35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Ale mnie brzuch nap... Dobiłam się tym myciem okien i wieszaniem firanek. Ale przynajmniej ból psychiczny został złagodzony przez ból fizyczny i satysfakcje, że odwaliłam kawał dobrej roboty
też umyłam okna i powiesiłam firanki...Jeszcze dziś chyba upiekę piernik caffe... i też mam trochę satysfakcję...
Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Witam dziewczynki wieczorowa pora u mnie, zdycham z goraca jak zwykle i tak siedzimy przy wiatraku, ja patrze w choinke ktora ubralam i jakos mi nie pasuje do tej pory roku, musze sie utwierdzac w przekonaniu ze to Boze Narodzenie za rogiem
Czesc Bursztyn a nie mozesz pojechac z mezem? Malezja jest piekna i mialabys super swieta, tylko dla Leona musialabys znalezc jakis hotel dla pieskow na pewno takie maja w Anglii. Tak sobie tylko gloscno mysle..Panda lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Leon chyba nie nadaje się do hotelu stary chory u obcych.. kto wie ile mu zostało
Kurcze Bursztyn przykro.. a może ściągnij mamę do siebie na święta?
Matka nie przyjedzie bo w PL jest jej ulubieniec- moj brat z zona idziecmi, a poza tym jest na mnie wciaz obrazona ze nie podziekowalam jej za opieke nad psem...samira, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny.
Samirka oddychaj głęboko i luz luz - nie przejmuj się tym co napisała ta dziewczyna. Odwalasz kawał roboty z tą listą i Amen
Dziewczyny mam do Was pytanie, dziś dostałam inf z kadr ze do konca stycznia będe musiała zrobić badania okresowe bo od poprzednich minęły już dwa lata. JAk myślicie jakie badania mogłabym zrobić przy okazjiwiem ze nie wszystkie się pewnie da przy badaniach okresowych, no ale może jakims cudem uda mi się cos więcej zrobić. Bo i tak po nowym roku zamierzałam zrobic szereg badan, zatem dobrze się składa. Podpowiedzcie mi coś.
to wiem:
mocz
krew
tsh, ft3, ft4 ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:00
samira, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Nie wiem jak mi się udało. Nawet urodzenie dziecka nie pomogło. Teraz moje przemyślenia po dłuższym czasie, to, że już wtedy miałam problemy z tarczycą i pewnie wysoką prolaktynę (stąd poroniłam przed pierwszym dzieckiem), stąd ten okropny trądzik. Niestety o tym nie wiedziałam i walczyłam tysiącem sposobów, nic nie pomagało. A o tej tarczycy, że ona już wtedy bruździła to mogę jedynie gdybać. Nie mam pojęcia czym zwalczyć dziadostwo. Chyba jedynie dokładnie przebadać hormony.
No i jeszcze jedna sprawa, trądzik skończył mi się jak się rozwiodłam. Tak jakoś wspólnie skończyło mi się i małżeństwo i trądzik.
Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reni, dokladnie tak, iniestety niewiele mu zostalo...
Matka nie przyjedzie bo w PL jest jej ulubieniec- moj brat z zona idziecmi, a poza tym jest na mnie wciaz obrazona ze nie podziekowalam jej za opieke nad psem...
Bursztynku będziecie razem z Leonem.
Fajniej byłoby gdybyście jeszcze mieli inne towarzystwo, no może coś się uda.
Gdybym nie wyjeżdzała zaprosiłabym Was do siebie tzn do moich rodziców.
Ale będe na wyjeździe - jadę do Męża bo niestety Mąż nie zjedzie na swieta do domua przepłakałbym całę swieta gdybysmy nie byli razem, więc pomimo ze Mąż będzie chodził do pracy to i tak jadę będe na niego czekała w pokoiku, az wróci.
A co do Twojego Męża - kurcze on to się napodróżuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:01
Bursztyn, samira, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie, dziś dostałam inf z kadr ze do konca stycznia będe musiała zrobić badania okresowe bo od poprzednich minęły już dwa lata. JAk myślicie jakie badania mogłabym zrobić przy okazji
wiem ze nie wszystkie się pewnie da przy badaniach okresowych, no ale może jakims cudem uda mi się cos więcej zrobić. Bo i tak po nowym roku zamierzałam zrobic szereg badan, zatem dobrze się składa. Podpowiedzcie mi coś.
to wiem:
mocz
krew
tsh, ft3, ft4 ...
U mnie niestety nie da się nic wyciągnąć więcej. Tylko to co niezbędne do orzeczenia o zdolności do pracy:-(
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Bursztynku będziecie razem z Leonem.
Fajniej byłoby gdybyście jeszcze mieli inne towarzystwo, no może coś się uda.
Gdybym nie wyjeżdzała zaprosiłabym Was do siebie tzn do moich rodziców.
Ale będe na wyjeździe - jadę do Męża bo niestety mąż nie zjedzie na swieta do domua przepłakałbym całę swieta gdybysmy nie byli razem, więc pomimo ze mąż będzie chodził do pracy to i tak jadę będe na niego czekała w pokoiku, az wróci.
A co do Twojego Męża - kurcze on to się napodróżuje.
no to nie jest tak zle, przynajmniej bedziecie razemanna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:musze sie zatem rozwiesc...tylko bylby to juz moj drugi rozwod....ech...
Bursztyn, mysza1975, megan8, samira, EwaT, anna maria, Simba, grosza, Panda, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:U mnie niestety nie da się nic wyciągnąć więcej. Tylko to co niezbędne do orzeczenia o zdolności do pracy:-(
No właśnie, nie wiem jak będzie u mnie.
Dlatego zapytałam Was tak profilaktycznie, bo w zasadzie nigdy nie myślałam o niczym dodatkowym bo nie było takiej potrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:02
-
polarmiś wrote:Bursztyn nie warto sie rozwodzic, w kolejnym zwiazku tez bedzie kryzys i w kolejnym. Zawsze zaczyna sie ekstra a potem jest down, lepiej popracowac nad tym zwiazkiem - wiesz juz co i jak, a oswajanie kolejnego faceta jest takie meczace. A ten gotuje!!!! To skarb i w czasie seksu mowi jezykiem milosci- po wlosku!!!!!
polarmiś, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:musze sie zatem rozwiesc...tylko bylby to juz moj drugi rozwod....ech...
Bursztynku - ale skoro to drugi rozwód, to znaczy, że był pierwszy - skoro tamten nie pomógł to.... drugiego nie ma sensu braćBursztyn, Parka, anna maria, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:U mnie niestety nie da się nic wyciągnąć więcej. Tylko to co niezbędne do orzeczenia o zdolności do pracy:-(
Ja tez tak mysle, ze zrobienie hormonow przy tej okazji moze byc ciezkie. Pewnie morfologia, rtg, okulista, nie wiem, jaki wykonujesz zawod, u mnie zawsze byl larymgolog. -
Pusurek wrote:Ja tez tak mysle, ze zrobienie hormonow przy tej okazji moze byc ciezkie. Pewnie morfologia, rtg, okulista, nie wiem, jaki wykonujesz zawod, u mnie zawsze byl larymgolog.
U mnie to samo, łącznie z laryngologiem i badaniem ogólnym moczu. -
samira wrote:poproszę przynajmniej pierwsze dwie cyfry czyli 20(00) zielonych kropek
Oby, oby, choć takie rzeczy to się chyba tylko gimnazjalistkom po udanej imprezie zdarzają.samira, Myszonek, Parka, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość