawiam słodycze i staram się dzielić jedzenie na pół....
W tym cyklu tylko wiesiołek i zabawa
No to w temacie gubienia kilogramów nie jestem sama. Będziemy się wspierać.
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dołączam do Was Kobietki. Mam już magiczne 35 lat, jednego synia w wieku 9,5 lat i malutką kropeczkę w drodze. Przez wiele lat myślałam tylko o tym, żeby się edukować, piąć w górę w pracy, zbudować dom itp. itd. Jakie było moje zdziwienie gdy po wyjęciu wkładki okazało się, że kolejne dzieciątko każe na siebie poczekać. Ale udało się dzięki sile, wsparciu i pozytywnemu myśleniu mojego cudownego męża. I teraz mam okazję przekonać się, że każda ciąża jest inna, a co tu duzo mówić... organizm też się zmienił.
polarmiś, Panda, Myszonek, Olena, Mango, ania.g, inessa, bliska77, Parka, megan8, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:P
Panda - pogon ukochanego, niech sie przebada. Tule i ocieram lezki.
Dzieki bardzo Misku juz mamy ustalone ze po swietach idzie sobie zrobic dobrze w labolatorium w celach mojego psychicznego spokoju
polarmiś, Myszonek, inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Na pewno dotrwasz - czego życzę z całego serca i jednocześnie gratuluję!!
U mnie już córeczka weszła w 7 tydzień - jest wymagająca i absorbująca - dlatego czasami nie wiem jak się nazywam - mój świat przewrócił się do góry nogami - wszystko kręci się wokół niej. Kobietki życzę Wam tego samego szczęścia , może tylko troszkę mniej wymagającego. Pozdrawiamanna maria wrote:Witam dziewczynki ,tak sobie mysle :Megan i Iwka juz koncza przygode bycia ciezarowkam ,a ja z nim zaczynalm.Teraz znowu zaczynam z innymi dziewczynam z czego sie bardzo ciesze i gleboko wierze ze dotrwam z nimi do konca.Milego dnia zyczesamira, Olena, Myszonek, Mango, polarmiś, Panda, inessa, gosia7122, EwaT, malgos741, anna maria, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Czesc Dziewuszki
W tym cyklu tylko wiesiołek i zabawa
Myszonek, inessa, malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość