35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
na razie wszytsko mnie jeszcze boli więc nie wiem..ale chyba tak coś koło tego będzie..bo wczoraj po pokoju latały wory z ciuchami, bo nie mogłam znaleźć gaci a potem parę kartonów przekopałam wściekła bo nie mogłam znaleźć patelni a potem szklanki.. bo mój mąż opisał kartony "Kuchnia szkoło" a takich było 6 i "Kuchnia rzeczy"
qwa nie wierzęPanda, polarmiś, malgos741, Simba, caffe, inessa, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie - ja chyba też podobnie idę z Wami
cykl rozpoczęłam 9.12
Dziewczyny Wy już macie urlopy przed świętami? - bo ja ostatnie 4 dni w pracy i już tu wariuję, nie mogę wysiedzieć
ja nie mam urlopu - ale do pracy dziś na popołudnie - ostatni raz w piątek, więc i tak będzie dużo wolnego do wtorku....malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na razie wszytsko mnie jeszcze boli więc nie wiem..ale chyba tak coś koło tego będzie..bo wczoraj po pokoju latały wory z ciuchami, bo nie mogłam znaleźć gaci a potem parę kartonów przekopałam wściekła bo nie mogłam znaleźć patelni a potem szklanki.. bo mój mąż opisał kartony "Kuchnia szkoło" a takich było 6 i "Kuchnia rzeczy"
qwa nie wierzępolarmiś, Reni, caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No właśnie Panda - mamy podobny cykl, więc teraz to powinnyśmy wchodzić na szczyty...śluzowe, nastrojowe i inne tam takie...
a nie popadać w nastrój PMS - no chyba, że to już zupełny SKS i wszystko się krochmali...
no moze , ja sama nie wiem i chcialabym bardzo zeby ktos mi wytlumaczyl hiih moze trzeba jakies ziola pic czy cos zeby glupawki idiotycznej nie dostawac z niewiadomego powodu...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale ja mam to samo- meg wkurwa mam w okolicy owulacji . Maz mnie dzisiaj tak wkurwil bo skarpetki zostawil na schodach ,ze sie scielismy i kazalam mu juz nie wracac do domu. Doszlo do tego soczyste mieso i mam ochote na rozwod- a przeciez zbliża sie ew. Owulacja? No nic. Mysle ze pms jest w srodku cyklu a nie pod koniec.
Panda, malgos741, Reni, caffe, megan8, inessa, Bursztyn, grosza, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyny ale ja mam to samo- meg wkurwa mam w okolicy owulacji . Maz mnie dzisiaj tak wkurwil bo skarpetki zostawil na schodach ,ze sie scielismy i kazalam mu juz nie wracac do domu. Doszlo do tego soczyste mieso i mam ochote na rozwod- a przeciez zbliża sie ew. Owulacja? No nic. Mysle ze pms jest w srodku cyklu a nie pod koniec.
nawet mi nie mow o skarpetkach bo one czesto powoduja ze mam nadcisnienie albo ciuchy na podlodze w miejcu gdzie Pan zdecydowal sie przebrac grrrr...to jest istna prowokacja hahahapolarmiś, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanda wrote:nawet mi nie mow o skarpetkach bo one czesto powoduja ze mam nadcisnienie albo ciuchy na podlodze w miejcu gdzie Pan zdecydowal sie przebrac grrrr...to jest istna prowokacja hahaha
Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie - ja chyba też podobnie idę z Wami
cykl rozpoczęłam 9.12
Dziewczyny Wy już macie urlopy przed świętami? - bo ja ostatnie 4 dni w pracy i już tu wariuję, nie mogę wysiedzieć
Witam dziewczynki,
ale nas się zebrało ja też zaczęłam cykl 9.12.
A co ja mam powiedzieć ja pracuję nawet w wigilię ale krócej 0d 9 do 15.inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ja myslalam ze to ja mam takiego ....... meza, brudasa co to zostawia swoja bielizne gdZie mu sie podoba, moze on to robi specjalnie. Wtedy wie, ze ja sie wkurwie, kaze mu sie wyprowadza, wiec on strzela focha, wychodzi z domu i idzie do kochanki?
Ja o rozwodzie nie myślę w chwilach szału wewnętrznego - bo nie mam ślubu z A., więc mi przynajmniej rozwód nie grozi...Czasem myślę jednak o gorszych rzeczach...
malgos741, polarmiś, inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja myslalam ze to ja mam takiego ....... meza, brudasa co to zostawia swoja bielizne gdZie mu sie podoba, moze on to robi specjalnie. Wtedy wie, ze ja sie wkurwie, kaze mu sie wyprowadza, wiec on strzela focha, wychodzi z domu i idzie do kochanki?
po za wyjątkiem nie wychodzi z domu tylko się nie odzywamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:35
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
hahah Twoj ma focha a moj sie patrzy i smieje ze mnie po czym mowi ze on wie ze ma to zaniesc do kosza tylko ze jak go wyprzedzam i dlatego on sam nie moze...on sie nie obraza tylko napiernicza z mojego wkur...powodujac jescze wiekszy...nie to jest walka z wiatrakami
malgos741, polarmiś, Reni, caffe, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam dziewczynki,
ale nas się zebrało ja też zaczęłam cykl 9.12.
A co ja mam powiedzieć ja pracuję nawet w wigilię ale krócej 0d 9 do 15.inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość