X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ,caffe koreczki super.U mnie od rana slonce ladna pogoda sie zapowiada.Milego dnia wszystkim zycze

caffe, Myszonek, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT nic sie nie boj wszystko bedzie ok na tych badaniach.

caffe, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - a jak uzyskać biały brzuch? Bo resztę ogarniam w tych pingwinach, natomiast co robiłaś z tymi dużymi oliwkami, że mają biały środek?
    Nacina się dużą oliwkę (brzuch) i nadziewa się białym serkiem. Można go doprawić do smaku dowolnie lub w ogóle nie doprawiać.

anna maria, Myszonek, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    EwaT nic sie nie boj wszystko bedzie ok na tych badaniach.
    Dokładnie. Pobierają tylko krew i porównują z wynikami badań z usg. Ja na wyniki czekałam 2 dni, tzn. badanie zrobiłam we wtorek, a wyniki miałam we czwartek. A Ty ile będziesz czekała?

anna maria, Myszonek, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry,

A my mamy drame w domu mamy znajomych co to u nas sie zatrzymali z Eu. Sa na wizie dla pracajacych no i musieli sie rozjechac bo prace dostali w innych miejscach na 4 tygodnie. No i kobietka wlasnie wrocila i oznajmola narzeczonemu ze go zdradzila i ze wcale tego nie zaluje...ogladam cala sytuacje z boku i tak mysle ze kurcze w zyciu to nic nigdy nie wiadomo w planach mieli podrozowanie razem przez rok a tu klops. Po intensywnej dyskusji gosc stwierdzil ze bedzie ja traktowal jak przyjaciolke bo wiele lat ze soba spedzili ale ze przeciez skoro przyjechali podrozowac razem to tak tez zrobia....z narzeczonych przeszli na przyjacielski zwiazek.

Jestem w szoku bo ja pewno dupnelam bym wszsytkim wpizdu i sama pojechala na wakacje a tutaj taki ukladzik podziwiam za wyrozumialosc i dojrzalosc... nie wiem a jak wy byscie reagowaly w sumie kazdy jest inny...

Myszonek, Bursztyn, caffe, malgos741, Olena, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Dziendobry,

A my mamy drame w domu mamy znajomych co to u nas sie zatrzymali z Eu. Sa na wizie dla pracajacych no i musieli sie rozjechac bo prace dostali w innych miejscach na 4 tygodnie. No i kobietka wlasnie wrocila i oznajmola narzeczonemu ze go zdradzila i ze wcale tego nie zaluje...ogladam cala sytuacje z boku i tak mysle ze kurcze w zyciu to nic nigdy nie wiadomo w planach mieli podrozowanie razem przez rok a tu klops. Po intensywnej dyskusji gosc stwierdzil ze bedzie ja traktowal jak przyjaciolke bo wiele lat ze soba spedzili ale ze przeciez skoro przyjechali podrozowac razem to tak tez zrobia....z narzeczonych przeszli na przyjacielski zwiazek.

Jestem w szoku bo ja pewno dupnelam bym wszsytkim wpizdu i sama pojechala na wakacje a tutaj taki ukladzik podziwiam za wyrozumialosc i dojrzalosc... nie wiem a jak wy byscie reagowaly w sumie kazdy jest inny...

Ja jak Ty!!!!!!

Panda, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W tamtym roku na Wigilię zrobiłam takie koreczki. Nie jest to zdjęcie moich, ale zrobiły furorę. Ja zrobiłam z czarnych oliwek (dużych na brzuch, małych na łebek), ale można też zrobić z ciemnych winogron.

out.php?t=674943_koreczki-pingwinki.jpg

out.php?t=674945_hpim3917ab1.jpg

Program zwęża zdjęcia, one nie były takie chude :P
    Ekstra, chyba nawet bym potrafila zrobic!!!!!!

caffe, Panda, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba też spróbuję tych pingwinów - podobała mi się wersja znaleziona w necie - w brzuchy włożyć mini mozzarelki - ładnie wypełnią oliwki. Ustawić je na krążkach pleśniowego sera - jako kra a te krązki na dużym przeżroczystym talerzu z turkusową galaretką jako tafla wody...spróbuję tak zrobić i zrobię fotę..:) Może mi wyjdzie..

Są tu same dobre inspiracje...:)

Panda - to już koniec ich przygody - to tylko kwestia czasu. Facet jest w szoku i nie potrafi tego od razu skończyć - ale w żadne przyjaźnie po takim czymś nie wierzę...no chyba, że dziewczyna się nawróci - ale to też wątpliwe..:)

Bursztyn, Panda, caffe, Myszonek, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

U mnie jeszcze ciemno jak w doopie...za chwile lece do pracy.

Caffe, swietne te koreczki, ale chyba pracochlonne :)
    Panda, pewnie im sie zwiazek wypalil, dlatego tak spokojnie facet podszedl do sprawy.
    Co do rozwodu, czasem to jest najlepsze wyjascie.

caffe, Panda, malgos741, Olena, Myszonek, megan8, Pusurek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo i ladnie napisany artykul tylko ze po angielsku ale pewno mozna przetlumaczyc Google.

troszke z innej beczki bo do kobiet ktore nie planuja dzieci

http://thoughtcatalog.com/abby-rosmarin/2013/12/to-the-women-who-choose-not-to-have-kids/

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki! U mnie tez jeszcze troche ciemno...
    Mam jakis wkurw od rana, nie wiedziec czemu, a tu jeszcze do wyjazdu masa spraw do zalatwienia w pracy. Milego dnia:)

A co do tej sytuacji malzenskiej, mysle ze Polarmis ma racje - to sa zbyt indywidualne sprawy, zeby cos doradzic. Ludzie ida na takie uklady jakie im pasuja. Tak jak w filmie Woodena "Whatever works" - idiotycznie przetlumaczonym na "Co nas kreci co nas podniecia". ;)

Panda, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjmuje wersje Bozi on ja kocha ona go juz nie chce i teraz on ma nadzieje ze moze jednak .... jak dla mnie to juz bylby koniec i na pewno wolalabym pojechac sama szczegolnie jakbym byla ta kobietka....ona juz wie ze chce byc singlem a facet tylko bedzie sie meczyl...

ale tak jak mowie kazdy jest inny...

Milej pracy Bursztyn :)

caffe, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie już jasno..ja taki wkurw miałam wczoraj wieczorem...pozabijałabym wszystkich w koło...w związku z tym przestałam się odzywać wieczorem do domowników....wolałam poczytać, niż użyć broni... - czasami nie wiem co się ze mną dzieje - mam nadzieję - że Wam też to się czasami zdarza...bo na drugi dzień mam coś na kształt kaca...:)

Panda, Simba, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja tak mialam rano i tez mi z tym zle bo jak juz mija to sie glupio czuje. Wchodzi we mnie wkurw z niewiadomego powodu czasami, zwykle wydaje mi sie ze to PMS ale kurde to nie ta pora wiec ciezko powiedziec. Wpsolczuje wtedy mojemu bo obrywa mu sie bez powodu ehhhh glupia baba czasami jestem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:06

Reni, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    to pomarańczowe to marchew? z czego jak zrobić kokardki? bo ta wersja mi się bardziej podoba
    polarmiś wrote:
    Ekstra, chyba nawet bym potrafila zrobic!!!!!!

caffe, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Panda - mamy podobny cykl, więc teraz to powinnyśmy wchodzić na szczyty...śluzowe, nastrojowe i inne tam takie...;) a nie popadać w nastrój PMS - no chyba, że to już zupełny SKS i wszystko się krochmali...;)

Panda, malgos741, mysza1975, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ja chyba z Wami mam podobny cykl ;-) @09.01

Panda, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z marchewki krążka wycinasz dzióbek i wkładasz do mniejszej oliwki, z pozostałego krążka masz nogi....a kokardki to doczytałam, że to zielona pietruszka połączona po środku pieprzem czerwonym...ale to duża zabawa - ten sposób zrobienia kołnierzyka z pietruszki wydaje mi się łatwiejszy...no i ta tafla turkusowa..super...
    tu jest ten sposób Reni:
    http://fabrykakulinarnychinspiracji.blogspot.com/2013/05/pingwinki.html

Reni, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu chyba musze wypic kawe! Ja naprawde napisalam Woodena? Zmeczenie materialu...

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie - ja chyba też podobnie idę z Wami :) cykl rozpoczęłam 9.12 :)

Dziewczyny Wy już macie urlopy przed świętami? - bo ja ostatnie 4 dni w pracy i już tu wariuję, nie mogę wysiedzieć

Reni, polarmiś, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 1872 1873 1874 1875 1876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ