35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie wczesno niedzielnie
Jestem wkoncu....Dotarlismy wczoraj, ale nie mialam juz sily na nic. Podroz koszmar, myslalam ze pies sie przekreci...dojechal ale wczoraj wyladowalismy odrazu u weterynarza. Z matka sie poklocilam przed wyjazdem. Z mezem w trakcie wyjazdu. Awantura za awantura. Efekt- zadnych serduszek w tamta strone, i zadnych w drodze z powrotem- bo trzeba bylo sie zajmowac Leonem ktory robil pod siebie i rzygal. Koszmar. Kupe kasy nas to wszystko kosztowalo, a psu zostalo niewiele zycia. No ale matka moja sie uparla i nie bylo sily, musialam psa zabrac. I jeszcze nam szyba pekla w samochodzie w drodze powrotnej. To tak w skrocie, reszte szczegolow oszczedze zeby Wam tu nie narzekac z samego rana, ale na prawde bylo koszmarnie.
Anna maria gratuluje!!!
Pand, udanej Wigilii na plazy
Iwone, najlepsze zyczeniaanna maria, Panda, Myszonek, malgos741, polarmiś, gosia7122, Iwone, EwaT, bliska77, samira, Parka, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki,tu gdzie jestem pada deszcz nie zaciekawa pogoda szkoda ,bo chcialam po lesie polazidz. Inesska ja tez uwazam ze piesek to jest dobry pomysl on zawsze Cie wyslucha i nie zdradzi twoich tajemnic(moja labradorka zna ich duzo).Pandzia fajnie tak na kocyku na plazy (moje marzenie).Iwonka spelniena wszystkich marzen.Milego dnia
Myszonek, gosia7122, Iwone, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Hej dziewczęta. Wczoraj późnym wieczorem zrobiłam test o 20mlU/ml z bardzo rozcieńczonego moczu i w ciągu 5 min pokazała się druga jaśniuteńka kreska i to by było na tyle z mojej nadziei bo dziś rano zrobiłam drugi czulszy test o czułości 10mlU/U i nic tam nie ma nawet cienia tej drugiej kreski. Może ten pierwszy test jakiś trefny?
Czemu to jest takie trudne, czemu skoro jesteśmy zdrowi i warunki są do tego odpowiednie to nam się nie udaje.Myszonek lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ania a na kiedy masz termin @(nie masz wykresu dlatego pytam)
anna maria, Myszonek, malgos741, bliska77, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
grosza wrote:Hello
Ania G no to raczej dobre wróżby !!- trzeba powtórzyć test koniecznie !
Bursztynku - dobrze że już wróciliścieanna maria, Myszonek, malgos741, Parka, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Według owufriend termin mam 19 grudnia ( czyli cykl 32 standard jak na mnie) testowałam bo dostałam wczoraj jasnobrązowego plamienia i chciałam wiedzieć czy jest po co alarmować moją gin aby mi przepisała luteinę. Nigdy w życiu nie miałam plamień implantacyjnych ani innych plamień w trakcie cyklu.
Myszonek, malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn nie fajnie ze drama ale dobrze ze jestes cala i zdrowa bo sie zastanawialysmy co sie dzieje...spokoju zycze i przytulam
Ania potwierdz lepiej beta bo z testami to chyba nigdy nie wiadomo i nie smutaj sie niestety na pewne pytania nie ma odpowiedzi ale jest nadzieja na kolejny raz
ja sie rozplywam dzisiaj 41plus wiec tylko pije i pije woda soczek z marchewki bo podobno bardzo dobry w czasie staranek wiec produkuje go w nadmiarze...
idziemy dzisiaj na koncert swiateczny pod golym niebiem w jednym z parkow bedzie sentymentalnie...biore winko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 09:20
Myszonek, anna maria, Bursztyn, malgos741, EwaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzisiaj tez plamisz? z testami to jest roznie ja robilam 3 dni przed spodziewana@ i mi wyszly odrazu 2 ladne kreski.ale wiem ze dziewczyny robiaw dniu @ i nic ,a 2 dni pozniej jest zielono.Nie denerwuj sie tym plamieniem moze cos Ci sie poprzestawialo w organizmie i zwiastuje to @,ja tez nigdy nie mialam plamien przed@,a w tamtym roku sie pojawily ,ale nie co kazdy cykl.
Myszonek, anna maria, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam się niedzielnie kawką
Ania zrób betę.
Bursztynku wreszcie w domu, teraz Leonowi będzie lepiej.Myszonek, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Hej dziewczęta. Wczoraj późnym wieczorem zrobiłam test o 20mlU/ml z bardzo rozcieńczonego moczu i w ciągu 5 min pokazała się druga jaśniuteńka kreska i to by było na tyle z mojej nadziei bo dziś rano zrobiłam drugi czulszy test o czułości 10mlU/U i nic tam nie ma nawet cienia tej drugiej kreski. Może ten pierwszy test jakiś trefny?
Czemu to jest takie trudne, czemu skoro jesteśmy zdrowi i warunki są do tego odpowiednie to nam się nie udaje.
bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, już przerabiałam biochemiczną ciążę cztery cykle temu. Były nawet dwa pozytywne testy ale beta od razu była zbyt niska bo najpierw 19,9 a potem 12,1. @ wtedy przyszła w 55dc. Oczywiście gin powiedziała że powinnam się cieszyć że to nie pozamaciczna, ok z dwojga złego lepsze to ale co to zmienia. Wstyd mi że tak bardzo to przeżywam mając już dwoje dzieci bo co mają powiedzieć kobiety które nie mają dzieci w ogóle. Jednak nie jestem w stanie się opanować emocjonalnie. Może nie dane jest mi zostać matką po raz trzeci.
gosia7122, Iwone, Bursztyn, samira, Parka, Olena, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ania każda z nas przeżywa na swój sposób i nie gadaj takich głupot że nie dane ci zostać matką bo nastawienie też jest ważne. Idź na betę.
Myszonek, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No to tym bardziej że daleko iść nie musisz
Myszonek, ania.g lubią tę wiadomość