35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Olenko, a jak Ci sie udalo pozbyc tego dziadostwa?
Nie wiem jak mi się udało. Nawet urodzenie dziecka nie pomogło. Teraz moje przemyślenia po dłuższym czasie, to, że już wtedy miałam problemy z tarczycą i pewnie wysoką prolaktynę (stąd poroniłam przed pierwszym dzieckiem), stąd ten okropny trądzik. Niestety o tym nie wiedziałam i walczyłam tysiącem sposobów, nic nie pomagało. A o tej tarczycy, że ona już wtedy bruździła to mogę jedynie gdybać. Nie mam pojęcia czym zwalczyć dziadostwo. Chyba jedynie dokładnie przebadać hormony.
No i jeszcze jedna sprawa, trądzik skończył mi się jak się rozwiodłam. Tak jakoś wspólnie skończyło mi się i małżeństwo i trądzik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 14:50
Panda, Reni, Simba, Myszonek, polarmiś, Parka, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Po Wigilii i świętach rodzi się najwięcej dzieci.Bozia3 wrote:Ja mam podobnie jak Reni - planowane bzykanko po wigilii i w świeta...z tego obżarstwa to nie wiem, czy jakieś dzieci się będą w stanie począć..

Reni, Panda, Myszonek, megan8, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bo to jest śmieszne
jak masz fajkę w ustach to skóra się naciąga a że siedziałam w wodzie kilka godzin, bo ciepło to mi się japa baaardzo opaliła
i wylazły przebarwienia
a między oczami mam jak hinduska hahahaPanda wrote:no ale dlaczego tak hahah...nie slyszalam o takiej dolegliwosci nigdy ciekawe...sorry ze sie smieje ale tak to smiesznie opisalas Reni
Panda, Myszonek, polarmiś, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba patrząc na Twój wykres to chyba powinnaś już nawozić

Hehehe widze ze Tobie nawet zmeczonej i z pudlami poczucie humoru nie siada. I BARDZO DOBRZE
Nawoze nawoze, w tym cyklu - jak juz pisalam - uzdatnialam teren siemieniem lnianym. Musze sie dzisiaj pokrecic przy motyce
Reni, mysza1975, Myszonek, Parka, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo to jest śmieszne
jak masz fajkę w ustach to skóra się naciąga a że siedziałam w wodzie kilka godzin, bo ciepło to mi się japa baaardzo opaliła
i wylazły przebarwienia
a między oczami mam jak hinduska hahaha
Jak hinduska? Zdrap kropke, a noz cos wygralas
Myszonek, Myszonek, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
wiesz co przeczytałam?..
Musze sie dzisiaj pokryć przy motyce?..myśle sobie przy motyce? pod jemiołą.. zaraz ale pod jemiołą się całuje..
głodnemu chleb na myśli..
Simba wrote:Hehehe widze ze Tobie nawet zmeczonej i z pudlami poczucie humoru nie siada. I BARDZO DOBRZE
Nawoze nawoze, w tym cyklu - jak juz pisalam - uzdatnialam teren siemieniem lnianym. Musze sie dzisiaj pokrecic przy motyce
Myszonek, megan8, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o masz.. racja.. kiedyś bawiłam się w przygarnij kropka więc może źle przykleiłam
wszystko mi się pokręciło
zaraz okaże się, że żeby mieć dziecko to trzeba seksa robić..
no koniec świataSimba wrote:Jak hinduska? Zdrap kropke, a noz cos wygralas
Myszonek, megan8, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo to jest śmieszne
i wylazły przebarwienia
a między oczami mam jak hinduska hahaha
wiem bo mnie sie odciski w buzi porobily od rurki ostatnio i bolalo jak nie wiem co...ale zeby tak skore ponaciagac to nie hahahaha
Reni, Myszonek lubią tę wiadomość
-
jak odciski? gdzie? w środku? PANDA TEGO SIĘ NIE ŁYKA!Panda wrote:wiem bo mnie sie odciski w buzi porobily od rurki ostatnio i bolalo jak nie wiem co...ale zeby tak skore ponaciagac to nie hahahaha
Myszonek, Panda, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-

no wiesz ona jest naciągnięta taka wybrzuszona i może dlatego
trzeba uważać, żeby się nieśmiać bo jak wyskoczy fajka z ust a one są takie naprężone to można sobie ustami oczy powybijać
Panda wrote:wiem bo mnie sie odciski w buzi porobily od rurki ostatnio i bolalo jak nie wiem co...ale zeby tak skore ponaciagac to nie hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 15:12
Myszonek, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny