35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Aż tacy przebiegli to oni nie są Polarmisiu - taką wersję - to tylko kobieta mogła wymyślić....gdyby chciał iść do kochanki - to po prostu by poszedł...ich nie stać na wyrafinowane zagrania z brudnymi skarpetkami.. - oni są prości po prostu...
Ja o rozwodzie nie myślę w chwilach szału wewnętrznego - bo nie mam ślubu z A., więc mi przynajmniej rozwód nie grozi...Czasem myślę jednak o gorszych rzeczach...
no wlasnie ja tez o rozwodzie nie bo ja meza nie mam haha ja widze wtedy jak mu krzywde robie z usmiechem na ustach hahahapolarmiś, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:hahah Twoj ma focha a moj sie patrzy i smieje ze mnie po czym mowi ze on wie ze ma to zaniesc do kosza tylko ze jakgo wyprzedzam i dlatego on sam nie moze...on sie nie obraza tylko napiernicza z mojego wkur...powodujac jescze wiekszy...nie to jest walka z wiatrakami
polarmiś, Panda, Reni, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:hahah Twoj ma focha a moj sie patrzy i smieje ze mnie po czym mowi ze on wie ze ma to zaniesc do kosza tylko ze jak go wyprzedzam i dlatego on sam nie moze...on sie nie obraza tylko napiernicza z mojego wkur...powodujac jescze wiekszy...nie to jest walka z wiatrakami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:41
Panda, Reni, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia ja tam nic nie robię, mąż z mamą od rana coś tam pitraszą a ja do nich po robocie dochodzę.
a dzieci robić to wcześniej chyba bo wczoraj byłam u ginka mam już małe jajco i idę jeszcze w środę więc myślę że ten weekend będzie gorący, cykle mam krótkie.
inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Polarmisiu - jak następnym razem będziesz go wyrzucać z domu - to mu te skarpetki nie zapomnij włożyć do kieszeni...Potencjalna kochanica znajdzie i też go może wyrzuci....
polarmiś, Panda, malgos741, inessa, mysza1975, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bozia ja tam nic nie robię, mąż z mamą od rana coś tam pitraszą a ja do nich po robocie dochodzę.
a dzieci robić to wcześniej chyba bo wczoraj byłam u ginka mam już małe jajco i idę jeszcze w środę więc myślę że ten weekend będzie gorący, cykle mam krótkie.
malgos741, Reni, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu - jak następnym razem będziesz go wyrzucać z domu - to mu te skarpetki nie zapomnij włożyć do kieszeni...Potencjalna kochanica znajdzie i też go może wyrzuci....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:48
Bozia3, Simba, Reni, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu - jak następnym razem będziesz go wyrzucać z domu - to mu te skarpetki nie zapomnij włożyć do kieszeni...Potencjalna kochanica znajdzie i też go może wyrzuci....
inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Zebys wiedziala- ma duzy portfel - taki na dokumenty od razu i te brudne skarpety tam wlozylam!!!!! Przysiegam.
polarmiś, Panda, Reni, Mango, inessa, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:niech CI najpierw jeszcze machnie drugie...a potem niech zmyka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:51
Reni, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o jeju usmialam sie skarpetkowo, nic ide cos porobie moze jakies skarpetki wypiore
milego dnia fajnie sie z wami opowiada bo czlowiek sobie zdjae sprawe ze ludzie maja podobne sytuacje w zyciu i ehhhh nie ma co....
Polarmis nie zostawiaj meza bo nastpny tez bedzie mial problem skrapetkowy jak 90% tego gatunkuinessa, mysza1975, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:o jeju usmialam sie skarpetkowo, nic ide cos porobie moze jakies skarpetki wypiore
milego dnia fajnie sie z wami opowiada bo czlowiek sobie zdjae sprawe ze ludzie maja podobne sytuacje w zyciu i ehhhh nie ma co....
Polarmis nie zostawiaj meza bo nastpny tez bedzie mial problem skrapetkowy jak 90% tego gatunku
Dziewczynki ja tez spadam bo zostalam zaproszona przez szkole na obserwatora testu z jezyka polskiego w klasie Ii. Musze sie przygotowac. A potem jak wroce musze rozchodzic na nordicu swojego wkurwa.Reni, caffe, megan8, Pusurek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaha a ja jeszcze raz pochwalę się tym, że mój pies odwalił całą robotę za mnie i nauczył mojego męża do wynoszenia rzeczy do kosza na brudy hahah inaczej będą wymemłane, skotłowane z wygryzionymi suwakami
polarmiś wrote:Ja myslalam ze to ja mam takiego ....... meza, brudasa co to zostawia swoja bielizne gdZie mu sie podoba, moze on to robi specjalnie. Wtedy wie, ze ja sie wkurwie, kaze mu sie wyprowadza, wiec on strzela focha, wychodzi z domu i idzie do kochanki?polarmiś, caffe, megan8, Mango, inessa, mysza1975, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jesteś teraz jakoś mocniej stymulowana? Może podwójne bejbi się zdarzy? :)Chociaż ja już pomału dostrzegam słabą wiarę w to wszystko...Po clo stawałam się nioską forumową z 4 jajami a i tak gówno z tego...
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
polarmiś wrote:Ja myslalam ze to ja mam takiego ....... meza, brudasa co to zostawia swoja bielizne gdZie mu sie podoba, moze on to robi specjalnie. Wtedy wie, ze ja sie wkurwie, kaze mu sie wyprowadza, wiec on strzela focha, wychodzi z domu i idzie do kochanki?
Teraz bedzie oblesnie: wywolaj szok - wloz mu do kieszeni podpaske, albo przyklej ja gdzies w widocznym miejscu. Tylko znajac facetow, oderwie ja, wytrze nos i przyklei z powrotem...
Moj M jest albo idealem albo swietnie udaje. No nic nie moge na niego znalezcTo ja jestem elementem czepiajacym. Chociaz...fajnie jak ktos za ciebie umyje lazienke lazienke, ale jednak lustro umyte plynem do kuchenki ceramicznej to nie do konca to. I co czepiac sie ze zle umyl? Czy cieszyc sie ze w ogole umyl?
inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość