X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ale mnie brzuch nap... Dobiłam się tym myciem okien i wieszaniem firanek. Ale przynajmniej ból psychiczny został złagodzony przez ból fizyczny i satysfakcje, że odwaliłam kawał dobrej roboty ;-)

też umyłam okna i powiesiłam firanki...:) Jeszcze dziś chyba upiekę piernik caffe... i też mam trochę satysfakcję...:)

Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja bym go tam samego nie puscila. Jedz z nim - tam jest tak pieknie i duzo slonca,

A jak Leon?
    nie moge nigdzie jechac bo jest Leon...i nie za dobrze z nim

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Witam dziewczynki wieczorowa pora u mnie, zdycham z goraca jak zwykle i tak siedzimy przy wiatraku, ja patrze w choinke ktora ubralam i jakos mi nie pasuje do tej pory roku, musze sie utwierdzac w przekonaniu ze to Boze Narodzenie za rogiem :)

Czesc Bursztyn a nie mozesz pojechac z mezem? Malezja jest piekna i mialabys super swieta, tylko dla Leona musialabys znalezc jakis hotel dla pieskow na pewno takie maja w Anglii. Tak sobie tylko gloscno mysle..
    nie da rady,jest chory

Panda lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Leon chyba nie nadaje się do hotelu stary chory u obcych.. kto wie ile mu zostało
    Kurcze Bursztyn przykro.. a może ściągnij mamę do siebie na święta?
    Reni, dokladnie tak, iniestety niewiele mu zostalo...
    Matka nie przyjedzie bo w PL jest jej ulubieniec- moj brat z zona idziecmi, a poza tym jest na mnie wciaz obrazona ze nie podziekowalam jej za opieke nad psem...

samira, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny.
    Samirka oddychaj głęboko i luz luz - nie przejmuj się tym co napisała ta dziewczyna. Odwalasz kawał roboty z tą listą i Amen :)

Dziewczyny mam do Was pytanie, dziś dostałam inf z kadr ze do konca stycznia będe musiała zrobić badania okresowe bo od poprzednich minęły już dwa lata. JAk myślicie jakie badania mogłabym zrobić przy okazji :) wiem ze nie wszystkie się pewnie da przy badaniach okresowych, no ale może jakims cudem uda mi się cos więcej zrobić. Bo i tak po nowym roku zamierzałam zrobic szereg badan, zatem dobrze się składa. Podpowiedzcie mi coś.
    to wiem:
    mocz
    krew
    tsh, ft3, ft4 ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:00

samira, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Nie wiem jak mi się udało. Nawet urodzenie dziecka nie pomogło. Teraz moje przemyślenia po dłuższym czasie, to, że już wtedy miałam problemy z tarczycą i pewnie wysoką prolaktynę (stąd poroniłam przed pierwszym dzieckiem), stąd ten okropny trądzik. Niestety o tym nie wiedziałam i walczyłam tysiącem sposobów, nic nie pomagało. A o tej tarczycy, że ona już wtedy bruździła to mogę jedynie gdybać. Nie mam pojęcia czym zwalczyć dziadostwo. Chyba jedynie dokładnie przebadać hormony.
    No i jeszcze jedna sprawa, trądzik skończył mi się jak się rozwiodłam. Tak jakoś wspólnie skończyło mi się i małżeństwo i trądzik.
    musze sie zatem rozwiesc...tylko bylby to juz moj drugi rozwod....ech...

Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reni, dokladnie tak, iniestety niewiele mu zostalo...
    Matka nie przyjedzie bo w PL jest jej ulubieniec- moj brat z zona idziecmi, a poza tym jest na mnie wciaz obrazona ze nie podziekowalam jej za opieke nad psem...

Bursztynku będziecie razem z Leonem.
    Fajniej byłoby gdybyście jeszcze mieli inne towarzystwo, no może coś się uda.
    Gdybym nie wyjeżdzała zaprosiłabym Was do siebie tzn do moich rodziców.
    Ale będe na wyjeździe - jadę do Męża bo niestety Mąż nie zjedzie na swieta do domu :( a przepłakałbym całę swieta gdybysmy nie byli razem, więc pomimo ze Mąż będzie chodził do pracy to i tak jadę będe na niego czekała w pokoiku, az wróci.

A co do Twojego Męża - kurcze on to się napodróżuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:01

Bursztyn, samira, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Dziewczyny mam do Was pytanie, dziś dostałam inf z kadr ze do konca stycznia będe musiała zrobić badania okresowe bo od poprzednich minęły już dwa lata. JAk myślicie jakie badania mogłabym zrobić przy okazji :) wiem ze nie wszystkie się pewnie da przy badaniach okresowych, no ale może jakims cudem uda mi się cos więcej zrobić. Bo i tak po nowym roku zamierzałam zrobic szereg badan, zatem dobrze się składa. Podpowiedzcie mi coś.
    to wiem:
    mocz
    krew
    tsh, ft3, ft4 ...

U mnie niestety nie da się nic wyciągnąć więcej. Tylko to co niezbędne do orzeczenia o zdolności do pracy:-(

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Bursztynku będziecie razem z Leonem.
    Fajniej byłoby gdybyście jeszcze mieli inne towarzystwo, no może coś się uda.
    Gdybym nie wyjeżdzała zaprosiłabym Was do siebie tzn do moich rodziców.
    Ale będe na wyjeździe - jadę do Męża bo niestety mąż nie zjedzie na swieta do domu :( a przepłakałbym całę swieta gdybysmy nie byli razem, więc pomimo ze mąż będzie chodził do pracy to i tak jadę będe na niego czekała w pokoiku, az wróci.

A co do Twojego Męża - kurcze on to się napodróżuje.
    Dzieki
    no to nie jest tak zle, przynajmniej bedziecie razem

anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bursztyn nie warto sie rozwodzic, w kolejnym zwiazku tez bedzie kryzys i w kolejnym. Zawsze zaczyna sie ekstra a potem jest down, lepiej popracowac nad tym zwiazkiem - wiesz juz co i jak, a oswajanie kolejnego faceta jest takie meczace. A ten gotuje!!!! To skarb i w czasie seksu mowi jezykiem milosci- po wlosku!!!!!

Bursztyn, mysza1975, megan8, samira, EwaT, anna maria, Simba, grosza, Panda, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    U mnie niestety nie da się nic wyciągnąć więcej. Tylko to co niezbędne do orzeczenia o zdolności do pracy:-(

No właśnie, nie wiem jak będzie u mnie.
    Dlatego zapytałam Was tak profilaktycznie, bo w zasadzie nigdy nie myślałam o niczym dodatkowym bo nie było takiej potrzeby :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:02

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn nie warto sie rozwodzic, w kolejnym zwiazku tez bedzie kryzys i w kolejnym. Zawsze zaczyna sie ekstra a potem jest down, lepiej popracowac nad tym zwiazkiem - wiesz juz co i jak, a oswajanie kolejnego faceta jest takie meczace. A ten gotuje!!!! To skarb i w czasie seksu mowi jezykiem milosci- po wlosku!!!!!
    heheheh...no prawie mnie przekonalas ;)

polarmiś, anna maria, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak też się cieszę, że będziemy razem.
    Myślami będę też z Wami ;)

polarmiś, Bursztyn, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Argumenty Polarmisia bardzo przekonywujące ;)
    Przemyśl to Bursztynku, przemyśl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:05

polarmiś, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:36

Bursztyn, Parka, anna maria, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Bursztynku - ale skoro to drugi rozwód, to znaczy, że był pierwszy - skoro tamten nie pomógł to.... drugiego nie ma sensu brać ;)

Bursztyn, Parka, anna maria, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Ja tez tak mysle, ze zrobienie hormonow przy tej okazji moze byc ciezkie. Pewnie morfologia, rtg, okulista, nie wiem, jaki wykonujesz zawod, u mnie zawsze byl larymgolog.

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez tak mysle, ze zrobienie hormonow przy tej okazji moze byc ciezkie. Pewnie morfologia, rtg, okulista, nie wiem, jaki wykonujesz zawod, u mnie zawsze byl larymgolog.

U mnie to samo, łącznie z laryngologiem i badaniem ogólnym moczu.

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    poproszę przynajmniej pierwsze dwie cyfry czyli 20(00) zielonych kropek :D

Oby, oby, choć takie rzeczy to się chyba tylko gimnazjalistkom po udanej imprezie zdarzają.

samira, Myszonek, Parka, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zobaczymy w takim razie co się da czy standardowo to co zawsze czy może uda mi się cos jeszcze wyżebrac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:29

caffe, Parka, anna maria, Myszonek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ