X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój wszędzie rozrzuca chusteczki higieniczne!! - wiecznie ma katar ;) Na to pies chyba się nie przyda ;)

inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    przezierność karkowa i cała reszta w normie :)
    ryzyko trisomii mi spadło do takiego jakie sie ma w wieku 36 lat 1:260
    na wyniki krwi musze jeszcze zaczekać
    płeć: na 70% chłopak ( jakiś tam wyrostek jest skierowany do góry a u dziewczynek ma być na dół-tak mi tłumaczono)

troche sie uspokoiłam :)

inessa, mysza1975, Pusurek, caffe, Bursztyn, Mango, Reni, polarmiś, Parka, malgos741, megan8, angela, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) ale tematy o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja własnie sie dowiedziałam,ze mam histeroskopie diagnostyczną 21.01.2014
    a od jutra szkolenie dziś byłam podpisac dokumenty,ze zaczynam szkolenie i dostane za nie jeszcze kase ale codziennie po ok 8h szkolenia ufufufufufuf
    ale jak trzeba to trzeba :D :D :D
    Mnie nosi co innego :P bo zbliża sie owulka :D :D :D
    Pamietam o każdej z Was <3 <3 <3

mysza1975, Bursztyn, caffe, Reni, samira, polarmiś, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Dziendobry,

Jestem w szoku bo ja pewno dupnelam bym wszsytkim wpizdu i sama pojechala na wakacje a tutaj taki ukladzik podziwiam za wyrozumialosc i dojrzalosc... nie wiem a jak wy byscie reagowaly w sumie kazdy jest inny...

Facet jeszcze nie ogarnął co się stał.

Choć różne są układy między ludźmi.
    Ja mam koleżankę, która kilka lat była z facetem. Wykupili wypasione wakacje za granica, a w międzyczasie ona poznała innego i zerwała z tym pierwszym, ale ponieważ nie chcieli rezygnować z wyjazdu, bo to wiązało się kosztami, to jeszcze pojechali razem, a ten drug czekał na jej powrót na lotnisku z pierścionkiem zaręczynowym.
    Nie wiem którego bardziej mi było żal, ale faktem jest, że teraz nie jest ani z tym pierwszym ani z tym drugim. Tak to jest jak się łapie dwie sroki za ogon.

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Facet jeszcze nie ogarnął co się stał.

Choć różne są układy między ludźmi.
    Ja mam koleżankę, która kilka lat była z facetem. Wykupili wypasione wakacje za granica, a w międzyczasie ona poznała innego i zerwała z tym pierwszym, ale ponieważ nie chcieli rezygnować z wyjazdu, bo to wiązało się kosztami, to jeszcze pojechali razem, a ten drug czekał na jej powrót na lotnisku z pierścionkiem zaręczynowym.
    Nie wiem którego bardziej mi było żal, ale faktem jest, że teraz nie jest ani z tym pierwszym ani z tym drugim. Tak to jest jak się łapie dwie sroki za ogon.
    nienormalana jakaś?

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa T, nie nienormalna, ale kasa zawsze najbardziej się w jej życiu liczyła. Cała reszta była drugorzędna.

inessa, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do skarpetkowego tematu, to moj maz tez z tych "skarpeciarzy". Brudne skarpety uznaje za ornament i ozdabia nimi kazde miejsce w mieszkaniu. Rozwiesza tez wszedzie swoje koszule i spodnie...wyglada to jak oznaczanie terenu. Dobrze, ze nie sika....Nie mam sily juz z tym walczyc, wiec olewam, no chyba ze mam mega wkurwa, wtedy leci "mieso". Moj maz tez gotuje i nawet bardzo dobrze, tyle tylko ze zamienia przy tym kuchnie w chlew... No coz, taka rasa....bardzo dobrze dzialaja na niego pochwaly, wtedy moze zrobic wszystko, nie znosi krytyki, wiec staram sie stosowac ta pierwsza metode w tresurze ;) Faceci sa jak psy ;) i podobnie jak one chca zawsze zadowolic swoja Pania, trzeba tylko stosowac tzw.wzmocnienie pozytywne. Mam nadzieje, ze zaden facet tego nie przeczyta.

inessa, mysza1975, Simba, Reni, EwaT, Mango, caffe, sjoanka, Pusurek, polarmiś, Parka, Iwone, malgos741, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się teoria Bursztyna, tylko może najpierw powinnam kupić psa i na nim poćwiczyć :-)

Bursztyn, inessa, EwaT, caffe, sjoanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chłopek :P skarpetki i inne brudne rzeczy wrzuca do kosza na brudne ubrania ale za to ma problem z powieszeniem koszul,swetrów,kurtek do szafy na wieszka, wiesz je na krześle przy swoim biurku i tak czasami uzbiera sie nawet z trzy cztery bluze i swetry no masakra osattnio zaczał ukłądać je na tapczanie w w pokoju ale ja mu zwracam uwage przed owulką delikatnie a już przed @ o wiele gorzej. A z chwaleniem Burtsztynku masz racje odrazu jakos inaczej sie faceci zachwouja :D :P :P

Bursztyn, EwaT, caffe, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Podoba mi się teoria Bursztyna, tylko może najpierw powinnam kupić psa i na nim poćwiczyć :-)
    nie musisz, bo to dokladnie to samo ;)

inessa, Simba, EwaT, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Co do skarpetkowego tematu, to moj maz tez z tych "skarpeciarzy". Brudne skarpety uznaje za ornament i ozdabia nimi kazde miejsce w mieszkaniu. Rozwiesza tez wszedzie swoje koszule i spodnie...wyglada to jak oznaczanie terenu. Dobrze, ze nie sika....Nie mam sily juz z tym walczyc, wiec olewam, no chyba ze mam mega wkurwa, wtedy leci "mieso". Moj maz tez gotuje i nawet bardzo dobrze, tyle tylko ze zamienia przy tym kuchnie w chlew... No coz, taka rasa....bardzo dobrze dzialaja na niego pochwaly, wtedy moze zrobic wszystko, nie znosi krytyki, wiec staram sie stosowac ta pierwsza metode w tresurze ;) Faceci sa jak psy ;) i podobnie jak one chca zawsze zadowolic swoja Pania, trzeba tylko stosowac tzw.wzmocnienie pozytywne. Mam nadzieje, ze zaden facet tego nie przeczyta.

Ostatnie zdanie na Nobla ;)

mysza1975, Bursztyn, EwaT, inessa lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, myslalam, ze nic nie mam na mojego M, bo on niczego nie rozrzuca, ALE wszystko kisi. Na przyklad na jego polce z t-shirtami znalazlam ostatnio netbooka i zewnetrzny twardy dysk, natomiast na polce ze spodniami mala poduszke, ktora bierzemy zawsze w podroz samochodem. No i oczywiscie jakies koszulku szostej swiezosci zmiksowane ze swiezymi, bo przeciez "jeszcze dobra jest".

EwaT, Reni, Bursztyn, inessa, caffe, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie.. no pojawię się na chwilę.. przywitam się posiedzę powiem, że idę i pójdę ;-)
    slash wrote:
    Wagary ? Reni?

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak nie mój rozszarpuje chusteczki w drobiazgi.. a potem je zjada.. więc ze względów bezpieczeństwa staramy się usuwać wszystko co może mu zaszkodzić z zasięgu pyszczydła
    Mango wrote:
    A mój wszędzie rozrzuca chusteczki higieniczne!! - wiecznie ma katar ;) Na to pies chyba się nie przyda ;)

Simba, inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój zajmuje się elektroniką W szufladach i półkach pełno części o których przeznaczeniu nie mam pojęcia. Najchętniej wzięłabym wór i wszystko wywaliła, ale podobno wszystko do czegoś może się przydać.

EwaT, inessa, caffe, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przepraszam, myslalam, ze nic nie mam na mojego M, bo on niczego nie rozrzuca, ALE wszystko kisi. Na przyklad na jego polce z t-shirtami znalazlam ostatnio netbooka i zewnetrzny twardy dysk, natomiast na polce ze spodniami mala poduszke, ktora bierzemy zawsze w podroz samochodem. No i oczywiscie jakies koszulku szostej swiezosci zmiksowane ze swiezymi, bo przeciez "jeszcze dobra jest".
    no psy ;) chowaja, zakopuja "na pozniej", lubia smierdzace zapaszki, dlatego taka parodnowa koszulka im odpowiada, czasem tarzaja sie w wyrze...przywloka czasem do domu jakies badziewie, slinia sie, a jak takiego poglaskasz to cieszy sie jak glupi ;)
    U mnie w domu, nie ma zadnej roznicy miedzy moim mezem a Leonem, obaj teraz wyleguja sie na kanapie w takiej samej pozycji ;)

Simba, inessa, mysza1975, caffe, Reni, sjoanka, Pusurek, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wędkarz.. i do tego zbiera wszystko co może się przydać typu śrubka, sznurek..itd a przy przeprowadzce...że to ja mam tyle śmieci..
    więc
    część moich rzeczy przemyciłam a część wzięłam na załamańca.. siedziałam i ryczałam nad nimi.. przyszedł przytulił i pyta co się stało a
    ja że je kocham to są moje rzeczy i będę tęsknić ;-)

Bursztyn, inessa, caffe, Pusurek, polarmiś, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnie zdanie na Nobla ;)
    hahahaha! dzieki :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zaaaaaaaapomniałam

jak robiłam mini segregację rzeczy to miałam karton z gaciami skarami stanikami.. leżało to w szafie nie używane bo ciśnie bo za małe bo materiał nie tego ... i tam tez miałam skitrego gumowego wacka hahaha no i wszystko poszło do wora do wyrzucenia

za jakiś czas mąż przychodzi i pyta wyrzuciłaś skarpetki? mówię tak..a on że właśnie worek dostał nóg i właśnie powędrował ze śmietnika... myślałam że się uduszę ze śmiechu.. w duchu dławiłam się hahaa2.gif wyobraziłam sobie jaką ten jegomość będzie miał niespodziankę jak będzie przeszukiwał worek ..wsadzi rękę..o coś gumowego wyjmie a tu siurek jak się patrzy..47b20s0.gif
    tego już mężowi nie powiedziałam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 15:02

Simba, inessa, Bursztyn, mysza1975, samira, caffe, grosza, Mango, Bozia3, Pusurek, KaRa, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no psy ;) chowaja, zakopuja "na pozniej", lubia smierdzace zapaszki, dlatego taka parodnowa koszulka im odpowiada, czasem tarzaja sie w wyrze...przywloka czasem do domu jakies badziewie, slinia sie, a jak takiego poglaskasz to cieszy sie jak glupi ;)
    U mnie w domu, nie ma zadnej roznicy miedzy moim mezem a Leonem, obaj teraz wyleguja sie na kanapie w takiej samej pozycji ;)[/QUOTE

Zaraz padne:) Jestesmy zoofilkami????

inessa, Bursztyn, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 1876 1877 1878 1879 1880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ