35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczęta.
Wracam już do Was
w sobotę przeprowadzka, wczoraj jakieś tam drobne graty zwoziliśmy
została jeszcze szafa ale ją trzeba rozkręcić więc na przyszły weekend zostawiliśmy.
Dzisiaj pierwsza noc na nowym ...hm.. ta cisza.. w końcu nie słyszę lodówki, sąsiadów i karetek.
Dzisiaj przyjeżdza sypialnia a nie ma gdzie jej ustawić, bo cały pokój jest w kartonach i worach hahah nieźle
Simba, anna maria, Pusurek, Bursztyn, Myszonek, polarmiś, Parka, grosza, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni rozumiem - my przeprowadzalismy sie rowno miesiac temu. I teraz tez rozkoszuje sie cisza:) W poprzednim mieszkaniu, nasz sasiad byl odmozdzonym malpoludem, ktory sprowadzal kumpli i bez przerwy gral na play station. Wiec bylo albo mordowanie, albo FIFA.
anna maria, Myszonek, Parka lubią tę wiadomość
-
haha niestety musiałam wcześniej wstać, bo dalej do pracy
i poszłam spać ok 1 w nocy ale tak lepiej mi się spało
owu przypada mi na Wigilię/Pierwszy dzień świątmalgos741, anna maria, Bursztyn, Myszonek, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:w sobotę przeprowadzka, wczoraj jakieś tam drobne graty zwoziliśmy
została jeszcze szafa ale ją trzeba rozkręcić więc na przyszły weekend zostawiliśmy.
Dzisiaj pierwsza noc na nowym ...hm.. ta cisza.. w końcu nie słyszę lodówki, sąsiadów i karetek.
Dzisiaj przyjeżdza sypialnia a nie ma gdzie jej ustawić, bo cały pokój jest w kartonach i worach hahah nieźle
Dobrze, ze ku koncowi zmierza. Ja przeprowadzalam sie w sierpniu, przeworzenie gratow + sprzatanie po remoncie. Powiedzialam, ze kolejne 15 lat chce tu siedziec bez zadnych tego typu ruchow. Ale remoncik lazienki i tak nas czeka, a wlasciwie robienie lazienki od nowa...anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boże Pusurek nic mi nie mów..nam łazienka jeszcze została.. wannę musimy na pewno wymienić..bo brzydzę się po kimś a poza tym jest skatowana
ja też zamierzam już tu siedzieć i się nie ruszać.. koszmar
no ale satysfakcja mega bo sami wszystko zrobiliśmy nie mając wiedzy na dany temat
jestem dumna z mojego męża mimo rzucania mięsem na lewo i prawo sam wszystko zrobiłmalgos741, anna maria, EwaT, Myszonek, Parka, Pusurek, Simba, mysza1975, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
w piątek miał załamkę stwierdził, że nie zdążymy się spakować (zaczeliśmy o 20! dopiero) i może przełóżmy przeprowadzkę na 21.12
mówię rób co chcesz ja tam się pakuję.. do 23 spakowałam większość rzeczy
najgorsze to te pierdoły potem je rozpakować poukładać... kurcze głupoty a szkoda wyrzucić..
mówię, że 21 to ja będę na szmacie u rodziców jeździć więc tu ma być na glanc!
ale.. przemyciłam wszystko co chciałamM ma teraz drugą zmianę więc szybko rozpakuję
taaaadaaa !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 09:45
anna maria, EwaT, Myszonek, Parka, Pusurek, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja nie mam jeszcze nic nie sprzatalam na swieta ,siedze sobie tu w najlepszym( 400 km od domu) i mam wszystko w d....,ciesze sie bo moj maz jest szczesliwy calymi dniam i nocami tylko polowanie ,wpada na chwile do chatki sie najesc i dalej w teren.Wigilie zrobimy sobie u tesciowej ,mamy do niej fajna opiekunke z Polski i ona dobrze gotuje wiec sprawa zalatwiona,ja kupuje produkty a Jolka wszystko zrobi.Jestem dumna ze tak to zorganizowalam (poszlam na latwizne)
EwaT, Myszonek, Parka, mysza1975, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anna polowanie?.. jak można strzelać do tych biednych zwierzątek.. miały rodziny, marzenia, plany na przyszłość.. w Wigilię o północy przyjdą do Was ich rodziny z pretensjami
Bursztyn, anna maria, Myszonek, Parka, Simba, mysza1975, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jest tak ciemno, jakby byla juz 5 popoludniu, i leje.
Reni, gratuluje przemytu
Ewa, trzymam kciuki.
Wigilie bede pewnie spedzac u kolezanki, jej mama gotuje wiec powinno byc pyszne. Maz jeszcze nie wie czy bedzie w rozjazdach czy uda sie spedzic Swieta razem, wszystko zalezy od pracy.anna maria, Myszonek, Parka, Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Anna polowanie?.. jak można strzelać do tych biednych zwierzątek.. miały rodziny, marzenia, plany na przyszłość.. w Wigilię o północy przyjdą do Was ich rodziny z pretensjami
Myszonek, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Fenyloketonuria? Brzmi jak zwierze futerkowe - zaraz sprawdze co to.
Ja mam rozne fazy - od niechodzenia do dermatologa miesiacami, po rzucanie sie na wszystko co moze pomoc. Teraz jestem w tej drugiej, bo to jest jednak strasznie uciazliwe i w pewnym stoponiu, pozbawiajace pewnosci siebie (ja przynajmniej czesto mam wrazenie, ze moi rozmowcy patrza sie na moje kratery). O akupunkturze nie slyszalam, o ziolach Bonifratrow owszem, ale nigdy nie probowalam. Natomiast musze ci powiedziec, ze Krakow kocham pasjami:) Mieszkalam na Kazimierzu 1,5 roku, zeby dokonczyc studia na UJ. Uwielbiam to miasto. Cierpie, jesli raz w roku nie pojade do Krakowa i w Bieszczady. Ten rok moge zaliczyc do udanych;)
A jeszcze wracajac do tematu przewodniego - ostatnio przypomnialam sobie, ze na studiach mialam kolezanke o nieskazitelnej cerze i zawsze na drugi dzien po imprezie, gdzie ja jednak zmywalam makijaz przed snem i wcieralam kolejny masci i tak budzilam sie z czerwono-sina twarza i nowymi przybyszami na niej. A Kaska - jak skowronek. Rozowiutka, wypoczeta, skora jak u bobaska. No jak mnie to wkurwialo...Zreszta do dzisiaj:)Olena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Boże Pusurek nic mi nie mów..nam łazienka jeszcze została.. wannę musimy na pewno wymienić..bo brzydzę się po kimś a poza tym jest skatowana
ja też zamierzam już tu siedzieć i się nie ruszać.. koszmar
no ale satysfakcja mega bo sami wszystko zrobiliśmy nie mając wiedzy na dany temat
jestem dumna z mojego męża mimo rzucania mięsem na lewo i prawo sam wszystko zrobił
U mnie lazienka bedzie robiona od podstaw, bo chcemy zagospodarowac na lazienke jedna sypialnie. Jedyne co jest zrobione, to pociagniecie kanalizacji i wody, reszta w proszku. A do zrobienia: okno,podlogi,sciany, wiec generalnie duze przedsiewziecie. Ale sie az tak nie boimy, bo remontowalismy caly duzy dom, ktory byl w oplakanym stanie, wiec lazienka to juz tylko wisienka na torcie.
Ewa, trzymam kciuki, a to przesiewowe z krwi czy amniopunkcja?Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość