X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no daj spokój z tym rozwodem i tak za dużo jest tych rozwodów
    a z mamą do świąt jakoś się wyklaruje sytuacja ,mama to mama -odpuści ci
    zobaczymy jak bedzie

anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Praca biurowa.
    Zobaczymy w takim razie co się da czy standardowo to co zawsze czy może uda mi się cos jeszcze wyżebrac :)
    Wyżebrać napewno nie, bo zakład pracy płaci za konkretne badania i na fakturze one są wyszczególnione. Możesz poprosić o dodatkowe badanie krwi, ale za to zapłacić, żeby po prostu nie mieć pobieranej krwi dwa razy.
    Jeśli pracujesz w biurze, to nie ma juz tak, że pobiera się krew. Chyba, ze to jakaś szczególna praca.

anna maria, grosza, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha - dzięki za info dziewczyny. Dam znać co i jak ale to dopiero pod koniec stycznia.

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie,dziewczyny. Temat szczepien mialysmy chwilke temu.
    http://wyborcza.pl/1,75476,15140555,Odra_znow_zacznie_zabijac__Efekt_bojkotu_szczepien.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzięki :*

zdenerwowałam się troszkę, bo nikt na to nic nie mówi tz. nie ma nikt z dziewczyn obiekcji co do prowadzenia listy tylko jakaś nowa laska się wypowiada i krytykuje coś o czym nie ma pojęcia bo jest tu może ze dwa dni i powiem ze nawet mi było przykro bo powiedziała ze to i tamto jest bez sensu :(
    A mnie się wydaje, ze niepotrzebnie się unosisz. Ona tylko rzuciła propozycję, co nie oznacza, że zostanie zaakceptowana.

czasami reagujesz zbyt emocjonalnie, zupełnie niepotrzebnie.

Myszonek, samira, Parka, EwaT, Iwone, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też próbowałam dostać coś więcej na badania okresowe, ale u mnie nic nie przeszło....prosiłam chociaż o tarczycę - ale lekarka się nie zgodziła, bo nie było podstaw...a okulista i rentgen do poczęcia dziecka niezbyt się przydaje...:)

samira, EwaT, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:56

EwaT, Iwone, Reni, grosza, polarmiś, caffe, Panda, anna maria, Myszonek, malgos741, Mango, megan8, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myję ząbki i idę spać.
    Jedyny plus zaistniałej sytuacji to to, że mam jutro urlop i nie trzeba się zrywać o 7.00 na mierzenie tempki.

EwaT, polarmiś, anna maria, Myszonek, malgos741, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Myję ząbki i idę spać.
    Jedyny plus zaistniałej sytuacji to to, że mam jutro urlop i nie trzeba się zrywać o 7.00 na mierzenie tempki.
    za to sylwester będzie pracowity....;)

EwaT, polarmiś, anna maria, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez do wyrka
    zjadłam pasztet króliczy własnej roboty z pomidorami z piekarnika
    jakies 5789 kcal :)fasolka podrosnie do jutra, dobranoc

Simba, polarmiś, anna maria, Myszonek, malgos741, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn nie warto sie rozwodzic, w kolejnym zwiazku tez bedzie kryzys i w kolejnym. Zawsze zaczyna sie ekstra a potem jest down, lepiej popracowac nad tym zwiazkiem - wiesz juz co i jak, a oswajanie kolejnego faceta jest takie meczace. A ten gotuje!!!! To skarb i w czasie seksu mowi jezykiem milosci- po wlosku!!!!!

Popieram z całego serca :) :) :)

polarmiś, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn nie warto sie rozwodzic, w kolejnym zwiazku tez bedzie kryzys i w kolejnym. Zawsze zaczyna sie ekstra a potem jest down, lepiej popracowac nad tym zwiazkiem - wiesz juz co i jak, a oswajanie kolejnego faceta jest takie meczace. A ten gotuje!!!! To skarb i w czasie seksu mowi jezykiem milosci- po wlosku!!!!!

Popieram z całego serca :) :) :)

inessa lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozmieniały się przepisy na naszą niekorzyść i teraz tylko miałam morfologię mocz i okulistę bo noszę okulary :p
    Pusurek wrote:
    Ja tez tak mysle, ze zrobienie hormonow przy tej okazji moze byc ciezkie. Pewnie morfologia, rtg, okulista, nie wiem, jaki wykonujesz zawod, u mnie zawsze byl larymgolog.

inessa lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pycha bije z colą na głowe :)
    Myszonek wrote:
    Ewa, a próbowałaś z lodem i ze Sprite??
    Odkąd spróbowałam, to nigdy nie mieszam z colą

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja tak oglądałam non stop ciąże z zaskoczenia.. i miałam nadzieję, że mimo, że jest @ i brak objawów, że mi też się przytrafi taka ciąża :-) a tu dupa..

no to tak jak ja wciaz wiaze nadzieje ze wlasnie tak mi sie stanie ehhh

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Całkowicie się nie zgadzam. Kolejny związek może być zupełnie inny i nie warto się męczyć jak coś się nie układa. Oczywiście nie namawiam do rozwodu. Każdy musi sam wiedziec czego chce.
    No i miłego dnia dziewczyny.

caffe, Myszonek, Bursztyn, megan8, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Całkowicie się nie zgadzam. Kolejny związek może być zupełnie inny i nie warto się męczyć jak coś się nie układa. Oczywiście nie namawiam do rozwodu. Każdy musi sam wiedziec czego chce.
    No i miłego dnia dziewczyny.
    W sytuacji gdy facet zneca sie nad kobieta, w zwiazku totalnie wieje zimnica, kompletnie ńie ma porozumienia i nic malzonkow nie laczy - to fakt nie ma sensu. Ale jesli sa problemy i uczucie to nalezy je pokonywac a nie uciekac. Tak w ogole to my tu sobie piszemy dla rozluzńienia i fanu. A w tak powaznych sprawach jak relacje miedzy malzonkami, rozwod to ja doradzac nie bede.

Olena, anna maria, Myszonek, Bursztyn, Simba, Reni, megan8, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym roku na Wigilię zrobiłam takie koreczki. Nie jest to zdjęcie moich, ale zrobiły furorę. Ja zrobiłam z czarnych oliwek (dużych na brzuch, małych na łebek), ale można też zrobić z ciemnych winogron.

out.php?t=674943_koreczki-pingwinki.jpg

out.php?t=674945_hpim3917ab1.jpg

Program zwęża zdjęcia, one nie były takie chude :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 07:50

Olena, anna maria, Myszonek, Bursztyn, Reni, malgos741, mysza1975, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - a jak uzyskać biały brzuch? Bo resztę ogarniam w tych pingwinach, natomiast co robiłaś z tymi dużymi oliwkami, że mają biały środek?

anna maria, caffe, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1871 1872 1873 1874 1875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ