X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta.
    Wracam już do Was :-)
    w sobotę przeprowadzka, wczoraj jakieś tam drobne graty zwoziliśmy
    została jeszcze szafa ale ją trzeba rozkręcić więc na przyszły weekend zostawiliśmy.
    Dzisiaj pierwsza noc na nowym ...hm.. ta cisza.. w końcu nie słyszę lodówki, sąsiadów i karetek.
    Dzisiaj przyjeżdza sypialnia a nie ma gdzie jej ustawić, bo cały pokój jest w kartonach i worach hahah nieźle

Simba, anna maria, Pusurek, Bursztyn, Myszonek, polarmiś, Parka, grosza, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni rozumiem - my przeprowadzalismy sie rowno miesiac temu. I teraz tez rozkoszuje sie cisza:) W poprzednim mieszkaniu, nasz sasiad byl odmozdzonym malpoludem, ktory sprowadzal kumpli i bez przerwy gral na play station. Wiec bylo albo mordowanie, albo FIFA.

anna maria, Myszonek, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni no to się chyba wyspałaś?

Reni, Parka lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha niestety musiałam wcześniej wstać, bo dalej do pracy :-(
    i poszłam spać ok 1 w nocy ale tak lepiej mi się spało
    owu przypada mi na Wigilię/Pierwszy dzień świąt ;-)

malgos741, anna maria, Bursztyn, Myszonek, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w sobotę przeprowadzka, wczoraj jakieś tam drobne graty zwoziliśmy
    została jeszcze szafa ale ją trzeba rozkręcić więc na przyszły weekend zostawiliśmy.
    Dzisiaj pierwsza noc na nowym ...hm.. ta cisza.. w końcu nie słyszę lodówki, sąsiadów i karetek.
    Dzisiaj przyjeżdza sypialnia a nie ma gdzie jej ustawić, bo cały pokój jest w kartonach i worach hahah nieźle

Dobrze, ze ku koncowi zmierza. Ja przeprowadzalam sie w sierpniu, przeworzenie gratow + sprzatanie po remoncie. Powiedzialam, ze kolejne 15 lat chce tu siedziec bez zadnych tego typu ruchow. Ale remoncik lazienki i tak nas czeka, a wlasciwie robienie lazienki od nowa...

anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Pusurek nic mi nie mów..nam łazienka jeszcze została.. wannę musimy na pewno wymienić..bo brzydzę się po kimś a poza tym jest skatowana
    ja też zamierzam już tu siedzieć i się nie ruszać.. koszmar
    no ale satysfakcja mega bo sami wszystko zrobiliśmy nie mając wiedzy na dany temat
    jestem dumna z mojego męża mimo rzucania mięsem na lewo i prawo sam wszystko zrobił 2408909jfdp9wgcqy.gif

malgos741, anna maria, EwaT, Myszonek, Parka, Pusurek, Simba, mysza1975, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w piątek miał załamkę stwierdził, że nie zdążymy się spakować (zaczeliśmy o 20! dopiero) i może przełóżmy przeprowadzkę na 21.12
    mówię rób co chcesz ja tam się pakuję.. do 23 spakowałam większość rzeczy
    najgorsze to te pierdoły potem je rozpakować poukładać... kurcze głupoty a szkoda wyrzucić..
    mówię, że 21 to ja będę na szmacie u rodziców jeździć więc tu ma być na glanc!
    ale.. przemyciłam wszystko co chciałam ;-) M ma teraz drugą zmianę więc szybko rozpakuję ;-) taaaadaaa !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 09:45

anna maria, EwaT, Myszonek, Parka, Pusurek, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam jeszcze nic nie sprzatalam na swieta ,siedze sobie tu w najlepszym( 400 km od domu) i mam wszystko w d....,ciesze sie bo moj maz jest szczesliwy calymi dniam i nocami tylko polowanie ,wpada na chwile do chatki sie najesc i dalej w teren.Wigilie zrobimy sobie u tesciowej ,mamy do niej fajna opiekunke z Polski i ona dobrze gotuje wiec sprawa zalatwiona,ja kupuje produkty a Jolka wszystko zrobi.Jestem dumna ze tak to zorganizowalam (poszlam na latwizne);-)

EwaT, Myszonek, Parka, mysza1975, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam jutro prenatalne i sie boje !!!!!!!!!!! :(
    badzcie ze mną myslami prosze

Reni, anna maria, Myszonek, grosza, Pusurek, Parka, bliska77, Simba, Lucky, mysza1975, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna polowanie?.. jak można strzelać do tych biednych zwierzątek.. miały rodziny, marzenia, plany na przyszłość.. w Wigilię o północy przyjdą do Was ich rodziny z pretensjami ;-)

Bursztyn, anna maria, Myszonek, Parka, Simba, mysza1975, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa będziemy :-)

Parka lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Jest tak ciemno, jakby byla juz 5 popoludniu, i leje.
    Reni, gratuluje przemytu ;)
    Ewa, trzymam kciuki.
    Wigilie bede pewnie spedzac u kolezanki, jej mama gotuje wiec powinno byc pyszne. Maz jeszcze nie wie czy bedzie w rozjazdach czy uda sie spedzic Swieta razem, wszystko zalezy od pracy.

anna maria, Myszonek, Parka, Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Anna polowanie?.. jak można strzelać do tych biednych zwierzątek.. miały rodziny, marzenia, plany na przyszłość.. w Wigilię o północy przyjdą do Was ich rodziny z pretensjami ;-)
    Reni otym nie pomyslalam;-)

Parka, Reni lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Myslami z Toba

Parka lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w dniu dzisiejszym.

Miło Was "widzieć". U mnie piękne słońce i zimno.

Bursztynku - nareszcie z nami :)

Parka, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bedziemy, trzymaj sie mocno a ja mocno trzymam kciuki .

Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni ja tez bym nie strzelila, ale zadam pytanie - jaka jest roznica, ze idziesz do sklepu elegancko ubrana i do koszyczka wrzucasz sliczny puc mieska, kielbaski? Zwierzak ktorego smacznie zajadasz zostal zabity tylko ze nie Twoimi rekoma . Brutalna prawda. Bursztyn nie przyklada reki bo jest wega.

Myszonek, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - wspolczuje remontu przeprowadzki - to bardzo ciezka praca. Ale juz powoli wychodzicie na prosta.

Myszonek lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Fenyloketonuria? Brzmi jak zwierze futerkowe - zaraz sprawdze co to.
    Ja mam rozne fazy - od niechodzenia do dermatologa miesiacami, po rzucanie sie na wszystko co moze pomoc. Teraz jestem w tej drugiej, bo to jest jednak strasznie uciazliwe i w pewnym stoponiu, pozbawiajace pewnosci siebie (ja przynajmniej czesto mam wrazenie, ze moi rozmowcy patrza sie na moje kratery). O akupunkturze nie slyszalam, o ziolach Bonifratrow owszem, ale nigdy nie probowalam. Natomiast musze ci powiedziec, ze Krakow kocham pasjami:) Mieszkalam na Kazimierzu 1,5 roku, zeby dokonczyc studia na UJ. Uwielbiam to miasto. Cierpie, jesli raz w roku nie pojade do Krakowa i w Bieszczady. Ten rok moge zaliczyc do udanych;)
    A jeszcze wracajac do tematu przewodniego - ostatnio przypomnialam sobie, ze na studiach mialam kolezanke o nieskazitelnej cerze i zawsze na drugi dzien po imprezie, gdzie ja jednak zmywalam makijaz przed snem i wcieralam kolejny masci i tak budzilam sie z czerwono-sina twarza i nowymi przybyszami na niej. A Kaska - jak skowronek. Rozowiutka, wypoczeta, skora jak u bobaska. No jak mnie to wkurwialo...Zreszta do dzisiaj:)
    ja mam dokladnie takie same fazy...i to prawda, tradzik totalnie pozbawia pewnosci siebie. Mi z tego powodu siada psyche niestety.

Olena lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boże Pusurek nic mi nie mów..nam łazienka jeszcze została.. wannę musimy na pewno wymienić..bo brzydzę się po kimś a poza tym jest skatowana
    ja też zamierzam już tu siedzieć i się nie ruszać.. koszmar
    no ale satysfakcja mega bo sami wszystko zrobiliśmy nie mając wiedzy na dany temat
    jestem dumna z mojego męża mimo rzucania mięsem na lewo i prawo sam wszystko zrobił 2408909jfdp9wgcqy.gif
    Duzy szacun za samodzielny remont!
    U mnie lazienka bedzie robiona od podstaw, bo chcemy zagospodarowac na lazienke jedna sypialnie. Jedyne co jest zrobione, to pociagniecie kanalizacji i wody, reszta w proszku. A do zrobienia: okno,podlogi,sciany, wiec generalnie duze przedsiewziecie. Ale sie az tak nie boimy, bo remontowalismy caly duzy dom, ktory byl w oplakanym stanie, wiec lazienka to juz tylko wisienka na torcie.

Ewa, trzymam kciuki, a to przesiewowe z krwi czy amniopunkcja?

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1865 1866 1867 1868 1869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ