X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku - niech on ze dwa razy wstrzeli się w Twoją owulkę, a potem niech podróżuje...a Ty już będziesz mniej go potrzebować...

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku - niech on ze dwa razy wstrzeli się w Twoją owulkę, a potem niech podróżuje...a Ty już będziesz mniej go potrzebować...
    nastepna owulka 6 stycznia, ale go nie bedzie, potem kolejna 30 stycznia (mam krotkie cykle) wiec trzeba czekac do nowego roku. Ale to juz nawet nie o to chodzi. Mielismy te Swieta spedzac u znajomych- z psem, -musimy go zabierac wszedzie ,bo leki, racjonowanie wody i inne. Teraz nie bede miala transportu jak maz pojedzie, wiec mozliwe ze Wigilie spedze sama i Nowy rok tez, bo z chorym psem nigdzie raczej nie pojde. Plakac mi sie chce. Nie mam sily sie nawet wkurwiac. Ogarnela mnie totalna bezsilnosc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 13:22

megan8, anna maria, Olena, Myszonek, Parka, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku strasznie mi przykro.. na prawdę
    802262n1kmgnu1fy.gif

Bursztyn, anna maria, Olena, Myszonek, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn jak Ty widzisz takie zycie na dłuższa metę?
    gdyby udało ci sie zajść to tez zostaniesz większość czasu sama z dzieckiem?

Bursztyn, samira, anna maria, Myszonek, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bursztyn jak Ty widzisz takie zycie na dłuższa metę?
    gdyby udało ci sie zajść to tez zostaniesz większość czasu sama z dzieckiem?
    nie widze....

anna maria, Myszonek, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli chodzi o te Swieta to nie mam do niego pretensji, bo wzial urlop wlasnie na Swieta, tylko moja matka robila tak duza presje zebysmy zabrali psa, wiec przyspieszyl wyjazd ale musial zrezygnowac z urlopu na Swieta. Liczylismy sie z tym, ze w Wigilie i swieta go nie bedzie bo mial pracowac w Szwjcarii tydzien a potem wrocic na Sylwestra. Niestety, wypadla praca w Malezji, tyle tylko ze nikt sie nie spodziewal ze na 3 tyg.

Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiadomosc z ostatniej chwili: moj maz wyjezdza w ten piatek do Malezji i wraca...15 stycznia... no comment.
    Ja bym go tam samego nie puscila. Jedz z nim - tam jest tak pieknie i duzo slonca,

A jak Leon?

Panda, Reni, Olena, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli chodzi o te Swieta to nie mam do niego pretensji, bo wzial urlop wlasnie na Swieta, tylko moja matka robila tak duza presje zebysmy zabrali psa, wiec przyspieszyl wyjazd ale musial zrezygnowac z urlopu na Swieta. Liczylismy sie z tym, ze w Wigilie i swieta go nie bedzie bo mial pracowac w Szwjcarii tydzien a potem wrocic na Sylwestra. Niestety, wypadla praca w Malezji, tyle tylko ze nikt sie nie spodziewal ze na 3 tyg.

Witam dziewczynki wieczorowa pora u mnie, zdycham z goraca jak zwykle i tak siedzimy przy wiatraku, ja patrze w choinke ktora ubralam i jakos mi nie pasuje do tej pory roku, musze sie utwierdzac w przekonaniu ze to Boze Narodzenie za rogiem :)

Czesc Bursztyn a nie mozesz pojechac z mezem? Malezja jest piekna i mialabys super swieta, tylko dla Leona musialabys znalezc jakis hotel dla pieskow na pewno takie maja w Anglii. Tak sobie tylko gloscno mysle..

polarmiś, EwaT, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja mam podobnie jak Reni - planowane bzykanko po wigilii i w świeta...z tego obżarstwa to nie wiem, czy jakieś dzieci się będą w stanie począć..;)

Ja rowniez w klubie "Swiatecznej Owulacji" tak ze bzykanako w ramach prezentu swiatecznego ;)

Reni, EwaT, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z rozpaczy machnęłam okna. Niech będzie jakiś pożytek z tego że jeszcze nie jestem zafasolkowana.

EwaT, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leon chyba nie nadaje się do hotelu stary chory u obcych.. kto wie ile mu zostało
    Kurcze Bursztyn przykro.. a może ściągnij mamę do siebie na święta?
    Panda wrote:
    Witam dziewczynki wieczorowa pora u mnie, zdycham z goraca jak zwykle i tak siedzimy przy wiatraku, ja patrze w choinke ktora ubralam i jakos mi nie pasuje do tej pory roku, musze sie utwierdzac w przekonaniu ze to Boze Narodzenie za rogiem :)

Czesc Bursztyn a nie mozesz pojechac z mezem? Malezja jest piekna i mialabys super swieta, tylko dla Leona musialabys znalezc jakis hotel dla pieskow na pewno takie maja w Anglii. Tak sobie tylko gloscno mysle..

Myszonek, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie Alis i Viola?
    Czy Kara już?
    Szczęśliwa, Blondynka..
    mam nadzieję, że w duetach w porzo :-)

anna maria, Myszonek, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda PRLowskim zwyczajem sama zrób śnieg ;-) narwij waty i wrzuć na choinkę ;-)
    stojak także obowiązkowo przykryj watą ;-)
    Panda wrote:

/QUOTE]

Panda, Olena, Myszonek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza zapraszam do mnie..mam pare okien do umycia ;-)
    pozbędziemy się Twojej rozpaczy raz na zawsze ;-)
    mysza1975 wrote:
    Z rozpaczy machnęłam okna. Niech będzie jakiś pożytek z tego że jeszcze nie jestem zafasolkowana.

anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba patrząc na Twój wykres to chyba powinnaś już nawozić ;-)
    Simba wrote:
    A propos zlotych rozdzek, musze Wam przytoczyc moj ostatni dialog poranny z M, ktory wybieral sie do znajomego, pomoc mu w ogrodku. Ja z fochem, bo to byl akurat poranek pro-serduszkowy, wiec mu mowie z wyrzutem: "Masz tu inny ogrodek, ktory potrzebuje pielegnacji" - on: "A co, trzeba cos szybko zaorac?" - ja: "Nie, zasiac!".
    :)
    Wkrotce wszystkie bedziemy specjalistkami od humoru ponizej pasa;)

anna maria, Simba, Myszonek, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak z przebarwieniami.. mi po snurkowaniu w Egipcie wylazły plamy na masce :-/
    nad ustami tak mi się dziwnie opaliło (od trzymania ustnika rurki) że już tak zostało i czasami wyglądam jakbym miała wąsy ;-) hahahah
    Olena wrote:
    Wiem coś o tym, walczyłam z tym dziadostwem do około 35 roku życia. twierdzę, że zmienił mi charakter - brak pewności siebie. Dodam , że miałam mocny trądzik. Teraz czasami coś wyskoczy, raz mniej raz więcej, tak jak piszecie raczej od słodyczy. Mogę napisać, ze Was bardzo rozumiem.

Panda, Olena, Myszonek, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i?
    EwaT wrote:
    PaPPA czy coś takiego nie znam sie za bardzo...amniopunkcja nie(narazie)

dziekuje Wam wszystkim , badanie jest o 10 , napisze jak wróce

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to idę..

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Panda PRLowskim zwyczajem sama zrób śnieg ;-) narwij waty i wrzuć na choinkę ;-)
    stojak także obowiązkowo przykryj watą ;-)
    Panda wrote:

/QUOTE]

hahah dobre nie mam waty Reni ale za to mam zrobione na szydelku biale gwiazdki sniegowe i to made in Poland ;) chociaz tyle zimy w lecie :)

Reni, Olena, anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to tak jak z przebarwieniami.. mi po snurkowaniu w Egipcie wylazły plamy na masce :-/
    nad ustami tak mi się dziwnie opaliło (od trzymania ustnika rurki) że już tak zostało i czasami wyglądam jakbym miała wąsy ;-) hahahah

no ale dlaczego tak hahah...nie slyszalam o takiej dolegliwosci nigdy ciekawe...sorry ze sie smieje ale tak to smiesznie opisalas Reni

anna maria, Myszonek lubią tę wiadomość

‹‹ 1867 1868 1869 1870 1871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ