35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też jestem wega od jakiegoś czasu
polarmiś wrote:Reni ja tez bym nie strzelila, ale zadam pytanie - jaka jest roznica, ze idziesz do sklepu elegancko ubrana i do koszyczka wrzucasz sliczny puc mieska, kielbaski? Zwierzak ktorego smacznie zajadasz zostal zabity tylko ze nie Twoimi rekoma . Brutalna prawda. Bursztyn nie przyklada reki bo jest wega.
polarmiś, anna maria, Parka lubią tę wiadomość
-
baaardzo powoli ale już będzie tylko lepiej
skoro sam wyremontował to może i sam zrobi mi dziecko
polarmiś wrote:Reni - wspolczuje remontu przeprowadzki - to bardzo ciezka praca. Ale juz powoli wychodzicie na prosta.
Bursztyn, polarmiś, Simba, Pusurek, anna maria, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no niestety, musze sie zgodzic... i wlasnie dlatego nie przykladam do tego reki jak to Mis ladnie ujelapolarmiś wrote:Reni ja tez bym nie strzelila, ale zadam pytanie - jaka jest roznica, ze idziesz do sklepu elegancko ubrana i do koszyczka wrzucasz sliczny puc mieska, kielbaski? Zwierzak ktorego smacznie zajadasz zostal zabity tylko ze nie Twoimi rekoma . Brutalna prawda. Bursztyn nie przyklada reki bo jest wega.
polarmiś, Myszonek, anna maria, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propos zlotych rozdzek, musze Wam przytoczyc moj ostatni dialog poranny z M, ktory wybieral sie do znajomego, pomoc mu w ogrodku. Ja z fochem, bo to byl akurat poranek pro-serduszkowy, wiec mu mowie z wyrzutem: "Masz tu inny ogrodek, ktory potrzebuje pielegnacji" - on: "A co, trzeba cos szybko zaorac?" - ja: "Nie, zasiac!".

Wkrotce wszystkie bedziemy specjalistkami od humoru ponizej pasa;)
Reni, EwaT, Bursztyn, Pusurek, mysza1975, Olena, grosza, polarmiś, samira, megan8, anna maria, Parka, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A mnie moja wredna małpa @ nie dała w tym miesiącu nawet cienia nadziei. Wiele się nie spodziewałam, bo choć w tym miesiącu nasz przyjaciel ovu narysował dwie czerwone krechy, to obawiam się, że owulacji nie było a i staranka jakieś marne.
Ale nadzieja umiera ostatnia, a w naszym przypadku trwa dopóki nie pojawi się @.
No nic zaczynam cykl świąteczno-noworoczny i mam nadzieję, że będzie szczęśliwy.
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A propos zlotych rozdzek, musze Wam przytoczyc moj ostatni dialog poranny z M,
Nawiązując do rozmów z naszymi mężczyznami.
Ostatnio tłumaczyłam T. wykres ovu - temperatury i fazy cyklu i nadał im nowe nazwy:
przeddzidzia
dzidzia (owulka) i zadzidzia 
Stwierdziłam, że ciążę to pewnie nazwie "dzidzia właściwa" - oczywiście potwierdził
mysza1975, anna maria, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja mam dokładnie takie same fazy...i to prawda, trądzik totalnie pozbawia pewności siebie. Mi z tego powodu siada psyche niestety.
Wiem coś o tym, walczyłam z tym dziadostwem do około 35 roku życia. twierdzę, że zmienił mi charakter - brak pewności siebie. Dodam , że miałam mocny trądzik. Teraz czasami coś wyskoczy, raz mniej raz więcej, tak jak piszecie raczej od słodyczy. Mogę napisać, ze Was bardzo rozumiem.
Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olenko, a jak Ci sie udalo pozbyc tego dziadostwa?Olena wrote:Wiem coś o tym, walczyłam z tym dziadostwem do około 35 roku życia. twierdzę, że zmienił mi charakter - brak pewności siebie. Dodam , że miałam mocny trądzik. Teraz czasami coś wyskoczy, raz mniej raz więcej, tak jak piszecie raczej od słodyczy. Mogę napisać, ze Was bardzo rozumiem.
-
Witam Dziewczyny
Ja jak zwykle ostatnio z doskoku bo jakoś mam mnóstwo innych zajęć. Dziś byłam od rana z Młodym w Prokocimiu - robiłam mu badanie głowy - tomograf komputerowy - bo coś go ostatnio często boli głowa, jeszcze po nowym roku zrobie EEG. Teraz się biorę za mycie okien...
Bursztynku ważne, że już wróciłaś i jesteś z Leonem w domu - dacie sobie radę
EwaT - trzymam mocno kciuki za wyniki
Reni - jaka tam z Ciebie wege, jak lubisz wsuwać sushi... A te rybki też chciały mieć swoje rodziny, święta i dzieci..a Ty je zjadasz i to nawet na surowo - ja to nawet gorsza jestem - bo uwielbiam też zjadać jaja rybie - pozbawiając ich możliwości rozmnażania.. no i wyobraźcie sobie - jak im zaniżam wynik AMH ..
Reni - co Ci się przyśniło na na nowym miejscu..bo to ważne bardzo...Zazdroszczę remontów - mogłabym robić na okrągło...
Myszonek, megan8, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sushi to nie tylko rybka
może być też wege ha! np z ogórkiem, avocado, mango itp..
a poza tym ryby som gupie i knują.. kilim jeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 13:05
Bursztyn, polarmiś, Pusurek, anna maria, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
śniły mi się dziwne rzeczy .. byłam tak zmęczona i przejęta tym czy zdąże dojechać na czas do pracy że śniła mi się przeprowadzka, remont i dojazd do pracy, mierzenie temp itd
mam beret zryty
anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn trudno .. niech jedzie.. będziesz mogła cały swój czas poświęcić Leonowi.. psinka chora to i opieki potrzebuje
widziałyście ten film z psem z wysypiska śmieci? ryczałam razem z moim mężem jak go oglądaliśmy
http://www.trueactivist.com/gab_gallery/homeless-dog-living-in-a-trash-pile-gets-rescued-and-then-does-something-amazing/
Bursztyn lubi tę wiadomość