X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia ja chyba z Wami mam podobny cykl ;-) @09.01
    a czy wkurw też się pojawia? ;)

polarmiś, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezuuu chyba musze wypic kawe! Ja naprawde napisalam Woodena? Zmeczenie materialu...
    Wooden to zgrabny skrót - nie zwróciłam uwagi nawet, że coś nie tak...;)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie wszytsko mnie jeszcze boli więc nie wiem..ale chyba tak coś koło tego będzie..bo wczoraj po pokoju latały wory z ciuchami, bo nie mogłam znaleźć gaci a potem parę kartonów przekopałam wściekła bo nie mogłam znaleźć patelni a potem szklanki.. bo mój mąż opisał kartony "Kuchnia szkoło" a takich było 6 i "Kuchnia rzeczy"
    qwa nie wierzę

Panda, polarmiś, malgos741, Simba, caffe, inessa, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie - ja chyba też podobnie idę z Wami :) cykl rozpoczęłam 9.12 :)

Dziewczyny Wy już macie urlopy przed świętami? - bo ja ostatnie 4 dni w pracy i już tu wariuję, nie mogę wysiedzieć
    więc się wszystkie będziemy bzykać w Święta..;)

ja nie mam urlopu - ale do pracy dziś na popołudnie - ostatni raz w piątek, więc i tak będzie dużo wolnego do wtorku....

malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na razie wszytsko mnie jeszcze boli więc nie wiem..ale chyba tak coś koło tego będzie..bo wczoraj po pokoju latały wory z ciuchami, bo nie mogłam znaleźć gaci a potem parę kartonów przekopałam wściekła bo nie mogłam znaleźć patelni a potem szklanki.. bo mój mąż opisał kartony "Kuchnia szkoło" a takich było 6 i "Kuchnia rzeczy"
    qwa nie wierzę
    no to nie opisał - sypialnia - majtki? ;)

polarmiś, Reni, caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    więc się wszystkie będziemy bzykać w Święta..;)

ja nie mam urlopu - ale do pracy dziś na popołudnie - ostatni raz w piątek, więc i tak będzie dużo wolnego do wtorku....

Oj będzie się działo :)

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni Ty się ciesz, że w ogóle cokolwiek napisał na kartonie.

Reni, inessa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No właśnie Panda - mamy podobny cykl, więc teraz to powinnyśmy wchodzić na szczyty...śluzowe, nastrojowe i inne tam takie...;) a nie popadać w nastrój PMS - no chyba, że to już zupełny SKS i wszystko się krochmali...;)

no moze , ja sama nie wiem i chcialabym bardzo zeby ktos mi wytlumaczyl hiih moze trzeba jakies ziola pic czy cos zeby glupawki idiotycznej nie dostawac z niewiadomego powodu...

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale ja mam to samo- meg wkurwa mam w okolicy owulacji . Maz mnie dzisiaj tak wkurwil bo skarpetki zostawil na schodach ,ze sie scielismy i kazalam mu juz nie wracac do domu. Doszlo do tego soczyste mieso i mam ochote na rozwod- a przeciez zbliża sie ew. Owulacja? No nic. Mysle ze pms jest w srodku cyklu a nie pod koniec.

Panda, malgos741, Reni, caffe, megan8, inessa, Bursztyn, grosza, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Oj będzie się działo :)

Orgia sie szykuje zbiorowa owulacja ze skutecznym zapyleniem w tlumie sila!

Bozia3, malgos741, Reni, Simba, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziewczyny ale ja mam to samo- meg wkurwa mam w okolicy owulacji . Maz mnie dzisiaj tak wkurwil bo skarpetki zostawil na schodach ,ze sie scielismy i kazalam mu juz nie wracac do domu. Doszlo do tego soczyste mieso i mam ochote na rozwod- a przeciez zbliża sie ew. Owulacja? No nic. Mysle ze pms jest w srodku cyklu a nie pod koniec.

nawet mi nie mow o skarpetkach bo one czesto powoduja ze mam nadcisnienie albo ciuchy na podlodze w miejcu gdzie Pan zdecydowal sie przebrac grrrr...to jest istna prowokacja hahaha

polarmiś, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Reni Ty się ciesz, że w ogóle cokolwiek napisał na kartonie.
    Przynajmniej mialas zawezone pole kartonowe do szukania, a jakby nic nie napisal?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    nawet mi nie mow o skarpetkach bo one czesto powoduja ze mam nadcisnienie albo ciuchy na podlodze w miejcu gdzie Pan zdecydowal sie przebrac grrrr...to jest istna prowokacja hahaha
    Ja myslalam ze to ja mam takiego ....... meza, brudasa co to zostawia swoja bielizne gdZie mu sie podoba, moze on to robi specjalnie. Wtedy wie, ze ja sie wkurwie, kaze mu sie wyprowadza, wiec on strzela focha, wychodzi z domu i idzie do kochanki?

Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Przynajmniej mialas zawezone pole kartonowe do szukania, a jakby nic nie napisal?
    A jakby CI zrobił psikusa i poopisywał dla żartu inaczej niż jest? To dopiero byłby czad..:)

polarmiś, Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie - ja chyba też podobnie idę z Wami :) cykl rozpoczęłam 9.12 :)

Dziewczyny Wy już macie urlopy przed świętami? - bo ja ostatnie 4 dni w pracy i już tu wariuję, nie mogę wysiedzieć

Witam dziewczynki,
    ale nas się zebrało ja też zaczęłam cykl 9.12. ;-)
    A co ja mam powiedzieć ja pracuję nawet w wigilię ale krócej 0d 9 do 15.

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, docen meza.

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja myslalam ze to ja mam takiego ....... meza, brudasa co to zostawia swoja bielizne gdZie mu sie podoba, moze on to robi specjalnie. Wtedy wie, ze ja sie wkurwie, kaze mu sie wyprowadza, wiec on strzela focha, wychodzi z domu i idzie do kochanki?
    Aż tacy przebiegli to oni nie są Polarmisiu - taką wersję - to tylko kobieta mogła wymyślić....gdyby chciał iść do kochanki - to po prostu by poszedł...ich nie stać na wyrafinowane zagrania z brudnymi skarpetkami.. - oni są prości po prostu...:)

Ja o rozwodzie nie myślę w chwilach szału wewnętrznego - bo nie mam ślubu z A., więc mi przynajmniej rozwód nie grozi...;) Czasem myślę jednak o gorszych rzeczach...:)

malgos741, polarmiś, inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    u mnie to samo. ;-) po za wyjątkiem nie wychodzi z domu tylko się nie odzywamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:35

inessa lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Panda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Twoj ma focha a moj sie patrzy i smieje ze mnie po czym mowi ze on wie ze ma to zaniesc do kosza tylko ze jak go wyprzedzam i dlatego on sam nie moze...on sie nie obraza tylko napiernicza z mojego wkur...powodujac jescze wiekszy...nie to jest walka z wiatrakami

malgos741, polarmiś, Reni, caffe, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam dziewczynki,
    ale nas się zebrało ja też zaczęłam cykl 9.12. ;-)
    A co ja mam powiedzieć ja pracuję nawet w wigilię ale krócej 0d 9 do 15.
    no to po 15.00 do domu..jakieś tam uszka wrzucić i do wyra dzieci robić...;)

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1873 1874 1875 1876 1877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ