Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaPPA czy coś takiego nie znam sie za bardzo...amniopunkcja nie(narazie)

dziekuje Wam wszystkim , badanie jest o 10 , napisze jak wróce

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem wega od jakiegoś czasu
    polarmiś wrote:
    Reni ja tez bym nie strzelila, ale zadam pytanie - jaka jest roznica, ze idziesz do sklepu elegancko ubrana i do koszyczka wrzucasz sliczny puc mieska, kielbaski? Zwierzak ktorego smacznie zajadasz zostal zabity tylko ze nie Twoimi rekoma . Brutalna prawda. Bursztyn nie przyklada reki bo jest wega.

nick nieaktualny, anna maria, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baaardzo powoli ale już będzie tylko lepiej
    skoro sam wyremontował to może i sam zrobi mi dziecko ;-)
    polarmiś wrote:
    Reni - wspolczuje remontu przeprowadzki - to bardzo ciezka praca. Ale juz powoli wychodzicie na prosta.

Bursztyn, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, anna maria, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Reni ja tez bym nie strzelila, ale zadam pytanie - jaka jest roznica, ze idziesz do sklepu elegancko ubrana i do koszyczka wrzucasz sliczny puc mieska, kielbaski? Zwierzak ktorego smacznie zajadasz zostal zabity tylko ze nie Twoimi rekoma . Brutalna prawda. Bursztyn nie przyklada reki bo jest wega.
    no niestety, musze sie zgodzic... i wlasnie dlatego nie przykladam do tego reki jak to Mis ladnie ujela :)

nick nieaktualny, Myszonek, anna maria, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja też jestem wega od jakiegoś czasu
    No to jestes usprawiedliwiona.

Reni, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    baaardzo powoli ale już będzie tylko lepiej
    skoro sam wyremontował to może i sam zrobi mi dziecko ;-)
    czyli w tym przypadku- facet "zlota"...hmmm....rozdzka :P ;)

Myszonek, Simba, megan8, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobi, zrobi .

Myszonek, Simba, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah mam nadzieję, że jego wiertarka nie zawiedzie ;-)

megan8, anna maria, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos zlotych rozdzek, musze Wam przytoczyc moj ostatni dialog poranny z M, ktory wybieral sie do znajomego, pomoc mu w ogrodku. Ja z fochem, bo to byl akurat poranek pro-serduszkowy, wiec mu mowie z wyrzutem: "Masz tu inny ogrodek, ktory potrzebuje pielegnacji" - on: "A co, trzeba cos szybko zaorac?" - ja: "Nie, zasiac!".
    :)
    Wkrotce wszystkie bedziemy specjalistkami od humoru ponizej pasa;)

Reni, EwaT, Bursztyn, nick nieaktualny, mysza1975, Olena, grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, anna maria, Parka, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie moja wredna małpa @ nie dała w tym miesiącu nawet cienia nadziei. Wiele się nie spodziewałam, bo choć w tym miesiącu nasz przyjaciel ovu narysował dwie czerwone krechy, to obawiam się, że owulacji nie było a i staranka jakieś marne.
    Ale nadzieja umiera ostatnia, a w naszym przypadku trwa dopóki nie pojawi się @.
    No nic zaczynam cykl świąteczno-noworoczny i mam nadzieję, że będzie szczęśliwy.

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A propos zlotych rozdzek, musze Wam przytoczyc moj ostatni dialog poranny z M,

Nawiązując do rozmów z naszymi mężczyznami.
    Ostatnio tłumaczyłam T. wykres ovu - temperatury i fazy cyklu i nadał im nowe nazwy:
    przeddzidzia :) dzidzia (owulka) i zadzidzia :)
    Stwierdziłam, że ciążę to pewnie nazwie "dzidzia właściwa" - oczywiście potwierdził :)

mysza1975, anna maria, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja mam dokładnie takie same fazy...i to prawda, trądzik totalnie pozbawia pewności siebie. Mi z tego powodu siada psyche niestety.

Wiem coś o tym, walczyłam z tym dziadostwem do około 35 roku życia. twierdzę, że zmienił mi charakter - brak pewności siebie. Dodam , że miałam mocny trądzik. Teraz czasami coś wyskoczy, raz mniej raz więcej, tak jak piszecie raczej od słodyczy. Mogę napisać, ze Was bardzo rozumiem.

Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadomosc z ostatniej chwili: moj maz wyjezdza w ten piatek do Malezji i wraca...15 stycznia... no comment.

nick nieaktualny, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Wiem coś o tym, walczyłam z tym dziadostwem do około 35 roku życia. twierdzę, że zmienił mi charakter - brak pewności siebie. Dodam , że miałam mocny trądzik. Teraz czasami coś wyskoczy, raz mniej raz więcej, tak jak piszecie raczej od słodyczy. Mogę napisać, ze Was bardzo rozumiem.
    Olenko, a jak Ci sie udalo pozbyc tego dziadostwa?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny
    Ja jak zwykle ostatnio z doskoku bo jakoś mam mnóstwo innych zajęć. Dziś byłam od rana z Młodym w Prokocimiu - robiłam mu badanie głowy - tomograf komputerowy - bo coś go ostatnio często boli głowa, jeszcze po nowym roku zrobie EEG. Teraz się biorę za mycie okien...

Bursztynku ważne, że już wróciłaś i jesteś z Leonem w domu - dacie sobie radę

EwaT - trzymam mocno kciuki za wyniki

Reni - jaka tam z Ciebie wege, jak lubisz wsuwać sushi... A te rybki też chciały mieć swoje rodziny, święta i dzieci..a Ty je zjadasz i to nawet na surowo - ja to nawet gorsza jestem - bo uwielbiam też zjadać jaja rybie - pozbawiając ich możliwości rozmnażania.. no i wyobraźcie sobie - jak im zaniżam wynik AMH ..;)

Reni - co Ci się przyśniło na na nowym miejscu..bo to ważne bardzo...Zazdroszczę remontów - mogłabym robić na okrągło...:)

Myszonek, megan8, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie jak Reni - planowane bzykanko po wigilii i w świeta...z tego obżarstwa to nie wiem, czy jakieś dzieci się będą w stanie począć..;)

Reni, Panda, Olena, Simba, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sushi to nie tylko rybka :-P może być też wege ha! np z ogórkiem, avocado, mango itp..
    a poza tym ryby som gupie i knują.. kilim je

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 13:05

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śniły mi się dziwne rzeczy .. byłam tak zmęczona i przejęta tym czy zdąże dojechać na czas do pracy że śniła mi się przeprowadzka, remont i dojazd do pracy, mierzenie temp itd
    mam beret zryty ;-)

anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn trudno .. niech jedzie.. będziesz mogła cały swój czas poświęcić Leonowi.. psinka chora to i opieki potrzebuje
    widziałyście ten film z psem z wysypiska śmieci? ryczałam razem z moim mężem jak go oglądaliśmy

http://www.trueactivist.com/gab_gallery/homeless-dog-living-in-a-trash-pile-gets-rescued-and-then-does-something-amazing/

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śni Ci się, czy zdążysz na czas...ze wszystkim...:)a zdążyłaś w tym śnie?

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1866 1867 1868 1869 1870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ