35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
boże no co się ze mną dzieje znowu przeczytałam
- bo nie mam śluzu z A. i myślę o co Ci chodzi hahahah
Bozia3 wrote:Ja o rozwodzie nie myślę w chwilach szału wewnętrznego - bo nie mam ślubu z A., więc mi przynajmniej rozwód nie grozi...
Czasem myślę jednak o gorszych rzeczach...
polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
u mnie pies korzysta, bo jak go wkurwie to bierze psa i idzie na spacer ochłonąć
malgos741 wrote:u mnie to samo.
po za wyjątkiem nie wychodzi z domu tylko się nie odzywamy.
polarmiś, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-

dobrze baaardzo dobrze chciałabym zobaczyć jego minę jak wyciąga w sklepie portfeel meeega koleja a on skary wyjmuje z niegopolarmiś wrote:Zebys wiedziala- ma duzy portfel - taki na dokumenty i od razu te brudne skarpety tam wlozylam!!!!! Przysiegam.
polarmiś, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
podobno faceci w portfelu gumki noszą..
czujecie sytuację
laska czeka stygnie..facet sięga po portfel otwiera a tu skara
Bozia3 wrote:o to super - a jeszcze do portfela to już w ogóle czad...- nich no tylko pójdą na jakąś kolację...to się wywłoka zdziwi..
malgos741, caffe, Mango, mysza1975, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOn nie nosi gumek. Przed wyjsciem okazuje sie, ze samochodu nie wzial, portfela nie wzial, w garnitur sie nie ubral, kluczy do mieszkania nie wzial. I dobrze. Jesli wroci niech stoi pod domem. A jak nie wroci to tez dobrze.Reni wrote:podobno faceci w portfelu gumki noszą..
czujecie sytuację
laska czeka stygnie..facet sięga po portfel otwiera a tu skara
Reni, caffe, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny spadam do roboty jak będę miała chwilkę do zaglądnę do was w czasie roboty.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
akurat nie mialam na myśli Twojego męża
bo mimo wszystko Ci nie życzę, żeby miał dupę na boku
polarmiś wrote:On nie nosi gumek. Przed wyjsciem okazuje sie, ze samochodu nie wzial, portfela nie wzial, w garnitur sie nie ubral, kluczy do mieszkania nie wzial. I dobrze. Jesli wroci niech stoi pod domem. A jak nie wroci to tez dobrze.
megan8, polarmiś, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale tematy - az wrocilam pare stron zobaczyc czy wy o tych rozwodach lub innych przyjemnosciach tak na serio.

Moj nie zostawia skarpetek.
Zanosi do kosza w lazience.
Ale za to rozwiesza kurtki, swetry, koszulki na wieszakach na drzwiach - najchetniej w salonie.
Zeby je jeszcze wlozyc drugi raz.
Ja rozumiem - ale dlaczego w salonie???
Dlatego niestety salon mamy niereprezentacyjny. I dlatego tez ze kladzie sobie stare poduszki za plecami zeby mu sie wygodnie siedzialo/lezalo na kanapie - mamy taka narozna.
A poduszki jakie kupilam zeby bylo ladnie mu nie pasuja.
pies tez by mi sie przydal - zajal by to wygodne miejsce.
megan8, polarmiś, Pusurek, inessa, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja już po lekarzu
znam wreszcie wagę dziecka -3000
o płeć nie pytałam
leciutkie rozwarcie
może się uda przenosić na nowy rok ,czas pokaże
brzuch mam masakrycznie wielki
caffe, polarmiś, Reni, Mango, inessa, Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Faktycznie dziewczyny nieźle was nosi. U mnie jeszcze spokojnie.
A wysiedziec w pracy nie mogę bo już żyję wyjazdem do męża.
ale do owulki jeszcze trochę bo mam dłuższe cykle.
Megan - super. Jeszcze troszkę i będziesz trzymała maleństwo w ramionach.
Małgos - współczuję pracy w wigilię. Oby szybko te godziny w pracy Ci minęły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 11:49
caffe, inessa, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan - współczuję tego brzuszka - u mnie rozwiązanie nastąpiło w 39tc i nie wyobrażam sobie dłużej. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyzby dzien wkurwa dzis? Mnie tez nosi od rana. Jechalismy na pobranie krwi na wszystkie badania i mialam okres buntu w samochodzie. Czemu nie moge normalnie zajsc w ciaze? Czemu musze placic kupe kasy za cos, co innym przytrafia sie na imprezach?!
A teraz jeszcze wnerwila mnie laska w pracy i musialam ja zwymyslac delikatnie. Ale u mnie to ewidentnie przed @, niestety.
Za to mila pani w szpitalu dopisala mi jeszcze do badan toksoplazmoze, bo powiedzialam, ze mam kota, a nie wiem czy mam przeciwciala. Chociaz to pozytywne dzis. A za 2 godziny w pracy mamy imprezke swiateczna, 2 wielkie torty stoja, a ja obiecalam sobie, ze nie jem slodyczy.... Dzizas, co za dzien!
caffe, inessa, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja niestety przez zmianę pracy w tym roku musiałam w marcu wziąć urlop bo nie chcieli mnie z urlopem i tak zmarnowałam 7 dni..teraz by się przydały

więc w Wigilię do pracy
ale i tak im ucieknę
caffe, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość