35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
boże no co się ze mną dzieje znowu przeczytałam
- bo nie mam śluzu z A. i myślę o co Ci chodzi hahahah
Bozia3 wrote:Ja o rozwodzie nie myślę w chwilach szału wewnętrznego - bo nie mam ślubu z A., więc mi przynajmniej rozwód nie grozi...Czasem myślę jednak o gorszych rzeczach...
polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
u mnie pies korzysta, bo jak go wkurwie to bierze psa i idzie na spacer ochłonąćmalgos741 wrote:u mnie to samo.
po za wyjątkiem nie wychodzi z domu tylko się nie odzywamy.
polarmiś, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobrze baaardzo dobrze chciałabym zobaczyć jego minę jak wyciąga w sklepie portfeel meeega koleja a on skary wyjmuje z niegopolarmiś wrote:Zebys wiedziala- ma duzy portfel - taki na dokumenty i od razu te brudne skarpety tam wlozylam!!!!! Przysiegam.polarmiś, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
podobno faceci w portfelu gumki noszą..
czujecie sytuację
laska czeka stygnie..facet sięga po portfel otwiera a tu skaraBozia3 wrote:o to super - a jeszcze do portfela to już w ogóle czad...- nich no tylko pójdą na jakąś kolację...to się wywłoka zdziwi..malgos741, caffe, Mango, mysza1975, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:podobno faceci w portfelu gumki noszą..
czujecie sytuację
laska czeka stygnie..facet sięga po portfel otwiera a tu skaraReni, caffe, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny spadam do roboty jak będę miała chwilkę do zaglądnę do was w czasie roboty.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
akurat nie mialam na myśli Twojego męża
bo mimo wszystko Ci nie życzę, żeby miał dupę na boku
polarmiś wrote:On nie nosi gumek. Przed wyjsciem okazuje sie, ze samochodu nie wzial, portfela nie wzial, w garnitur sie nie ubral, kluczy do mieszkania nie wzial. I dobrze. Jesli wroci niech stoi pod domem. A jak nie wroci to tez dobrze.megan8, polarmiś, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale tematy - az wrocilam pare stron zobaczyc czy wy o tych rozwodach lub innych przyjemnosciach tak na serio.
Moj nie zostawia skarpetek.
Zanosi do kosza w lazience.
Ale za to rozwiesza kurtki, swetry, koszulki na wieszakach na drzwiach - najchetniej w salonie.
Zeby je jeszcze wlozyc drugi raz.
Ja rozumiem - ale dlaczego w salonie???
Dlatego niestety salon mamy niereprezentacyjny. I dlatego tez ze kladzie sobie stare poduszki za plecami zeby mu sie wygodnie siedzialo/lezalo na kanapie - mamy taka narozna.
A poduszki jakie kupilam zeby bylo ladnie mu nie pasuja.
pies tez by mi sie przydal - zajal by to wygodne miejsce.megan8, polarmiś, Pusurek, inessa, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja już po lekarzu
znam wreszcie wagę dziecka -3000
o płeć nie pytałam
leciutkie rozwarcie
może się uda przenosić na nowy rok ,czas pokaże
brzuch mam masakrycznie wielkicaffe, polarmiś, Reni, Mango, inessa, Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Faktycznie dziewczyny nieźle was nosi. U mnie jeszcze spokojnie.
A wysiedziec w pracy nie mogę bo już żyję wyjazdem do męża.
ale do owulki jeszcze trochę bo mam dłuższe cykle.
Megan - super. Jeszcze troszkę i będziesz trzymała maleństwo w ramionach.
Małgos - współczuję pracy w wigilię. Oby szybko te godziny w pracy Ci minęły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 11:49
caffe, inessa, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan - współczuję tego brzuszka - u mnie rozwiązanie nastąpiło w 39tc i nie wyobrażam sobie dłużej. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyzby dzien wkurwa dzis? Mnie tez nosi od rana. Jechalismy na pobranie krwi na wszystkie badania i mialam okres buntu w samochodzie. Czemu nie moge normalnie zajsc w ciaze? Czemu musze placic kupe kasy za cos, co innym przytrafia sie na imprezach?!
A teraz jeszcze wnerwila mnie laska w pracy i musialam ja zwymyslac delikatnie. Ale u mnie to ewidentnie przed @, niestety.
Za to mila pani w szpitalu dopisala mi jeszcze do badan toksoplazmoze, bo powiedzialam, ze mam kota, a nie wiem czy mam przeciwciala. Chociaz to pozytywne dzis. A za 2 godziny w pracy mamy imprezke swiateczna, 2 wielkie torty stoja, a ja obiecalam sobie, ze nie jem slodyczy.... Dzizas, co za dzien!caffe, inessa, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja niestety przez zmianę pracy w tym roku musiałam w marcu wziąć urlop bo nie chcieli mnie z urlopem i tak zmarnowałam 7 dni..teraz by się przydały
więc w Wigilię do pracy
ale i tak im ucieknęcaffe, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość