35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySLash tak bedziemy mieć 1 rocznice i mieliśmy nadzieje,ze już nie bedziemy sami ale nie bedziemy bo bedzie z nami pies
a teraz jestem wykończona siedze na łóżku i popijam winko i za dużo mysle niestety ale moze po winku mi przejdzie hihihhiMyszonek, samira, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:a teraz jestem wykończona siedze na łóżku i popijam winko i za dużo mysle niestety ale moze po winku mi przejdzie hihihhi
Inessko - "to ja - głos nadziei Twej"
Oj przejdzie, przejdzie
http://www.youtube.com/watch?v=MI1RBGhSHxs
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 19:51
inessa, Parka lubią tę wiadomość
-
Inessko - świetnie, pieski są kochane.
Kochana każda z nas ma dni że czasem za dużo rozmyślamy.
Ale to też ma swoje dobre strony, porozmyślamy, przeanalizujemy pewne sprawy.
Czasem nawet oczyścimy oczy. (popłaczemy)
Jednak musimy pamiętać żeby wierzyć.Myszonek, inessa, Parka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:SLash tak bedziemy mieć 1 rocznice i mieliśmy nadzieje,ze już nie bedziemy sami ale nie bedziemy bo bedzie z nami pies
a teraz jestem wykończona siedze na łóżku i popijam winko i za dużo mysle niestety ale moze po winku mi przejdzie hihihhiMyszonek, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyŻeby przestać myśleć to chyba bym musiała wiecej wypić winka hihihihihi
a psy bardzo lubie i w domu rodzinnym zawsze one były i są ale juz dzis słysze cały dzień marudzenie tesciowej a pies bedzie w naszym pokoju wrwrwrwrrwrwrwrrwrw ale cóz rożnica pokoleń.Myszonek, samira, malgos741, Parka, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa,a co to za psiak będzie,w sensie jakiś rasowy szczeniaczek,czy psiak ze schroniska.
Mój pies miał być lekiem po ciąży pozamacicznej i w pewnym sensie był,a teraz już nie wyobrażam sobie zycia bez niego,choć wredota czasem z niego
Witajcie dziewczynki.Myszonek, samira, inessa, malgos741, Parka, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwon wszystkiego naj spóźnione ale szczere.
Ineska kundelki są de best a teściową nie ma co się przejmować no i lej se winka ile wlezie.inessa, Iwone, Myszonek, Parka, bliska77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Witajcie. Dziś 27 dc a (teoretycznie 12 dpo)u mnie i pojawiło się brązowe plamienie. Znowu nic z tego nie będzie. Nawet nie mam co robić testu w przyszłym tygodniu. Znowu porażka, płakać mi się chce a muszę odwieźć córkę na urodziny jej koleżanki. Do dupy:(
Może potrzebny progesteron? Mocno przytulam, wiem, że to trudne..
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
U nie dziś kot ciążowo-temperaturowy został przegnany przez tego świąteczno-sprzatającego, więc witam się i żegnam jednocześnie. Padam z nóg.
P.S. A dziś mi się śniło, że dostałam @. Często miewam sny odwrotne tzn. że coś mi się śni, a w życiu dzieje się na odwrót. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie.inessa, Myszonek, grosza, malgos741, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No to dołączam do ryczących, dziś był dla mnie koszmarny dzień. Tylko koncert się udał a reszta do d...py, do tego trzeba sercować bo owu się zbliża
Dobranoc
P.S. Koszmarne firany wyprasowałam czyli jakiś pozytyw.malgos741, gosia7122, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziendobry laseczki,
....nie smutajcie smutaski, moze troszeczke no..... ale walczymy dalejbo jak nie jak tak!!!
Inesska jak Ci fajnie ze bedziesz miala pieska, super!!! Kundelki to najbardziej wierna i wdzieczna rasa na swiecie
Iwone 100lat w szczesciu i zdrowiu
U nas zapadala decyzja o wyjezdzie na swieta, stwierdzilismy ze wybywamy swietowac w naturze, no i tak chyba lepiej bo nie bedzie mi smutno ze nie jestem z rodzinka, wigilie zrobimy w plenerze na plazy na kocyku, nowy rok przywitamy gdzies gdzie tam bedziemy, odwiedzimy znajomych na farmie w lesie i tam zaszyjemy sie na jakis czas. Bedziemy wyjezdzac jakos pod koniec tego tygodnia. Tak ze znowu Was opuszcze na jakis czas.
Milego niedzielnego poranka
ania.g, anna maria, Myszonek, malgos741, polarmiś, gosia7122, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczęta. Wczoraj późnym wieczorem zrobiłam test o 20mlU/ml z bardzo rozcieńczonego moczu i w ciągu 5 min pokazała się druga jaśniuteńka kreska i to by było na tyle z mojej nadziei bo dziś rano zrobiłam drugi czulszy test o czułości 10mlU/U i nic tam nie ma nawet cienia tej drugiej kreski. Może ten pierwszy test jakiś trefny?
Czemu to jest takie trudne, czemu skoro jesteśmy zdrowi i warunki są do tego odpowiednie to nam się nie udaje.anna maria, Panda, Myszonek, malgos741, Mango, bliska77, samira, Parka, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4