35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I nastepny cykl szansy dla mnie sie wlasnie rozpoczal.
Ale mi sie nic nie chce!
Bylismy z mezem w sobote na nowym Hobbicie.
Dlugasny strasznie - 2 godziny 40 minut!
A ze maz zmeczony to mu sie przysnelo, musialam go szturchnac zeby przestal chrapac.Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja tak oglądałam non stop ciąże z zaskoczenia.. i miałam nadzieję, że mimo, że jest @ i brak objawów, że mi też się przytrafi taka ciąża
a tu dupa..
polarmiś wrote:Pasjami ogladam "porodowke" na tlc:-(polarmiś, anna maria, Panda, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie ,ja zalatana po lekarzach i sprzątanie...niestety muszę na styczeń gina przełożyć bo kasy brakło ,także idę po @ w styczniu a i tak powiedział ze mam przyjść zaraz po @ ,widocznie ma to znaczenie w pobieraniu wymazu na posiew ...dziś byłam zrobić TSH.anty TPO i Anty -TG bo mam skier. od endo a idę 13.01...a gastro myślałam ze padnę jak termin usłyszałam na 17 czerwca
,teraz chodzę do laryngologa babeczka powolna ale extra jeśli chodzi o zainteresowanie pacjentami,zrobiłam kolejne RTG ale na kliszy bo na płytce nic nie widziała ,idę do niej w piątek za zdjęciami i na wymaz z gardła czy nie mam bakterii bo ciągle mnie zatoki pobolewają i spływa mi fuj do gardła i powiedziała ze mówię jakbym miała kluchę w gardle
Myszonek, megan8, Iwone, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Samirka widzialam tam na liscie starajacych i zafasolkowanych zdenerwowano Cie-delikatnie mowiac,wedlug mnie lista Twojej ;roboty;jest ok.
dzięki :*
zdenerwowałam się troszkę, bo nikt na to nic nie mówi tz. nie ma nikt z dziewczyn obiekcji co do prowadzenia listy tylko jakaś nowa laska się wypowiada i krytykuje coś o czym nie ma pojęcia bo jest tu może ze dwa dni i powiem ze nawet mi było przykro bo powiedziała ze to i tamto jest bez sensuMyszonek, anna maria, Iwone, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Za 50 stron bedzie 2000 str,mam nadzieje ze się pojawi na ta okoliczność zielona kropeczka.
mysza1975, polarmiś, Myszonek, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie brzuch nap... Dobiłam się tym myciem okien i wieszaniem firanek. Ale przynajmniej ból psychiczny został złagodzony przez ból fizyczny i satysfakcje, że odwaliłam kawał dobrej roboty
Myszonek, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dobrego tygodnia każdej z Was
nawet nie mam za bardzo jak Was poczytać ale mamy duży problem z netem od wczoraj - mieliśmy na osiedlu duzą awarie prądu - i wykorzstuje sekunde jak jest net
Buziaki dla każdejgosia7122, Myszonek, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość