35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Praca biurowa.
Zobaczymy w takim razie co się da czy standardowo to co zawsze czy może uda mi się cos jeszcze wyżebrac
Jeśli pracujesz w biurze, to nie ma juz tak, że pobiera się krew. Chyba, ze to jakaś szczególna praca.anna maria, grosza, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:dzięki :*
zdenerwowałam się troszkę, bo nikt na to nic nie mówi tz. nie ma nikt z dziewczyn obiekcji co do prowadzenia listy tylko jakaś nowa laska się wypowiada i krytykuje coś o czym nie ma pojęcia bo jest tu może ze dwa dni i powiem ze nawet mi było przykro bo powiedziała ze to i tamto jest bez sensu
czasami reagujesz zbyt emocjonalnie, zupełnie niepotrzebnie.Myszonek, samira, Parka, EwaT, Iwone, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Ja też próbowałam dostać coś więcej na badania okresowe, ale u mnie nic nie przeszło....prosiłam chociaż o tarczycę - ale lekarka się nie zgodziła, bo nie było podstaw...a okulista i rentgen do poczęcia dziecka niezbyt się przydaje...
samira, EwaT, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Myję ząbki i idę spać.
Jedyny plus zaistniałej sytuacji to to, że mam jutro urlop i nie trzeba się zrywać o 7.00 na mierzenie tempki.EwaT, polarmiś, anna maria, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn nie warto sie rozwodzic, w kolejnym zwiazku tez bedzie kryzys i w kolejnym. Zawsze zaczyna sie ekstra a potem jest down, lepiej popracowac nad tym zwiazkiem - wiesz juz co i jak, a oswajanie kolejnego faceta jest takie meczace. A ten gotuje!!!! To skarb i w czasie seksu mowi jezykiem milosci- po wlosku!!!!!
Popieram z całego serca
polarmiś, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn nie warto sie rozwodzic, w kolejnym zwiazku tez bedzie kryzys i w kolejnym. Zawsze zaczyna sie ekstra a potem jest down, lepiej popracowac nad tym zwiazkiem - wiesz juz co i jak, a oswajanie kolejnego faceta jest takie meczace. A ten gotuje!!!! To skarb i w czasie seksu mowi jezykiem milosci- po wlosku!!!!!
Popieram z całego serca
inessa lubi tę wiadomość
-
Pozmieniały się przepisy na naszą niekorzyść i teraz tylko miałam morfologię mocz i okulistę bo noszę okulary :pPusurek wrote:Ja tez tak mysle, ze zrobienie hormonow przy tej okazji moze byc ciezkie. Pewnie morfologia, rtg, okulista, nie wiem, jaki wykonujesz zawod, u mnie zawsze byl larymgolog.
inessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ja tak oglądałam non stop ciąże z zaskoczenia.. i miałam nadzieję, że mimo, że jest @ i brak objawów, że mi też się przytrafi taka ciąża
a tu dupa..
no to tak jak ja wciaz wiaze nadzieje ze wlasnie tak mi sie stanie ehhh
Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
No i miłego dnia dziewczyny.caffe, Myszonek, Bursztyn, megan8, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Całkowicie się nie zgadzam. Kolejny związek może być zupełnie inny i nie warto się męczyć jak coś się nie układa. Oczywiście nie namawiam do rozwodu. Każdy musi sam wiedziec czego chce.
No i miłego dnia dziewczyny.Olena, anna maria, Myszonek, Bursztyn, Simba, Reni, megan8, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
W tamtym roku na Wigilię zrobiłam takie koreczki. Nie jest to zdjęcie moich, ale zrobiły furorę. Ja zrobiłam z czarnych oliwek (dużych na brzuch, małych na łebek), ale można też zrobić z ciemnych winogron.
Program zwęża zdjęcia, one nie były takie chudeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 07:50
Olena, anna maria, Myszonek, Bursztyn, Reni, malgos741, mysza1975, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość